AstroKarmik ile 8-14 Haziran 2015 Haftasının Yorumları

8 Haziran 2015 PAZARTESİ

Sabah SAATLERİNDE AY KOVA BURCUNDA VE BOŞLUKTA olacak. Saat 11:17 dan sonra ise yaklaşık 2 gün için Balık burcuna geçecek. Geçtiğimiz iki günün mantık ve iletişim ağırlıklı olan yaklaşımları hafta başında yerini çok daha duygusal ve sezgisel tavırlara bırakacak. Hassasiyetimiz artacak. Diğer insanların içinde bulunduğu durumdan her zamankinden fazla etkileneceğiz. Yardımlaşma, dayanışma ve fedakarlıklar adına isteğimiz her zamankinden fazla olacak. Ancak bunun yanında kararlılık, bireysel istekler adına gösterilen gayret kısmı bir miktar eksik olacak. Yaratıcılık isteyen şeyler, duyguların ifadesi, başkaları adına yapılan özverili çabalar açısından elverişli bir gün olabilir.
GÜNÜN İLK YARISINDA Ay Satürn ile kare açıda olacak. Bu zaman dilimi özellikle duygusal anlamda, sevgimizi ifade etme ve karşılık bulma noktalarında kısıtlanmışlık hissi ile kendini belli edecek. Sanki kimse bizi anlamıyor ve desteklemiyor gibi hafif karamsar bir ruh haline bürünebiliriz. Buna takılmamak, yetersizlik ve değer verilmeme gibi kaygılara fırsat vermemek önemli olacak. Sevgiyi hissetmekle ilgili geçici bir kesinti olacak. Sevilmediğinizi hissettirecek durumlarda kendinize olan sevginizi hatırlayın
Bu zaman diliminde girişeceğiniz işlerde gecikmeler, engeller ve tatminsizlikler olabileceğini, taleplerin yeteri kadar hızlı ve efektif biçimde karşılanmayabileceğini bilmekte fayda var.
AKŞAM SAATLERİNDE İSE anlaşmazlıklar, yanlış anlaşılmalar, kırıcı ifadeler, fikir ayrılıkları, kelimelerin yanlış tarafa çekilmesi, empatiden yoksun tepkiler dikkat çekecek. Genel olarak önemli konuşma ve görüşmeler açısından arzu ettiğiniz performansı yakalamayabilirsiniz. Bolca konuşmanın olduğu ancak içerik açısından doyurucu olmayan bir sohbetin ortasında bulabilirsiniz kendinizi. Duyguların ifadesi açısından da zorlanmalara yaşanabilir.
Günün genelinde etkili olan ve gece yarısından sonra kesinleşecek olan Güneş Jüpiter altmışlık açısı ise, bize bu karamsar havadan kurtulmamızın önemli olduğunu işaret ediyor. Zira artan fırsatları, karşımıza çıkan imkanları ancak bu sayede görme ve yakalama şansımız olacak.

9 Haziran 2015 SALI

Ay BALIK BURCUNDA OLACAK gün boyunca. Sezgilerimizin bize yol göstereceği, duygusal tarafımızı besleyeceğimiz, sevgiyi ifade etmek ve almak isteyeceğimiz nitelikte bir gün bizi bekliyor. Başkaları adına yapılan hizmetler, özverili gayretler, sevdiklerimizle ve gönül bağımız olan insanlarla alakalı olan her şey bugünün ana temaları olacak.  Yaratıcılık isteyen işler, birlik hali adına olan çabalar için elverişli ancak bireysel hırs, irade, kararlılık durumları açısından sorunlu olabilir.
Genel olarak insanlarda bir kararsızlık hali, sorumluluğu bir başkasına atma eğilimi dikkat çekecek. Ancak tabi ki bunlar bize fayda sağlamayan haller olacak.
GÜNÜN İLK YARISINDA duygusal anlamda güçlü bir duruş, destek alış verişleri, kadın figürlerinden alınacak destekler, ihtiyacı olana hiç düşünmeden el vermeler, sırların paylaşımı, dertleşmeler açısından elverişli olacak. Bu saatler bir şeylere vereceğimiz emek kapasitemizi yansıtacak yani %100 performans gösterme şansımız olacak.
AKŞAM SAATLERİNDE ise Ay’ın Güneş ve Mars ile kare açısı olacak. Bu da agresyon, sabırsızlık, fevri ve ölçüsüz tepkiler, duygusal çıkışlar gibi riskler altında olabileceğimizi söylüyor akşam saatleri için. İlişkiler, iletişim, uzlaşma, iş birlikleri açısından elverişli bir akşamda değiliz ne yazık ki.
Sakin kalabilmek, esneklik, anlayış çok önemli olacak.
Saat 21:09 dan sonra Ay günün geri kalanında boşlukta olacak. Başlangıçlar, uzun vadeli olmasını istediğimiz planların ilk adımları ve kararları açısından belirsizlik söz konusu olabilir.
Yarım işleri toparlamak, başkalarına zarar vermeden kendi işimize bakmak, kendi başımıza kalıp planlamalar yapmak için elverişli olabilir.
Gün içinde kesinleşecek olan Güneş-Jüpiter altmışlık açısının etkilerini okumak için…
http://www.astrokarmik.com/astroloji-ogrenenler-icin/transitler/gunes-transitleri/gunes-jupiter/gunes-jupiter-olumlu
( Etki süresi: 07.06.2015-10.06.2015)
Gün içinde kesinleşecek olan Mars-Uranüs altmışlık açısının etkilerini okumak için…
http://www.astrokarmik.com/astroloji-ogrenenler-icin/transitler/mars-transitleri/-mars-uranus/-mars-uranus-olumlu
( Etki süresi: 07.06.2015-10.06.2015)

