AstroKarmik ile 12 Ağustos haftası...


Bu hafta Merkür ve Uranüs üçgen açı yapacaklar, Venüs Terazi burcuna geçecek. İlişkilerde uyum ve huzurun yansımaları ve yaratıcı, çabuk çözümler üreten zihinler devrede olacak bu hafta…

12 Ağustos PAZARTESİ gün boyunca Ay Terazi burcunda ve saat 04:28 den sonra neredeyse günün tamamında boşlukta olacak. İyi ilişkiler kurmanın, mevcut ilişkilerimizi ve bağlantılarımızı işlerimizde verimli şekilde kullanmanın fayda sağlayacağı bir gündeyiz. Gün boyunca partnerlik konusu hep önemli olacak. İyi ya da kötü başımıza gelenlere, yaptıklarımıza diğer insanları da ortak etmek, derin olmasa da paylaşımlarda bulunmak ve işbirliği sağlamak açısından uygun bir günde olacağız.

Sabahın erken saatleri ufak tefek sürtüşmelere gebe olacağından anlayıp dinlemeye fırsat yaratmak önemli olacak. Zira eğer bir tartışma ortamında kalırsak da sonuç elde edilebilir olanlarına girme şansımız pek olmayacak.

Sosyal içerikli buluşma ve toplantılar, arabuluculuk içerikli organizasyonlar, sanat ve estetik içerikli aktiviteler ve diplomasi konulu girişimler için elverişli bir günde olacağız. Bugünün temasında uyum adına, “aman kavga çıkmasın da ağzımızın tadı bozulmasın” adına fazlasıyla ödün verme ve abartılı bir biçimde her şeye “evet” deme durumu olabilir. Dışarıdan herhangi bir sorun yokmuş gibi görünse de bu gibi durumlar aslında karşınızdakine değilse bile size verdiği zarar nedeniyle adil bir davranış olmuyor.

Yani karşımızdakine zarar vermeyelim demek kendimize istediğimiz haksızlığı yapabiliriz demek olmuyor aslında. İşte bizler bazen “aman kavga çıkmasın da” diye başlayan niyetlerle asıl amaçtan sapacak nitelikte geri adımlar atabiliyoruz. Ölçüyü tutturmak ve adaleti kendimiz dahil herkes için yaratmak en doğrusu aslında.

Bugün düşünce, karar ve hareketlerinizde kendimiz dahil herkes için adaleti temel almak gereğini unutmamamız gereken bir gündeyiz.

Günün içeriğinde şartları ve kapasitemizi fazla zorlamama o nedenle de potansiyelimizi yeteri kadar kullanamama açıkçası birazcık da tembellik etme riskimiz var. Baştan verimli bir iş planı ile başlamazsak, bitmesi gereken işlerin yanına “tık” atmak yerine “ertele” yazmış ve güzel ancak verimsiz bir gün geçirmiş olabiliriz

Saat 23:18 den sonrasında Ay yaklaşık 2,5 gün için Akrep burcunda olacak. Bu saate kadar ki eğlenceli ve belki de romantik bir akşam planı ilerleyen saatlerde yerini huzursuzluk ve gerginlik içeren ortamlara bırakabilir. Sosyalleşme ihtiyacımız azalacak gecenin ilerleyen saatlerinde… Kendimizi dinlemek veya diğer insanlarla bir aradaysak da yüzeysel birliktelikleri daha derin aşamaya taşıyıp can yaksa bile daha derin paylaşımlar yapmak için güzel bir akşam olabilir.

13 Ağustos SALI gününün tamamında Ay Akrep burcunda seyredecek. Duygusal derinliğimizin yoğun olacağı, hassas ve aynı zamanda da gücümüzün farkında olacağımız bir gün olacak. Kendi özel hayatına karşı ketum, başkalarınınkine ise meraklı bir tutum sergileyen insanlar olabilir bugün etrafımızda. Sır saklamak ve sırları açığa çıkarmak gayreti karşılıklı bir mücadeleyi de beraberinde getirebilir gün boyunca.

Sabahın erken saatleri, özellikle doğum haritanız bu açıdan ağzı sıkı ve mesafeli bir yapı veriyorsa sizi daha da zorlayacaktır.  Zira dilinizin çözülmesi için uğraş veren kişilerle karşılaşabilirsiniz. Bilhassa erken saatler sezgilerimiz de kuvvetli ve akıcı olacak. Kime güvenilir kime özel hayatınız açık edilmez hissetme şansınız da olacak neyse ki…  İçinizi döküverip bir çırpıda rahatlamak isteğine yenik düşmediğiniz sürece doğu kişilerle derin nitelikteki paylaşımlar yapabilme beceriniz olacak.

