Venüs Balık Burcunda...

Aşkımızı, ilişkimizi, güzelliğimizi, mutluluğumuzu, paramızı ifade eden Venüs gezegeni,  5 Nisan itibariyle 3 Mayıs tarihine kadar kalacağı, duygusallığı, sanatı, içselliği, duyarlılığımızı ifade eden Balık burcunda.
Sevgiyi hissedeceğimiz, sevgimizi aktaracağımız, ilişkilerin bizim için önem kazanacağı, romantizmin, duygusallığımızın, fedakarlıkların artacağı, kendimizi güzel hissedeceğimiz bir döneme girdik. İlişkilerimizde karşımızdakini mutlu etmeye çabalar halde bulacağız kendimizi. Hayatımızdaki keyiflerin arttığını hissedebileceğiz. Özellikle kadınların kendilerini çekici hissedeceğini, estetik açıdan birtakım girişimlerde bulunmak isteyeceklerini de belirtelim. Bunun yanı sıra alınganlıklarımızın arttığı, her türlü konuda hassaslaşacağımız bir dönemle de karşı karşıya kalabileceğiz. Mutluluktan ya da hüzünden kaynaklanacak gözyaşlarına da hazırlıklı olalım J

Koç Burcu: Venüs, Balık burcunda olduğu süre boyunca, Koçlar içsel gelişimlerine önem gösterecekler, Endişe, korku, evham gibi konulardan mümkün olduğunca uzak durmak isteyecekler ve huzuru arama peşinde koşacaklardır.

Boğa Burcu: Venüs, Balık burcunda olduğu süre boyunca, Boğalar, toplumsal olaylara daha duyarlı olacaklardır. Dostluk, arkadaşlık ilişkilerine ihtiyac duyacakları bir dönemdeler. Sosyal çevrelerini arttırarak huzuru bulabileceklerini düşünecekler,toplum içerisinde olmaktan keyif alacaklardır.

İkizler Burcu: Venüs, Balık burcunda olduğu süre boyunca İkizler kariyer konularına odaklanacak, iş hayatlarında huzuru bulmaya çalışacaklardır. Çalıştıkları ortamı güzelleştirmek için uğraşacak, iş arkadaşlarıyla ilişkilerde uyumu sağlamaya çalışacaklardır. Aynı zamanda anne figüründe huzur bulacaklarını da ifade edebiliriz.

Yengeç Burcu: Venüs, Balık burcunda olduğu süre boyunca, Yengeçleri ağırlıklı olarak yabancı konular ve seyahatler konusunda etkileyecektir. Yabancılarla kolay iletişim kurabileceğiniz, uzaklara seyahat planlarının yapılacağı, din ve felsefe konuları ile iç içe olabileceğinizbir dönemdesiniz. Bu dönem yabancı dil öğrenmek,yüksek öğrenim yapmak açısından da şanslı bir dönemdir Yengeçler için.

Aslan Burcu: Venüs, Balık burcunda olduğu süre boyunca, Aslanlar gizemli ve mistik konularla ilgili birtakım olayların peşinde koşturmaya meyilli olabilirler. Gizemli olayları hissetme, 6. Hislerinde güçlendiklerini  hissedecekleri bir dönemdeler. Aynı zamanda çevrelerinden destek alabilecekleri bir döneme girdikleri gibi, çevrelerindekilerin kaynaklarını kullanma fırsatı bulabileceklerdir.

Başak Burcu: Venüs, Balık burcunda olduğu süre boyunca, ilişkilerinde huzura erme, uyumlu birliktelikler, aşkını bulduğuna inanma, kendini aşk konusunda şanslı hissetme duygularını yaşayabilir. Aynı zamanda partnere karşı alınganlık gösterme riskini de üzerlerinde taşıyacaklardır. Ortaklık yaşayan Başak burçları da ortakları konusunda kendilerini rahat hissedecekleri bir dönemdeler.

Terazi Burcu: Venüs, Balık burcunda olduğu süre boyunca, sanatın önem kazanacağı ve sanatsal yönleri ile insanlara hizmetlerini sunabilecekleri bir dönemdeler. Pozitif olmayı tercih edecekleri, sağlık açısından da kendilerini rahat hissedecekleri bir dönemdeler. Günlük hayatında kadınlarla birlikte çalışmanın kolaylığını da farkedeceklerdir.

Akrep Burcu: Venüs, Balık burcunda olduğu süre boyunca, Akrepler için aşkın ön plana çıkacağı,flört etmekten çekinmeyecekleri bir dönem söz konusu. Çocuklarla ilgilenmek, maddi konulara yönelmek isteyeceklerdir. Aynı zamanda hobilerine yönelmek isteyecekleri bir dönem Akrepler için.

Yay Burcu: Venüs, Balık burcunda olduğu süre boyunca, normalde hareketlilikten hoşlanan Yaylar, budünemde evde vakit geçirmekten keyif alacaklardır. Özellikle aile ile birlikte, baba evinde olmayı tercih edebileceklerdir. Özellikle ailevi ilişkilerdeki ılımlı tavırları ile dikkat çekmeyi başaracaklar ve huzuru sağlamaya çalışacaklar.

Oğlak Burcu: Venüs, Balık burcunda olduğu süre boyunca, Oğlaklar iletişim konularını ön planda tutacak ve iletişimde uyumlu olmaya gayret edeceklerdir.  Kısa kısa seyahatlar planlanabilir, eğitimsel ve yazı işleri gerektiren konularda çalışmalar yapabileceklerdir.

Kova Burcu: Venüs, Balık burcunda olduğu süre boyunca, Kovalar sanat ve güzellik konularıyla ilgilenecek, bu konular vasıtasıyla parakazanımı sağlayabileceklerdir. Maddi açıdan Kovaların şanslı bir dönemde olduğunu söyleyebiliriz. Aynı zamanda manevi değerlerinin de önem kazanacağı bir dönemdeler.

Balık Burcu: Zaten Balık burcunda olan Venüs, Balıklarınbu dönemde sevgiye her zamankinden daha ihtiyaç duyacaklarını gösteriyor.  Kendileriyle ilgilenmek, kendilerine yatırım yapmak, estetik, bakım açısından kendilerine vakit ayırmak isteyecekleri bir dönem. 

Özge İnce GÜRCAN
08.04.2014

Yorumlar

Popüler Yayınlar