15-21 Aralık 2014 Günlük Burç Yorumları...


15 Aralık 2014 Pazartesi
KOÇ
Günün ilk saatleri üzerinize aldığınız vazifeler bir miktar dış destek sayesinde çok daha kolay halledilebilir durumda olacak. Elbirliği yapmaya razı olursanız günün geri kalanında eşinizle vakit geçirme şansınız artacak.
BOĞA
Anne-babalar sabah saatlerinde çocuklarınızla alakalı şeyler güne gecikmeli başlamanıza neden olabilir. Eşinizle birlikte hareket etmek durumu kolaylaştırabilir. Bugün işlere gömülmek ve yarım olanlarını tamamlamak size göre.
İKİZLER
Sabah saatlerinde evden çıkmak konusunda biraz gecikme yaşanabilir. Yapılması gerekenler son anda karşınıza dikilip önünüzü kesebilir. Olanı geride bırakmayı becerebilirseniz günün geri kalanı çok eğlenceli olabilir.
YENGEÇ
Bu sabah kısa süreli de olsa iletişim kopuklukları söz konusu olabilir. Özellikle sizden genç insanlarla dialoglarınız monolog halini alabilir. Anla diye ısrar etmek yerine destek olun. Ailenize ayrılacak zamanı mutlaka yaratın.
ASLAN
Eğer bir ödemeniz ya da bugün satın almayı planladığınız bir şey varsa eğer sabah evden çıkarken hesabınızı iyi yapın. Mevcut ihtiyaçlarla ilerleyen günlerde yapılması gereken harcamalar arasında bir düzeniniz olmalı.
BAŞAK
Söylenenlerin arkasında bambaşka manalar aramayın. Özellikle erken saatlerde bu nedenle ufak pürüzlere çok açıksınız. Anlaşmak için konuşmadan önce biraz düşünmek iyi gelebilir. Bir maddi koşturmacanız olabilir gün içinde.
TERAZİ
Sizin için önemli birinden yeteri kadar değer görmediğinizi düşünebilirsiniz bugün. Günün ilk saatleri itibariyle birinci planda sizin olmadığınız bir emek istenecek. Ancak emeğiniz sayesinde belki de değeriniz anlaşılacaktır.
AKREP
Bir arkadaşınıza verdiğiniz bir söz sizin güne erken başlamanız gerektirebilir. Bir konuda dostlarınızı da ilgilendiren bir görev üstlenebilirsiniz. Gerçekleştirmek için ise sakin bir kafa ve ortama ihtiyaç var.  Mutlaka yaratın.
YAY
İşlerinizle ilgili ertelenemez, ihmal edilemez detaylarla ilgilenmeniz gerekecek erken saatlerde. Ancak sonrasında sosyal hayatın içinde kalıp ciddiyet gerektiren işlerden uzaklaşabilirsiniz. Tembelleştiren kişilere dikkat.
OĞLAK
Yabancı insanlar, uzaklardan alacağınız bazı haberler günün ilk saatlerinde sizde ufak bir gerginliğe sebep olabilir. Ancak bir şekilde dikkatinizi toparlamalı ve kendinizi işlerinize vermelisiniz. Bugün yapılacak çok iş var.
KOVA
Daha önce başkasına geçici ya da kalıcı şekilde verdiğiniz bir eşyaya bugün sizin ihtiyacınız olabilir. Bu geçici ihtiyacı gidermek için sizde ödünç isteme şansına sahipsiniz. Bırakın insanlar bu kez ihtiyacınızı gidersinler.
BALIK
Günün büyük çoğunluğu diğer insanlarla işbirliği yapacağınız işlerle geçecek. Genel anlamda tek başına söz sahibi olabileceğiniz bir gün değil. O nedenle baştan işbirliği bakış açısı ile yaklaşırsanız lehinize olacaktır.

