AstroKarmik ile 9-15 Mart 2015 Haftası Yorumları...

9 Mart 2015 PAZARTESİ

Hafta başında AY TERAZİ BURCUNDA VE SAAT 03:25 İTİBARİYLE 12 SAAT KADAR BOŞLUKTA olacak. Yoğun çalışma temposu isteyen bir hafta sizi bekliyorsa bu durum başlangıç hedeflerinizden sapmaya sebep olabilir ne yazık ki. Çünkü hala hafta sonunun nispeten rahatlık veren etkilerinden kurtulamamış olacağız ve bu nedenle de uğraştırıcı ve yorucu olan işlere pek hevesimiz olmayacak.

Sosyal ortamlar, birliktelikler ve bunlara verilen hizmet, iş birlikleri, birlikteliğin gerektirdikleri, sanatsal uğraşlar, davetler, organizasyonlar, diplomasi ile halledeceğimiz işler gündemde olacak bu zaman diliminde.  Adil olmak, eşitliği gözetmek, uyum adına hareket etmek, biz diyebilmek, ortak amaçlara hizmet etmek, fayda sağlayacak olan davranışlar olacak.
Ay boşlukta olduğundan bu içerikteki başlangıçlar ise çok fazla desteklenmeyecek.

Saat 15:10 DAN SONRA İSE AY YAKLAŞIK 2,5 GÜN İÇİN AKREP BURCUNA geçecek. Çok daha mücadeleci, derin, sezgisel eğilim göstereceğiz akşam saatlerinde. Sırlar, bilinmeyenler, perdelerin ardındakiler çok daha fazla ilgimizi çekecek. Yapılamayanlar, söylenemeyenler, olanlar ya da olamayanlar çok daha fazla huzursuzluk yaratacak. Algımız da sezgilerimiz de derinleşecek. Daha hassas ve daha alıngan olacağız ancak bunları dışarıya yansıtmamak için elimizden geleni yapacağız. Güç, tutku, kararlılık, azim, mücadele, zoru başarma gibi şeyler içinde bulunduğumuz durumu ifade eden önemli spotlar olacak.

10 Mart 2015 SALI

Ay gün boyunca AKREP BURCUNDA olacak. Hassas ve duygusalız hatta biraz da fazlasıyla alınganız gün boyunca. Sezgilerimiz ve hissiyatımız pek çok sorunlu durumdan haberdar edecek bizi. Nereden zarar gelir kısmını özellikle görecek gözlerimiz. Bu mutlaka işe yarayacaktır tedbirli olmak ve önlemini alabilmek adına. Ancak durumu abartmamak, şüphecilik konusunda işin dozunu kaçırmamak önemli. Sanki herkes bir şekilde bizim aleyhimizde çalışıyor, bir şeyler bizim dışımızda ve kontrolümüz haricinde gelişiyor düşüncelerine yenik düşmemeli.
Bugün güven ihtiyacımız da yüksek aslında. Bunu bulamayacağımız her türlü ortam bu tarz kuşkuları artıracaktır.
Derin paylaşımlar, duygusal yakınlaşmalar, yaratıcılığımızı aktive edeceğimiz işler, araştırmalar, elimizdeki işe tutku katacağımız çalışmalar, gayret ve mücadele isteyen işler, güç birlikleri için fırsatlar çıkabilir gün boyunca.

ERKEN SAATLER dualar, arınma ve bağışlama içerikli durumlar, ruhsal nitelikli çalışmalar ve yaratıcı üretkenlikler için gayet elverişli.
AKŞAM SAATLERİ duyguların ifadesi, sezgilerin kullanılması, güç birlikleri, içimizden geçenlerin somutlaştırılması, irade ve güç isteyen işlere girişmek, duygusal anlamda destek alış verişleri, güçlü kişilerden destek sağlamak ve kendi gücümüzü ortaya çıkarmak açısından güzel etkiler alacağız.
Tutkuyu ortaya çıkarmak, derinleşmek hem dünyevi şeyler için, hem ilişkiler açısından hem de maneviyata yönelik çalışmalardan sonuç almak için çok uygun olacak.

