AstroKarmik ile 11-17 Mayıs 2015 Haftasının Yorumları

11 Mayıs 2015 PAZARTESİ

Ay gün boyunca KOVA BURCUNDA olacak.  İnsanlarla bir araya gelmek, amaçları ve niyetleri birleştirmek, ortak ideallere yol almak, dostlarla bir araya gelmek, fikir alışverişlerinde bulunmak, içinde bilgi, bilimsellik ve teknoloji olan şeylere yönelmek için elverişli bir gün olabilir. Yeniliklere açık olmak, insan faktörünü dikkate alacağımız şekilde ilişkilere yön vermek, hak ve adalet adına çaba göstermek,  mantık çerçevesinden ayrılmamak günün artı değer katacak olan unsurları.
SABAH SAATLERİ keşiflere açık olacağız. Değişik fikirler, hızlıca hayata geçireceğimiz çözümler, yeni insanlar, yeni bilgiler konusunda her zamankinden verimli bir zaman diliminde olacağız. Rutin ve sıradan olan şeyler bizi pek tatmin etmeyecek bu sabah. Daha iyisi ya da daha pratiği neden olmasın diye bakacağız her şeye. Bu bakış açısı da tabi ki fayda sağlayacak.  Ancak standart olsun ve rutin bozulmasın dediğiniz işlerde bir takım sürprizlerle karşılaşma ihtimali de olabilir.
ÖĞLEN SAATLERİ ufak tefek gerginlikler, iddialaşmalar, fikir ayrılıkları, kadın erkek ilişkilerinde anlaşmazlıklar, otoriteye karşı gelme ve uzlaşma sorunları söz konusu olabilir. Önemli ve uyum, denge ihtiyacı isteyen iş ve görüşmeler açısından uygun olmayabilir. Karşılıklı inatlaşmalar dikkat çekecek.

12 Mayıs 2015 SALI

Ay saat 05:54 İTİBARİYLE YAKLAŞIK 2 GÜN İÇİN BALIK BURCUNA geçecek. Mantık ve sağduyunun hakim olduğu, iletişim ve sosyalliğin ön plana çıktığı iki günlük bir sürecin ardından, bu kez bizi daha duygusal ve sezgisel olacağımız günler bekliyor.  Hassasiyetimiz artacak. Bireysel hırslar azalacak. Fedakarca hareket eden, kendinden veren, başkalarının ihtiyaçlarına kayıtsız kalmayan haller dikkat çekecek. Bu kadar hassasiyet eşliğinde alınganlıkları da getirecek. Bazı şeyleri yanlış anlama, hiç bir art niyet olmasa bile yapılan ya da söylenenin ardında şahsi bir şeyler arama riski veren bir gündeyiz. Zihinsel odaklanma, mantık ve kararlılık isteyen işler yerine, içinizden geldiği gibi hareket edeceğiniz, yaratıcılığınızı ortaya koyacağınız işlere yönelebilirsiniz.
SABAH SAATLERİ gergin ve stresli olma ihtimalimiz fazla. İşte tam bu bahsettiğim duygusal hassasiyetlere dokunan, kendimizi yetersiz ve desteklenmiyor olarak hissedeceğimiz, kırılganlık göstereceğimiz bazı durumlar söz konusu olabilir. Birileri söylediği sözlerle motivasyonumuzu düşürebilir. Bize göre gayet olumlu ve yeterli olan bir şeyin kusurlarını önümüze serenler çıkabilir. Sevgi, şefkat ve anlayış ihtiyacımız tam olarak karşılanmayabilir. Aksine empatiden yoksun insanlar üzüntü sebebi olabilir. Bu sabah için duygusal yaklaşımlar beklemek çok yerinde olmaz. Tolerans eksiklikleri dikkat çekecek.
Bunlara ihtiyaç duyacağınız ve hızlıca ilerlesin, engellere takılmasın dediğiniz iş, girişim ve görüşmeler için elverişli olmayacak.
ÖĞLEN SAATLERİ VE ÖĞLEDEN SONRA ise ortam ve ilişkiler çok daha yumuşak ve keyifli bir hal alacak. Uzlaşı ihtiyacına karşılık bulacağız. Sosyal ilişkiler, aşk ve romantizm, destek alış verişleri, fedakarlıklar, yaratıcılık isteyen işler için destekleyici olabilir. Seyahatler, davetler, maneviyata yönelik gayretler, dua meditasyon, yoga için elverişli.
Özellikle AKŞAM SAATLERİ bu açıdan hem bireysel hem de diğer insanlarla birlikte yapılacak şeyleri destekliyor gökyüzü. Sanatçılar ve bu tarz yaratıcılıklar için de gayet uygun. Ancak irade, kararlılık, hırs gibi dünyevi olan şeyler pek desteklenmiyor. Fedakarlıklar, duygusal yaklaşımlar nedeniyle bazı durumlarda yanılmalar söz konusu olabilir. Anlayış halinde halden anlayan insanlarla karşılaşmak, kadın figürleriyle dert ortaklığı etmek, dertlere deva olmak, şifa bulmak ve sunmak adına güzel bir akşam olacak.
Gün içinde kesinleşecek Mars 24 Haziran 2015 tarihine kadar kalacağı İkizler burcuna geçecek. Bu transit ile ilgili yorumlarımı okumak için…
http://www.astrokarmik.com/astroloji-ogrenenler-icin/gunes-burclarda/-mars-burclardan-transit-ederken