Sabah saatlerinde ciddi ve özen gerektiren detaylı ve hata kabul etmeyen işlerle uğraşmak için elverişli olabilir. Sabır ve kararlılık da önemli olacak günün erken saatleri için. Zira vaz geçmeyi cazip hale getirecek derecede engel ya da geciktirme teşebbüsü yaşayabileceğiz. Böyle durumlarda ya isyan edip olayın gerginliğini artırmak ya da “adam sende ne uğraşacağım” deyip tamamen vazgeçmek ya da ertelemek daha yakın gelebiliyor insana. Ancak bu sabahın ödülü ya da başarısı sabırla ve inancını yitirmemekle gelecek.

Öğlen saatleri ve öğleden sonrasında ise, önemli konuşma ve görüş alış verişlerinizde zorluklar yaşama söz konusu olabilir. Sivri diller devrede olabilir veya insanlar sizin ne dediğinizi tam olarak anlamayabilirler. Kelimeler tam olarak yerini bulmayabilir veya yanlış anlaşılabilirsiniz. Acımasızca eleştiriler ve can yakan ifadelere karşı özellikle dikkat. Siz de insanları bu açıdan üzmemeye gayret edin. Zira “söyleneni yapılanı unutma ve bir ara, fırsatını bulunca karşılığını mutlaka ver” diyen bir enerji de olacak gökyüzünde...

Aynı zaman diliminde pes etmemek gerekliliği dikkat çekiyor. Zira ne kadar güçlü ve kendinden emin tavır sergilersek o kadar çok somut kazanım elde edebilir olacağız. Fikirlerimizi harekete geçirmek ve işe yarar şekilde kullanmak, önemli ve güçlü kişilerle karşılıklı destek alış verişi, ilişkilerde derinleşmek, iradi tarafın ön planda olacağı işlere girişmek, zorlu ancak faydalı fikirsel mücadelelere girmek, azim gerektiren güç işlere başlamak için uygun saatlerde olacağız. Bu saatler risk almak ( mantık çerçevesinde) ve biraz olsun ısrarcı bir tutum sergilemek de bize fayda sağlayacak davranış modelleri olacak.

Akşam saatleri günün gergin, yorucu ve de emek gerektiren enerjisi yerini daha rahat ve uğraşmadan da kar elde etmeyi kolaylaştıran bir enerjiye bırakacak. Sosyal ortamlara katılmak, eğitim alırken derinleşmek ve daha detaylı bilgilere ulaşmak, dini ve ruhsal konularda fayda almak, finansal konularda girişimlerde bulunmak ve keşfetmek amaçlı bilgi içerikli veya gerçek anlamda yolculuğa çıkmak açısından uygun bir akşamdayız. Bu akşam için sıradan olanı değil de yeni veya eski ise bile detayını arayan keşifçi ve yenilikçi tavırlar bize fayda sağlayacak. Heyecanlı ve canlı bir akşam geçirme şansımız var.

 
14 Ağustos ÇARŞAMBA gününün tamamında Ay yine Akrep burcunda olacak. Duygusal anlamda kendimizi güvende hissetme ihtiyacımızın yüksek olacağı, biraz huzursuz ancak eğer duygularımıza hakim olabilmişsek güzel ve verimli bir gün olmaya aday bir gündeyiz. Güçlü kalmak, dayanıklılık, sezgilerini devreye sokup etkin biçimde kullanma ve sabır sayesinde daha çok şey elde edebileceğimiz etkiler altında olacağız.

Öğlene doğru karşımıza çıkacak olaylar ve kişiler mücadeleci bir tavrın gerekliliğini ortaya koyacak. Hırsların çatışması ve kişisel çıkarların pek çok şeyin önüne geçmesi riski var ne yazık ki. Fiziksel güç ve dayanıklılık gerektiren işler, enerji sarf ettirecek sportif faaliyetler ve yarışmalı-mücadeleli işler için oldukça uygun. Ancak bu kadar rekabetçi ve varını yoğunu ortaya koyup elde etmek niyeti veren tutum tabi ki beraberinde başkalarının istekleriyle çatışma durumunu da getirebilecek.