10 Haziran 2015 ÇARŞAMBA

Ay günün ilk yarısında BALIK BURCUNDA VE BOŞLUKTA olacak. Adeta rutini yürüteceğimiz, daha fazlası adına çok fazla istek ve motivasyonumuzun olmayabileceği, duygusal, hassas, kırılgan ve de kararsızlık hissedeceğimiz şekilde geçecek bu zaman dilimi. Başlangıçlar ve atılımlar açısından elverişli olmasa da yaratıcılık ve maneviyata yönelik gayretler açısından elverişli biçimde kullanabiliriz.
Saat 14:14 den sonra AY YAKLAŞIK 2 GÜN İÇİN KOÇ burcuna geçecek. Duran, akamayan, adeta uyuyan zaman birden hızlı akmaya başlayacak günü geri kalanında. Çaba gösteren, ne istediğini bilen, cesaret gösteren, inisiyatif alan tavırların ekstra kazanç sağlayacağı etkiler altında olacağız. Mücadeleli işler, rekabet havası ve zorluklar bizi adeta motive edecek. Kolaya kaçan ve genel olarak bir şeylerden kaçmayı tercih eden yaklaşımlardan uzaklaşacağız.
GÜN ORTASINDA bu ne istediğini bilen hallere, bunun için üzerine düşeni yapan davranışları ekleyebilmişsek somut kazanımlar, niyet ettiğimiz işte ya da yolda ilerlemeler, destekleşmeler, güç birlikleri yaşanması söz konusu olabilir. Bu zaman dilimi sorumluluk alırsan, işi ve ilişkileri ciddiye alırsan, zamanlamaya ve programa özen gösterirsen isteklerine ulaşmak adına önünde engel kalmaz diyor. Ancak işin içine biraz sabır, biraz da temkin katmak önemli. Ölçüsüz samimiyetler ve resmi ilişkilere gereken saygıyı göstermek artı değer olarak hanemize yazacak.
AKŞAM SAATLERİ Ay Venüs ve Merkür ile destekleyici bir açıda olacak. Sohbet, muhabbet, samimiyetler, iletişim ve sosyallik ile yapacağımız işler, bu içerikteki görüşme ve toplantılar,  romantik buluşmalar, el becerisi ve yaratıcılık isteyen işler, bilgi paylaşımları açısından gayet keyifli ve sıcak bir akşamda olduğumuzu söyleyebilirim. Bu konularda yeni olana da açın kendinizi. Zira gün boyunca ekili olan Güneş Uranüs altmışlık açısı bize keşifleri yenilik, değişim ve bunlardan gelecek olan faydaları da işaret ediyor.
Gün içinde kesinleşecek olan Merkür-Venüs altmışlık açısının etkilerini okumak için…
http://www.astrokarmik.com/astroloji-ogrenenler-icin/transitler/merkur-transitleri/-merkur-venus/-merkur-venus-olumlu
( Etki süresi: 09.06.2015-11.06.2015)
Gün içinde kesinleşecek olan Güneş-Uranüs altmışlık açısının etkilerini okumak için…
http://www.astrokarmik.com/astroloji-ogrenenler-icin/transitler/gunes-transitleri/gunes-uranus/-gunes-uranus-olumlu
( Etki süresi: 09.06.2015-12.06.2015)

