AstroKarmik ile 18-24 Mayıs 2015 Haftasının Yorumları

18 Mayıs 2015 PAZARTESİ

Haftaya yeniay enerjisi ile başlıyoruz. SAAT 07:13 DE 26 DERECE BOĞA BURCUNDA BİR YENİAY meydana gelecek ve bizlerdeki bir şeylere başlama ve tazelenme ihtiyacını artıracak. Etkilerini okumak için http://www.astrokarmik.com/burc-yorumlar/aylik/18-mayis-2015-boga-burcunda-yeniay
Burçlara etkilerini de haftalık burç yorumlarında bulabilirsiniz. http://www.astrokarmik.com/burc-yorumlar/haftalik-burclar
Yeniay ile birlikte Ay 5 saat kadar boşlukta olacak ve saat 12:27 itibariyle yaklaşık 2 gün için İKİZLER burcuna geçecek. Bilgi alış verişi, iletişim ve haberleşme konularının ön plana çıkacağı, hareketli, merakların peşinden gitme ihtiyacı veren ancak bu arada herhangi bir konuya odaklanmakta zorlanan, huzursuz bir ruh hali ön plana çıkacak.
GÜNÜN İKİNCİ YARISI bu huzursuz ve gergin ruh hali çok daha fazla dikkat çekecek. Kısıtlanma, çok fazla ilerleme ihtiyacı olmasına rağmen ayrıntılarla uğraşmak zorunda kalma, engellere takılma, yeteri kadar sıcak ve samimi iletişim kuramama, belki de sivri dillerle gelen acımasız eleştirilere maruz kalma riskleri söz konusu. Yeniayın harekete geçelim, başlangıçlar yapalım, ilerleme kaydedelim dedirten etkisini biraz frenlemek gerektiğini işaret ediyor bu durum. “Tedbiri elden bırakma ve aceleci davranma” diyor günün gökyüzü.
AKŞAM SAATLERİ otokontrol, sabır, esneklik, temkinli davranma gibi şeyler önemli ihtiyaçlar olacak. Bireysel istek ve hırsları hem bizim için hem de ilişkide olduğumuz insanlar için yorucu seviyelere varmadan kontrol etmek gerekecek.

19 Mayıs 2015 SALI

AY GÜN BOYUNCA İKİZLER BURCUNDA olacak. İletişim halinde olacağımız işlerin, bilgi alış verişi ve araştırma isteyen çabaların, el becerisi isteyen şeylerin, yakın çevremizle alakalı olayların, zihinsel olarak kendimizi ifade edeceğimiz uğraşların ön plana çıkacağı bir gün.  Her şeye aynı anda ilgi duyma, heves etme ancak bir konuya odaklanmakta ya da derinlemesine bilgi ve tecrübe sahibi olmakta zorlanma olacağını söylüyor günün gökyüzü.
GÜNÜN İLK YARISI dalgınlıkları, yanılmaları, heves eksikliği ve irade zayıflığı gibi şeyleri işaret ediyor. Sağlam durmak, kalıcı ve uzun vadeli kararlar almak için elverişli değil ne yazık ki. Bir imza, bir görüşme yapacaksınız pür dikkat kesilmek lazım. Doğru anlatıp anlaşıldığınızdan emin olmaya çalışın. Okuduğunuzu algılamakta zorlanabilirsiniz. Bilgi alış verişi ve iletişim konularında netlik ana amacınız olsun.
GÜNÜN İKİNCİ YARISI çok daha akıcı ve keyifli geçmeye aday. Aradığınızı elde etmek konusunda şans ve kısmet sizden yana olacak. Pozitifi görmek ve uyum ve anlayış almak, destekleşmek adına güzel etkiler olacak. Fayda sağlayan kişilerle yolumuz kesişecek. Her zaman duyduğumuz sözler daha bir anlamlı gelecek. Yol gösterici olacak.
AKŞAM SAATLERİ yeni olana açın kendinizi. Farklı bakış açılarının bir araya gelebilmesine ve daha önce aklınıza gelmeyen yol, yöntem ve fikirlerin karşınıza çıkmasına vesile olabilir bu akşam.
Saat 20:58 den sonra Ay günün geri kalanında boşlukta olacak. Başlangıçlara hizmet eden bir akşam değil ne yazık ki.
Günün ilk saatleri itibariyle Merkür aslında dünden bu yana yoğun biçimde hissetmeye başladığımız durağan pozisyonundan sonra 12 Haziran tarihine kadar devam edecek olan geri hareketine başlayacak. Etkilerini okumak için…
http://www.astrokarmik.com/burc-yorumlar/aylik/merkur-ikizler-burcunda-retro-19-mayis-2015
Burçlara etkisini okumak için… http://www.astrokarmik.com/burc-yorumlar/aylik/merkur-retrosunun-burclara-etkisi-1952015
2015 yılına ait Merkür reto takvimini görmek için…
http://www.astrokarmik.com/astroloji-ogrenenler-icin/merkur-retrosu/2014-yili-merkur-retro-takvimi
Genel olarak Merkür Retroları hakkında bilgi almak için…
http://www.astrokarmik.com/astroloji-ogrenenler-icin/merkur-retrosu/merkur-retro-hareketi