Özellikle kadın erkek ilişkilerinde ama genel olarak tüm ilişkilerimizde haklı haksız mücadeleleri ve uzlaşmaz çekişmeler yaşanabilecek. Eğer biz bu rekabetçi yanımızı ve yoğun ve de harcanma ihtiyacı duyulan enerjimizi masum bir şekilde harcamazsak bunu kişisel ilişkilere yansıtma ihtimalimiz artacak. Spor ya da enerjinizi boşaltacak aktif hareketli bir uğraş planlayabilirsiniz bu saatler için.

Gün boyunca Ay'ın başka bir temel açısı olmayacak. Ancak yine de bu sert ve dinamik etkiler akşam saatlerine doğru biraz daha azalacak. Geç saatler ise çok daha uzlaşmacı ve yumuşak bir etki olacak gökyüzünde. Sosyal ilişkilerin daha önemli olduğu görüşmeler için akşamın ilerleyen saatlerini bekleyebilirsiniz.

 
15 Ağustos PERŞEMBE günü saat 00:30 ile 04:05 arasında Ay boşlukta olacak.

Bu saatten sonrasında ise yaklaşık 2,5 gün için Yay burcuna geçecek. Dış kaynaklı ve yabancılarla alakalı işlere girişmek, yeni şeyler öğrenmek, eğitimler almak, yeni yerler keşfetmek, yeni insanlarla tanışmak, bizdeki bilgiyi diğer insanlarla paylaşmak ve yazıp yayınlamak konularında uğraşmak için elverişli bir gün olabilir. Heyecanlı ve hevesli tavırlar ve olaylara iyimser tarafından bakmak, yenilikçi ve esnek düşünmek sayesinde daha karlı çıkacağımız bir gündeyiz.

Sabahın erken saatlerinde kesinleşecek olan Merkür-Uranüs üçgen açısı gün boyunca etkili olacak. Bu da aslında gün boyunca yeni görüşlere ve yeni bilgiler öğrenmeye çok yatkın olacağımıza işaret ediyor. Bugün yaratıcı fikirler üretmek, beyin fırtınası şeklinde alış verişler yapmak, dahiyane nitelikte yarar sağlayıcı olanlarını üretmek ve iletişim alanında hızlıca sonuçlar almak için uygun bir gündeyiz. Merak etmek ve araştırmacı olmak her zamankinden daha faydalı olabilir. Ayrıca bugün teknik konularda uğraşmak, astroloji içerikli çalışmalar yapmak, günlük rutinimizi hareketlendirmek için de ideal olabilir. Zihinsel kapasitelerimizde alışılmışın dışında bir artış hissedilecek.Önemli bir risk, ilişkilerin yüksek voltaj içerikli olacak şekilde elektriklenmesi olabilir. Ani ve beklenmedik sözler, hazırcevaplığın düşüncesizliğe ulaşması gibi nedenlerle iletişim kazaları yaşanabilir.

Öğlene doğru uçarı tavırlar, ayakları yere basan sağlam adımlar atmaya engel olabilir. Aşırı iyimserlik ve oluruna bırakma, ihmalleri, temkinin olmamasına dayalı yanılgı ve aldanmaları beraberinde getirebilir. Bu saatler özellikle kadın figürlerinden kaynaklanacak hayal kırıklıklarını ve tam olarak ümit edilen ve beklenti halinde olduğumuz şeyleri bulamamayı da işaret ediyor.

Günün devamında Ay'ın başka bir temel açısı olmayacak. Özgürce yapılmış planlar, kısa da olsa seyahatler, okuyup anlatmak, yazıp paylaşmak ve macera denilecek nitelikteki planlar yapmak için uygun olabilir günü devamı. Akşama doğru yeni şeyler ve insanlar keşfetme ihtiyacımız daha yoğun olacak.

 
16 Ağustos CUMA günü Ay yine Yay burcunda olacak. Özgürlük ihtiyacımızın fazla olacağı, buna engel teşkil eden hiçbir şeyi hayatımızda tutmak istemeyeceğimiz iyimser ve dinamik bir güne başlıyoruz. Bugünün içeriğinde bilgimizi ve görgümüzü geliştirmek, okuyup kendimize bir şeyler katmak, bilgiyi yaymak ve doğru olanı herkese ulaştırmak, gerçekleri ortaya çıkarmak temaları hakim olacak.