13 Mayıs 2015 ÇARŞAMBA

Ay gün boyunca BALIK BURCUNDA olacak.  Düne ait ana konular bugün de gündemde olacak. Duygusal tarafımız ağır basacak. Sevginin ifadesi ön plana çıkacak. İnsanların istek ve ihtiyaçlarını anlamakta zorlanmayacağız. Bunlara gönülden karşılık vereceğiz. Empati kurmakta ve sezgilerimizi kullanmakta da zorluk çekmeyeceğiz. Maneviyat öncelikli olacak. Genel olarak bir kararsızlığımız, heves ve motivasyon eksikliğimiz de görünür olacak. Bir şeyler olsun diye hırsla öne atılmak yerine sukunet ve dinginliğe hizmet etmek, kusurlara takılmamak, olayları oluruna bırakmak, fedakarlık edebilmek bugün bize kendimizi iyi hissettirecek olan şeyler.
ERKEN SAATLER, dayanışma ve güç birliği gibi şeylerin çok daha kolay elde edileceğini işaret ediyor. Özellikle duygusal anlamda yakınlaşma ve anlayış bulma şansı yüksek olacak. Uğruna mücadele edilebilecek şeyler olduğunu göreceğiz. Dertleşme, kaynaşma, ilişkilere derinlik kazandırma fırsatı olabilir. Tutku ve heves katacak iş ve ilişkiler ön plana çıkacak.
ÖĞLEDEN SONRA eski kırgınlıkların gündeme gelmesi ve affetme, bir şeyleri geride bırakma, rahatlama imkanı elde edilebilir. Bu zaman diliminde yeni kırgınlıklar yaratmamaya her zamankinden daha çok özen göstermek iyi olabilir.
AKŞAM SAATLERİ genel bir uyum, denge ve huzur hali dikkat çekecek. Hem iş, hem sosyal hem de özel hayata dair ilişkiler açısından oldukça destekleyici tesirler alıyoruz. Bu haftanın en keyif veren ve huzurlu akşamlarından birindeyiz. Romantik planlar, duygu ve düşüncelerin ifadesi, taleplerin dile getirilmesi, uzlaşmalar, seyahatler, içsel huzuru yaratmaya yönelik plan ve programlar açısından gayet elverişli tesirler alıyor olacağız.

14 Mayıs 2015 PERŞEMBE

Ay saat 08:13 DEN SONRA YAKLAŞIK 2 GÜN İÇİN KOÇ BURCUNDA olacak. Zaman kaybına tahammülümüzün olmadığı, bireyselliğin daha dikkat çekeceği, kendimizi ve yaptıklarımızı göstermekten çekinmeyeceğimiz nitelikte bir gün olacak. Bugünün artı değerleri olan özgüven, kararlılık ve ataklık hali aynı zamanda kazanç faktörleri de olacak. Rekabetçi bir enerjimiz olacak. Çocuksu bir heyecan ve acelecilik dikkat çekecek. Hareketli olacağımız işler, enerjimizi akıtacağımız güç ve dayanıklılık isteyen şeyler için uygun olabilir.
SABAH SAATLERİ özellikle bu tarz şeylerde her zamankinden daha kazançlı çıkma şansımız olacak. Hızlıca alınan kararlar ve harekete geçebilmek, “erken kalkan yol alır” lafını haklı çıkaracak bu sabah. Çok fazla iş birliği halini desteklemese de bireysel ataklar ve başarılar için güzel bir günde olduğumuz belli.
ÖĞLENE DOĞRU VE GÜNÜN İLK YARISINDA azim, inanç, dirayet, kararlılık, cesaret, özgüven isteyen işler ve girişimler açısından destekleyici. Ancak bu tip durumların stresi ve gerginliği de çok yoğun olacak. Altından kalkamama ihtimali olan şeylerin endişesi yaşanacak adeta. Gücünü bilen farkında olan, kendine inanan kişiler bile bazı tereddütler yaşayabilir. Ya da tereddütlere sebep olacak durumlar söz konusu olabilir.
Sorumluluk bilinci sayesinde pek çok güçlüğün altından kalkma enerjisi yansıyacak gökyüzünden.
AKŞAM SAATLERİ de ikili ilişkilerde ufak tefek gerginlikler, yıpranmalar, yanlış anlaşılmalar, inatlaşmalar, alınganlıklar, düşüncesizce yapılan hareketler ve bunların sonuçları ile birlikte düşünülebilir. Biraz daha empatik ve anlayışlı olabilmek, sukunete hizmet etmek, sabırlı ve hoşgörülü davranabilmek önemli olacak bu akşam için.

