AstroKarmik ile 1-7 Haziran 2015 Haftasının Yorumları

1 Haziran 2015 PAZARTESİ

Haftanın başında, Ay günün büyük çoğunluğunda AKREP BURCUNDA olacak. Düne ait ana temalar bugün de öncelikli konularımız olacak. Duygusal hassasiyetler, kırılganlıklar, alınganlıklar dikkat çekecek. Bugün gizemli ve belirsiz olan şeyler her zamankinden daha çok dikkatimizi çekecek. Araştırma, derinleşme, yakınlaşma, paylaşma ihtiyacı duyulan işler için, mücadele ve motivasyon gerektiren gayretler için elverişli bir gün olacak.
Genel olarak çok fazla huzurlu olma şansı bulamayabiliriz belki ancak zor işlerin altından kalkmak, çabamızı artırmak ve yaptığımız iş her ne olursa olsun işin içine tutku katmak açısından destekleyici bir gökyüzü olacak.
SAAT 14:02 DEN SONRA GEÇ SAATLERE KADAR BOŞLUKTA olacak. Bu zaman dilimi uzun vadeli olmasını istediğimiz işlerin ilk adımları açısından riskli olabilir. Boşluktaki Ay belirsizlikleri artıracaktır. Günün ilk yarısı ilişkiler açısından çok daha fazla anlayış ve uzlaşma imkanı sağlayan durumlar çıkacak karşımıza. Hem özel hem de sosyal ilişkiler açısından, finansal girişimler açısından şanslı saatlerde olacağız.
GÜNÜN İKİNCİ YARISINDA akşam saatlerinde kesinleşecek olan Ay Satürn kavuşumu etkili olacak. Bu da gerginlik, engellere takılma, hata yaparım korkusu sebebiyle huzursuzluk hissetme, takdir ve onay almakta, memnuniyet yaratmakta zorlanma, gecikmeler gibi şeylere vesile olabilir. Yani günün ikinci yarısı hem Ay boşlukta olacak hem de işler ve ilişkiler istediğimiz kadar akıcı ve verimli olmama ihtimali taşıyacak.
Sunum, samimiyet yaratma, destekleşme ve talepte bulunma gibi konularınız için pek elverişli olmayacak. Bu saatlerde başlayan işleriniz tahmin ettiğinizden geç ve de verimsiz şekilde sonuçlanabilir.

Ay saat 20:40 dan sonra yaklaşık 2 gün için Yay burcuna geçecek. Satürn etkilerine rağmen yine de çok daha rahatlatıcı tesirler olacak akşamın ilerleyen saatleri için. Canlılık, neşe, eğlence ihtiyacımız artacak.