Günün en önemli gökyüzü olayı hafta sonundan bu yana etkili olan MARS-JÜPİTER ÜÇGEN AÇISININ KESİNLEŞMESİ…
Bu transit zorlu mücadelelere girerken iyimserliğini kaybetmeme, eğer gerekiyorsa ihtiyacın olan desteği bulabilme, normalde adım atmaya bir türlü cesaret gösteremediğimiz noktalarda harekete geçebilme gibi pozitif etkiler yansıtıyor bizlere. Zorlu ve mücadele gerektiren işlerden alnının akıyla çıkmak ve aşamalarında şans faktörünü yanına almak için uygun.

Ancak gözü kara halleri abartmamak, tedbiri tamamen elden bırakmamak kıymetli olacak. Hakkımızı savunmak, almak, atılım yapmak, girişimde bulunmak gibi şeyler için fişekleyici bir etki bu aslında. Ancak Mars’ın yarın ve ertesi gün kesinleşecek olan diğer stresli transitleri bizi iyice düşünmeden harekete geçmemeye daha çok yönlendiriyor.
MARS’IN GÖLGE TARAFLARININ ORTAYA ÇIKABİLECEĞİNİ VE JÜPİTER’İN BÜYÜTEN ETKİSİ İLE BUNLARIN İYİCE PARLAYICI, PATLAYICI NOKTALARA TAŞINABİLECEĞİNİ SÖYLÜYOR GÖKYÜZÜ.
Kendimizi ne kadar şanslı, ne kadar motive hissedersek edelim aklımızı, sağduyumuzu, anlayışımız ve bilgimizi kullanmadan hamle yapmayalım diye uyarıyor.  Şu an gökyüzünde Mars Uranüs ile kavuşuma ve Plüton ile de kare açıya doğru gidiyor.
Yaklaşan açı olarak etkilerini bugün de yoğun biçimde hissediyoruz.
Peki bu yoğun stresi azaltmak için bize yardımcı olacak olan şey ne? İşte tam bu noktada aslında Jüpiter’in destek açısı bize anahtar vazifesi görecek. JÜPİTER İLE BAĞLANTILI KONULAR BASKI HİSSİNİ AZALTACAK… Okumak, öğrenmek, bakış açımızı geliştirmek, gelişmeye yönelik, bilgimizi genişletmeye yönelik yapılacak çalışmalar, dini, felsefi, inançlar ve inanışlara yönelik gayretler, iyimserlik, bilgiyi kullanma, derinleştirme, uygulanabilir hale getirme, pratik olarak geliştirme, rehberlik etme ve rehber olana gözünü gönlünü açma, bilgelik adına verilen emeklere ortak olma gibi şeyler bu günlerden verim almamızı ve yüksek motivasyonun faydasını görmemizi sağlayabilir.


11 Mart 2015 ÇARŞAMBA

Ay yine gün boyunca AKREP BURCUNDA olacak. Yine düne ait konular gündemde ve öncelikli olacak. Mücadele, azim, kararlılık gerektiren işler, sezgilerimizi de işe katacağımız durumlar, tutkuyu açığa çıkarmamız gereken gayretler, derin duygusal paylaşımlar, nedenler ve sonuçlar üzerine bakmamızı gerektiren durumlar gündemde olacak ve bizi kendine çekecek.
Şüpheler, kıskançlıklar, kuşkucu haller, bilinmeyeni bulma, görünmeyeni görme çabaları bugün dürtüsel olarak çekileceğimiz haller olacak.