Bugün ayrıca dini konularda, inanç ve felsefe ağırlıklı olacak şekilde çalışma yapmak için de elverişli bir gün. Öğretmek ve daha doğruya ulaştırmak adına tavsiyelerde bulunmak, başkalarına hedefleri doğrultusunda destek vermek eğilimi gösterebiliriz. Günün tamamı Yay'ın pembe gösteren gözlükleri ile uyumlu bir enerjide geçecek diyebiliriz. Ancak bu durumu abartırsak yani hep ama hep iyi tarafa odaklanırsak ne yazık ki içinde bulunduğumuz durumdaki varsa çözüm bekleyen sorunları da görmezden gelme riskimiz var... Yabancılarla bağlantılı işler, derin ve gerçek bilgiye ulaşılacak her türlü yöntemi kullanabilmek, seyahate çıkmak, bilge niteliğindeki kişilerden görüş ve destek almak için fırsatlar bulabileceğimiz bir gün olacak.

Bugün Venüs 11 Eylül tarihine kadar kalacağı Terazi burcuna geçecek. Venüs'ün Terazi burcunda yönetici olduğu düşünülünce, ilişkilerimiz, aşk hayatımız ve finansal olaylar açısından rahatlatıcı ve keyif verici bir döneme giriyoruz diyebiliriz. Çözümcül yaklaşımlar, uyumu ve dengeyi yakalamak için verilen emekler, çift olma ve hayatı, güzellikleri biriyle paylaşma ihtiyacı ve güzellik estetik konuları önem kazanacak bu süreçte. İlişkilerde iletişimi düzenleyecek, varsa anlaşmazlıklara dokunup yok edecek bir sihirli değnek dokunacak adeta. Sosyallikte bir artış, aşk hayatlarında hareketlenme olacak. Romantizmin varlığını hatırlayacağız. Hem normal sosyal ilişkilerde arabulucular, hem de özel ilişkilerde çöp çatan ruhu olan kişiler devreye girecek.  Niyet şu yani: Kimse yalnız olmasın, birlikte olanlar da gül gibi geçinsinler, aşkı tazelesinler, herkes uyum içinde mutlu ve huzurlu olsun... Oh süper... Buradaki denge sağlama niyeti adiliyet gerektirecek. Herkese eşit hak ve zaman tanıyan durumlar adil bir tutum sayesinde huzuru da beraberinde getirecek. Sorun çıkmasın adına susmalar ve bir tarafı haksız olduğunu bile bile sadece olay kapansın diye kayırmalar ancak geçici ve sahte Polyanna’cı huzurlar yaratabilecek. Aman kızmasın diye gerçek fikrini beyan etmeyen tavırlar, verilecek cevapları yutup kafa sallamalar, yüzünde asılı gülümseme ile keyif alıyormuş ve mevcut durumdan mutluymuş gibi davranmalar prim yapmayacak. Aşk ve romantizm içerikli planlarda, evlilik ve birliktelik tekliflerinde, sanatsal nitelikli olay ve organizasyonlarda, barış ve uzlaşma içerikli hamlelerde, estetik ve uyum içerikli eğilimlerde bir artış olabilir bu dönemde. Göze, kulağa, ruha hoş görünen, hitap eden her şey cazip olacak da diyebiliriz.

Akşam saat 20:33 den sonra Ay günün geri kalanında boşlukta olacak.  Kalıcı ve uzun vadeli olmasını istediğiniz başlangıçlar için pek elverişli değil ancak yine de güzel ve yumuşak enerjili bir akşam da olacağız. Her türlü ilişkide ana amaç birlikte daha mutlu zaman geçirmek olacak. Kafa denginiz olan kişilerle bir arada olmaya çalışın. Zira bu akşam hızınıza ve enerjinize uyum sağlayan kişilerle yapacağınız planlar daha keyifli ve geliştirici olacak. İlla ki daha önceden tanıyor olmanız gerekmez. İlk kez karşılaştığınız biriyle bile sanki kırk yıldır tanıyormuşçasına ahenkli bir enerjiniz olduğunu hissedebilirsiniz. Kadın erkek ilişkilerinde de romantizm ve heyecanı paylaşma şansımızın olduğu bir akşamdayız. Eğlenceli, hareketli, canlı, heyecanlı bir akşam bizi bekliyor.

 
17 Ağustos CUMARTESİ Cumartesi günü saat 06:26 dan sonra Ay Oğlak burcunda olacak. Ciddi ve kararlı olmanın, sorumluluklarımızın bilincinde olacak şekilde hareket etmenin fayda sağlayacağı bir günde olacağız. Kişi ve olayları hafife alan tavırların prim yapmayacağı belli… İçinde bulunduğumuz durum her ne olursa olsun, ne kadar garanti bile olsa tüm ihtimalleri gözden geçirip temkinli olmak ve en tıkırında yürüyen işe bile kesin gözüyle bakmayıp olası sorunlara karşı önlem alabilmek önemli olacak. Eğlenceden ziyade sorumlulukların, dinlenceden ziyade verimliliğin gayreti daha karlı bir gün geçirmemizi sağlayabilir.