2 Haziran 2015 SALI

Ay gün boyunca YAY BURCUNDA olacak. Hareket halinde olacağımız işler, kendimizi özgür hissedeceğimiz durumlar, gelişim ve derinlemesine bilgi sağlayan her türlü iş, ilişki, durum ve mekan ilgi alanımızda olacak. Yurt dışı konular, yabancılarla yapacağımız işler, satış ve pazarlama konulu gayretler, yayıncılık ve eğitim temalı uğraşlar açısından fırsatlar sunan bir gün olacak. Bugün bize kazanç sağlayacak olan en önemli şey, iyimser ve geniş bakış açısı ile hareket edebilmek olacak.
Ay Merkür karşıtlık açısı GÜNÜN İLK YARISINDA etkili olacak.  Zaten odaklanma sorunu yaşadığımız bir gün olduğundan, çok fazla dağılma, bir şeylere konsantre olmakta zorlanma riskimiz olacak. Dikkatinizi dağıtacak çeşitlilikten sakınmakta fayda var. Hem çalışırken hem de çevresel olarak… Sadelik işinizi kolaylaştıracak. Bir şeyler araştıracaksanız az ve öz kaynak olsun önünüzde.  Planladığınız işlerin sıralamasına özen gösterin. Biri bitmeden diğerine başlamayın. Yarım kalmış işler havuzunun artmasını istemiyorsanız bugün odaklanmak adına her zamankinden çok çaba göstermeniz gerekecek. Doğruyu söylemek adına sivri ve belki de biraz patavatsızlık içeren söylemlere şahitlik edebilirsiniz. Düşünceler duygulara hitap etmeyecek. Empati sorunu yaralayıcı olabilecek. Önemli görüşmeler, anlaşma ihtiyacı duyduğunuz durumlar açısından zorlayıcı olabilir.
Öğlen ve öğleden sonra saatlerinde Ay Neptün karesi etkili olacak. Bu zaman dilimi de yine dalgınlık, heves ve motivasyon eksikliği, gerçeklikten uzaklaşma, başkaları adına yapılan şeylerin bireysel işleri aksatması, fedakarlıkların zararını görebilme gibi riskler barındırıyor olacak. Hatalı kararlar ve yanlış anlaşılmalar, hayal kırıklıkları gibi şeyler söz konusu olabilir. Maneviyata yönelik gayretler açısından verimli ancak dünyevi çabalar açısından riskli olacak.
02.06.2015 Salı günü saat 19:18 de 11 derece Yay burcunda bir dolunay meydana gelecek. Yay burcu hem dünyevi hem de ruhsal anlamda gerçeklere ve bilgiye ulaşmak, bu uğurda özgürce yol almak gibi temaları barındırıyor. Bunların olabilmesi adına gereken her şey de Yay burcunun işaret ettiği konular olarak ön plana çıkıyor. Yolculuklar( içsel dahil), ulaşım ile alakalı konular, hukuki temalar, adalete hizmet eden kişiler, mahkemeler, inanç, felsefe ağırlıklı konular, dini konular ve din adamları, politika ile ilgili konular v.b şeyler Yay burcu ile birlikte anılan alt başlıklar…
Dolunaylar ektiğini biçme, daha önce başlanmış bir işin görünür hale gelmesi, sonuçların elde edilmesi dönemleri. Hasat zamanları. Bu haliyle düşünürsek bazı gerçeklerin ortaya çıkması, dile gelmesi, merak edilen bazı şeylerin netleşmesi, hem günlük yaşamımızda hem de hepimizi ilgilendiren konularda çokça konuşulup yayılacak bilgilerin açığa çıkması söz konusu olabilir.
Yay ile bağlantılı konulardan din ve inanç konularında ifşa olan bazı durumların can sıkıcı ve gergin sonuçları gündeme gelebilir. Bazı gerçeklerle yüzleşme söz konusu olabilir. Doğru bildiğimiz şeylerin tam olarak göründüğü gibi olmayabileceğini şahitlik edebiliriz. Sinirsel gerginlikler, düşüncelerin, bilgilerin ve değerlerin çatışması, fanatizm boyutunda ifadeler, ölçüsüz tepkiler bu dolunay döneminde ayrıca dikkat çekebilir.
Dolunaylar zaten karşıtlık enerjisinden dolayı bir miktar gerginlik içerdiğinden, duygusal yoğunluklara vesile olabildiğinden dolayı bu tip çatışmalara çok fırsat vermemek, dengede kalmaya niyet etmek kıymetli olacak.
Dolunay esnasında Mars Güneş ile kavuşum halinde ve Ay ile karşıt açıda olacak. Mars’ın mücadele ve hırs veren, inat ve kararlılık katan, esnekliği zorlaştıran etkilerini düşündürtüyor bu durum bize. Yeniay ayrıca Uranüs ve Jüpiter ile üçgen açı yapıyor olacak. Bu büyük üçgen de hızlı karar verip hızlıca harekete geçmeleri, aksiyona dayalı dinamik gelişmeleri işaret ediyor.
Gözü kara ve cesur hamleler ve çıkışlar bekle diyor adeta bu dolunay bizlere. Ancak Neptün ile kare açısı da tamamen tedbirsiz davranma, yanılgı payını dikkate al diyor. Her duyduğunu olduğu gibi alıp peşin kararlar verme, yargılardan kaçın ve dalgınlık ve karışıklıklara karşı temkinli ol diye de ekliyor. Hayatımızda değer verdiğimiz önemli kişilerden yana bir hayal kırıklığı ve yanılma aldanma niteliğinde etkiler bırakabileceğini gösteriyor. Güven duyduğumuz, merhamet beslediğimiz ve bizi yarı yolda bırakmayacağını düşündüğümüz kişiler bizi yanıltabilirler. Bu etkiyle insanlara verdiğimiz değeri sorgulama ihtiyacı duyabiliriz. 
Dini ve ruhsal konularda yanlış tercihler neticesinde aradığımızı bulamama bu açıdan kandırılma riski veriyor gökyüzü. Duygusal anlamda sömürülüp gerçekleri görmemizi engelleyecek nitelikteki durumlarla da karşılaşabiliriz dolunay etkisi ile.
Dolunay esnasında İkizler burcundaki gezegen kümeleşmesi ve Merkür retrosu da göz önünde bulundurulduğunda iyi niyetimizin yalanlarla kötüye kullanılması ihtimalini göz önünde bulundurmakta fayda var. Hedeflerde yanılmalar, sapmalar söz konusu olabilir önümüzdeki süreçte.
Türkiye astrolojik haritasının 6. evinde gerçekleşecek olan dolunay 6-12 aksını ilgilendirecek.  Bu konum ülkenin genel olarak sağlık sorunları ile ilgili durumlara, iş ve işçi kesimi ilgilendiren, askerlerle ve askeri hareketlerle alakalı bazı hadiselere, sosyoekonomik seviye farklılıklarından doğabilecek sorunlara, kuraklıklara, bütçe sorunlarına, grev ve benzeri hareketlenmelere işaret edebiliyor.
Bireysel ve bütünü ilgilendirecek olayların yüksek hayrımıza olacak şekilde şekillenmesini ve bizlerin de her ne değişim yaşanırsa yaşansın olgun ruhlar olarak hareket edebilmemizi gönülden dilerim.


