AstroKarmik ile 1-7 Eylül 2014 haftasının yorumları...

Haftanın Gökyüzü Hareketleri...

G1 G2 açı etki başlangıcı açı kesinleşmesi etki sonlanması
Güneş Plüton üçgen 1.9.2014 3.9.2014 4.9.2014
Merkür Terazi 2.9.2014
Venüs Başak 5.9.2014

1 Eylül 2014 PAZARTESİ

AY AKŞAM SAATLERİNE KADAR AKREP BURCUNDA olacak. Hırs yapıp üstüne gittiğiniz işler, azim sabır ve kararlılık isteyen meseleler için elverişli olacak bu haftanın ilk günü. Eğer hafta sonunu gergin bir enerji ile tamamlamış, dinlenmemiş ve huzursuz olarak yeni haftaya başlamışsanız, bunun acısını kimseden çıkarmamaya gayret edin. Madem içinizde biriktirdiğiniz konsantre bir enerji var bunu işinize gücünüze, yapılacak edilecek şeylere, ivme kazanmaya, gayreti verimliliğe dönüştürmeye harcayabilirsiniz. Aksi takdirde kişisel çatışmalar, inatlaşmalar, alınganlık ve bundan kaynaklanan sürtüşmeler ile keyfiniz kaçabilir.

Sezgilerin baskın olacağı, istersek verimli olarak kullanabileceğimiz, insanlarla istesek de istemesek de irtibat halinde olacağımız şekilde geçecek günün ilk yarısı.  Bazı işlerimiz de kişisel ilişkileri kullanarak halledilecek gibi görünüyor. Aslında tatlı dil kullansak bir çırpıda hallolacak şeyler, sırf biz bazı şeyleri fazla kişiselleştirdik ve de “ne mudana edicem benim gücüm etkim her şeye yeter” hezeyana kapıldık diye yokuş yukarı nefes nefese bir etki ile ilerleyebilir. Ne gerek... Sakin olun ve bırakın olaylar, ilişkiler, işler biraz aksın… Ucundan tutmak, çekiştirmek, iteklemek, ters yöne itmek, sıkı sıkıya tutmak, bırakmam da bırakmam diye inatlaşmak gibi şeyler diyorum. Ne gerek...

ÖĞLEDEN ÖNCESİ bizim yoğun performansımıza ayak uyduramayan insanlarla da muhatap olmak durumunda kalabiliriz. Tamamen boşlamadığınız sürece belki de biraz ağırdan almak hepimize iyi gelebilir.
Yediğinize içtiğinize de biraz dikkat bu sabah için…

SAAT 18:40 DAN SONRA AY 1,5 SAAT KADAR BOŞLUKTA KALACAK VE SONRASINDA YAKLAŞIK 2 GÜN İÇİN YAY BURCUNA geçecek. Bu da bize geçtiğimiz iki güne nazaran çok daha canlı, neşeli ve de enerjik günlere geçiş yaptığımızı gösteriyor. İyimserlik, heyecan arayışı ve de gelişime açık olma şansı veren fırsatlar daha görünür olacak önümüzdeki iki gün içinde. 

Bu akşam için ağzından bal damlayan, yaşanmışlıklarından anlatmayı seven, sohbeti ön planda olan arkadaşlar ve arkadaşlıklar için uygun bir akşam olacak.  İletişim halinde olmak, yüz yüze, telefonda, mesajlar aracılığıyla diğer insanlarla irtibat kurmak, yeni şeyler okumak, yeni bilgiler edinmek amacıyla yapılacak her şey, kısa tebdili mekan kaçışları, yazmak ile bağlantılı doğal meziyetler,  esnek ve yenilikçi bir düşünce yapısı isteyen iş ve uğraşlar için elverişli olacak. Önemli konuşma ve görüşmeler için de müsait olabilir. Sıcak ve samimi diyaloglar oluşturmakta zorlanmayacağız ancak fazlasıyla doğrucu ve iğneleyici, şakanın dozunu kaçıran bir enerjinin de tuzak olabileceğini aklımızdan çıkarmamakta fayda var.


2 Eylül 2014 SALI

AY YAY BURCUNDA olacak. Keşifler ve yeniliklere açık olmak sayesinde çok daha üretken ve keyifli olacağımız bir gündeyiz. Gerçi çok fazla verimli olayım, fayda sağlayayım gibi bir enerjimiz pek olmayacak ancak yine de kazanç bu tip yaklaşımlardan gelecek. Yabancılar, seyahatler, eğitim, yayıncılık,  inançlar, felsefi konular, hukuksal konular, reklam, pazarlama ilişkili konular için elverişli olacak günün etkileri. Bugün bize artı değer katacak en önemli şeyler biraz da geniş açılı düşünebilmek ve farklı açılardan bakabilmek olacak.