20 Mayıs 2015 ÇARŞAMBA

Ay öğleden sonra saatlerine kadar İKİZLER BURCUNDA VE BOŞLUKTA olacak. Düne ait temalar yine gündemde olacak. Yarım işleri toparlamak için, hem fiziksel hem de zihinsel olarak dağılma, oradan oraya koşturma ve aynı anda pek çok işi birden yürütmek ve belki de tamamlamak zorunda kalma durumu söz konusu olabilir.
SAAT 16:55 DEN SONRA AY YAKLAŞIK 2 GÜN İÇİN YENGEÇ BURCUNA geçecek. Dış dünya ile iç içe ve iletişim halinde olduğumuz, çevremize fazla takıldığımız ve sosyal olmayı tercih ettiğimiz iki günün ardından, bu saatten sonrasında iç dünyamıza yöneleceğimiz, ailemizle, sevdiklerimizle bir arada olmayı daha çok isteyeceğimiz bir etkiye geçeceğiz. Anaç ve koruyup kollayan davranışlar dikkat çekecek. Çocuklarla bir arada olmak bize her zamankinden daha çok keyif verecek. Aile ziyaretleri ve bir arada hoş vakit geçirmek için elverişli bir akşam olabilir.

21 Mayıs 2015 PERŞEMBE

Ay gün boyunca YENGEÇ BURCUNDA olacak. Akşam saatlerine kadar yapacağı açılarla birlikte düşününce günün büyük çoğunluğu akıcı ve rahat geçecek gibi görünüyor. Ailevi konular, milli meseleler, çocuklarla alakalı uğraşlar, sevdiklerimizi ilgilendiren ve bizim de bir şekilde müdahil olmamız gereken şeyler ön planda olacak. Bugün sevginin ifadesi, sevdiklerimizin iyilik halinin korunması, duygusal tarafımızın beslenmesi gibi şeyler öncelikli olacak. Aşırı korumacı ve anaç hallerden zarar görebileceğimizi her şeyi tadında bırakmak gerektiğini,  gereksiz noktalarda kırılgan ve hassas davranmaktan kaçınmak gerektiğini unutmamakta fayda var. Bugün ihtiyacımız olan en önemli unsurlardan biri güvende olmak, kırılmamak, bizi duygusal olarak yaralamayacak insanlarla bir arada olmak. Bu nedenle de dar ve güvenli alanlarda olmak, sınırlı ancak bize göre güvenli bir çevrede kalmak bize iyi gelecek. Günün enerjisinde mutlu olmayı tercih etme ve diğer insanları da mutlu etme isteği belirgin olacak. Yaratıcılık ve sanat konulu şeylerden de verim alma ihtimalimiz var.
ÖZELLİKLE GÜNÜN İLK YARISINDA Ay’ın Neptün ile destekleyen açısı bu konuyu daha da belirgin hale getirecek. Bireysel hırslar,
Fiziksel güç isteyen işler, irade, otokontrol ve gayret göstermemiz beklenen durumlar ve de salt dünyevi gayeler açısından pek elverişli olmayabilir. Ancak ruhsal çalışmalar, anlayış, hoşgörü gerektiren durumlar, hayır işleri, bütüne hizmet eden gayeler, affedişler, sevdiklerimizle yaptığımız paylaşımlar, sevginin ifadesi, romantizm içerikli durumlar,  yaratıcılık isteyen işler için gayet elverişli olacak.
AKŞAMA DOĞRU o tüm günün anlayış hali bir miktar bozulacak.  Duygusal patlamalar, gerginlikler, baskı hissi ve bu baskıya sebep olan duruma gösterilen yoğun ve yıkıcı tepkiler açısından risk içeren bir akşamdayız. Huysuzluklar, kıskançlık krizleri, ölçüsüz tepkiler sebebiyle bu akşam için sizin için önemli görüşme ve planlar açısından pek elverişli olmayabilir.
Bugün Güneş yaklaşık 1 ay için İkizler burcuna geçecek. Bu süreçteki olası etkilerini okumak için…
http://www.astrokarmik.com/astroloji-ogrenenler-icin/gunes-burclarda/gunes-koc-burcunda

