AstroKarmik ile 6-12 Nisan 2015 Haftasının Yorumları...

6 Nisan 2015 PAZARTESİ

Ay gün boyunca AKREP BURCUNDA OLACAK. Derin bir hissiyat, hassasiyet ve sezgisellik hakim olacak günün hemen tamamına. Çok fazla hırs içermeyen enerjilerin ardından, bugün ve yarın biraz daha kararlı, ne istediğini bilen, bunun için neler yapabileceğinin farkında olan ve gayretine sabır ekleyebilen bir ruh halinde olacağız. Bir şeye odaklanmak, konsantre olmak ve hedefe kilitlenmek konusunda sorunumuz olmayacak.
Ancak tabi ki bunun yanında bir inatlaşma ve sabitlik riski de olacak. Şüpheci ve detaycı haller de dikkat çekecek. Bunların gerektiği işlere yönelmişsek sorun yok. Ancak uğraşacak çok fazla işimiz yoksa kafanızda gereksiz senaryolar yazıp, bazı şeyleri takıntı haline getirme ve olayları ve yapılanları fazlasıyla kişisel algılama eğilimimiz olacak.
Güne erken başlayanlar için en önemli riskler, acelecilik, hırs, öfke ve kıskançlık temelli yaklaşımların, otokontrolün ve inatlaşmanın yorucu hale gelmesi...
GÜN ORTASINDAN SONRA ise akşam saatlerine kadar oldukça pozitif tesirler mevcut. Fedakarlık, merhamet isteyen işler, kabullenici olmayı gerektiren durumlar,  derin duyguların paylaşımı ve halden anlayan kişilerle birlikte olmak için elverişli olacak. Özellikle öğleden sonra, dertleşmeler, barışma amaçlı girişimler, duygusal yakınlaşmalar, yaratıcılık isteyen işler, ruhsal, mistik konular, ibadet ve meditasyon gibi huzura hizmet eden şeyler için gayet elverişli olacak.
AKŞAM SAATLERİ ise iyinin ya da kötünün haddinden fazla abartıldığı saatlerde olacağız. Tüm duyguları hem derin hem de coşkun biçimde yaşayacağız bu akşam. Güzel olanı da yorucu ve yıpratıcı niteliktekini de ölçüsüz ortaya koyma eğilimindeyiz. Sınırları bilmek ve niyet iyi bile olsa aşmamak, haddin farkında olmak önemli olacak. Bu akşam için fazla talepkar tavırlardan da sakınmakta fayda var.
Gün içinde kesinleşen Güneş-Uranüs kavuşum açısının etkilerini okumak için… 
http://www.astrokarmik.com/astroloji-ogrenenler-icin/transitler/gunes-transitleri/gunes-uranus/gunes-uranus-kavusum-acisi
( Etki başlangıcı: 2.4.2015- Etki sonlanması:8.4.2015)
Gün içinde kesinleşen Merkür-Jüpiter üçgen açısının etkilerini okumak için…
http://www.astrokarmik.com/astroloji-ogrenenler-icin/transitler/merkur-transitleri/-merkur-jupiter/-merkur-jupiter-olumlu
( Etki başlangıcı: 6.4.2015- Etki sonlanması:12.4.2015)

