AstroKarmik ile 4-10 Mayıs 2015 Haftasının Yorumları

4 Mayıs 2015 PAZARTESİ

Haftaya dolunay ile başlıyoruz. Ay gün boyunca AKREP BURCUNDA olacak.  Tüm dolunaylarda olduğu gibi, karşıtlık enerjisinin yoğunluğu ve gerginliği söz konusu. Ancak bu kez işin içinde bir de Akrep burcunun krizlere eğilimli hassasiyeti eklendi. Açıkçası gerçek manada gergin bir dolunay tesirinde olduğumuzu söyleyebilirim. Duygusal krizler, hassasiyet ve alınganlıklar, kıskançlık ve şüphe durumları, hırslar ve inatlaşmalar günün ana olaylarının temelini oluşturuyor. Sabah saat 06:42 de gerçekleşecek dolunay sonrası sabah saatleri abartılı tepkiler verme,  olaylara ve sonuçlarına olması gerekenden fazla anlam yükleme, risk alma durumları yaşanabilir. Ölçülü olmak, sınırları aşmamak önemli olacak. Gün içinde kesinleşecek olan GÜNEŞ-JÜPİTER KARE AÇISI da aslında benzer şeylere atıfta bulunuyor.
GÜNÜN İLK YARISI güçlü kişilerden özellikle de kadın figürlerinden gelecek fırsatları da işaret ediyor. Derin duygusal paylaşımlar, bilinç ve farkındalık adına cesaret gösterebilme, zor işlerin altından kalkmış olmanın tatmini ya da zor işlere adım atacak gücü kendine bulma durumları söz konusu olacak.
Akrep burcunda gerçekleşen dolunay hakkındaki yorumlarımı okumak için…
http://www.astrokarmik.com/burc-yorumlar/aylik/akrep-burcunda-dolunay-zamani
Gün içinde kesinleşecek olan Güneş-Jüpiter kare açısı hakkındaki yorumlarımı okumak için… ( Etki başlangıcı:2.5.2015 - Etki sonlanması:5.5.2015)
http://www.astrokarmik.com/astroloji-ogrenenler-icin/transitler/gunes-transitleri/gunes-jupiter/-gunes-jupiter-olumsuz

5 Mayıs 2015 SALI

Günün ilk yarısında AY AKREP BURCUNDA VE SAAT 04:50 DEN SONRA 10 SAAT KADAR BOŞLUKTA olacak. Kalıcılık ve netlik istediğimiz işlerin ilk adımı için, karar verdirecek önemli görüşmeler için elverişli olmayabilir. Daha çok hırs ve gayret isteyen ve zaten yol alınmış işlerin sürdürülmesi, yarım işlerin tamamlanması, verim adına yol alınması açısından uygun olacak.
Araştırmalar, incelemeler, keşifler, gizem içeren işler, spritüel ve ruhsal konular ön planda olacaktır. Bu zaman diliminin bir miktar huzursuzluk içerdiğini söylemek doğru olur.
SAAT 14:13 DEN SONRA AY YAKLAŞIK 2,5 GÜN İÇİN YAY BURCUNA geçecek. Geçtiğimiz iki günün ve dolunayın stresli etkilerinin bir miktar azalacağı tesirler söz konusu. Ancak hızlıca bir rahatlama beklemek doğru olmaz. Kendini tutanlar açısından bir patlama, sinirsel bir gerginlik yaşanabilir.
Bir an evvel bir şeylerden kurtulmak, çabucak özgür kalmak ve sorumlulukları geride bırakmak isteği yoğun olacak. Burada artık ne olursa olsun diyen, detaylarla uğraşmayan, olduğu kadarı iyidir diyen iç sesimiz bizi zorlayacak.
Zira özellikle AKŞAM SAATLERİ bu rahatlığı pek kaldırmayacak. Ancak görevler yerine gelmişse ve işler ciddiye alınmışsa, tedbir elden bırakılmamışsa huzur gelecek. Eleştirel ve yargısal fikirler havada uçuşabilir. Kolay kolay tatmin olmayan ve düşüncesini patavatsızca dile getiren insanlar motivasyon düşürebilir. Bu açıdan dikkatli olmakta fayda var. Kimseyi hoşnut etmeye uğraşmayın derim bu akşam için. Siz kendinizden ve yaptıklarınızdan hoşnut musunuz? Bu sorunun cevabına bakın.  Eğer siz tatmin olmuşsanız bırakın diğer her şeyi, herkesi. İçinizde kuşkular, soru işaretleri varsa kırılmak ve moralinizi bozmak yerine icraata geçin.
GECE GEÇ SAATLERDE konuşarak anlaşmak ve iletişim kurmak çok daha zorlaşacak. Yanlış anlaşılmalara açık olacağız. Akşamın enerjisi engelleri ve kısıtlamaları da içerdiğinden başlangıçlar, destek alış verişleri, uzlaşmalar ve hızla ilerlesin dediğiniz şeyler için kullanmamakta fayda var.