3 Haziran 2015 ÇARŞAMBA

Ay gün boyunca YAY BURCUNDA ve saat 09:00 dan sonra günün geri kalanında boşlukta olacak. İnternet, yayıncılık, medya ile alakalı işler, yabancılarla alakalı meseleler, eğitim, öğretim ve rehberlik temalı işler, danışmanlıklar, bilgi alış veriş ve paylaşımları açısından elverişli bir gün olacak.
Özgür olmak ve keşif niteliğinde bir şeylere yol almak beklentimiz olacak. Yenilikçi bakış açıları, esneklik ve iyimserlik günün kazanç araçları olacak. Olaylara geniş bakış açısı ile ve geniş zamanlı bakabilmek de pozitif etkiler yaratacak.
SABAH SAATLERİ günün geri kalanına göre çok daha heyecan ve coşku yaratan tesirler altında olacağız. Tatlı sürprizler, beklemediğimiz haberler, plan değişikliklerinin yarattığı merak ve heyecan, macera niteliğinde aniden verilen kararlar ve iyimserlikle atılan adımlar bu zaman diliminde dikkat çekecek. Ancak herhangi bir başlangıç niyetiniz varsa eğer Ay’ın saat 09 dan sonra boşlukta olduğunu aklınızdan çıkarmayın.
Somut bir şey elde etmek söz konusu olmasa bile, adeta şarj olacağımız, pek çok şeye aynı anda heves edip pek çok fırsatla karşılaşacağımız nitelikte bir gün olacak. Sizi sıkan, yaratıcılığınızı ve sezgilerinizi sınırlayan, monotonlaştıran iş ve ortamlardan uzak durmakta fayda var.