22 Mayıs 2015 CUMA

Ay yine YENGEÇ BURCUNDA VE 03:37 DEN SONRA GÜNÜN TAMAMINDA BOŞLUKTA olacak. Akşamın gergin enerjisini sabah saatlerine taşıma ihtimalimiz olacağını gösteriyor günün gökyüzü. Oldukça hassas, duygusal ve kırılganız bugün.  Bir şeyleri kişisel olarak alma durumu, küsmeler, kaprisler gündemde olacak ve bunun karşılığında bu gibi duygu durumlarına vesile olacak hareket yapabilecek olan kişiler de iş başında olacak.
Sıkı sıkıya bağlandığımız, bırakmak istemediğimiz eskiden gelen alışkanlıklarımız, bir parçamız haline gelmiş olan ilişkilerimiz bir takım arızalar çıkarabilecek ve bu gibi durumlar bizi her zaman olduğundan çok daha fazla etkileyecek.
Venüs- Plüton karşıtlığının da yoğun etkili olduğu gün boyunca aslında belki de dünden beri canımızı sıkan bazı sorunları çözümsüz noktaya taşıma riskimiz olduğu söylenebilir. İlerleyen günlerde devreye girecek Venüs Uranüs karesini de dikkat alacak olursak, hayatınızda özel konuma oturttuğunuz kişilerle olan ilişkilerin dikkat ve özen göstermek gerektirdiği günlerde olduğunu söyleyebiliriz.
Yengeç burcundaki asıl amacı sevgiyi alıp vermek ve paylaşmak isteği yaratan Venüs her ne kadar hiyerarşik olarak güçlü konumda olan gezegenlerle mücadele etmek zorunda kalsa da, bu durum, Venüs’ün ifade ettiği çok özel gücü yani sevgiyi öne çıkaran kişiler açısından gücü ele alma ve ilişkilerde derinleşme ve aradaki bağı güçlendirme şansı verecektir.
Günün erken saatlerinde aslında Çarşambadan bu yana etkili olan Venüs Plüton karşıt açısı kesinleşecek. Olası etkilerini okumak için…
http://www.astrokarmik.com/astroloji-ogrenenler-icin/transitler/venus-transitleri/venus-pluton/-venus-pluton-olumsuz