7 Nisan 2015 SALI

Ay yine gün boyunca AKREP Burcunda. Kararlılık ve inanç gerektiren işler, mücadele isteyen uğraşlar için ideal bir gün. Bu gün işin içinde hırs var tutku var. Daha doğrusu bir şeyleri tutkuyla isteme durumu var. Tabi bunun için elinden geleni yapıp sabırla bekleme etkisi de var. Kolay kolay vazgeçmeme, pes etmeme gibi şeyler bugün bize kazanç sağlayacak artı değerler. 
Her ne pahasına olursa olsun diye yola çıkıp devamında can yakmaya varmadığımız sürece bu yaklaşımın faydasını görebiliriz. Ancak Merkür Plüton kare açısı da hareketlerimizde ve konuşmalarımızda biraz ölçülü olmamız gerektiğini ve dil yaraları açılabileceğini işaret ediyor bize. Aman dikkat!
Sezgiler, duygusallık, hassasiyet artmış olacak. Bir şeyler hakkında bir fikrimiz olacak ancak bu fikrin zihinsel mi yoksa sadece hissiyata mı dayalı olduğunu ayırt edemeyeceğiz.
Unutmamakta fayda var. Günün önemli riskleri arasında negatif duyguların biriktirilmesi şeklinde… Nedir bunlar, kıskançlık, kin, öfke, intikam hissi, hırsın ölçüsünün kaçması… Olanı olduğu gibi kabul edip esneklik göstermekte zorlanma söz konusu. Duyguları biriktirmemek, sukunetle dile getirmek ve buna rağmen bir negatif duygu haline girmişsek bağışlayıcı olabilmek önemli.
AKŞAM SAATLERİ ilişkilerde ufak tefek gerginlikler, huzur bozan diyaloglar, güven ihtiyacının karşılanmamasından kaynaklanan gerginlikler söz konusu olabilir. Kıskançlık gibi durumlara özellikle dikkat! Sürtüşme ve aynı dilden konuşamama durumu olabilir. Abartmamak, hoşgörü kısmını atlamamak gerekecek.
Yarın sabah saatlerinde kesinleşecek olan Merkür-Plüton kare açısını da dikkate alacak olursak, sivri nitelikteki çıkışlardan ve konuşmalardan kaçınmakta fayda var.
AY SAAT 23:42 DEN SONRA BOŞLUKTA olacak.

8 Nisan 2015 ÇARŞAMBA

Ay saat 08:08 DEN SONRA YAKLAŞIK 2,5 GÜN İÇİN YAY BURCUNA geçecek. Biraz daha rahat, iyimser ve canlı olacağımız etkiler devrede... Hareket halinde olacağımız şeyler bizi kendine çekecek. Kıpır kıpır ve pozitif bir ruh hali bu.  Özgür olmak, istediğimiz gibi hareket etmek ihtiyacımız yüksek olacak. Olaylara geniş bir pencereden bakabilmek ve yeniliklere açık olmak bugünün kazanç anahtarları. Sık boğaz eden, kurallı, sınırlı, disiplinli durum ve ortamlar sizi her zamankinden daha çok yorabilir.
Hafif bir tembelleşme hali, daha doğrusu canının istemediği şeylere gereksiz efor harcamama, tam tersi albenisi olan şeylere de canını verme teması var. O zaman biz de bugün için bizi gerginleştiren şeylere yönelmeyiz. Esnek kalmanızı sağlayacak planlar yapın. Yeni yerler görmek, bir şeyleri deneyimlemek, yeni insanlarla tanışmak ve bilginizi geliştirmek motivasyon sağlayacak olan şeyler. Odaklanamama ve bir şeylerin ayaklarını yere basar hale getirmeme hallerine dikkat.
GÜNÜN İKİNCİ YARISINDA biraz yorucu etkiler devrede. Hani dedim ya bizi sıkan pek bir şey istemiyoruz yoksa asabileşiriz diye. İşte öğleden sonra bu tip bir durumla baş başa kalabiliriz. Mecburiyetler dikkat çekecek. İstemediğimiz ve bizi sınırlayan işlerle uğraşmak zorunda kalabiliriz. Sabırla üzerine düşeni yapanlar karlı çıkacak. Bu saatlerdeki girişimleriniz de bazı aksaklıklara sebep olabilir. Gecikme, engel ve eleştiriler söz konusu olabileceğinden hızla ilerlesin dediğiniz işler için uygun olmayacak.
AKŞAM SAATLERİNDE ise dalgınlık, aşırı hassasiyet, kırılganlık, ölçüsüz fedakarlıklar, yanlış anlaşılma ve aldanmalar gündemde. Maneviyat ve sanatsal işler açısından elverişli ancak maddesel dünyaya ait girişim ve kararlar açısından sakıncalı olabilir.
GÜN BOYUNCA dil ve iletişim konusu ekstra hassasiyet gerektiriyor. Merkür Plüton ve Uranüs ile temas halinde olacak. Patavatsızlıklar, sivri çıkışlar, tepkisel yanıtlar, kontrolsüz ve can yakıcı ifadeler, beklenmedik tepkisellik söz konusu. Aman dikkat! Hareketlerimize de yansıyacak bu aceleci ve fevri tavırlar. Düşünmeden hareket etme ve konuşma diyor gökyüzü bugün.
Akşam saatlerinde Aralık ayından bu yana retro olan JÜPİTER DÜZ HAREKETE DÖNMEK ÜZERE DURAĞANLAŞACAK. Yarın itibariyle de düz transiti başlayacak. Bu zaman zarfında hepimizin hayatında bazı konularda alışıla gelmiş akış yavaşladı, bir şeyler aksadı, şanslar yaver gitmedi.. Bize revizyon imkanları sunuldu. Bakalım nelermiş o konular…
Retro başlangıcında sizlerle paylaştığım yorumlarımı ve sevgili Handan Kaylan tarafından sizler için hazırlanmış olan burçlara etkilerini tekrar okumak ve geçmiş döneme bir göz atmak isterseniz…
http://www.astrokarmik.com/yazilar-makaleler/jupiter-aslan-burcunda-geri-hareketi-basliyor
http://www.astrokarmik.com/yazilar-makaleler/jupiter-geri-hareketi-burclara-etkileri
Ayrıca gün içinde kesinleşen Merkür-Uranüs kavuşum açısının etkilerini okumak için…
http://www.astrokarmik.com/astroloji-ogrenenler-icin/transitler/merkur-transitleri/-merkur-uranus/-merkur-uranus-kavusum
( Etki başlangıcı: 6.4.2015- Etki sonlanması:9.4.2015)
Ayrıca gün içinde kesinleşen Merkür-Plüton kare açısının etkilerini okumak için…
http://www.astrokarmik.com/astroloji-ogrenenler-icin/transitler/merkur-transitleri/-merkur-pluton/-merkur-pluton-olumsuz
( Etki başlangıcı: 7.4.2015- Etki sonlanması:8.4.2015)