4 Haziran 2015 PERŞEMBE

Saat 03:50 den sonra Ay yaklaşık 2 gün için OĞLAK BURCUNA geçecek. Geçtiğimiz iki güne nazaran çok daha sorumluluk sahibi ve kararlı olacağımız, somut olan şeylerin mutluluk vereceği, başarı odaklı hareket edeceğimiz nitelikte bir gün olacak. Planlı hareket etmek, organize olabilmek sayesinde zor işlerin altından kalkma gücü veren bir gün. Bugün bize fayda sağlayacak en önemli yaklaşımlar, sabırlı ve istikrarlı hareket edebilmek ve elimize aldığımız işlere, ilişkilerimize ciddiyetle yaklaşabilmek olacak. Yöneten, inisiyatif alan, başarıyı hedefleyip elinden geleni ardına koymayan haller fayda getirecek. Resmi iş ve başvurular, profesyonel ve ciddiyet isteyen görüşme ve buluşmalar açısından uygun olabilir.
Ay’ın akşam saatlerine kadar temel bir açısı olmayacak. Akşam saatlerinde ise Neptün ile destekleyici açıda olacak.
Bu zaman dilimi, somut fedakarlıklar, yetenekleri işe yarar biçimde ortaya koyma, fayda sağlama amaçlı iş birlikleri kurma, ruhsal konularda bir eğitime başlama, çalışmalara katılma açısından elverişli olabilir. Bu akşam, güven veren, güven yaratan ilişkilere hizmet edecek. Maneviyatı ön plana çıkaran sağlam ilişkiler beslenecek. “Neye ihtiyacın var?” demekle yetinmeyip elini taşın altına koyan ve o ihtiyacı gidermek adına çaba gösteren ilham veren çabalara şahitlik edebiliriz.

 