15 Mayıs 2015 CUMA

Ay gün boyunca KOÇ BURCUNDA olacak. Hırslar ve egoların karşılıklı gelebileceği gerginliklere müsait bir gündeyiz. Haftanın belki de en gerginleştirici tesirlerinin olduğu gün olacak. Kontrollü olmayı zorlaştıran ve agresyon ve öfke etkisi yaratan Koç burcundaki Ay’ ’ın Plüton ve Uranüs ile sert açıları olacak. Ayrıca neredeyse hafta başından bu yana etkili olan Mars Satürn karşıt açısı bugün kesinleşecek. Açıkçası bugün hem duygusal anlamdaki zararlara hem de fiziksel olarak zarar görmeye yatkın olacağız. Kaza ve sakarlıklara karşı her zamankinden dikkatli ve tedbirli davranmak, öfke kontrolü yapabilmek, esnek ve anlayışlı olmak, duygusal patlamalardan kaçınmak önemli olacak.
Uzlaşmanın uzak bir hayalden öteye geçmesi pek mümkün görünmüyor. Birbirimize ve ilişkilerimize zarar vermeyelim yeter.
Özellikle günün ilk yarısı yoğun olacak şekilde bu tesirler altında olacağız. Öğleden sonra tesirler biraz azalacak ve Saat 15:04 den sonra Ay günün geri kalanında boşlukta olacak. Ancak yine de her şey sütliman bir akşam olacak demek doğru olmaz.
Bugün sukunete hizmete eden, negatif enerjinizi verimli bir biçimde boşaltacağınız her türlü aktiviteden fayda görebilirsiniz.
Gün içinde kesinleşecek olan Mars-Satürn karşıt açısı hakkındaki yorumlarımı okumak için… ( Etki başlangıcı:12.5.2015 - Etki sonlanması:16.5.2015)
http://www.astrokarmik.com/astroloji-ogrenenler-icin/transitler/mars-transitleri/-mars-saturn/mars-saturn-olumsuz

16 Mayıs 2015 CUMARTESİ

Ay saat 10:03 DEN SONRA YAKLAŞIK 2 GÜN İÇİN BOĞA BURCUNA GEÇECEK. Yorucu ve gergin bir temponun ardından, çok şükür huzura, rahata ve güvene hizmet eden bir gün olacak. Keyif veren şeylerle uğraşmak, dinlenmek, doğada ve toprakla vakit geçirmek için, davetler, ziyafet sofraları için güzel bir gün. Maddi dünyanın ve hazların farkında olacağız bugün, herhangi bir konuda risk almak istemeyeceğiz. Boğa burcunun yöneticisi olan Venüs bugün Neptün ile üçgen açı halinde olacak. İnanılmaz derecede naif bir enerji var gökyüzünde. İkili ilişkilere keyif katmak için, kırgınlıklara son noktayı koymak, gönül almak, anlayış görmek ve göstermek için destekleyen tesirler hakim olacak. Sanatsal uğraşlar, romantik planlar, sevdiklerimiz için yapılacak fedakarlıklar, maneviyata yönelik yapılacak her türlü şey, seyahatler için gayet uygun olacak. Bir miktar tembelleşme ve ehli keyif ruh halini abartma riskini göz ardı etmemekte fayda var. Öyle ya da böyle rahat bir nefes alma adına ilaç gibi olacak diyebiliriz bugün için.
Gün içinde kesinleşecek olan Venüs-Neptün üçgen açısı hakkındaki yorumlarımı okumak için… ( Etki başlangıcı:14.5.2015 - Etki sonlanması:17.5.2015)
http://www.astrokarmik.com/astroloji-ogrenenler-icin/transitler/venus-transitleri/venus-neptun/venus-neptun-olumlu-acilari