9 Nisan 2015 PERŞEMBE

Ay gün boyunca YAY BURCUNDA olacak. Üstelik de düne göre çok daha yumuşak ve rahatlatıcı etkiler devrede olacak. Gün boyunca Ay’ın yapacağı açılar hep destekleyici nitelikte. Bu destek temasının  sizi rehavete sürüklemesine izin vermediğiniz sürece gelişime açık ve istediğiniz istikamette  yol almaya müsait olacağınız belli.
Ay gün boyunca Jüpiter ve Uranüs Merkür ikilisi ile ve daha sonra da Güneş ile destekleyici açılar yapıyor olacak. Büyük üçgen teması son günlerin gergin etkilerini bir nebze de olsa dağıtacak. İlaç gibi bir gün olacak.
ERKEN SAATLER girişimler, iş birlikleri, destekleşmeler, bilgi alışı ve bilginin paylaşılması temaları, seyahatler, ticari girişimler açısından elverişli olacak. Fazlasıyla iyimser olacağımızdan risk tespit etmekte zorlanacağız belki ama genel olarak şansın yaver gitmesi durumu söz konusu olacak.
GÜNÜN İKİNCİ YARISINDA, konuşup anlaşmalar, el sıkışmalar, sürpriz teklifler, aranan ve bir türlü bulunamayan çözümlerin ayağınıza gelmesi, alternatif planların, kaynakların karşınıza çıkışı söz konusu olacak. Bilinç ve farkındalık adına yol alabileceğimiz, konuşmalardan, gördüklerimizden, okuduklarımızdan fayda alacağımız, rehberlik edineceğimiz biçimde geçecek bu zaman dilimi. Hiç ummadığımız cevaplar alacağız. Daha önce bakmadığımız yerlerden çıkacak çözümler. Bunun olabilmesi için de katı ve sınırlayıcı olmamak, direnç göstermemek ve yeniliklere açık olmak gerekecek.
AKŞAM SAATLERİNDE de kadın erkek ilişkileri, tüm resmi ve özel irtibatlar, anlaşma, uzlaşma ve el birliği isteyen şeyler, seyahatler açısından elverişli. Aynı düzlemde buluşma, hevesleri ortak edebilme, talepte ve paylaşımda bulunma, sosyal ilişkilerimizi geliştirme, yeni bir şeylere niyet etme ve bunun için destek bulma gibi tesirler doğurabilecek güzel ve geliştirici bir akşamdayız.
SAAT 20:42 DEN SONRA AY BOŞLUKTA olacağından önemli iş, görüşme ve başlangıçlarınız, uzun vadeli olmasını istediğiniz girişimleriniz için bu saatten öncesini kullanabilirsiniz.