5 Haziran 2015 CUMA

Ay gün boyunca OĞLAK BURCUNDA olacak. Yine resmi işler, ciddiyet gerektirecek çabalar, alınması gereken sorumluluklar günün ana gündem maddeleri olacak. Resmi kurum ve kişilerle yapmanız gereken görüşme, başvuru ve talepler söz konusu olabilir. Bugünün genelinde tedbirli olmak, üzerine düşen ne ise yerine getirmek,  tüm ihtimalleri düşünüp gereken önlemleri almak bize fayda sağlayacak olan şeyler. Zira eksik gedik olan, zamanında yapılmayan, geciken, öylesine yapılan şeyler dikkat çekecek ve beklenen onay ve takdiri almak her zamankinden zor olacak.
GÜNÜN BÜYÜK ÇOĞUNLUĞUNDA Ay’ın Plüton ve Uranüs ile zorlayıcı transitleri etkili olacak. Yıpratıcı tepkiler, duygusal parlama ve patlamalar, fevri ve önünü arkasını düşünmeden yapılan hareketler günü gergin ve huzursuz geçirmemize vesile olabilecek.
Esneklik, anlayış, empati, sabır ve sağduyu gibi şeyler bugün çok önemli olacak. Değerlerinize aykırı hareketler ve sözler sabrınızı sınayabilir. Otorite figürleriyle olan ilişkiler zarar verici olabilir. Eğer otorite konumunda siz varsanız bugün o otoritenin sarsılabileceği, olgun ve anlayışlı tepkiler vermezseniz içinde bulunduğunuz durumun sizin için daha zorlayıcı hale gelebileceği etkiler söz konusu olacak.
Planlar değişebilecek. Her zaman söylenen sözler birilerini rahatsız edebilecek. Emir verir şekilde ifadelere gelen karşılık gecikmeyecek. Ya da sıradan talepler hükmetme olarak algılanabilecek. Zaten Oğlak burcunda ve empati sorunu yaşatabilecek tesirler varken bugünün gökyüzü transitleri bu durumu iyice zorlaştıracak. Duygulara önem vermek ve ilişkide olduğumuz kişilerde yara açmamaya dikkat etmek önemli bugün için.
SAAT 18:33 DEN SONRA AY GÜNÜN GERİ KALANINDA BOŞLUKTA olacak. Akşam saatleri başlangıçlar açısından çok elverişli olmasa da yarım işlerin tamamlanması, rutin sorumlulukların yerine getirilmesi açısından verimli şekilde kullanılabilir.
Bugün VENÜS 19 TEMMUZ TARİHİNE KADAR KALACAĞI ASLAN BURCUNA geçecek. İlişkilere canlılık ve keyif gelecek adeta bu süreçte. Daha sonra Başak burcuna geçişin hemen sonrasında retro yapıp Aslan burcuna geri dönecek. Yani Aslan burcundaki Venüs’ün retrosuna da şahitlik edeceğiz bu yaz aylarında. Bu da tabi tam düğün mevsimine, insanların yuva kurmak için atacağı ilk adımlara denk gelecek  Ve sonuçta bizler 8 Ekim 2015 tarihine kadar kısa bir 12 günlük kesinti dışında iyisiyle kötüsüyle, yenisiyle, eskilerinin hesaplaşmasıyla bir Venüs Aslan dönemi yaşayacağız.
Bu süreçte hatta Ekim sonuna kadar gökyüzünün iki iyicil gezegeni 3 kez kavuşum halinde olacak. Bunlardan iki tanesi Aslan burcunda sonuncusu da Başak burcunda yaşanacak. Ve her durumda yeni bolluk, şans ve fırsatlara ve aynı zamanda eskisinin tekrar değerlendirelim diye tekrar karşımıza çıkmasına vesile olacak.
Ek bilgi: Evlilik için gün alacak, tarih belirleyecek olanlar için bu yazın belki de en güzel günleri için Haziran ayının son günleri olduğunu söyleyebilirim. 25-26- 29-30-31 Haziran bu açıdan verimli olarak düşünülebilir.
Venüs Aslan burcunda ve henüz retro başlamamış olacak. Üstelik de Jüpiter ile kavuşum halinde olacak.
Venüs’ün Aslan burcundaki etkilerini okumak için…
http://www.astrokarmik.com/astroloji-ogrenenler-icin/gunes-burclarda/-venus-burclardan-transit-ederken

6 Haziran 2015 CUMARTESİ

AY 08:01 DEN SONRA YAKLAŞIK 2 GÜN İÇİN KOVA BURCUNA GEÇECEK. Bu iki gün boyunca ön plana çıkacak olan şeyler, dostluklar, ortak idealler uğruna verilen çabalar, gruplarla bir arada yapılan işler, mantık ve sağduyu, zihinsellik ile yürüteceğimiz işler olacak. Bugün bize mutluluk ve verim sağlayacak olan şeyler objektiflik, algımızı yüksek tutmak, olana bitene mantıksal bir gözle bakabilmek, adil ve eşit olanı gözetmek, haklara saygı göstermek ve doğru bildiğin şeyler doğrultusunda hareket edebilmek olacak.
SABAH SAATLERİNDE ölçüsüz samimiyetlerin hoş karşılanmayacağı, seviyeli ve saygılı nitelikteki davranışların ödüllendirileceği nitelikte geçecek.  Alınacak sorumluluklar söz konusu olacak. Ve biz eğer bunlardan gocunmamışsak takdir hemen arkasından gelecek. Ve bizi mutlu edecek.  Sağlam adımlar ve ortaklaşa gayretler, ağır ve garanti hamleler açısından destekleyen bir gökyüzü olacak.
ÖĞLEDEN SONRA sohbet ortamları, bilgi ve fikir alış verişleri, eğitim ve öğretim temalı işler, teknoloji, bilgi ve bilimsellik içeren işler,  iletişim becerisi sayesinde kotaracağımız şeyler, seyahatler açısından elverişli olacak.
İki gündür etkili olan Venüs-Satürn üçgen açısı ile Mars-Jpiter altmışlık açıları gün içinde kesinleşecek.
 Gün içinde kesinleşecek Mars-Jüpiter altmışlık açısının etkilerini okumak için
http://www.astrokarmik.com/astroloji-ogrenenler-icin/transitler/mars-transitleri/-mars-jupiter/-mars-jupiter-olumlu
( Etki süresi: 04.06.2015-07.06.2015)
Gün içinde kesinleşecek Venüs-Satürn üçgen açısının etkilerini okumak için
http://www.astrokarmik.com/astroloji-ogrenenler-icin/transitler/venus-transitleri/venus-saturn/-venus-saturn-olumlu
( Etki süresi: 04.06.2015-07.06.2015)

