Sorumlu ve bilinçli olmak sayesinde dönüşüm fırsatı olabilecek bir süreçten geçiyoruz...

Bir süredir etkili olan ve bu nedenle de gerginlerin artışına vesile olan açılardan bir tanesi bugün kesinleşiyor. Gökyüzündeki Satürn, T.C. HARİTASININ GÜNEŞ DERECESİ ile tam kavuşum haline geliyor. Zaten bir süredir hem bunu, hem Uranüs’ün Kiron ile kavuşumunu net olarak hissediyoruz. Bu açıların yansımaları, KİŞİLERİN ÜZERİNDEKİ BASKININ ARTTIĞINI DÜŞÜNMELERİ VE VAR OLAN SIKINTILARINI DİNLEYEN KİMSENİN OLMAMASI, KONTROL ALTINDA TUTULMAYA ÇALIŞILIP İSTEKLERİNİ YERİNE GETİREMEMELERİ ŞEKLİNDE KENDİNİ ÇOK NET BELLİ ETTİ. YANİ KONUŞTULAR AMA ADETA KARŞILARINDA BİR DİNLEYEN BULAMADILAR.

Adeta bir sınava tabi tutulur durumdayız. Bu fikri doğru bulmayan kişiler de oldu toplumun içinde. Ancak onlar da diğer kişilerin penceresinden olaylara bakmayı pek beceremediler. Kısacası GÖRÜŞ AYRILIKLARI VE ANLAŞMAZLIKLARIN ARASINDAKİ DUVARLARIN NE KADAR KALINLAŞABİLECEĞİNİ GÖZLEMLEDİK bu süreçte.

İşte bu enerjinin ülkemizde yayılmasında etkili olan açı giderek netleşti ve bugün kesinleşiyor. Adeta bir kırılma noktası niteliğinde bazı gelişmelere ve uyum ve uzlaşma yolu bulmanın tek çare olduğunu görmeye vesile olacak bir takım gerginliklerin belirginleşmesi ve çözümün anlatmak ve anlamaya çalışmaktan geçtiğini görmeleri görebilmeleri bu etkiden fayda elde ederek çıkmamızı sağlayabilir.

ZİRA SATÜRN ÖĞRETMENDİR. Toplumun her kesiminde daha fazla bilinçlenme ve üzerine düşeni yapma gereği doğurur. Yani esasınsa yolunda gitmeyen her ne varsa farkına varma ve düzletme, toparlanma şansı tanır bizlere. Eğer bu su yüzüne çıkan sorunlara direnirsek, yok sayarsak veya yok ben değişmeyeceğim ve değiştirmeyeceğim diye direnirsek sadece süreci uzatmış oluruz. Yani biz istesek de istemesek de o değişim gerekli ise gerçekleşir. SATÜRN’ÜN ZAMANIN GEZEGENİ OLDUĞUNU VE BU SÜREÇTE YAŞANAN SORUNLARIN VE ÜRETİLEN ÇÖZÜMLERİN ETKİLİ OLABİLMESİ İÇİN BİRAZ DA ZAMANIN İLAÇ ETKİSİNE GÜVENMEK GEREKTİĞİNİ UNUTMAMAK GEREKİYOR.

Bugün bir de T.C. ASTROLOJİK HARİTASININ AYDÜĞÜMLERİNE TRANSİT MARS’IN YAPACAĞI KARE AÇININ ETKİLERİ net olarak hissedilecek. Kadersel bir takım olayları yaşamımıza getiren Aydüğümlerinin Mars’dan alacağı zorlayıcı açılar özellikle erkek figürlerinden gelebilecek zarar ve duygusal olarak zorlayıcı ve cesaret gerektiren bazı hamleleri yapma ihtiyacı duyma etkisi yaratabiliyor. Bu etki altındayken, önyargılar ve buna bağlı agresyonlar en riskli olacak kadersel temaları tetikleyebiliyor.