10 Nisan 2015 CUMA

Ay günün ilk yarısında YAY BURCUNDA VE BOŞLUKTA olacak. Yarım kalan işler, çok fazla yorucu olmayan gayretler, rutin dışı aktiviteler, hareket halinde olarak yapacağımız şeyler, bilgi ve eğitim amaçlı şeyler, yurt dışı ve yabancılarla alakalı meseleler, inançlara yönelik gayretler için elverişli olacak.
Saat 15:46 DAN SONRA AY YAKLAŞIK 2,5 GÜN İÇİN OĞLAK BURCUNA geçecek. Hafta sonuna ciddiyet ve sorumluluk bilinci ile gireceğiz. Eğlence ve dinlence değil de üretme, başarı elde etme ve kazanç sağlama amacımız baskın olacak günün devamında. Çok fazla samimiyet vermiyor belki ama yine de zamanı verimli kullanmak, kararlı ve istikrarlı bir duruş sergilemek, sağlam temelli işlere imza atmak için uygun olabilir.
Duygular ve empati tarafının geri planda kalacağı belli. Bunun için ısrarcı olmamakta fayda var. Disiplinli, güven veren ve bu nedenle de enerjinizi başarıya yönlendiren kişilerle yolunuz kesişebilir. Ancak halden anlayan ya da anlamaya gönlü olan birini bulmakta zorlanabilirsiniz.
Gün içinde kesinleşen Güneş-Merkür kavuşum açısının etkilerini okumak için…
http://www.astrokarmik.com/astroloji-ogrenenler-icin/transitler/gunes-transitleri/gunes-merkur/-gunes-merkur-kavusum
( Etki başlangıcı: 2.4.2015- Etki sonlanması:8.4.2015)

11 Nisan 2015 CUMARTESİ

Gün boyunca AY OĞLAK BURCUNDA olacak. Sorumluluklar ön planda olacak. Ciddiyet gerektiren iş ve görüşmeleriniz için, gelecek planlarınıza yönelik yapacağınız işler için, resmi ve önemli iş ve başvurularınız için fırsatlar doğabilir. Dayanıklılık ve sebat etme konusunda her zamankinden yüksek bir enerjiye sahip olacağız.  Biraz olsun tedbirli davranmak ve görev bilinci ile hareket edebilmek sayesinde hem verim hem de huzur alacağız.
ERKEN SAATLER isteklerin yerine gelmesi adına verilen gayretler, üzerine düşeni yapan haller söz konusu olacak. Ancak bunun ötesine geçmemek yani devamındaki şeyleri biraz olsun oluruna bırakmak iyi olacak. Çok daha hoşgörülü ve anlayışlı olacağız ve tabi ki bu nedenle de hal ve hareketler, söylenen sözler köşeli bir olsa çok fazla göze batmayacak.
Sanatsal işler, ilahi temalar, yardımseverlik konulu girişimler bu mahiyetteki konularda alınan sorumluluklar açısından verimli olacak.
AKŞAM SAATLERİ ise ortalık bir miktar gerilecek. Otoriter tutumlar ve buna karşılık vermeye çalışan yani karşılıklı diklenen, haklı haksız mücadelelerine giren, inatlaşan tavırlar dikkat çekecek. Esneklik, uyum ve huzur adına her zamankinden fazla çaba göstermemiz gereken, eğer bu konuda bir çabamız olmayacaksa çok fazla kişisel temasa yeltenmememiz gereken bir akşamdayız. Rahatlatıcı aktiviteler, psikolojik çözümlemeler, hırs ve gayret gerektiren işler açısından eğer işin ucunda kişisel çıkar çatışmaları yoksa verimli olabilir.
Gün içinde Venüs 8.Mayıs.2015 tarihine kadar kalacağı İkizler burcuna geçecek. Etkilerini okumak için…
http://www.astrokarmik.com/astroloji-ogrenenler-icin/gunes-burclarda/-venus-burclardan-transit-ederken