11 Haziran 2015 PERŞEMBE

Ay gün boyunca KOÇ BURCUNDA OLACAK. Hareket halinde olacağımız, yüksek motivasyonla çabucak kararlar alıp hızlıca harekete geçeceğimiz nitelikte bir gün olacak. Fiziksel güç harcayacağımız, mücadele ve güç isteyen işlere girişmek, bireysel isteklere yönelik çaba göstermek için elverişli bir gün.
GÜNÜN İKİNCİ YARISINDA Ay duygusal olarak zorlanabileceğimiz bir takım durumlara işaret ediyor. Tahammülsüzlükler, aceleci ve agresif tepkiler, duygusal patlamalar, agresif tutumlar bu zaman diliminin yorucu ve duygusal anlamda yıpratıcı olabileceğini işaret ediyor.
Sakin ve huzurlu kalabilmek biraz gayret gerektirecek. Baskı ve bunun vesile olduğu isyankar tavırlar çatışmalara, inatlaşmalara, kişisel çatışmalara ve güç savaşlarına vesile olabilecek. Sağduyu, sabır ve hoşgörü günün ikinci yarısında kilitleri açacak önemli bir anahtar olacak.
Akşam saatlerinde ayrıca fırsatlar ve gelişim imkanları açısından da destekleyen bir gökyüzü mevcut. Eğer enerjimizi kişilerle mücadeleye, kavgacı tavırlara heba etmezsek bu imkanları görme, yakalama şansımız olacak.

12 Haziran 2015 CUMA

Ay günün büyük çoğunluğunda KOÇ BURCUNDA ve saat 02:43 den sonra akşam saatlerine kadar boşlukta olacak. Yine güne aktif biçimde başlıyoruz. Cesur ve girişimci tavırlar dikkat çekiyor. Dingin ve huzurlu kalmanın zor göründüğü, sabır ve esnekliğin kıymetli olduğu tesirler altında olacağız. Hız ve ataklık önemli ve artı değer olacak mutlaka ancak düşüncesizce, sırf hareket etmek adına yapılan hamlelerden ve düşünmeden alınan risklerden kaçınmakta fayda var. Tempo yüksek. Ayak uydurmak gerekecek.
Benim isteklerim olsun hem de hemen olsun, senin isteklerini dinlemek ve orta yolda buluşmak istemiyorum diyen haller dünkü kadar olmasa da bu bugün de akşam saatlerine kadar yorucu olabilir.
Gün içinde 9 Hazirandan bu yana etkili olan Mars ve Güneşin Kiron kare açıları kesinleşecek. Bu transit etkisi ile bu günlerde eskiden kendimizi güçsüz ve çaresiz hissettiğimiz bir konu ya da buna vesile olan biri karşımıza tekrar çıkabilir. Ya özgüven, kararlılık ve gücün fark edilmesi ya da regrese olup o yara açılan sahnenin tesirlerini üzerimizde tekrar hissetme durumu yaşanabilir. Zaafiyetlerimizin, korku ve endişelerimizin farkına varabiliriz. Bu da tabi ki yorucu ve güven sarsıcı olabilir.  Bu transit bu tarz bir yeni yaranın açılabileceğini de risk olarak önümüze getiriyor. Düşüncesizce yapılan bir hamlenin, hareketin, söylenen sözün, girişimin diyetini ödeme durumu söz konusu olabilir. Bu transit etkisi bizlere bedensel olarak uygulanan bir takım şifa yöntemlerine başvurmak için de imkanlarla karşılaşabileceğimizi söylüyor. İhtiyaç duyduğunuz bir durum varsa değerlendirin.
Ay saat 17:16 DAN SONRA YAKLAŞIK 2 GÜN İÇİN BOĞA BURCUNA geçecek. Akşam saatleri artık zamanın, hız tutkusunun ve ben önde olacağım diyen yaklaşımların yerini çok daha sakin bir etki alacak. Önceliklerimiz değişecek. Ben ve benim istek ve arzularım diyen yaklaşımların yerini aman huzur olsun da gerisi önemli değil diyen, uyuma ve uzlaşmaya hizmet eden haller alacak.
Ehli keyif ortamlar, azıcık tembellik etmek, romantik buluşmalar, yeme içme konulu davetler, maddi konulardaki görüşme ve girişimler açısından destekleyici olabilir.
Merkür dünden bu yana ileri hareketine dönmek üzere durağan pozisyonda. Gece yarısından sonra ise retro hareketi sonlanmış ve tekrar ilerlemeye başlayacak. Bir süredir hayatınızda bazı konularda olan aksilikler artık rahat bir nefes almanıza müsaade edecek.
Merkür retrosu etkilerini hatırlamak için…
http://www.astrokarmik.com/burc-yorumlar/aylik/merkur-ikizler-burcunda-retro-19-mayis-2015

Burçlara etkisini okumak için… http://www.astrokarmik.com/burc-yorumlar/aylik/merkur-retrosunun-burclara-etkisi-1952015
Bugün aynı zamanda Neptün’de, Kasım ayına kadar devam edecek olan geri hareketine başlayacak. Bu süreç özellikle Balık, Başak, İkizler ve Yay burçlarını daha yoğun biçimde etkileyecek. İçe dönme, kendi başına kalma ihtiyacı, dağınıklık, odaklanmakla ilgili sorunlar, hedeflerde belirsizlikler, sorunlardan kaçma eğilimi gibi şeyler görülebilir.
Maneviyata yönelik gayretler ve özümüzü arındırma adına yapılacak çalışmalardan fayda görme ancak dünyevi olana çok fazla adapte olamama gibi durumlar somut olanla bağımızı zayıflatabilir.