17 Mayıs 2015 PAZAR

AY GÜN BOYUNCA BOĞA BURCUNDA olacak. Yine dünkü gibi hafta arasına göre çok daha sakin ve huzurlu geçmeye aday bir tatil günündeyiz. Keyfimizi yerine getirecek, kendimizi rahat ve konforlu hissedeceğimiz her şey ilgi alanımızda olacak. Güzel ve ağız tadımıza uygun bir yemek, dinlendirici aktiviteler, göze, kulağa hoş gelen şeyler bizi her zamankinden daha çok mutlu edecek. Gittiğimiz yerler, yediklerimiz ve bir araya geldiğimiz insanlar söz konusu olduğunda yeni bir şey denemek ve kendimizi riske atmak konusunda pek istekli olmayacağız. Bildik olsun ve ne ile karşılaşacağımızı bilelim, en azından referanslı olsun ve verim alacağımız, beğeneceğimiz garanti olsun isteyeceğiz.
SABAH SAATLERİ tembelleşme ve bu yüzden de gerçekten yapılması gereken bir şeyler söz konusu olduğunda ağırdan alma ve sorumlulukları aksatma riski veriyor. Boğazımızı kontrol etmek de gayret istiyor. İyimserliğimizin başımıza iş açabileceğini söylüyor bu sabah gökyüzü. Yakınlaşmalar, kaynaşmalar, sır paylaşımları, dertleşmeler ve bir araya geldiğimiz insanlarla güven veren işbirlikleri kurmak açısından da güzel etkiler var.
Kapanan fazdaki Ay’ın başlangıçları pek desteklemediğini, aksine bir şeyleri sonlandırma, temizlik, arınma konusunda olumlu tesirler olduğunu söyleyebiliriz bugün için.
Bu akşam her yeniay öncesinde olduğu gibi yine bir şeyleri geride bırakma adına bir takım çalışmalar yapabiliriz. Bu kez tesirler maddi dünyaya ait olan yüklerden kurtulmaya yönelik akıyor.
Boğa burcundaki balsamik Ay, sıkı sıkıya bağlandığımız, dünyevi şeylerin artık ihtiyacımız olmayanlarından kurtulma etkisi yaratabilir üzerimizde. Üzerine güveni yapıştırdığımız ve kaybedersek sanki boşlukta kalacakmışız gibi düşündüğümüz maddesel olan her şey, para, iş, eşya v.b. şeyleri bir sorgulamak ve yeniay öncesi bırakmak için hazırlanmak adına ideal bir akşam olabilir.
Sıkı sıkıya bağlandığınız ve pek çok şeyin yerini alıp sizi zincirle bağlayan, aldığınız kararlarda kaybetmemek adına diğer tüm arzu ve hayallerinizin önüne geçen, engel teşkil eden dünyevi bağımlılıklarınızı düşünün.
Asla onsuz yapamam dediğiniz şeyler neler?
Para, mal, mülk, statü, düzen v.b. şeylere odaklanın.
Düşünün bunlara gerçekten ihtiyacınız var mı diye.
Bunlar uğruna feda ettiğiniz hayalleriniz neler?
Acaba bu hayatı garanti eden şeylerin hangileri aynı zamanda sizi yere sıkı sıkıya bağlayıp uçmanızı özgürleşmenizi engelliyor?
Güven çemberinden çıkınca neler olabilir?
Biten bir şeyin yeri asla doldurulmaz mı?
Alışkanlıklar değişmez mi?
Düzen yeniden kurulamaz mı?
Bu kalıplaşmış, gelenekleşmiş yaşam parçalarının yerine yeni şeyler koymakla güveni tekrar elde edemez misiniz?
Belki de bu tarz bağımlılıklardan temsili olarak kurtulma ve yeni olanın da güvenli olabileceği inancı ile taze olana yer açma fırsatı yakalayabilirsiniz.
Bu akşam bunları düşünme, yazma, paylaşma ve cevaplara dair farkındalıklar edinme ve gereksiz olanın yükünden kurtulmaya niyet etme akşamı olsun…

Tüm hafta boyunca gönlünüzdeki güzellikler sizinle olsun…
Hayrınıza olana da gönlünüz razı olsun…

Dr.Samiye Özbaş Soysal

Astrolojik danışmanlık talepleriniz için
http://www.astrokarmik.com/astrolojik-danismanlik-icin
Regresyon Danışmanlığı talepleriniz için…
http://www.astrokarmik.com/karma-kosesi/regresyon-danismanligi
Haftalık Burç Yorumları için…
http://www.astrokarmik.com/astrolojik-danismanlik-icin
Astroloji Eğitimi almak için…
http://www.astrokarmik.com/duyurular-haberler/egitim-siniflari
Ay boşlukta takvimi için…
http://www.astrokarmik.com/aydan-yansimalar/ay-boslukta-takvimi
Yeniay, dolunay ve tutulma takvimi için…
http://www.astrokarmik.com/aydan-yansimalar/yeniay-dolunay-tutulma-takvimi
Günlük Burç yorumlarınız için...
http://www.astrokarmik.com/burc-yorumlar/gunluk

Yorumlar

Popüler Yayınlar