12 Nisan 2015 PAZAR

Ay neredeyse günün tamamında OĞLAK BURCUNDA VE SAAT 11:16 DAN SONRA AKŞAM SAATLERİNE KADAR BOŞLUKTA olacak. Yine düne ait temalar ön planda. Resmi işler, iş ve mesleki konulu çalışmalar, ciddiyet ve mesuliyet isteyen şeyler için elverişli bir gün. Başvuru ve talepler gündeme gelebilir. İş planları, projeleri bizden daha fazla şey üretmemizi isteyebilir. Günü özellikle de Ay’ın en son açısından sonra planlamalar, organizasyonlar v.b. yönetip inisiyatif almayı gerektiren şeyler için kullanabiliriz.
GÜNÜN İLK YARISI duygular dile gelirken manasını yitirecek ve bu nedenle de yanlış anlaşılmalar yaşanabilecek. Sözlerin hedeften şaşması, kırıcı nitelikteki söylemler kaçınmamız gereken şeyler. Anlaşma, uzlaşma ve empati gerektiren girişimler, önemli görüşme ve konuşmalar açısından elverişli değil. Empatik, esnek  yaklaşımlar bulamayabiliriz. Eleştirilerin ayarı kaçabilir.
Saat 20:43 DEN SONRA AY YAKLAŞIK 2,5 GÜN İÇİN KOVA burcuna geçecek. Arkadaşlarla bir araya gelmek, sosyal ortamlarda fikirsel paylaşımlarda bulunmak, ilişkilerimizi geliştirmek, bilgi ve teknoloji konulu işlerle uğraşmak, toplumsal konularla ilgilenmek için elverişli bir akşamda olacağız.
Gün içinde kesinleşen Mars Neptün altmışlık açısının etkilerini okumak için…
http://www.astrokarmik.com/astroloji-ogrenenler-icin/transitler/mars-transitleri/-mars-neptun/-mars-neptun-olumlu
( Etki başlangıcı: 11.4.2015- Etki sonlanması:14.4.2015)

Tüm hafta boyunca gönlünüzdeki güzellikler sizinle olsun…
Hayrınıza olana da gönlünüz razı olsun…

Dr.Samiye Özbaş Soysal

Astrolojik danışmanlık talepleriniz için
http://www.astrokarmik.com/astrolojik-danismanlik-icin
Regresyon Danışmanlığı talepleriniz için…
http://www.astrokarmik.com/karma-kosesi/regresyon-danismanligi
Günlük Burç yorumlarınız için...
http://www.astrokarmik.com/burc-yorumlar/gunluk
Astroloji Eğitimi almak için…
http://www.astrokarmik.com/duyurular-haberler/egitim-siniflari
Ay boşlukta takvimi için…
http://www.astrokarmik.com/aydan-yansimalar/ay-boslukta-takvimi
Yeniay, dolunay ve tutulma takvimi için…
http://www.astrokarmik.com/aydan-yansimalar/yeniay-dolunay-tutulma-takvimi

Yorumlar

Popüler Yayınlar