AY SAAT 21:47 DEN SONRA GÜNÜN GERİ KALANINDA BOŞLUKTA olacak. Bu saatlerde iletişim sorunları, kelimelerin sivri ve can yakıcı bir hal alması, yanlış anlaşılmalar, duygu ve düşüncelerin çakışması, empatik tepkiler vermekte zorlanma gibi durumlar söz konusu olabilir. Konuşarak anlaşmanızı gerektiren durumlar, uzlaşmalar ve fikir birlikleri açısından uygun bir akşamda değiliz.

Günün en önemli gökyüzü olayı aslında hafta sonundan bu yana etkili olan MARS URANÜS KAVUŞUM AÇISININ KESİNLEŞMESİ olacak. Yarın da Plüton ile kare açısı kesinleşecek. Bu transitler hafta sonuna kadar etkili olmaya devam edecek.
Uranüs Plüton kare açısı ise 2012 den bu yana devam eden seyrindeki 7. Ve son kesinleşmesi ile zaten sahnede.

AÇIKÇASI GERGİN GÜNLERDEN GEÇTİĞİMİZ AŞİKAR. Herkes hayatının bir başka alanında bu stresli halleri yaşıyor.
Bu üçlü kombinasyon yıpratıcı ve zorlayıcı tesirler yaratıyor. Tahammül edilmesi zor durumlarla baş başa bırakıyor. Sabretmeyi imkansız hale getirecek hallere düşürüyor.
Her üçü de parlayıcı, patlayıcı, ani, hızlı, tepkili, fevri durumları tetikliyor.
Tedbirin, sukunetin, mantığın, serinkanlı kalabilmenin manası çok anlamlı hale geliyor bu durumda tabi ki.
Zor ve zorlayıcı tesirler yaratıyor her üçü de…
Gökyüzü yapmaktan ziyade yıkmaya yönelik test malzemelerine zemin hazırlayacak.
Onarmaktan çok radikal kararlar alıp kestirip atmalara teşvik edecek nitelikte durumlar gündeme gelecek.
Dediğim dedik çaldığım düdük durumlarına, inatlaşan, diklenen, geride kalmaya tahammülü olmayan hallere karşı dikkatli olmakta fayda var.
Agresyonlara, düşünmeden verilebilecek tepkilere dikkat. Haklılık adına verilen savaşların aksi durumlara da sebep olması söz konusu olabilir. Baskıcı ve zorba tavırlara maruz kalabilirsiniz ama aynı zamanda siz de birilerine bunu yansıtabilirsiniz

Baskılardan kurtulma isteği ile birlikte bir şeyleri hızlıca ve şiddetli biçimde geride bırakma durumu yaşanabilir.
Körleştiren cesaret durumları risklerin gerçeğe dönüşmesine sebep olabilir.
Kurallardan, bağlardan özgürleşme ihtiyacı için savaşma isteği de verebilir. Engelleri yıkmak adına, öfke ve tepkisellik ile bir diğerini sindirmeye çalışmalara, bencilce hırsların peşine takılıp sevimsiz yollara sapma durumlarına karşı özelikle dikkat!

Sadece bizim değil, hayatı paylaştığımız insanların da bu radikal hamlelerden zarar görebileceğini aklımızdan çıkarmamakta fayda var. Haklı haksız mücadelelerinin gerçek manada bir kazananının olmadığını görebilmek de önemli olacak.
Otokontrol, öfke kontrolü, sabır, anlayış, hoşgörü, esneklik gibi şeyler çok çok çok önemli olacak.

Bugünler uzun vadeli bir takım kararlar almak biraz riskli olabilir. Özellikle radikal nitelikteki bitirme ve kestirip atma, güç savaşları içine girme gibi durumlardan kaçınmak iyi olur. Bu tarz hamlelerin eşliğinde verilen “bir alana bir bedava” pişmanlık paketlerini de göz önünde bulundurmakta fayda var.