6 Mayıs 2015 ÇARŞAMBA

Ay gün boyunca YAY BURCUNDA olacak. İyimserliğin hakim olacağı bir gün bizi bekliyor. Kısıtlamalara gelmek istemeyeceğimiz ve rutinden pek hoşlanmayacağımız nitelikte olacak günümüz. Farklı bir şeyler yapmak, farklı kişilerle bir arada olmak, yenilik yaratmak, gelişim sağlamak günün en önemli motivasyon araçları. Bunların olabilmesi için de doğal olarak mecburiyetlerden arınmış olmamız gerekiyor. Masa başı işler, hele ki standart kalıpların yürütülmesi içerikli ise bizi boğabilir bugün. Sorumluluk ve ciddiyet isteyen işlerde zorlanma fakat gelişime açık olmamızı isteyen çalışmalardan verim alma söz konusu bugün.
SABAH SAATLERİ odaklanma ve hedef belirleme sorunları, kafa karışıklığı, dalgınlık, çok fazla şeyi aynı anda düşünmek ve yürütmek zorunda kalmaktan kaynaklanan hata ve yanılgılar söz konusu olabilir. Kafanızdakileri ve yapılacakları net biçimde listelemek bu riski azaltacaktır. Okuduğunuz, duyduğunuz bir bilgi ya da haber sizi yanlış yönlendirebilir. Dikkat etmekte fayda var.
GÜNÜN İKİNCİ YARISI ise çok keyifli ve akıcı nitelikte olacak. Yeni imkanlar, şans denilebilecek teklifler söz konusu olabilir. Hem finansal konulara hem de manevi içerikli konulara yatkınlık gözlemlenecek. Her iki koldan fırsatlar gelebilir. Okumak, öğrenmek, öğretmek, yazmak, yayınlamak, seyahat etmek, yeni şeyler keşfetmek, inançlara yönelik çalışmalar yapmak, ticari girişimlerde bulunmak, yaptıklarımızı, bilgimizi sunmak, bir fikri beyan etmek, bir şeyleri ilan etmek açısından destekleyici tesirler alacağız. Yeniliklere açık ve pozitif olmak sayesinde bu olumlu tesirleri alma ve işe yarar biçimde kullanma şansımız olacak. Gün içinde kesinleşen Güneş-Plüton üçgen açısı da bu tip faydalara vesile olacak güçlü kişilerin devrede olacağını işaret ediyor.
AKŞAM SAATLERİ de sürprizleri, beklenmedik gelişmeleri ile coşkulu, enerjik biçimde geçecek. Zaten “yeni olan iyidir” diyen bir gündeyiz. Akşamı da tam buna yaraşır nitelikte. Önceden plan yapmayın derim. Bırakın evren size sürprizlerini sunsun. Siz de keyfinize bakın. Bu akşam için her zamankinden farklı bir kitap, daha önce hiç denemediğiniz bir film iyi gelebilir. Ya da rutinden dışarı çıkamamışsanız bile, aynı şeylere başka bir gözle ve bambaşka bir pencereden bakmayı deneyin. Bu sayede çok şey göreceğinizi ve farklı mesajlar alacağınızı söyleyebilirim.
Gün içinde kesinleşecek olan Güneş-Plüton üçgen açısı hakkındaki yorumlarımı okumak için… ( Etki başlangıcı:4.5.2015 - Etki sonlanması:7.5.2015)
http://www.astrokarmik.com/astroloji-ogrenenler-icin/transitler/gunes-transitleri/gunes-pluton/-gunes-pluton-olumlu