16 Aralık 2014 Salı
KOÇ
Bugün eşinizin gerginliği ya da onunla ilgili bir duruma sizin verebileceğiniz tepkiler gününüzü gergin bir havaya sokabilir. Yapmanız gerekenleri bir başkasının dikte etmesini istemiyorsanız siz de bunu diğerlerine yapmayın.
BOĞA
Sizi yoracak işlerle baş başa kalabilirsiniz iş ortamınızda. Asice tavırlar, kafasının dikine giden yaklaşımlar özellikle erken saatlerde hızınızı kesebilir. Sol tarafından kalkıp gelip karşınıza çıkmış insanlarla inatlaşmayın.
İKİZLER
Özel ilişkilerinizde gelgit bir ruh hali söz konusu özellikle günün ilk yarısında. Sizi anlamadığını düşündüğünüz kişilerle gireceğiniz tartışmalar vakit kaybı olabilir. Aşk söz konusu olduğunda da gözleri kara bir haliniz var.
YENGEÇ
Bugün eve ve işinize dair yapılacak işlerin öncelikleri çakışabilir. Hangisi acil kısmını tartışmaya açmak yerine hangisi ile başlarsam daha hızlı ilerleyebilirim diye bakın. Sizi zorlamalarına izin vermeyip kendi planınızı yapın.
ASLAN
Bugün konuşmalarınıza incelik katıyor olmanız size hem destek hem de iş bitiricilik kazandıracak. İnsanlar siz ılımlı konuşup, mütevazi taleplerde bulunursanız sizden yana olacaklar. Kardeşle iş birliği kazanç getirebilir.
BAŞAK
Bugün para konusunda evdeki hesabın çarşıda şaşabileceği nitelikte bir gün. Bozdurduğunuz para bir anda siz neye ne kadar harcadığınızı bile fark edemeden eriyip gidebilir. O nedenle riske atmak yerine alış verişi erteleyin.
TERAZİ
Bugün parlayıp sönen bir enerjidesiniz. Büyük hevesle ve çok fazla düşünmeden attığınız adımlardan dönmesi de bir o kadar hızlı olabilir. Değişken ruh halinizi anlamayıp yargılamaya kalkanlar çıkabilir. Dengede kalmalısınız.
AKREP
Aradığınız huzur ve sessizliği bozmaya çalışan gürültüler sinirinizi bozabilir. Söylenenlerden çok söylenmeyip düşünülenler,  gıyabınızda edilen sohbetlerden sakının. Cevap vermekten kaçınmazsanız bu hakkı kullanmış olacaksınız.
YAY
Bugün çoklu ortamlarda fikir birliği yaratmak her zamankinden zor. Kendi isteği doğrultusunda yönlendirmeye çalışan arkadaşlarınız doğruları görmenizi engelleyecektir.  Kabul ya da inadın objektifliği yok etmesine izin vermeyin.
OĞLAK
Bugün yaptığınız işte söz sahibi olan kişiler üzerinizdeki baskıyı artırabilir. Daha fazlasını, daha güzel yap, daha yaratıcı ol, daha enerjik ol, yoğun biçimde çalış ancak heyecanını da yitime diyen baskılar sizi yıldırmasın.
KOVA
Tartışma ortamları sizi adeta mıknatıs gibi çekiyor. Özellikle erken saatlerde en azından sizinle alakası olmayan çekişmeli durumlarda çok fazla taraf olmayın. Bırakın insanlar kişisel meselelerini çözmek için gayret etsinler.
BALIK
Bugün en hazırlıksız olduğunuz anda birilerine borç vermek ya da uzun vadeli olabilecek maddi ya da manevi bir taahhüdün altına girmek durumunda kalabilirsiniz. Ayağını yorganına göre uzat lafını aklınızdan çıkarmayın.