23 Mayıs 2015 CUMARTESİ

Ay saat 00:43 den sonra yaklaşık 2 gün için Aslan burcuna geçecek. Hafta sonu bizi etkisi altına alacak olan şeyler kısaca, önetmek ve söz sahibi olmak. Dışa dönük olmak, sosyal hayatın içinde yer almak, kendimizi göstermek, iyi yaptığımız şeyleri sergilemek, sahnede yer alabilmek bizim için hem verim hem de mutluluk sağlayabilecek olan şeyler. Dikkat çekme ihtiyacı yüksek olacak. Yaptığımız şeylerle takdir almak, beğenilmek isteği duyacağız. Ancak bunun yanında bu tarz girişimler, talepler ne yazık ki beklediğimiz kadar karşılık bulamayacak bugün. Otorite sorunlarına, zafiyetlerine müsait, yetki ve sorumluluk tartışmalarına açık bir gün olacak.
Otoriteyi temsil eden kişilerle ve kurumlarla yaşanabilecek sorunlar, işlerin ağır aksak ve gecikmeli şekilde ilerlemesi, motivasyon düşüklüğü, sıkıcı işlerle boğuşmak zorunda kalma hali yorucu olabilir. Özellikle günün ilk yarısında bu etkiler yoğun olarak hissedilecek
ANCAK ÖĞLEDEN SONRA saatlerinde cesaret, gözü karalık, risk alabilme, hırs ve isteklerin çok daha rahat ifade edilmesi ve ataklık dikkat çekecek. Ne kadar cesur hamleler yapmışsak o kadar çok parlama şansı elde edeceğiz. 
AKŞAMIN İLERLEYEN SAATLERİ de önemli konuşmalar, bilgi ve fikir alış verişleri, görüş almak, rehberlik etmek ve rehberlik almak, seyahatler, sosyal ortamlar açısından yoğun ve verimli geçecek.
Gün içinde aslında perşembeden bu yana etkili olan Güneş Satürn karşıtlık açısı kesinleşecek. Olası etkilerini okumak için…
http://www.astrokarmik.com/astroloji-ogrenenler-icin/transitler/gunes-transitleri/gunes-saturn/-gunes-saturn-olumsuz

24 Mayıs 2015 PAZAR

Gün boyunca AY ASLAN BURCUNDA olacak. Düne göre çok daha rahat ve akıcı nitelikte bir tatil günü olacak. Aynı beklentiler bugün de geçerli olacak ancak bu kez karşılık bulmakta zorlanmayacağız. Hayatın keyifli taraflarını yakalamak, azıcık stres atmak, neşelenmek, içimizdeki çocuğu ortaya çıkarmak, nazımızın geçtiği insanlara sözümüzü dinletmek için güzel bir gün olacak.
SABAH SAATLERİNDE kalabalık, eğlenceli, neşe veren ortamların, insanlarla bir araya geleceğimiz ve karşılıklı fayda sağlayacağımız durumların tadını çıkarabiliriz. Hafif bir tembelleşme, bir şeyleri ciddiye almakta zorlanma, coşkun bir ruh hali ile hareket etme temalarını işaret ediyor gökyüzü.
Yeni insanlar, yeni mekanlar, gücü, bilgisi ve tecrübesi ile yanımızda olan ve desteğini esirmeyen kişiler de faydasını akıtacak bu sabah.
SAAT 13:50 DEN SONRA AY GÜNÜN GERİ KALANINDA BOŞLUKTA olacak. Bu saatler, sürpriz gelişmeler, plan değişiklikleri,  beklenmedik ziyaretçiler, sonradan dahil olduğumuz sosyal planlar açısından dikkat çekiyor Genel olarak gün içinde havada değişime uyum sağlayabilme ve yeniliklere açık olma hali ve tabi ki bunlardan gelecek faydanın da müjdesi var.
Tüm hafta boyunca gönlünüzdeki güzellikler sizinle olsun…
Hayrınıza olana da gönlünüz razı olsun…

Dr.Samiye Özbaş Soysal

Astrolojik danışmanlık talepleriniz için
http://www.astrokarmik.com/astrolojik-danismanlik-icin
Regresyon Danışmanlığı talepleriniz için…
http://www.astrokarmik.com/karma-kosesi/regresyon-danismanligi
Haftalık Burç Yorumları için…
http://www.astrokarmik.com/astrolojik-danismanlik-icin
Astroloji Eğitimi almak için…
http://www.astrokarmik.com/duyurular-haberler/egitim-siniflari
Ay boşlukta takvimi için…
http://www.astrokarmik.com/aydan-yansimalar/ay-boslukta-takvimi
Yeniay, dolunay ve tutulma takvimi için…
http://www.astrokarmik.com/aydan-yansimalar/yeniay-dolunay-tutulma-takvimi
Günlük Burç yorumlarınız için...
http://www.astrokarmik.com/burc-yorumlar/gunluk

Yorumlar

Popüler Yayınlar