7 Mayıs 2015 PERŞEMBE

Ay akşam saatlerine kadar YAY BURCUNDA olacak. Düne ait temalar bugün de gündemimizde olacak. İnançlar, felsefi konular, yurtdışı ve yabancılarla alakalı meseleler, eğitim ve öğretim ile ilgili konular, seyahatler, yeni olan şeyler, özgürlük arayışı, gerçeğin peşinden gitmek günün ana gündem başlıkları. Olaylara pozitif tarafından bakmanın faydalarını göreceğimiz ve sıkboğaz eden işler, detaylar ve kişilerden uzak durmak sayesinde daha çok verim alacağımız nitelikte bir gün.
Gün boyunca Ay’ın temel herhangi bir açısı olmayacak ve akşam saat 20:52 de son açısını yaptıktan sonra yarım saat kadar boşlukta olacak. Sonrasında saat 21:17 de yaklaşık 2,5 gün için OĞLAK BURCUNA geçecek.
AKŞAM SAATLERİ ilişkilerde sürtüşmeler, ufak tefek gerginlikler, sözlerin yanlış tarafa çekilmesi, beklenen ilgi ve alakanın bulunamaması, yapmacık hareketler, gerçek dışı söylemler ve bazı ortamlarda da ölçüsüz samimiyetler dikkat çekebilir. Özgürlük adına yapılan şeyleri abartmamak ve temel sorumluluklarımızdan feragat etmemek önemli olacak. Önemsediğiniz planlar ve görüşmelerden eli boş dönme riski olacak. Üstelik de ilerleyen saatler işin eğlence kısmı da kaçmış olacak. Yani biz kendi sorumluluğumuzu bilememişsek bildiren birileri çıkacak 

8 Mayıs 2015 CUMA

AY GÜN BOYUNCA OĞLAK BURCUNDA olacak. Sınırların dışına taşmayı tercih ettiğimiz ve farklılıkları deneyimlediğimiz çok fazla mesuliyet almamayı tercih ettiğimiz iki günün ardından bugün ve yarın bizi kendine çekecek ve motive edecek olan şeyler bunun tam tersi niteliktekiler olacak. Organize etmek, ciddi işlerle uğraşmak, ciddiye alınmak, başarılı olmak, kuralların uygulanması, sınırların çizilmesi, tedbirli olmak, samimiyetten kaçınmak, onaylanmak ve takdir edilmek bugün beklentisi içinde olacağımız ana başlıklar.
Çalışmak, başarılı olmak ve çabamızın sonucunda somut şeyler elde edip fayda sağlamak önemli olacak.
Resmi işleriniz, azim, kararlılık, çalışkanlık ve ciddiyet gerektiren şeyleriniz ve mesleki konulardaki atılımlarınız için elverişli bir gün olabilir. Bugün başarının bireysel olan anlamı büyük. Yani pozitif sonuçlarda ismimiz tabelanın en üstünde yer alsın isteyeceğiz. Bahsedilen şeylerin içinde duygulara ve empatik yaklaşımlar ve eğlencelere pek yer yok ne yazık ki.
Duyguların ifade edilmesi, sevgiyi göstermek, olaylara insan faktörü göz önünde bulundurarak yaklaşmak çok mümkün olmayabilir. Bunu yapabilenler ise çok daha kazançlı çıkacak.
GÜN ORTASINDA, kontrol edeyim ve sıkıca tutayım dediğimiz şeyler bizim dışımızda bir mekanizma ile kendi yolunu bulacak. Eğer çalışmış ve işini belli bir noktaya getirmişsen biraz da olduğu kadarıyla yetinmeyi kabul etmelisin diyor gökyüzü. Bazı şeylerde de taviz vermen, fedakarlık etmen gerekebilir. Oluruna bırakmanın getirisi daha yüksek olabilir diye ekliyor.
AKŞAM VE GECE SAATLERİNİN enerjisi ise o kadar da huzur ve dinginlik içermiyor. Üstün gelme çabası, baskı ile boyun eğdirme isteği, duygusal krizler ve patlama içeren tepkiler dikkat çekecek. Kuralların ve prensiplerin esneyebilmesi herkese fayda sağlayacak bu akşam için.
Gün içinde Venüs 5 Haziran 2015 tarihine kadar kalacağı Yengeç burcuna geçecek. Etkilerini okumak için…
http://www.astrokarmik.com/astroloji-ogrenenler-icin/gunes-burclarda/-venus-burclardan-transit-ederken