17 Aralık 2014 Çarşamba
KOÇ
Önümüzdeki günler sizin için zihninizi işinize odaklamanız gereken günler olacak. Planlamalar, detay ve dikkat gerektiren çalışmalar, tamamlamalar için enerji harcama ihtiyacı yüksek. Ortak edin insanları bugün bu gayretinize.
BOĞA
Bir seyahat imkanı çıkabilir önümüzdeki günlerde karşınıza. Uzaklarda yaşayan birileri ile daha sıkı irtibat halinde olmanız gerekecek. Haberleşme ve bilgi alış verişleri konularında da bir hareketlenme bekleyebilirsiniz.
İKİZLER
Bugün eğlenceli ve heyecan veren uğraşlarınıza, bunu yapacak kişilere şans verin. Çocuk enerjisi de size iyi gelebilir. Çocukça eğlenmenin, kendini serbest bırakıp zamanı yaşamanın nasıl olduğunu hatırlatmalarına izin verin.
YENGEÇ
Önümüzdeki günler size ticari bir fikri olup ortaklık teklifi ile gelen birileri olabilir. Sizin fikrinize, zihinsel becerilerinize ihtiyaç duyulan çalışmalara katkı yapmanız beklenebilir. Bugün ailedeki huzurun kıymetini bilin.
ASLAN
İşyerinde ya da evde bir çeşit düzenlemeye gidebilirsiniz ilerleyen günlerde. Gereksiz ayrıntılardan kurtulun. Daha işlevsel hale nasıl getiririm diye düşünün. Günlük iş planlarınızı da revize etme zamanı gelmiş olabilir.
BAŞAK
Sizin için keyifli ve hareketli bir dönem başlıyor. Davetler, arkadaş toplantıları, sevdiklerinizle bir araya geleceğiniz planlar için güzel zamanlar. Bugün ek bazı maddi fırsatlar da karşınıza gelebilir. Mutlaka değerlendirin.
TERAZİ
Evde yapılacak tadilatlar, yer değişikleri, ufak tefek taşınma halleri önümüzdeki günlerde zamanınızın çoğunu alabilir. Yani asıl hareketlilik hanenizin içinde olacak. Genç biri ziyaretinize gelip evin havasını değiştirebilir.
AKREP
Yakın çevreniz ve komşularınızla daha sık bir araya geleceğiniz planlar söz konusu olabilir önümüzdeki günlerde. Yazmak, okumak, iletişim halinde olmak, seyahat etmek ve bilgi dağarcığınızı genişletmek ihtiyacınız artacak.
YAY
Genel harcamalarınızda bir artış olabilir önümüzdeki günlerde. Ancak bunun yanında para konusunda yeni fikirler üretme şansınız da artacak. Aklınıza gelecek olan yatırım fikirlerine rağbet edin. Arkadaş desteği gelebilir.
OĞLAK
Önümüzdeki günler kendinizi ifade beceriniz artacak. Yaptıklarınızı, hedeflerinizi her zamankinden daha net aktarma ve bu nedenle de anlaşılma şansı bulacaksınız. Bu artıyı işinize ve iş konulu hedeflerinize yansıtın.
KOVA
Sizi huzura yönelik yapacağınız çalışmalardan verim alacağınız günler bekliyor. Bilinçaltına yönelik çalışmalardan, psikolojik çözümlemelerden de verim alabilirsiniz. Rüyalarınızda ve niteliğinde de bir değişim yaşanabilir.
BALIK

Arkadaş davetleri, kalabalık organizasyonlar, hayır işleri, konserler ile ilgili bir hareketlilik yaşanabilir önümüzdeki günlerde. İşin planlama kısmında yer alıp detayları halletmeniz, pratik çözümler üretmeniz beklenebilir.