Sabah saatleri ilişkiler açısından soğukluk, mesafeler ve yeteri kadar anlayışlı ve empatik olamama gibi riskler var ne yazık ki. Eleştirel bir hava tadımızı kaçırabilir. Doğruyu ve daha iyi olanı söylemek ille de kırıcı olmak zorunda değil aslında. İşte bugün bunu gözetiyor olmamız önemli olacak. Zira empati ve duygulara hitap eden bir tarz eksik olacak havada. Adeta yöneticisi ya da otorite konumundaki kişi gibi yapılan konuşmalar, tatlılıkla söylesen çok daha etkili olacak görüşleri vaaz niteliğine sokabilir.

Bu da özgürlüklerin kısıtlanması hissi ve eleştiri olarak algılanan söylemlere karşı savunmaya geçme, ortamdan ya da kişiden uzaklaşma ihtiyacı hissetme gibi durumları yaratabilir. Sevgiyi ifade etmenin önünde barikatlar olabilir ne yazık ki. Biraz daha kendimizi karşımızdakinin yerine koyarak veya onun gözünden olaylara bakmaya çalışarak iletişim kurmak çare olabilir bu itici gücü yenmeye.

Öğlen saatleri ve öğleden sonrasında genel olarak çok daha ılımlı ve pozitifi yaratan bir enerji olacak gökyüzünde. Önemli ve kalıcı sonuçlar istediğiniz görüşme ve planları günün ikinci yarısı için planlamanız daha faydalı olabilir. Öğlen saatleri karşımızdaki kişilerle empati kurabilme, karşılıklı fedakarlıklar yaparak daha verimli işler çıkarabilme şansı sunuyor bizlere. İlahi-ruhsal konularla ilgilenmek, sakinleştiren ve koruyup kollayan, anlayan ve hak veren, hak vermese de anlayış gösteren, babacan nitelikte tavırları daha çok görebileceğiz etrafımızda.

Öğleden sonrasında önemli vazifeler almak, bunlara gönüllü olmak, kararlılık, dirayet, çalışkanlık ve sabır gerektiren, başarı odaklı işlere adım atmak için oldukça elverişli. Bu saatler sizin için önemli kadın figürlerinden görüş ve tecrübe desteği almak için de uygun. Planlama, projelendirme, hayata geçirme, elini taşın altına koyma, detaylardan kaçmayıp aynı zamanda büyük resmi de görebilme, kusursuz işler çıkarıp, sorumlulukların yükünü değil de hazzını yaşama için elverişli bir enerji olacak gökyüzünde.

Akşam saatleri ise iki uçlu bir potansiyele sahip...

Gücümüzün farkına varıp onu ele almak ve altından kalkılması zor işlere girişme cesaretini bulmak da mümkün, bu yüksek ve konsantre enerjiyi doğru şeylere kanalize edemeyip patlatıcı şekilde kullanmak ve etrafımıza ve kendimize zarar vermek de...

Israrcı ve “ben ne dersem doğrusudur ve herkes bunu böyle kabul etmelidir” diyen dikta eden tavırların verebileceği zarar karşılığında kazanacağınızı düşündüğünüz şeylere değer mi diye düşünebilmek önemli olacak. Aksi takdirde aslında ne elde etmek istediğimizi hatırlamayacak kadar gözü kara bir baskıcı tutuma yenik düşebiliriz.

Baskın ve sözü geçen, kabul gören kişi olma isteğinin, diğer gerçeklerin üzerine çıkmamasına gayret gösterebilmemizi ve var olan gücümüzü sadece kendimizin değil bütünün hayrına ve isteğine uygun olacak şekilde kullanabilmemizi gönülden dilerim.

 
18 Ağustos PAZAR gününün tamamında Ay Oğlak burcunda olacak. Duyguları ifade etmek konusu biraz sorunlu olabilir bugün. Her şeyi kontrol altında tutma isteği ve eğer bunun aksini gösterecek bir şeyler yaşanmışsa hırçınlaşma ve kaleleri yıkılmış misali karamsarlığa kapılma gibi durumlar yaşanabilir. Organize olmak, bir şeyleri idare etmek, planlamak, hesap etmek, vizyoner bir bakış açısı ile başarı vaat eden işlerle uğraşmak, başkalarının ve kendimizin sorumluluğunu almak, ciddiyet ve özen gerektiren işlerle uğraşmak, inşaa işlerine başlamak, yılmadan inançla ve sabırla üzerine gidilmesi gereken uğraşlara el atmak için uygun bir gün olabilir.