9 Mayıs 2015 CUMARTESİ

Ay gün boyunca OĞLAK BURCUNDA olacak. Dün olduğu gibi bugün de bir şeyleri yönetmek, planlamak, sorumluluk almak, koordinasyonu sağlamak, başarılı olmak gibi şeyler öncelikli olacak. Yaptıklarımızın takdir edilmesi, herkesçe onaylanmak gibi şeyler de hal ve hareketlerimize ve kararlarımıza mutlaka yansıyacaktır. Eğlenmekten ziyade iyi şeyler ortaya çıkarmak daha çok tatmin sağlayacak. Kazanç elde etmek de önemli olacak. Bugün elimize aldığımız işlerde hep en iyisi ile sonuca ulaşmak istediğimizden yılmadan usanmadan çalışmak ve işleri ciddiyetle ele almak fayda sağlayacak.
Günün ana temalarından biri de tedbirlilik. Her işte, en ufak iş bile olsa tüm ihtimalleri değerlendirmek ve riskleri hesaplayıp ona göre hareket etmek, pozitif sonuçlar alma ihtimalini yükseltecektir.
Planlamalar için uygun olabilir belki ama her ne kadar içimizden gelse ve otomatik olarak çekilsek bile kalıcı kararlardan kaçınmakta fayda var. Bugünkü Merkür Neptün karesi, çok ciddiye aldığımız işlerde son noktayı koymak konusunda ek dikkat gerektiğini söylüyor.
SABAH SAATLERİ plan değişikliklerini, zorunlu değişimleri, beklenmedik sonuçları işaret ediyor. Böyle durumlardan her zamankinden çok etkileneceğimiz belli ancak yapılması gereken önümüzdeki maçlara bakıp hemen hızlıca yeni duruma uyum sağlayabilmek olacak. Neyse ki karşımızdaki kişiler de buna ayak uyduracak ve bizimle birlikte hareket etmeye gönüllü olan kişiler olacak. Erken saatler bu açıdan şansımız bol olacak.
GÜN BOYUNCA Ay’ın başka bir temel açısı olmayacak ancak akşamın ilerleyen saatleri canlılık ve coşku artacak. Hareket halinde olmak, bir şeylere niyet etmişsek beklemeden hemen hamle yapmak, fikirleri gerçeğe dönüştürmek, cesaret edip öne atılmak, gücümüzü ortaya koymak, kararlı ve dimdik durup niyetleri açıkça belli etmek için elverişli bir akşam. Bunlara ihtiyaç duyulan her türlü işiniz için, hızla ilerlesin dediğiniz girişimler için fişekleyici olabilir. Zaten daha önceden düşünülüp taşınılmış, tüm ihtimaller hesaplanmış ve detaylandırılmış işlerde adım atma cesareti verebilir.
Saat 23:36 dan sonra Ay boşlukta olacak.
Gün içinde kesinleşecek olan Merkür-Neptün kare açısı hakkındaki yorumlarımı okumak için… ( Etki başlangıcı:7.5.2015 - Etki sonlanması:11.5.2015)
http://www.astrokarmik.com/astroloji-ogrenenler-icin/transitler/merkur-transitleri/-merkur-neptun/-merkur-neptun-olumsuz