13 Haziran 2015 CUMARTESİ

Ay gün boyunca BOĞA BURCUNDA olacak. Sakin, ağır ve emin adımlarla ve güven adına hareket etmenin faydasını göreceğimiz, stabilitenin bizi rahatlatacağı, risk almak istemeyeceğimiz bir gündeyiz. Daha rahat ve halinden memnun tavırlar göreceğiz etrafımızda bolca. Acelesi olmayan, bu nedenle de hayatın tadının farkına varan, huzuru dinginliği yakalamakta zorlanmayan, maddi değerlerin farkında ve önem veren yaklaşımlar dikkat çekecek ve bizi mutlu edecek.
SABAH SAATLERİ VE ÖĞLENE KADAR sanatsal uğraşlar, bu içerikteki organizasyonlar, ilişkilerde uyum adına verilen gayretler, maneviyata ve şifa yöntemlerine yönelik çabalar,  uzlaşmalar, bağışlama ve hoşgörü içerikli durumlar açısından elverişli olabilir. Bugün dünyevi anlamda bir işe girişecek ve bu hedefli bir adım atacaksanız günün ikinci yarısı çok daha elverişli olabilir. Erken saatler soyut kavramlara çok daha güzel biçimde hizmet ediyor olacak.
GÜNÜN İKİNCİ YARISINDA duygusal yakınlaşmalar, romantik planlar, ilişkilerde derinlik sağlama, kalıcı ve sağlam ilişki ve iş birlikleri adına adımlar atma, finansal girişimlerde bulunma açısından destekleyici olacak. Terapiler ve duygu ve düşünce paylaşımları açısından da elverişli olabilir.

14 Haziran 2015 PAZAR

Ay  günün çoğunluğunda Boğa burcunda ve saat 01:16 dan sonra akşam saatlerine kadar boşlukta olacak. Güvende olmak, düzenimizi korumak, istikrarı sağlamak, maddi açıdan da sahip olduklarımızı korumak, işlerimizde ve ilişkilerimizde sebat edebilmek, huzur sağlamak, hayatın keyifli ve rahatlık veren taraflarını hissedebilmek, yarım şeyleri tamamlamak, verim alabilmek günün önemli motivasyon araçları olacak.
Ay saat 20:52 den sonra yaklaşık 2 gün için İkizler burcuna geçecek. AKŞAM SAATLERİ anlaşmazlıklar, muhalefet eden kişilere karşı verilen mücadeleler, onay alma sorunları, eleştirilerin can yakması, işlerin istediğimiz şekilde ve hızda ilerlememesi gibi tesirler söz konusu olacak. Önemli iş, girişim, teklif ve görüşmeler açısından elverişli olmayacaktır.
İşler angarya gibi gelebilir. Yapılması gerekenler zamanı keyifli ve gönlümüzce geçirmemize engel olabilir. Ancak sorumluluklar zamanında yerine getirilmişse huzuru bulacağız bu akşam için.
Gün içinde kesinleşecek olan Güneş- Mars kavuşumunun etkilerini okumak için…
http://www.astrokarmik.com/astroloji-ogrenenler-icin/transitler/gunes-transitleri/gunes-mars/-gunes-mars-kavusumu
( Etki süresi: 30.05.2015-21.06.2015)
Tüm hafta boyunca gönlünüzdeki güzellikler sizinle olsun…
Hayrınıza olana da gönlünüz razı olsun…

Dr.Samiye Özbaş Soysal

Astrolojik danışmanlık talepleriniz için
http://www.astrokarmik.com/astrolojik-danismanlik-icin
Regresyon Danışmanlığı talepleriniz için…
http://www.astrokarmik.com/karma-kosesi/regresyon-danismanligi
Haftalık Burç Yorumları için…
http://www.astrokarmik.com/astrolojik-danismanlik-icin
Astroloji Eğitimi almak için…
http://www.astrokarmik.com/duyurular-haberler/egitim-siniflari
Ay boşlukta takvimi için…
http://www.astrokarmik.com/aydan-yansimalar/ay-boslukta-takvimi

Yorumlar

Popüler Yayınlar