Bu tarz durumlara mecbur kalırsanız da iyi yönetmek, aklıselim kalabilmek için elinizden geleni yapın mutlaka.
YANİ BİR SAVAŞ, BİR KAVGA BİR MÜCADELE VAR VE BUNU BAŞLATAN BİZ DEĞİLİZ DİYELİM. DEVAM ETTİREN YA DA ALEVLENDİREN OLMAMAK İRADEMİZE BAĞLI OLACAK. YANİ BENDEN KAYNAKLANMADI DEYİP İÇİN İÇİNDEN SIYRILMA, KENDİNİ SÜTTEN ÇIKMA AK KAŞIK SANMA HALLERİNE DİKKAT.

Kavgacı tiplere uymamak, tutulan çanaklara rağbet etmemek bu haftanın en önemli irade noktaları ve gelişim fırsatları olacak.
Öfkeyle kalkan zararla oturacak, evet bu söz realize olacak. Unutmamak lazım bugünlerde.
Takıntı haline getirilmiş istekler, düşünceler başımızı dara sokabilir.
Can yakan, intikam alan ve haykıran bir tarz  ilişkilerimizde yaralar açabilir.

İllegal işlerden, spekülatif durumlardan, sonrasında bir şekilde aleyhimize kullanılabilecek şeylerden özellikle kaçınalım.

Düşünmek, tartmak, ölçmek, biçmek ve analiz etmek, dinlemek, anlamaya çalışmak, sabretmek, hoş görmek, anlayış sergilemek ve inancını zedelememek gereği fazla olacak.
İkna çabaları ve buna karşılık inatlaşmalar fazlasıyla yıpratıcı olabilecek.

BU YORUCU ETKİLER ZATEN VAR OLAN SORUNLARI SU YÜZÜNE ÇIKARMA VE TEMİZLEME FIRSATI DA YARATABİLİR. TABİ EĞER BİZ BUNA CESARET ETMİŞSEK VE DE SORUNA DEĞİL ÇÖZÜMLERE NİYET ETMİŞSEK… 

Hep dediğim gibi bu hayatı tek başına yaşamıyoruz. Herkesin kendine göre öncelikleri, istek ve arzuları, hırsları, tutkuları, amaçları var…
Herkes kendi hayatının merkezinde yer alıyor.
Bu nedenle bu merkezlerin etrafındaki yaşam alanlarını, kesişen noktaları fark edip zora sokmayacak şekilde yönetebilmek en büyük meziyet.
Ortak paydaları görmek ve idare edebilmek çok önemli…
Ancak bu şekliyle birlik ve beraberlik mümkün olabiliyor.
Hem kişisel seviyede hem de toplumsal bazda…
Daha önce de dile getirdiğim gibi olası bir gerginliğin içinde yer almışsanız, merkezde kimin durduğuna bakın. Bu siz değilseniz bile çemberin enerjisini değiştirmek asıl gerginliğin dağılmasına vesile olacaktır.

Eğer kendinizi kontrol etmekte zorlanacağınızı hissederseniz, hiç kimseye hiçbir şeyi ispatlamak veya inandırmak zorunda olmadığınızı kabul edin. İzolasyon ve de enerji çalışmaları, dün bahsettiğim Jüpiter konulu ek destekler hem sizin hem de içinde bulunduğunuz durumun faydasına olacaktır.


12 Mart 2015 PERŞEMBE

Ay saat 01:31 DEN SONRA YAKLAŞIK 2,5 GÜN İÇİN YAY BURCUNA GEÇECEK. Geçtiğimiz iki güne nazaran çok daha iyimser, umutlu ve açık olacağımız nitelikte iki gün bizi bekliyor. Yeniliklere ve gelişime açık olmak, farklılıklara uyum sağlamak ve esneklik bize fayda sağlayacak olan şeyler.