10 Mayıs 2015 PAZAR

AY SAAT 02:22 DEN SONRA YAKLAŞIK 2,5 GÜN İÇİN KOVA BURCUNA geçecek. Sosyal olmayı tercih edeceğimiz, arkadaşlarla, dostlarla vakit geçirmek isteyeceğimiz, ortak idealler için insanlarla bir araya geleceğimiz nitelikte bir gün bizi bekliyor.  Toplumsal olaylar da ilgimizi çekecek. Sosyal çabalar, orijinal, uğraşlar, yaratıcılık isteyen işler, kendimizi özgür hissedeceğimiz zamanlar ve buna hizmet edecek durumlar, içinde bilgi, bilimsellik ve teknoloji olan her şey bugünü verimli ve mutlu geçirmemize vesile olabilir.
SABAH ERKEN SAATLERDE bir takım sorumluluklar ve resmi nitelikteki görüşmeler söz konusu olabilir. Ancak ilerleyen saatler samimi, sosyal ve sıcak sohbetleri ve bu nitelikteki ilişkileri beraberinde getirecek. Bugünün temasında aşk ve romantizm bulmakta zorlanabiliriz. Ancak sıcak dostluklar günü güzelleştirecek.
AKŞAM SAATLERİ evde ya da insanlarla bir araya geleceğimiz ortamlarda yapılan muhabbetlerin tadı bir ayrı güzel olacak. Bilgi ve fikir alış verişlerine, eğitim ile ilgili temalara, iletişim becerisi ile halledeceğimiz şeylere hizmet eden, akıcı ve güzel bir akşam ile haftayı tamamlıyoruz.
Tüm hafta boyunca gönlünüzdeki güzellikler sizinle olsun…
Hayrınıza olana da gönlünüz razı olsun…

Dr.Samiye Özbaş Soysal

Haftanın Gökyüzü Olayları                                                 
G1G2açıetki başlangıcıaçı kesinleşmesietki sonlanması
MerkürSatürnkarşıtlık1.5.20153.5.20154.5.2015
GüneşJüpiterkare2.5.20154.5.20155.5.2015
Akrep burcunda dolunay4.5.2015
GüneşPlütonüçgen4.5.20156.5.20147.5.2014
MerkürNeptünkare7.5.20159.5.201511.5.2015
Venüs Yengeç burcunda8.5.2015
Astrolojik danışmanlık talepleriniz için
http://www.astrokarmik.com/astrolojik-danismanlik-icin
Regresyon Danışmanlığı talepleriniz için…
http://www.astrokarmik.com/karma-kosesi/regresyon-danismanligi
Mayıs ayı burç yorumları için…
http://www.astrokarmik.com/burc-yorumlar/aylik/mayis-2015-aylik-burc-yorumlari
Haftalık Burç Yorumları için…
http://www.astrokarmik.com/astrolojik-danismanlik-icin
Astroloji Eğitimi almak için…
http://www.astrokarmik.com/duyurular-haberler/egitim-siniflari
Ay boşlukta takvimi için…
http://www.astrokarmik.com/aydan-yansimalar/ay-boslukta-takvimi
Yeniay, dolunay ve tutulma takvimi için…
http://www.astrokarmik.com/aydan-yansimalar/yeniay-dolunay-tutulma-takvimi
Günlük Burç yorumlarınız için...
http://www.astrokarmik.com/burc-yorumlar/günlük

Yorumlar

Popüler Yayınlar