18 Aralık 2014 Perşembe
KOÇ
İhtiyaç duyduğunuz bir şeyin bir başkasında zaten var olduğunu sadece görmek ve bilmek yetmez. Eğer size fayda sağlayacağını düşünüyorsanız doğru biçimde istemeyi de bilmelisiniz. Bugün bu cesareti gösterebilirsiniz.
BOĞA
Bugün eşinizle derin duygusal paylaşımlar yapabilirsiniz. Sizi dinleyip, gerçekten ne hissettiğinizi anlama şansı her zamankinden fazla olacak. Sizin de bu yakın duruşa karşılık verip içinizi açmanız ilişkiye fayda sağlayacak.
İKİZLER
Bugün size daha önce bitmesi konusunda söz verişmiş bir işin tartışmasını yaşayabilirsiniz. Zamanın önemi büyük mutlaka ancak kalitesinden de taviz vermemek lazım. İş ortamında hırslı tipler gerginlik yaratabilir. Dikkatli olun.
YENGEÇ
İnsanlar sizdeki tutku dolu enerjiye şahit olacaklar. Bir şeyi gerçekten istemişseniz ne kadar çaba göstereceğinizi ve eninde sonunda elde edeceğinizi görüp sizden ilham alabilirler. Onlara tutkuyla çalışmanın önemini gösterin.
ASLAN
Bugün aile içinde birilerinin sözü diğerlerine göre daha fazla geçecek. Bu eğer siz değilseniz zıtlaşmanın hiç gereği yok. Güç birliği yapma ve sevdiklerinizle hepinizi ilgilendiren ortak bir konuda aşama kaydetme zamanı.
BAŞAK
Bugün etkileyici konuşmalar yapma ve insanların hassas noktalarını yakalayıp ikna etme şansınız her zamankinden yüksek. Bu şansı sizin için önemli olan konularda mutlaka kullanın. Zorlayan değil ikna eden olmanız değerli olacak.
TERAZİ
Paranın sağladığı gücü lehine çeviren insanlar olabilir bugün etrafınızda. Bunun size zarar vermemesine dikkat edin. Siz elinizdeki kaynağı verimli kullanın yeter. Miktarı değil ne kadarının işe yarar kullanıldığı önemli.
AKREP
Bugün güç, kararlılık, sabır gerektiren işlere girişmek için elverişli bir gün. Öneminizi hatırlayın. Size ait istekler ve hedefler de en az sizin kadar önemli. Onlara hak ettiği değeri verin. Destek almanız zor olmayacak.
YAY
Hiçbir şeyi aceleye getirmeyip planlama kısmına odaklanmanız gereken bir gün. Anlayış gösterilsin istiyorsanız bunu öncelikle sizin yapmanız gerekiyor. Esneklik gösteremediğiniz durumlar en çok sizin başınızı ağrıtıyor.
OĞLAK
Bugün size varlığıyla güç katan insanlarla bir arada olacaksınız. Verecekleri desteği almak güzel ancak bu durum ipleri teslim etmeniz anlamına da gelmemeli. Üstünlük sağlama yarışına siz de dahil olmayın. Keyifler kaçabilir.
KOVA
Mesleki açıdan kararlı ve atak bir enerjidesiniz. Hele ki bir de görünür işler yapıyorsanız hırsınız size önemli hamleler yapma şansı verebilir. Ancak hırsın fazlası, sizin için önemli kişiler tarafından hoş karşılanmayabilir.
BALIK
Fikir çatışmaları içeren ortamlarda çoğunluğa karşı mücadele vermek zorunda kalabilirsiniz bugün. Haklı olduğunuz konularda agresifleşip haksız konuma düşmeyin. Bir yolculuk size güç katacak yeni deneyimler kazandırabilir.

19 Aralık 2014 Cuma
KOÇ
Başkalarının sizin için bir şeyler yapmasını, sizin adınıza karar vermesini tercih edebilirsiniz bugün. Size rehberlik eden insanları seçerken her zamankinden dikkatli olmanızda fayda var. Yanlış yollara sapmaktan kaçınmalısınız.
BOĞA
Bir beraberliğin başlangıcı, teklifler, ortaklıklar günün içeriğinde yer alabilir. Bir beraberliğiniz varsa da günü onunla birlikte ve uyum içinde geçirme şansınız var. Ortak planlarınıza biraz romantizm de katmak iyi fikir.

İKİZLER
Bugün birazcık tembellik yapıp bir şeyleri yetiştirmem gerekiyor telaşına kapılmazsanız huzuru yakalayabilirsiniz. Atılım yapmaktan ziyade içinde bulunduğunuz anı hissedip tadına varmak gereken bir gün. Keyfine varın.
YENGEÇ
Fark edilmek, fark yaratmak ve neşe katan uğraşlara yönelmek için güzel bir gün. Varsa çocuğunuzla, çok yakın arkadaşlarınızla veya partnerinizle birlikte göze kulağa hoş görünen aktiviteler için plan yapmak uygun olabilir.
ASLAN
Bireysel planları bir kenara bırakın ve günü ailenizle birlikte olacağınız şekilde planlayın. Kaç yaşında olursanız olun eski günleri anmak, aile büyüklerinin tatlı anılarını dinlemek, paylaşmak için elverişli bir gün olabilir.
BAŞAK
Bugün eğer ortada başkalarına ait bir anlaşmazlık varsa sizden uygun atmosferi yaratacak bir arabuluculuk vazifesi görmeniz beklenebilir. Düzeni sağlamanız ve huzurlu bir iletişim için çaba göstermeniz faydalı olacaktır.
TERAZİ
Neye ne kadar harcıyorsunuz ve bu sizin bütçenizi ne kadar etkiliyor diye bakmanız gerekebilir bugün.  Yaratıcılık isteyen bir faaliyetin içinde yer almanız ve hatta bu konuda yeteneklerinizi sergilemeniz beklenebilir.
AKREP
Eğer bugün bir organizasyona katılacaksanız bütün gözlerin üzerinizde olacağını bilin. Fiziksel olarak görünümünüze özen gösterip uyumu ve estetiği ihmal etmeden hazırlanın. Huzurlu ve mutlu bir gün geçirme şansınız var.
YAY
Kalabalık ortamlarda yaşanan olayların ve kişilerin ruhen sizi ne kadar doyurduğuna bakın. Buna hizmet edecek şekilde yaşayın ve tadına varın. Olayların ardındaki mesajları ve size yansıyan gerçek anlamları görmeye çalışın.
OĞLAK
Çevrenizle olan ilişkilerinizi yoğunlaştırmak için iyi bir gün. Ancak planlarınızın arasında sadece sıcaklık yaratmak olsun. Fayda sağlayıp başarıya yol açmayı birinci hedef olarak seçmeyin. Huzur içerikli planlara dahil olun.
KOVA
Olayları tatlılıkla idare eden kişi pozisyonunda durmak için uygun bir gün. Önemli ve sözü geçen kişilerle aranızı iyi tutmanın, gereken yerde de inisiyatif almayı bilmenin yararını görebilirsiniz. Çoğunluğa hizmet edeceksiniz.
BALIK
Yeni deneyimler yaşayıp bakış açınızı geliştireceğiniz olaylar gündeme gelebilir. Açık havada olacağınız planlar yapın. Bir gezi ya da sadece doğada bir yürüyüş bile iyi gelebilir. Etrafınızdaki güzellikleri görmeye çalışın.