Aşırı ciddiyet, keyif unsurunu ikinci plana attırıp hatta yok saydırtabilir gibi görünüyor bu güzel tatil gününde. Bununla kalsa yine iyi… Olası terslik ve planların hesaplandığı gibi yürümemesi, organizasyonlarda aksamalar depresif bir havaya bürünmemize sebep olabilir. Bu kadar çok dünyevi açıdan olaylara yaklaşmak ve gerçekçi olsun da gerisini boş ver gitsin eğilimi verimli ancak monoton ve sıkıcı bir gün geçirmemize sebep olabilir ne yazık ki.

Erken saatler işte bu planların “aksayabilirliği” konusu test materyali olabilir hepimizin hayatında… Beklemek, sabretmek, B ve C alternatif planlarını hazır edip, hızlıca uyum sağlamak önemli olacak mutlaka. Değişiklik ve farklılıklar esnek tepkilerle çok daha tolore edilebilir hale gelecek.

Akşam saatlerinde ise gökyüzünden yansıyan gergin etkiler olacak maalesef. Gereksiz ve fevri çıkışlar, hırs ve başarı odaklı zıtlaşmalar, kimin daha üstün olduğunu ispatlama çabaları ve bu uğurda her şeyi göze alan, kavga ve didişmeyi mübah gören yaklaşımlar bu akşamın olası riskleri olarak görünüyor.

Fiziksel ve duygusal anlamda zarar görme ve kırgınlıklar yaşanabilir ne yazık ki. Düşünmeden verilen tepkiler, sonrasında akıllardan çıkmayacak laflar edilmesine ve üzüntü verici dialoglara vesile olabilir. Bu akşam için en zorlayıcı etki işte bu, kimin daha üstün ve başarılı olduğu konusundaki çekişmeler nedeniyle yaşanabilir. Konunun bir önemi yok.  “En iyi anne” ya da “baba” olmak konusunda bir çekişme, “en iyi idareci” olanın kim olduğu konusunda bir didişme veya “en başarılı ve lezzetli yemekleri yapanın” siz olduğunu konusunu ispatlama çabası gibi örneklerin üzerinden artık siz kendinizce size uygun olan örneği çıkarabilirsiniz.

Bir şeyleri “iyi yapmanın” veya bir konuda “iyi olmanın”, “en iyi olmanın” yanında kifayetsiz kalması gibi bir durum söz konusu olabilir. Umarım bizimle birlikte pek çok kişinin de aynı şekilde “iyi” veya belki de bir kısmında bizden daha becerikli veya usta olmasını kabul edip, başarının esasen bütünün katkısı ile daha da çoğalacağını kabullenecek tarafsızlığa sahip olabiliriz.

Saat 21:26 dan sonra Ay günün geri kalanında boşlukta olacak. Hareketli ancak gergin bir akşam olması nedeniyle dinginleştirecek aktivitelere yönelmekte ve akşamın trafiğini çok geç saate kadar uzatmamakta fayda olacaktır.

 
Tüm hafta boyunca gönlünüzdeki güzellikler sizinle olsun…
Hayrınıza olana da gönlünüz razı olsun…

 
Samiye Özbaş Soysal

 

Yorumlar

  1. Samiye Hanim, bu kadar ayrintili ve isabetli yorumlamaya hic bir yerde rastlamadim tebrik ederim

    YanıtlaSil
  2. İlginiz ve güzel görüşleriniz için çok teşekkür ederim Tuğçe hanım... Eğer keyif verip destek olabiliyorsam ne mutlu bana

    YanıtlaSil
  3. Samiyecim..!
    1 Eylül itibariyle tatilde olacağız. Venüs bize iyi gelecek anlasılan...! Tatlı yorumların için sağol canım...! En kısa zamanda buluşmak umuduyla...! Canan-Hakan

    YanıtlaSil
  4. Canan'cım sizin olduğunuz yerde keyif ve eğlence zaten olacaktır... tatil dönüşü bekliyoruz:)

    YanıtlaSil
  5. Samiye'cim, teşekkürler, görüşmek üzere...!

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar