AstroKarmik ile 11-17 Ağustos 2014 Haftası Yorumları...

Haftanın önemli gökyüzü olayları...

G1 G2 açı etki başlangıcı açı kesinleşmesi etki sonlanması
Venüs Jüpiter kavuşum 14.8.2014 18.8.2014 20.8.2014
Mars Plüton  altmışlık 13.8.2014 15.8.2014 17.8.2014


11 Ağustos 2014 PAZARTESİ

AY KOVA BURCUNDA VE 01:12 DEN SONRA SAAT 15:56 YA KADAR BOŞLUKTA olacak. İşbirliği ile hareket etmeyi gerektiren, ortak konular, fikir alış verişleri, bilgi, bilimsellik ve teknik detayı olan konular, bilgisayar ya da başkaca teknolojik bir alet kullanılarak halledilen işler için elverişli. Yarım kalan işleri toparlamak ya da daha sonrası için planlamalar yapmak için ideal ancak önemli karar ve ilk adımlar için pek uygun olmayan bir şekilde başlıyor haftamız.

Günün büyük çoğunluğu, fikir alış verişleri içinde geçecek ancak, fikri sabitlik durumları iletişimimizi biraz zora sokabilecek. Görüşler konusunda esnek olabilmek, herkesi dinleyip anlamaya çalışmak, kendimizinkini kabul ettirmek için inatlaşmamak önemli olacak.
Genele ve topluluklara fayda sağlayan, herkese hizmet eden bu nedenle de herkesin eşit sorumluluk alması ve de artı ve eksilerden benzer şekilde etki alması gerekecek. Amacın ortak olduğu konularda kişisel ayrılık ve çıkarlara rağbet etmemek en güzeli.

Her ne kadar yaptığımız işte elbirliği yapma zorunluluğu doğsa da yani her ne kadar kalabalıkların içinde bulunmak, herkesi memnun etmek durumunda kalsak da yine de kendimize biraz özgür zaman ayırmak bize iyi gelecektir.

SAAT 15:56 DAN SONRA AY YAKLAŞIK 2,5 GÜN İÇİN BALIK BURCUNA geçecek. Günün geri kalanı çok daha akıcı, esnek ve hoşgörülü bir havamız olacak. Olayların ardına “vardır bunda da bir hayır” diyen gözlerle bakma şansımız artacak. Düşünceleri değil belki ama duyguları ifade etmek günün ilk yarısına göre çok daha kolay olacak. Her tarafta mantık arayan gözler biraz da maneviyata çevrilecek. Diğer insanlara ve içinde bulundukları duruma karşı hassasiyet gösterebilmek, empati kurabilmek, bazı şeyleri illa ki karşılık beklemeden yapabilmek bugün bize ruhsal açıdan fayda sağlayacak olan şeyler. AKŞAM SAATLERİ ruhsal çalışmalar, sanatsal aktiviteler, yaratıcılık gerektiren şeyler ve de aşk konulu planlar için uygun.

12 Ağustos 2014 SALI

AY BALIK BURCUNDA olacak gün boyunca. Hassas ve duygusal olacağımız, diğer insanların içinde bulunduğu durumdan, duygusal iniş çıkışlarından kolaylıkla etkilenebileceğimiz nitelikte bir gün. Sanatsal konulara, duygusal temalara daha ağırlık vereceğimiz, önceki günlere nazaran çok daha sakin bir güne işaret ediyor.

Mantıkla hareket edilmesi gereken noktalarda duygusal kararlar verme ve hatta karar veremeyip yön bulmakta zorlanma eğiliminde olacağımızı da gösteriyor günün gökyüzü... Bu açıdan düşününce günün en önemli artı değer katacak olan tutumu, içimizden geleni hayata geçirebilmek, sezgilerimizi mantıkla birleştirebilmek, sağlam bir duruş sergileyebilmek ve irade ortaya koyabilmek olacak.

GÜNÜN ÖZELLİKLE İLK YARISI özellikle manevi konularda harekete geçme gücü ve hız kazansın dediğimiz işler için elverişli.  Duygularımızı güçlü ve derin bir şekilde ifade edebileceğimiz, bunun yararını göreceğimiz, sezgilerimizin bize rehberlik edeceği, hız katacağı,  olaylara çabucak uyum sağlayıp gereken pratik çözümleri üretebileceğimiz etkiler altındayız.  Diğer insanlarla güç birliği kurabilmek özellikle günün ilk yarısında başarı oranını artıracak. Bugün ayrıca bizden destek isteyen insanlara da hayır diyememe, varını yoğunu ortaya koyma, biz ayaktaysak diğer insanların da bizimle birlikte dimdik ayakta kalmalarına destek verme gibi temalar da mevcut olacak.

SAAT 19:01 DEN SONRA AY GÜNÜN GERİ KALANINDA BOŞLUKTA olacak. Başlangıçlar, imzalar için sonu belirsizlikler içerdiğinden çok müsait değil… Ciddi münasebetler, sorumluluk alarak yoluna sokacağımız meseleler, resmi nitelikteki çalışmalar için, akşam saatlerini de işimize ayırmak için uygun bir akşam. Duygusal konularda bile daha çok elini taşın altına koyan tavırlara ihtiyaç var bu akşam. Yani boş verelim dinlenelim, erteleyelim, yok sayalım gibi davranışlardan fayda yok…

Bugün Venüs 5 Eylül tarihine kadar kalacağı Aslan burcuna geçecek. İkili ve sosyal ilişkilerimizi, aşk hayatımızı, para olan bağımızı ve hayattan keyif aldığımız konuları ilgilendiren Venüs bu süreç zarfında biraz beklentileri abartacak. Yani beğenilme ve el üstünde tutulma ihtiyacımız artacak.

Göze hoş görünmek ve olumlu taraflarımızın, fiziksel olarak güzel yanlarımızın dile gelmesini bekleyeceğiz. İlişkilerde ben ön planda olayım ve bana hizmet edilsin isteği duyacağız. Karşımdakine fayda sağlayayım gibi bir temel amaç olmayacak açıkçası. Sıcak ve samimi ilişkiler, eğlenceli ortamlar, sosyal hayatın canlanması gibi durumlar yaşanabilir bu dönemde.  Sanatsal yaratıcılıkta da bir artış söz konusu olabilir. Genel olarak bizi mutlu ve tatmin eden dünyevi şeylerde lüks ihtiyacımız baş gösterecek.

Daha pahalı, göz dolduran ve kaliteli şeyler satın almak isteyeceğiz, şımartılmak ve pohpohlanmak, “sen şöyle güzelsin, sen bu kadar mükemmelsin” gibi lafları özellikle özel ilişkilerimizde duymayı bekler olacağız. İlişkide bir adım önde olan kişi olmak isteyeceğiz. Diğer inanlarla birlikte çalışmak ve sorumluluk almaktan ziyade birlikte eğlenmek ve hayatın tadını çıkarmak isteyeceğiz. Tatil planları, davetler, organizasyonlar ve eğlenceli ortamlar, konserler için ideal denilebilecek eğlenceli bir süreç olacak ilişkilerde...

Maddi konularda, aşk temalarında büyük düşünmeler, göz boyamalara müsaade etmeler riskleri de beraberinde getirecektir bu süreçte.

Gökyüzünün ikinci iyicil gezegeni olan Venüs bu süreç boyunca en büyük iyicil Jüpiter ile kavuşacak. Bu zaman aralığında 14-20 Ağustos arası özellikle de 17-18 ağustos tarihlerinde) şans ve bereketin bol kepçeden dağıtılacağı etkiler hakim olacak. Ardından Uranüs ile üçgeni ve de ay sonuna doğru Satürn Mars kavuşumu ile karesi kesinleşecek.


Bu da bize Venüs ile bağlantılı temalarda, aşk, ilişkiler, maddi konular, estetik güzellik konuları gibi şeylerde gerçekleşecek ya da gerçekleşmesi için adım atılacak bazı değişimlerin, farklı deneyimlerin sonrasında bazı sıkıntılara, kalıplaşmış ilişkilerimizde, alışılagelmiş değerlerimizle olan bağlarımızda bazı stresli durumlara vesile olabileceğine işaret ediyor. İlişkiler söz konusu olduğunda özellikle ayın son 10 günü için, biraz alttan alabilmek, köşelerimizi fark edip biraz esneyebilmek, kusurların ve sonuçlarının aslında o kadar da önemli olmadığını görebilmek, dengeye ulaşmak için tek tarafın attığı adımların yetse bile varış hızını azaltacağını fark edebilmek önemli olacak.

13 Ağustos 2014 ÇARŞAMBA

ÖĞLEDEN SONRA SAATLERİNE KADAR AY BALIK BURCUNDA VE BOŞLUKTA olacak. Fiziksel ve de duygusal olarak çok fazla yorulmayacağımız, enerji ve efor gerektirmeyen, soft denilebilecek işler için, dinlenme ve yarım kalmış hafif işleri toparlama, duygusal bağlantılı olan şeylere ağırlık verme için elverişli olacak günün bu dilimi. Başlangıçlar ve güç irade bağlantılı olan işler için uygun değil ne yazık ki…

SAAT 16:01 DEN SONRA AY YAKLAŞIK 2,5 GÜN İÇİN KOÇ BURCUNA geçecek. Bu saatten sonrası çok daha hızlı, hareketli ve canlı geçecek. Durmak, beklemek, vakit kaybetmek, seyretmek yerine hamle yapmak, enerji sarf etmek ve de isteklerimizi dile getirmek ihtiyacı duyacağız. Adeta biriken, sarf edilmese ne yazar denilen enerji birden bir açık kapı bulmuş gibi olacak… Ancak sanki çok zaman kaybetmişiz o nedenle de hemen harekete geçmemiz gerekiyor gibi bir dürtü bu.

Sabredememişsek, hareketin düşünce katılmamışına denk gelmişsek faydası kadar zararına da açık olacağımız kesin. Cesaret güzel ancak risklere önlem almayı becerememişsek sorun olabilir.  Kararsızlık kötüydü tabi ki. Bu kez de karar verme mekanizmaları haddinden fazla çalışır durumda, heves ve motivasyon geçtiğimiz 2 güne nazaran artmış durumda.  BU NEDENLE BİR FİKİR, TEKLİF, DÜŞÜNCE VUKU BULDUĞU AN İTİBARİYLE YAPILABİLİR,  BECERİLEBİLİR, OLMALI AMA HEMEN OLMALI DİYEN YAKLAŞIMLARDA BULUNABİLİRİZ. İnat ve istekler gerçekleşsin uğruna işleri aceleye getirme telaşı bazı iletişim sorunlarına ve de gerçek manada dikkatsizlik mahsulu fiziksel kaza ve sakarlıklara vesile olabilir.

AKŞAM SAATLERİ hareketlilik ile birlikte iyi ilişkiler ve keyif odaklı aksiyonlar kendini belli edecek. Sanatsal faaliyetler seyahatler, özel ilişkiler ile alakalı organizasyonlar, kadın erkek ilişkileri ile alakalı görüşme ve buluşmalarda olaylar akıcı ilerleyecek. Günün geneline nazaran uyum ve denge ihtiyacımız daha fazla artmış olacak.

14 Ağustos 2014 PERŞEMBE

AY GÜN BOYUNCA KOÇ BURCUNDA olacak.  Sakin, dingin bir gün geçirme şansımız çok olmayacak. Bir şeylere başlamak, başlatmak, hız kazandırmak, önünü arkasını düşünmeden hızlıca adımlar atmak gibi eğilimlerimiz daha yüksek olacak. Dinginliğe hizmet eden bir şeylere pek imkanımız olamayacak diyebilirim. Günün en yorucu etkileri arasında iş birliği yapmakta zorluk ve mücadele gücünü, hırsı ölçüsüz biçimde kullanmak olabilir.

Koç burcundaki Ay'ın atak ve de denge amacı gütmeyen etkilerinin yanına bir de gün için Plüton ve de Uranüs ile yapacağı zorlayıcı açılar eklenince, gergin bir günde olduğumuz belli… İnatlaşma, baskıcı ve duygusal olarak sindirmeye çalışan tavırlar günün ilk yarısında patlayıcı tepkilere sebep olabilir.

Sakin ve kabullenici tavırlar, bekleyip ortalığın durulmasına çaba sarf etmek lehimize olabilir.

Bize göre doğru olan diğerlerine göre de doğru olmak zorunda değil.
Bizim için acil olan bir başkası için öncelikli kabul edilmeyebilir.

Bunu görmezden gelen, ısrarcı ve inatla isteyen, hemen olsun diye direten tavırların yerini anlayış ve sağduyu almalı.

AKŞAM SAATLERİNE DOĞRU değişiklik ihtiyacımız, özgür hissetme isteğimiz artmış olacak. Hızlıca yapılan planlar, daha önce yapılmış planların birden bambaşkalarıyla değişmek durumunda kalması, inişli çıkışlı ruh halleriyle verilen mücadeleler günün bu saatlerini iyiden iyiye yorucu hale getirebilir.

Esneklik, yeni şartlara hızlıca adapte olabilme, hem ilişkilerimizde, hem hareketlerimizde, hem de trafikte ölçülü sakin ve ayağı frende bir şekilde hareket edebilmek kazanç sağlayacaktır.

Abartılı tepkiler, fevri çıkışlar, isyankar tutumlar, hiç kimse ile öyle çok fazla sıkı bağım olmasa da olur diyen yaklaşımlar ise malumunuz üzere pek çok hasar riski taşıyor.


15 Ağustos 2014 CUMA

AY YİNE KOÇ BURCUNDA ve yine hızlı, hareketli, canlı bir gün ile haftanın son iş gününe girmiş bulunuyoruz. Kararlı tavırlar, kendinden emin ve atak hareket edebilmek, ölçülü olmak kaydıyla biraz risk alabilmek, kendi ihtiyaçlarımıza ve isteklerimize öncelik verebilmek bugün bizi motive edecek olan şeyler. İnsanlarla bir arada hareket etmek zorunda olduğumuz noktalarda ise uyum sağlamak zorunda hissetmeyeceğimizden arıza çıkabilir. 

Bugün fazla detaya takılmamak hatta hiçbir detayı dikkate almayıp sadece aksiyona odaklanmaktan kaynaklı bir miktar hataya da açık olacağız. Ancak günün enerjisinde, herhangi bir olumsuzluktan negatif olarak etkilenme gibi bir durum da söz konusu değil. Gayet motive ve “olan oldu artık önümüzdeki maçlara bakalım” diyen tavırlar dikkat çekecek.

Cesaret, özgüven, ataklık, efor ve fiziksel güç gerektiren işlerde başarı artışı gözlemlenecek. Adrenalin artıracak, ter atmanızı sağlayacak, kol gücü isteyen, sportif amaçlı olabilecek faaliyetlere uygun bir enerji var gün boyunca.

ERKEN SAATLER hem kadın erkek ilişkilerinde, iş birliklerinde, anlaşma, uzlaşma açısından, önemli fikir birlikleri sağlamak amaçlı durumlarda günün en akıcı zaman dilimi olacak.

GÜN ORTASINDA aslında hafta başından bu yana etkili olan MARS PLÜTON ALTMIŞLIK AÇISI kesinleşecek. Benzer enerjilere sahip bu iki gezegenin destekleyici teması harekete geçme enerjisini artıracak ve de olumlu anlamda fayda almamızı sağlayacak. Güç gerektiren ve zorlayıcı şeylerin üstesinden gelme enerjisi verecek. Karşımıza çıkabilecek engeller bizi kolay kolay yıldıramayacak. Üstümüze aldığımız hiçbir görev altından kalkılmaz gibi görünmeyecek. Terslikler ise ancak motive edecek. “Zoru başarırım imkansız biraz zaman alır” dedirten yoğun bir etki söz konusu.

Bu açı etkisiyle gün içinde hayatımızda gerekli değişimleri yapma, güç projelere adım atma ve isteklerimiz arzularımız adına cesaret gösterme şansımız her zamankinden fazla olabilir. NEYE ODAKLANMAMIZ GEREKİYOR, NE İÇİN MÜCADELE VERMELİYİZ, SORUNLARA NASIL KALICI ÇÖZÜMLER ÜRETEBİLİRİZ GİBİ SORULARIMIZA CEVAP ARAYABİLİRİZ.

Gücümüz ve motivasyonumuz yerinde olacak da diyebiliriz. Geçtiğimiz günlerdeki, hedefsizlik hissi, neye odaklanacağını, neye efor sarf edeceğini tam olarak bilememe, yoğun enerjiyi tam olarak istediğimiz gibi aktive edememe durumu bir şekilde nihayete eriyor gibi görünüyor. YANİ ARTIK HEDEFLER NETLEŞİYOR.
Yol haritaları belirleniyor.
Yapabileceğimize olan inanç güçleniyor.
arekete geçiren içsel dürtüler aktive oldu.
Üstelik gerekeni yaparım, ne yapıp edip mutlaka sonuca ulaşırım, gerekirse tüm imkanları hatta benim olmayan imkanları da kullanırım, çok mecbur kalırsam beklerim de, sabır benim ilacım olur ve finish çizgisini görmeden geri dönem dedirten etkiler altındayız.

BU ETKİLER ALTINDAYKEN, HAFTA BOYUNCA DİĞER GÖKYÜZÜ OLAYLARININ DA DESTEKLEYİCİ OLDUĞU GÜNLERİ VE ZAMAN DİLİMLERİNİ, AZİM, KARARLILIK, DİRAYET, İNANÇ, SEBAT, MÜCADELE GÜCÜ, FİZİKSEL GÜÇ GEREKTİREN İŞLERİNİZ VE BU TARZ BAŞLANGIÇLARINIZ İÇİN GÖNÜL RAHATLIĞIYLA KULLANABİLİRSİNİZ.

AY SAAT 18:51 DEN SONRA 7 DAKİKALIK BOŞLUKTAN SONRA YAKLAŞIK 2,5 GÜN İÇİN BOĞA BURCUNA GEÇECEK. Günün geri kalanı ve hafta sonunun hemen tamamı rahat, huzur, güven çemberine dayalı biçimde geçecek. Dinlenme, keyif adına olacak aktivitelere yönelme, yiyip, içme, hem bedensel hem de ruhsal olarak şımarmamıza neden olacak şeylere zaman ayırma şansımız artacak. Güzel yemekler, davet sofraları, bedensel bakımlar, hoş bir koku, evde ya da bulunduğumuz herhangi bir mekanda, rahatlık, konfor arayışı dikkat çekecek. Çok fazla risk almak yerine emin olduğumuz sonucu garanti olan ve de huzurumuzu dengemizi sarsmayacak şeyler bizi daha çok motive edecek. Bedenimiz dahil tüm maddesel varlıkların, varlıklarımızın değerini bilip ona göre hareket edeceğimiz, kıymetini göstereceğimiz etkiler altında olacağız.

16 Ağustos 2014 CUMARTESİ

AY GÜN BOYUNCA BOĞA BURCUNDA olacak. Rahatlık, huzur, güven ihtiyacımızın ön planda olacağı bir gündeyiz. Riskli olanın verdiği stres her zamankinden yoğun olacağından, bildiğimiz, ne alacağımızı, ne vereceğimizi, ne ile karşılaşacağımızı tahmin edebildiğimiz plan ve tercihler bugün çok daha konforlu bir gün geçirmemizi sağlayacak. Güzellik, estetik konular, bedensel olarak kendimize göstereceğimiz özen, masaj, vücut bakımı, yeni kıyafet seçimleri, keyife ve bedensel hazlara hizmet eden şeyler günün ilgi alanında. Aynı zamanda maddi varlıkların, sahip olduklarımızın farkına varma ve buna yönelik aksiyonlar alma etkisi de mevcut.
Verimlilik, işleri toparlama, somut sonuçlar elde etmesek bile soyut doyumlar yaratma, boşa zaman geçirmeme teması hakim olacak.

GÜNÜN ERKEN SAATLERİ, dua, ibadet, fedakarlık, merhamet ile alakalı şeylere, sanatsal becerilere, egoyu geri planda bırakıp başkalarının ya da bütünün faydasına hizmet yaratabileceğimiz işlere eğilimli, iyimser ve rahat bir ruh haline yatkın olacağımız şekilde geçecek...

Çevremizdekilerin duygu durumlarından, hiç tanımasak bile şahit olduğumuz olaylardaki kişilerin sıkıntı ve streslerinden fazlasıyla etkilenme, özveri ve destek konularını abartılı olarak sergileme durumu söz konusu. Birinin bir derdi varsa koşma, el verme, adeta ondan fazla sahiplenip çözüm arayışına girme gibi şeyler yaşanabilir.
Maddi dünya ile bağlantımız her ne kadar ilgi alanımızda olsa bile zayıf kalacak. Maneviyata yönelik eğilimlerimiz ise çok daha fazla ve fayda sağlayan cinsten olacak.

GÜN ORTASI VE ÖĞLEDEN SONRA SAATLERİNDE, erken saatlere ve günün ilk yarısına kıyasla biraz daha hareketli, hevesli ve kararlı olacağız. Eğer bir boş vermişlik hali ile güne başlayanlardansanız ilerleyen saatler silkinme ve kendine gelme etkisi barındırıyor. Güçlü bir duruş, ne istediğini ve ne zaman harekete geçmesi gerektiğini bilen tavırların faydasını göreceğiz. Duygusal olarak iş birliği edebilme, paylaşımlar yapabilme, dert dinleyen ve dertten anlayan tavırlar gösterebilme önemli olacak.