Yeni şeyler öğrenmek, yeni insanlar tanımak ve yeni yerler keşfetmek, yabancılarla alakalı işlere yönelmek, yayıncılık ve bilgi alış verişleri, dini, felsefi ve ilahi çalışmaların içinde olmak için elverişli bir gün olabilir. Gökyüzünün gerginleştiren transitleri göz önünde bulundurulduğunda, bu içerikteki konularda fanatizm bağlantılı bazı olaylara, dini konularda şiddet içerikli ve tahammül edilmesi zor durumlara da dikkat çekebilir bugünlerin gökyüzü ne yazık ki…
Duyguların bastırıldığı, her türlü çabanın bir muhalefetle buluştuğu, iyi niyetlerin duvarlarla karşılaştığı, engellerin, durduran kuralların, kalıpların, iyi niyet suistimallerinin, yanılgıların, perdelemelerin, aralanan perdelerin yüzleştirdiklerinin yorucu tesirler oluşturabileceği nitelikte bir gün…

AKŞAM SAATLERİNDE bu etkiler bir miktar dağılacak.
Mars Uranüs kavuşumunun Jüpiter ile destek açısının anahtar rolü oynadığından bahsetmiştim. Bu akşam ve yarın sabah Ay da bu desteğe katkıda bulunacak ve ateş elementinde bir büyük üçgen yapacaklar gökyüzünde.
Toparlanmak, huzur bulmak, gevşemek, rahatlamak, motivasyonu artı hale getirebilmek, cesareti faydaya dönüştürmek gibi şeyler için destekleyici etkiler alıyor olacağız bu akşam ve yarın sabah özellikle.


Gün içinde kesinleşecek olan Mars Plüton karesi etkilerinden dünkü yorumlarımda bahsetmiştim.


13 Mart 2015 CUMA

Ay gün boyunca YAY BURCUNDA olacak. Yay burcunun umutlu ve mutlu olmayı tercih eden etkileri ile haftanın son iş günündeyiz. Hareket halinde olacağımız işler, coşku ve heyecan yaratacak durumlar, ufkumuzu genişletecek ve bizi geliştirecek olan her şey bizi kendine çekecek bugün. Yeniliklere açık olmak sayesinde gerçekten geliştirici deneyimler elde etme şansımız olacak.
Sorumluluk almak değil de özgür kalmak, rutini yürütmek değil de değişim yaratmak, yeni yöntemler denemek, macera niteliğinde şeyler yaşamak ve gerçeğin peşinde olmak sayesinde mutlu ve huzurlu bir gün geçirebileceğiz.

SABAH SAATLERİ bu etkiler daha yoğun olacak ve sürprizler, son andaki plan değişimleri söz konusu olabilecek. Cesur hamleler, atak haller, özgüven, kararlılık, esneklik bize kazanç sağlayacak olan şeyler bu sabah için.
Acelecilik ve sabırsızlık ise fiziksel ve duygusal zararlara vesile olabilir.

AKŞAM SAATLERİ ise inatlaşmalara, diklenmelere, kadın erkek ilişkilerinde, sizin için önemli ve size göre etkili kişilerle olabilecek gerginliklere dikkat et diyen etkiler söz konusu olacak.

MERKÜR BUGÜN 31 MART 2015 TARİHİNE KADAR KALACAĞI BALIK BURCUNA GEÇİYOR.

Zihnimizi, algımızı, bilgiyi alıp verme sürecimizin nasıl işlediğini, nasıl iletişim kurduğumuzu, ticari konuları, yakın çevremizle olan ilişkilerimizi ve seyahatlerle alakalı olayları daha çok etkileyen Merkür gezegeni Balık burcunda ne yazık ki temsil ettiği konularda çok iyi ifade edilemiyor.

