Boğa burcunda GÜNEŞ TUTULMASI ve BURÇLARA etkileri…

29 Nisan sabah saatlerinde gerçekleşecek olan güneş tutulmasının etkilerine bakacak olursak; toplumsal olayların gündemde olacağını ifade ediyor. Sıra dışı ve toplum içerisinde aniden gelişecek olaylar, din ve inanç konuları, evlilikler ve ortaklıklarla ilgili sorunlar gündeme gelebilir. Bunların dışında kendimizi bir topluluğa ait hissedersek ve duygusal güvenimizi de sağlarsak kendimizi daha rahat hissedebileceğimizi gösteriyor.

Koç ve yükselen koçlar: Parasal konularda her zamankinden daha dikkatli davranmanız gereken bir dönemdesiniz. Hızlı karar vermektense kendinizi güvende hissetmek isteyeceksiniz maddi konularda. Para ile mutlu olacak, yeteneklerinizi paraya dönüştürme imkanına sahip olabileceksiniz. Manevi değerler de sizin için önem taşıyor olacak.

Boğa ve yükselen boğalar: Kendinizle ilgilenmek, iç dünyanızı genişletmek, duygusal açıdan doyuma ulaşmak isteyeceğiniz bir dönemdesiniz. Hayatınızın kontrolünü başkasına bırakmak istemeyeceksiniz. Kişisel gelişiminiz için aksiyon alma zamanındasınız.

İkizler ve yükselen ikizler: Endişelerinizin üst seviyelere çıktığı, kaygı ve korkularınızla mücadele etmeye başlayacağınız bir dönemdesiniz. Ancak bu kaygılardan arınmak için çaba sarfetmeniz gerekecek. Maneviyata, derin konulara yönelmek içinizi rahatlatacaktır. Erkek figürlerle sorun yaşama ihtimali de söz konusu olacaktır.

Yengeç ve yükselen yengeçler: Sosyal çevre ile ilgili gelişmeler gündeme gelebilir, grup çalışmaları içerisinde bulunabilirsiniz.  Arkadaşlarınızdan fikir alma ihtiyacı duyabilirsiniz. Duygusal ilişkiler kurma imkanı bulabilir, sosyal aktivitelerde liderlik bayrağını elinizde tutabilirsiniz.

Aslan ve yükselen aslanlar: Kariyer açısından şanslı bir dönemdesiniz. İş hayatınızda daha görünür hale gelecek, liderlik konusundaki becerilerinizi gösterebileceksiniz. Aynı zamanda yaptığınız işe duygularınızı da katarak, empati yeteneğinizi de geliştirme fırsatı bulabileceğiniz bir dönem. İş alanında, özellikle hayatınızdaki anne figürünün etkin olacağı da muhtemel.

Başak ve yükselen başaklar: Yurtdışı konularından yana şanslı dönemdesiniz. Seyahat planlamak, yabancı dil öğrenmek, inançlarınıza yönelmek için iyi bir dönemdesiniz. Eğitim ve iletişim konularına eğilebilir, yeni bilgiler edinmek konusunda araştırmacı kişiliğinizi ortaya çıkartabilirsiniz.

Terazi ve yükselen teraziler: Mistik konularda sezgilerinizin artacağı bir dönemdesiniz. Çevrenizdekiler,  kendi paraları, bilgileri, kaynakları hakkında fikrinizi sorabilir ve sizi de bu konularda ortak bir girişime sürükleyebilir. Kredi çekip borçlanma ihtimaliniz de var. Kendinizi güvenceye almanızda fayda olacaktır.

Akrep ve yükselen akrepler: Partnerinizle kendinizi güvende hissedeceğiniz bir dönemdesiniz. Yalnız kalmayı  tercih etmek istemeyeceksiniz. Ortaklık yapmayı düşünüyorsanız kendinizi yeterince güvene aldığınızdan emin olmanızda fayda var.

Yay ve yükselen yaylar: Çalışmadan duramayacağınız bir dönemdesiniz. Çalışma ortamında birtakım değişimlere gidebilir, birlikte çalıştığınız insanlarla bazı duygusallıklar yaşayabilirsiniz. Sağlığınıza budönemde dikkat etmekte fayda var. Evcil hayvan konusunda ılımlı olacağınız, hatta sahiplenebileceğiniz bir dönemdesiniz.

Oğlak ve yükselen oğlaklar: Aşkın, çocukların, hobilerin gündemde olduğu bir dönemdesiniz. Bekarsanız aşkı arayacak, çocuk sahibiyseniz çocuklarınızla vakit geçirmekten keyif alacağınız bir dönem. Hobi edinmek, keyfi artırmak için uygun bir dönem olabilir. Kumar vb.riskli paralardan uzak durmanızda fayda var.

Kova ve yükselen Kovalar: Ailenize vakit ayıracağınız dönemdesiniz. Aile içinde kendinizi güvende hissedecek, evde olmaktan keyif alacaksınız. Toprakla ilgilenmek size iyi gelecektir. Ayrıca varsa gayrimenkul işiniz gündeme gelebilir, ya da gayrimenkul sahibi olmak için adım atabilirsiniz.

Balık ve yükselen balıklar: Kardeş-kuzenlerinizle vakit geçirme fırsatı bulabileceğiniz, kısa seyahatler planlayabileceğiniz bir dönemdesiniz. İletişim konuları sizin için önemli olacak, yaratıcılığınızı yazıya dökme imkanı bulabileceksiniz.

Özge İnce Gürcan
28.4.2014


Yorumlar

Popüler Yayınlar