7 Haziran 2015 PAZAR

Ay gün boyunca KOVA BURCUNDA olacak. Düne ait ana gündem maddeleri bugün de geçerli, olacak. Umutlu, iyimser ve mantıklı hareket edebilmek bize bugün artı değer katacak. Sosyal çabalar, ortak projeler, yaratıcılık ve bilgi isteyen uğraşlar, özgürlük ve gerekli ise değişim adına verilen mücadeleler bugünün dikkat çekici konuları olacak.
Günün ilk yarısında Ay Güneş ile üçgen açıda olacak. Bu da bize genel olarak ikili ve sosyal ilişkilerde uyum ve dengenin hakim olduğu bir güne başladığımızı işaret ediyor. Otorite ile olan ilişkiler, beklentiler, destekleşmeler, anlaşmalar, seyahatler, bilgi ve rehberlik amaçlı bir araya gelmeler, kadın erkek ilişkileri açısından akıcı ve verimli şekilde
GÜN ORTASINDA VE ÖĞLEDEN SONRA SAATLERİNDE cesaret isteyen işlere girişmek, söyleyemediğini söylemek, yapamadığına niyet etmek, adım atmak, doğru bildiğini dile getirmek, bildiğin yoldan şaşmadan hareket etmek, ataklık, özgüven, kararlılık gibi şeyler dikkat çekecek. Ancak ölçüsüz riskler alma, dilinin kemiği olsun, haklıyken haksız konuma düşme ve sınırlarını bil diyor gökyüzü bir yandan da. Yani bu yoğun ve güzel canlılık veren enerjiyi boşa heba etme diyor.
Saat 17:31 DEN SONRA AY GÜNÜN GERİ KALANINDA BOŞLUKTA olacak. Bu saatler sürpriz gelişmeler, beklenmedik sonuçlar, yeni ve yenilikçi çabalar, yaratıcı yeteneklerin ve düşüncelerin ifadesi açısından elverişli olacak.  Ancak başlangıçlar ve uzun vadeli anlaşmalar açısından sonradan vazgeçme, sebat edememe, istek ve önceliklerin değişmesi gibi durumlara vesile olabilecek
Tüm hafta boyunca gönlünüzdeki güzellikler sizinle olsun…
Hayrınıza olana da gönlünüz razı olsun…
Dr.Samiye Özbaş Soysal
Astrolojik danışmanlık talepleriniz için
http://www.astrokarmik.com/astrolojik-danismanlik-icin
Regresyon Danışmanlığı talepleriniz için…
http://www.astrokarmik.com/karma-kosesi/regresyon-danismanligi
Haftalık Burç Yorumları için…
http://www.astrokarmik.com/astrolojik-danismanlik-icin
Astroloji Eğitimi almak için…
http://www.astrokarmik.com/duyurular-haberler/egitim-siniflari
Ay boşlukta takvimi için…
http://www.astrokarmik.com/aydan-yansimalar/ay-boslukta-takvimi
Yeniay, dolunay ve tutulma takvimi için…
http://www.astrokarmik.com/aydan-yansimalar/yeniay-dolunay-tutulma-takvimi
Günlük Burç yorumlarınız için...
http://www.astrokarmik.com/burc-yorumlar/günlük

Yorumlar

Popüler Yayınlar