Mantıktan ziyade sezgiler, duygular ön planda olacağından, objektif olmakta, objektif kararlar vermekte zorlanacağımız bir süreç olacak bu.
Daha doğrusu herhangi bir konuda karar vermekte zorlanacağız…
Unutkanlıklar ve dalgınlıklarda bir artış olacak…
Zihinsel bir dağınıklık söz konusu olacak…
Odaklanmak, zihnimizi bir şeye kilitlemek, konsantre olmak her zamankinden zor olacak.
Hesap kitap işlerinde de doğal olarak yanılgı riski artacak…
Dikkat ve kontrol ihtiyacı elzem olacak.
Çok uzun süren zihinsel faaliyetler işleri iyice zorlaştıracak. Molaların sayısı ve sıklığını artırmak gerekecek…
Duygusal kararlar alma riski fazla olacak…
Ancak bunun yanında zihnimizi sanatsal ve yaratıcılık gerektiren işlere yönlendirebilmişsek her zamankinden fazla verim alacağız.
Sanatçılar, yazarlar, resmi ve müzik alanında gayret gösterenler için ekstra keyifli olabilir.
Sezgiler ve hayal gücü arttığından bu açıdan üretkenlik artacak.
İletişim yumuşayacak, halden anlayan haller artacak.
Konuşmadan karşıdakinin ne düşündüğünü hissedebilme durumları yaşanabilir.
Telepati yeteneği olan insanlar için her zamankinden daha yoğun etkiler gelecek gökyüzünden.
Ruhsal konulara ve soyut kavramlara karşı daha bir yoğun anlayış hali olabilir.
Maksimum verim minimum risk için unutmamak da fayda var:
Bu dönem, somut ve mantıksal olan şeylere mola, sezgiler ve zihinsel yaratıcılık isteyen konularda ise ivme kazanma dönemi.


14 Mart 2015 CUMARTESİ

Ay 08:40’A KADAR AY YAY BURCUNDA VE 01:12 DEN SONRA BOŞLUKTA olacak. Bu saatten sonra ise yaklaşık 2,5 gün için Oğlak burcuna geçecek. Hafta sonu olmasına rağmen ciddi konular ve sorumluluk isteyen meseleler gündemimizde olacak hafta sonu boyunca.

GÜNÜN İLK YARISI güven kazanmak istediğimiz, ikna etmeye ihtiyaç duyduğumuz, resmi nitelikteki konuşma ve görüşmeler için, kalıcı ve uzun vadeli olabilecek kararlar için uygun olacak.

Durağan pozisyondaki SATÜRN BUGÜN 3 AĞUSTOS 2015 TARİHİNE KADAR DEVAM EDECEK OLAN GERİ HAREKETİNE BAŞLIYOR. Bu retro sırasında 15 Haziran 3 Ağustos arasında bir süreliğine Akrep burcuna dönecek. Ve son 2,5-3 yılın yarım kalmış durumlarının son rötuşlarını yaptıracak. Halledilmemişler için son hamleler gündeme gelecek. Zaten halledilmişlerin ise cilası atılacak.

Temizlik ve arınma gerektiren meseleler kendini belli edecek.
Dayanıklı olmamız ve kabullenip üstesinden gelmemiz gereken şeyler söz konusu burada.
Satürn zaten ciddiyet isteyen, üzerine düşeni yap diye öğütleyen, dersler almamızı, olgunlaşmamızı sağlayan etkiler yapıyor.
Bir de retro olunca etkiler duble oluyor ne yazık ki…
Zaman birden söz konusu yaşam alanında çooook daha yavaş akmaya başlıyor.
Zaten, hangi yaşam alanımızda seyrediyorsa orada bir yokuş yukarı çıkma durumu yaşanıyordu.
Şimdi bir de vites küçülttük. Çıkmak iyice zorlaştı.
Çabanın önemi iyiden iyiye arttı.

Bazı konularda engellere takılmış ve hayat bizim istediğimiz hızda ve yönde ilerlemiyormuş gibi hissedebiliriz bu dönemde. Satürn Karmanın lordu ve öğretmen olduğundan mutlaka hepimize bu veya önceki yaşam deneyimleriyle ilgili vereceği bir takım dersleri de beraberinde getirecektir bu retro ile birlikte.

Bu gibi dönemler, direnç, isyan, erteleme, mış gibi yapma, sorumluluktan kaçma gibi şeylerle bağdaşmıyor.