Güçlü ve karizmatik, nüfuslu kişilerden hem maddi hem de manevi destekler alabilmek, talep etmek, destekleri işe yarar biçimde kullanabilmek, özellikle hayatınızdaki güven duyduğunuz kişilerle birlik halinde hareket edebilmek, kadın figürlerinin hayatınızdaki önemini fark etmek bu zaman dilimi için bize artı değer katacak.
Acele etmemek, bir tohum ektiysek filizlenmesini beklemek, maddi ya da manevi açıdan bir girişimde bulunduysak karşılığını almak için acele etmemek, gereksiz yere olayları hızlandırmaya çalışmamak, olmayacağı belli olan şeylerde aşırı ısrarcı davranmamak, bizim doğrumuzu başkalarına empoze etmeye kalkmamak lehimize olacaktır. Baskı kurmaya, dayatmalara, mutlaka olacak diyen yaklaşımlara, durduk yere parlayıveren öfke nöbetlerine, agresyon krizlerine karşı dikkatli olmalıyız.

17 Ağustos 2014 PAZAR

AY BUGÜNDE BOĞA BURCUNDA. Tatil günleri için eğer dinlenmeyi hedeflemişseniz ideal bir konum olabiliyor bu. Yine bedensel farkındalıklar, keyif ehli planlar için elverişli etkiler var ancak bunun yanında gün bitiminde boş boş oturdum hiç bir şey elde etmedim demek istemeyeceğiz. Yani zamandan, olaylardan mutlaka elle tutulur, gözle görülür, hatırı sayılır faydalar sağlamak gayemiz baskın olacak. Üretkenlik, çalışıp karşılığını alma, maddi değerlerin önemini anlama gibi şeyler de öte yandan ön planda olacak. Önümüzü görmediğimiz şeylerden ziyade garanti olan, risk içermeyenleri daha çok ilgimizi çekecek. İstikrar ve dinginlik ihtiyaç duyacağımız diğer şeyler. Sabırlı hareket etmek, huzur adına çaba sarf etmek de bize kar sağlayacak davranışlar olacak.

GÜNÜN İLK SAATLERİ itibariyle bir şeylere hız kazandırmak, kestirmeleri denemek, olduğu kadarıyla yetinmek, çabucacık işleri halledivermek, hızlı başlangıçlar yapmak, beğenmek, beğendirmek, yol almak biraz gayret gerektirecek.  Yani zamanın akışı ve olayların gidişatı biraz kesintiye uğrayacak. Hafif negatife odaklanan bir ruh hali ve bunun yanında da içe kapalı duygu durumları dikkat çekecek. Her zaman destek veren, eli üzerimizde olan kişilerin varlığından faydalanmak mümkün olmayabilir. Aile büyükleri ile iletişim kurmak zorlaşabilir. Tavsiyeler, yakınlaşma çabaları cevapsız kalabilir. Biraz ağırdan almaya, dikkatli ve temkinli olmaya, sorumlulukları yerine getirip sorunlara değil de çözümlerine odaklanamaya ihtiyaç olacak.

İLERLEYEN SAATLER DE benzer katı ve anlayışsız davranış modelleri görülebilir ne yazık ki... Ancak bu kez soğukluk ve mesafelerin yerini daha çok sıcak karşılaşmalar yani direkt inatlaşma ve zıtlaşmalar alacak. Yani karşımızdaki eğer bize uymuyorsa susmak ve arkamızı dönmek yerine “hayır” ve “ben buna karşıyım” deme ihtiyacı duyacağız.
Önemli kişilerle görüşmeler, anlaşma sağlama çabaları, kadın erkek ilişkileri ve dengeyi yakalamak açısından sonuç almak zor ve uğraştırıcı olacaktır. AKŞAMIN İLERLEYEN saatlerinde bu stres biraz daha azalmış olacak. Üstelik de gökyüzündeki hafta ortasından bu yana hissedilen Venüs Jüpiter kavuşumu etkilerini iyiden iyi belli ediyor olacak. Yani huzur noktasına çok daha yakın olacağız.

Tüm hafta boyunca gönlünüzdeki güzellikler sizinle olsun…
Hayrınıza olana da gönlünüz razı olsun…

Dr.Samiye Özbaş Soysal

Astrolojik danışmanlık talepleriniz için

Astroloji eğitimi almak için

Ay boşlukta takvimi için
http://astrokarmik.blogspot.com/p/ay-boslukta-takvimi.html

"2014 Yılına Dair" yazım için
http://astrokarmik.blogspot.com/2013/12/2014-ylna-dair.html

2014 Yıllık Burç Yorumları için

Jüpiter Aslan burcunda neler yapacak…

Jüpiter Aslan burcunda iken burçlara etkileri…


Yorumlar

Popüler Yayınlar