Mars 12.evden bu transiti yapacağından, eğer bir tehlike söz konusu olursa bu tehlikenin nereden geleceğini tam olarak tespit edememe ve hiç ummayacağınız kişilerden yana zarar görme gibi durumlar da yaşanabilir. Türkiye haritasının 11.evi ve 12.evi ile ilgili konular bu açı vesilesiyle tetiklenecek. Buna göre siyasi partileri ve bazı parti üyelerini ilgilendiren sıkıntı veren tablolar ve resmi üniformalı kişiler ie ilgili gerginlik ve anlaşmalıklara neden olabileceği görünüyor ne yazık ki. Bu açılar bize, EĞER BİZ DUR DEMEYİ BİLMEZSEK ŞİDDET VE ZITLIK ENERJİSİ İÇEREN BAZI SEVİMSİZ HADİSELERİN TIRMANABİLECEĞİNİ GÖSTERİYOR.

Türkiye zaten PLÜTON-PLÜTON karşıtlığının etkilerini bir süredir ciddi anlamda hissediyor. Bu, taşları yerinden oynatan ve hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacak şekilde dönüşmesine neden olabilecek yoğunlukta bir transit. Ve de aynı zamanda Gökyüzünden Uranüs de bu karşıtlığı kare açılarla iyice gerginleştirir durumda. 10.evden gelen bu transit birinci evdeki Plüton karşıtlığı yaşayan Plütonu oldukça zorluyor. Bu da HEM OTORİTE FİGÜRLERİNDE HEM HALKTA HEM DE HER İKİ TARAFIN DA BAKIŞ AÇILARINDA KÖKLÜ VE ANİ DEĞİŞİKLER OLABİLECEĞİNE VE BUNLARIN SANCISININ BİZLERİ BİRAZ YORACAĞINA İŞARET EDİYOR.

Bunlara ek olarak GÖKYÜZÜNDEKİ AY DÜĞÜMLERİNİN DE T.C. HARİTASININ TEPE NOKTASINA DESTEKLEYİCİ AÇILARI Sebebiyle, yönetimsel açıdan bazı şeylerin de değişeceğine genel olarak hangi görüşten olursa olsun ülkedeki “aman sende ve her şey olacağına varır” tavırlarının yerini bir miktar daha üzerine düşeni yapan, detayları da düşünüp herkese hizmet eden, yakınlaşmayı ve anlamayı teşvik eden bir çerçeveye doğru yöneleceğini düşünüyorum.

BU ZİHNİYETİ BENİMSEMEYEN GÖRÜŞLERİN KENDİLİĞİNDEN ELENECEĞİNİ VE YERİNE ÜLKEYİ İLERİYE GÖTÜRECEK ZİHNİYETLERİN GÖREVE HAZIR BİR BİÇİMDE SORUMLULUĞU DEVRALACAĞINI, YA DA BİLİNÇLERDEKİ DÖNÜŞÜMÜN OLURUNA BIRAKAN DEĞİL DE HİZMET EDEN YÖNDE DEĞİŞECEĞİNİ YORUMLAYABİLİRİZ.

Günün genel enerjisinde baskı altında kalmışlık hissi ve buna gösterilen tepki ve isyan havası var. HEM ÖZEL İLİŞKİLERİMİZDE, HEM DE TOPLUMUN GENELİNİ İLGİLENDİREN OLAYLARDA HER İKİ HİSSİ YARATAN VE YANSITAN KİŞİLERİN ÇÖZÜME KATKI SAĞLAYACAK TAVIRLAR SERGİLEMELERİNİ VE HERKESİN TÜM KORKU VE KAYGILARINDAN VE YARALARINDAN BİRLİKTE ÖZGÜRLEŞECEĞİ BİR YOL BULABİLMESİNİ GÖNÜLDEN DİLERİM. 


13.Haziran.2013

Yorumlar

Popüler Yayınlar