Eğer bu süreçte sınandığınızı hissettiren olaylar gelirse başınıza, “ben bunu neden yaşıyorum” diye sorun kendinize?
“Neyi öğrenmem gerekiyor?”
“Neyin farkına varmalıyım?”
“Nerede hata yaptım?”
“Daha farklı bir yol izleyebilir miydim?”
“Neyi deneyimlemem gerekiyordu?”
“Neden bu durumun içindeyim?”
“Hangi davranışım ya da hangi kararım, tercihim sebebiyle bu geldiğimiz noktadayım?”

İsyan etmektense burada alınması gereken ders nedir diye düşünmek bu dönemi daha rahat geçirmemizi, üstelikte bilinç düzeyinde artış, olgunlaşma, büyüme ve idrakimizi geliştirme fırsatlarını yakalamış olabiliriz. 

En az zararla, en büyük farkındalıklarla, en geniş ruhsal büyüme fırsatlarıyla dolu bir dönem olmasını canı gönülden dilerim.
Mercek altında olacak alanlar için daha önce Yay burcundaki Satürn’ün burçlara etkisi ile ilgili yazdığım yorumlarımı okumanızı öneririm. http://www.astrokarmik.com/yazilar-makaleler/saturn-yay-burcunda-burclara-etkisi

Retro sırasındaki Satürn’ün yapacağı dikkat çekici transitler ve etkileri şöyle olacak…

Mart sonu ve Nisan başında bir güç birliği ve bilinçli iradi bir sorumluluk alma, daha önce ihmal edilmiş olanın da telafisini yapma fırsatı.
Nisan ortasında ilişkiler aracılığıyla testten geçme, sağlamlaştırma çabaları, sorgulama ve düzeltme ve düzenleme durumları…
Mayıs başında fikirsel olarak sınırlamalar, düşüncelerin sesinin kısılması, zihinsel aktivitelerde durgunlaşma, üretkenliğin azalması, kendini ifade etme sorunları…
Mayıs ortasında ve sonlarında zorlu mücadeleler, karşılıklı gelmeler, taviz vermeyen, esnemeyen haller sebebiyle uğranılacak zararlar, güçlerin karşılıklı olarak gövde gösterisine dönüşmesi, muhalif enerjiler…
Haziran başında ilişkilerde toparlanma ve sorunların çözümüne dair sorumluluk alma, elini taşın altına koyma…
Temmuz ortasında son pürüzler…
Temmuz ikinci yarısında ciddiyetin ve görev bilincinin sonuçlarını vermesi, tecrübenin işe yararlığı, geçmiş deneyimlerin rehberliğini hayata geçirme gibi şeyler söz konusu olacak…

15 Mart 2015 PAZAR

AY GÜN BOYUNCA OĞLAK BURCUNDA olacak. Ciddiyet, sorumluluklarının bilincinde olmak, ölçülü hareket etmek ve gerçekçi davranabilmek sayesinde verimli ve huzurlu bir gün geçirme şansımız olacak. Eğlence kısmı ve zamanın tadını çıkarabilmek tarafı biraz geri planda kalacaktır.

Günün tamamında Ay’ın gergin ve stres yükleyen açıları mevcut. Sabırlı, esnek, hoş görülü olmak, düşünmeden hareket etmemek, sonunun nereye varacağı belli olan ya da belli olmayan tartışmalara girmemek, haklılık mücadelelerine yeltenmemek, sınırları bilmek, baskıcı durumlardan kaçınmak, didişen, inatlaşan yaklaşımların zararını bilmek ve sevgi temelli yaklaşımlar ile her şeyin üstesinden gelebileceğimizi hatırlamak kıymetli olacak gün boyunca.
Duygusal ve fiziksel hasarlardan korunmak otokontrol sayesinde mümkün olacak.


Tüm hafta boyunca gönlünüzdeki güzellikler sizinle olsun…
Hayrınıza olana da gönlünüz razı olsun…

Dr.Samiye Özbaş Soysal


Yorumlar

Popüler Yayınlar