20 Aralık 2014 Cumartesi
KOÇ
Erken saatler yollarda dalgınlık, gideceğiniz yolu, döneceğiniz sokağı şaşırma gibi durumlar söz konusu olabilir. Biraz daha dikkat ve vakitlice evden çıkmak size kazanç sağlayacaktır. Bir kafa karışıklığı durumu mevcut olacak.
BOĞA
Sizden istenen maddi ya da manevi anlamdaki bir desteğe hayır cevabı vermekte zorlanabilirsiniz bugün erken saatlerde. Eğer sonradan hesabını tutacaksanız verdiğinizin nereye gideceğine dikkat edin. Hayal kırıklığı olmasın.
İKİZLER
Bugün sabah saatlerinde eğer birilerine güvenip de yok saydığınız bir iş ya da sorumluluk varsa ne yazık ki iş başa düşebilir. Bugün çok önemli ve ihmale gelmeyecek işlerinizi bir başkasına bırakmayıp üzerinize alın.
YENGEÇ
İş planlarınızda ufak bir karışıklık olabilir. Önemsemediğiniz detaylara dikkat çekilecek. Bunu telafi etmek için daha fazla gayret, o gayreti göstermek için her zamankinden çok çaba gerecek. Tembellik tuzağına düşmeyin.
ASLAN
Bugün doğaçlama yapacağınız işler, hele ki içinde yaratıcılık, doğal yeteneklerin ortaya çıkarılması gibi şeyler varsa mutlaka katkı sağlayacaktır. Aşk ve özel ilişkiler kısmı ise biraz belirsizlikler içeriyor.
BAŞAK
Evden çıkarken her şeyi yanınıza aldığınızdan evde yapmanız gerekenleri tamamladığınızdan emin olun. Bu sabahın karışık ruh hali sizi ev ve aile konularında etkileyecek. Rehavet nedeniyle gecikmeler de söz konusu olabilir.
TERAZİ
Sabah saatlerinde çok iyice anlamadan evet cevabı verdiğiniz, yaparım diye taahhütte bulunduğunuz şeyler sonradan sizi yorabilir. Olabilir şeylerin sözünü verdiğinizden emin olun. Sizden isteneni anlamadan cevap vermeyin.
AKREP
Bir ödeme yapmanız gerekiyorsa kendinize konuyu hatırlatacak bir not yazın. Aksatma, unutma gibi riskler olabilir. Maddi riskleri de görmekte zorlanabilirsiniz. Bu içerikteki hareketlerde ekstra dikkatli olmakta fayda olabilir.
YAY
Bugün özellikle erken saatlerde çizeceğiniz tablo daha çok tam olarak ne istediğini bilmeyen, odaklı ve hedefli kalmakta zorlanan nitelikte olacak. Önemli görüşme ve irtibatlarınızda güven duyup sağlamakta zorlanabilirsiniz.
OĞLAK
Bugün hisleriniz oldukça karmaşık. Neye inanacağınızı, ne ile huzur bulacağınızı tespit etmekte zorlanabilirsiniz. Sezgileriniz devrede. Ancak bugün biraz sizi yanıltabilirler. Daha çok gerçekçi olmaya ihtiyacınız var.
KOVA
Arkadaş görüşmelerinde bir hayal kırıklığı durumu yaşanabilir. Ortaklaşa yapalım dediğiniz işlerde beklediğiniz katkıyı bulamayabilirsiniz. Olaylara yön verecek nitelikte irade ortaya koyan birilerinin eksikliği hissedilecek.
BALIK
İş planlarınızda ufak tefek aksaklıklar yaşanabilir. Yaptıklarınızın beğenilmesini istediğiniz ortamlarda beklentinizi karşılamayacak tepkiler alabilirsiniz. Ölçüsüz fedakarlıklar manevi anlamda karşılık bulamayabilir.

21 Aralık 2014 Pazar
KOÇ
Evden uzaklaşmak, yeni uğraşlara yol almak, kitap okuyarak, yeni şeyler öğrenerek geçirilecek bir zaman dilimi yaratmak için elverişli bir gün. İşin içinde sizin için özel birilerinin de olması alacağınız keyfi artıracaktır.
BOĞA
Bugün normal şartlara size huzursuzluk veren bir konuda daha önce hiç fark etmediğiniz ince detayları görme şansı bulabilirsiniz. Rahatlatıcı bir farkındalık sağlayacak bugün yaşadığınız olaylardan çıkarılan dersler.
İKİZLER
Evliliğinize, partnerinize ayıracağınız zaman sadece onu değil sizi de çok mutlu edecek. Birlikte yapacağınız her şeyden keyif alma şansınız her zamankinde fazla.  Evde yalnız olsanız bile mutlaka bazı teklifler alacaksınız.
YENGEÇ
Bugün olaylara ve kişilere pozitif bakmanın faydasınız göreceksiniz. Daha önce bir istekte bulunduğunuz birinden çok anlamlı bir destek gelebilir. Size hizmet sunacak olanlar güveninizi boşa çıkarmayacak. Beklemeye değecek.
ASLAN
Anne-babalar bugün sizin için çocuğunuzla bir arada yapılacak planlar açısından çok doyurucu bir gün olabilir. Karşılıklı öğrenecek ve öğretecek şeyleriniz var. Gözünüz kulağınız onlarda olsun. Kıymetli cümleler gelebilir.
BAŞAK
Evde verilecek davetler, aileyi bir araya getireceğiniz sıcak organizasyonlar için elverişli. En büyük huzuru evde bulacaksınız. Dışarıda yapılacak planları abartmayıp hızlıca dönüp yuvanızın tadını çıkartmakta fayda var.
TERAZİ
Kısa ziyaretler, akraba ziyaretleri, komşularla bir arada yapacağınız planlar, dost niteliğindeki arkadaşlarla hasret gidermeler için elverişli bir gün.  Sohbetlerin tadı bir başka olacak. Anlatacaklarınız birikmiş olabilir.

AKREP
Bugün harcama eğiliminiz oldukça yüksek. Gönüller hoş olsun düşüncesi maddi varlıklarınızı korumaktan çok daha baskın olacak. Daha sonra işinize yarayacak şeyler için yaptığınız harcamalar dışında kontrollü olmakta fayda var.
YAY
Bugün neşeniz ve pozitif enerjiniz etrafınızdaki insanların da canlanıp hareketlenmesine vesile olacak. Bir cümleniz, bir konudaki yorumunuz, olumlu düşünmeyi sağlayacak bir geri dönüşünüz pek çok şeyi değiştirebilir.
OĞLAK
Yalnızlık ve sessiz sakin ortamlar sizi her zamankinden daha çok cezbedecek. Bunu mutlaka tek başına yaratmanız gerekmiyor. Sizin gibi düşünen, hisseden insanların yanınızda olup sessiz ve derinden destek vermesine izin verin.
KOVA
Bugün kalabalık ortamlar sizin kendinizi daha iyi ve canlı hissetmenize vesile olacak. Durup oturmak ve sıradan bir gün geçirmek isteğiniz yok. Daha çok nerde hangi aktivite varsa katılıp neşemize neşe katalım arayışındasınız.
BALIK
Bugün yaptığınız güzellikler, sağladığınız faydalar ve yaratıcı, yenilikçi tarafınız gözler önünde olacak. Kendinize asıl uğraş olarak seçtiğiniz ve üzerinde emek harcayıp geliştirdiğiniz meziyetleriniz beğeni alacak.


Yorumlar

Popüler Yayınlar