ERKEN SAATLER hırs ve odaklanma gerektiren şeyler için pek elverişli değil ne yazık ki. Aklımız bir karış havada olacak adeta. Unutkanlıklar, zaten almaya pek de gönüllü olmadığımız sorumlulukların aksaması, gördüklerimizi, duyduklarımızı objektif biçimde değerlendirememe, yanılma gibi durumlar söz konusu olabilir. Önemli yazışma ve görüşmelerde konsantre olmakta zorlanabilirsiniz. Aman dikkat!

GÜN ORTASI kadın erkek iletişiminde genel aksamalar, zıtlaşmalar, otorite ile ve resmi kurumlarla sağlanacak irtibatlarda sorunlar, ciddiyetsizlikten kaynaklanan sıkıntılar söz konusu olabilir.

ÖĞLEDEN SONRA ise bu negatif etkiler biraz dağılmış olacak. Günün geri kalanı çok daha akıcı ve keyifli gibi görünüyor. Yay burcundaki Ay, yay burcu yöneticisi Jüpiter ile destekleyici temasta olacak. İdareci konumundaki kişilerle, önemli ve etkin pozisyondaki kişilerle görüşmek, sosyal ortamlardan tat almak, eğitimler, seyahatler, inançlara yönelik çalışmalar, hayatımıza yenilik katmak, yeni insanlarla tanışmak, farklı şeyler denemek, keşif ve macera niteliğindeki yollara niyetlenmek, finansal girişimlerde bulunmak, eğitim ve yayıncılık ile alakalı konularla ilgilenmek için destekleyici bir gökyüzü olacak günün özellikle ikinci yarısında.

Bugün MERKÜR 28 EYLÜL TARİHİNE KADAR KALACAĞI TERAZİ BURCUNA geçecek. Zihnimizin nasıl çalıştığını, algımızın nasıl işlediğini, insanlarla nasıl iletişim kurduğumuzu, bilgiyi alma ve verme sürecinin işleyişini, ticari konulara yaklaşımınızı ve yakın çevremizle ilişkilerimizi, seyahatlerle olan bağlantımızı daha çok temsil eden Merkür bu süreçte, uyum, denge ve barış adına gayreti destekleyecek. Merkür başak seyri sırasında diller biraz sivrileşmişti. Kusurlar dile gelmişti. Zihinler biraz detaylara dalmıştı. Şimdi ise bu can yakan diller, derinlere dalmış bütünü görmekte zorlanan zihinlerin yerini çok daha kibarca ifade eden ve kırıcı olmaktan çekinen tavırlar alacak. Ara buluculuk görüşmeleri, diplomatik konuşmalar, bu tarz yaklaşımlar gündeme gelebilecek. Objektiflik ve herkese her konuya eşit mesafede duran, her açıdan değerlendirip adil ve tarafsız yorumlar yapan tarz hakim olacak. Bu süreç var olan tartışma ve sürtüşmelere gerçek mana da bir son verecek dialog yollarını açabilir. Yılın başından bu yana en çok etkilendiğimiz konu da bu idi zaten. Doğru iletişim kuramama, ilişkilerde denge ve uyum yaratamama. Bu süreç en azından kırılgan gönülleri onarmak, sözlerin açtığı yaraları şifalandırmak için ilaç gibi olacak.

Çözüm bulmak ana amaç olmasa bile gerginlik içeren görüşmelere kısa da olsa bir mola vermek zamanı gelmiş olabilir. Zira Merkür Terazi burcunda iken tartışmamak adına susmayı, ya da kavga çıkmasın adına sorunları görmezden gelmeyi, ya istediğim gibi sonuçlanmazsa kaygısı ile önemli görüşme ve konuşmaları ertelemeyi getirebilir. İletişimin tatlı dilini tercih edersek çok daha mutlu ve huzurlu olacağımız, karar aşamasında destek alma ihtiyacımızın olacağı bu nedenle de karar ortaklarımızı iyi seçmemiz gereken bir dönem olacak bu.

Ayın 8 ve 9’u civarında bu etkiler en yoğun şekilde hissedilecek. Ancak 10 ve 14 Eylül arasında susanı bastırmaya çalışan yaklaşımlar nedeniyle zihinsel olarak iyice baskılandığımızı hissettirecek olaylara yakın olacağız. 16-17 Eylül tarihlerinde gelecek ortaklık teklifleri, ilişki ve iş konulu girişimler, sanatsal ya da hobi içerikli alınacak kararlar önünüzü açacak ve keyif verecek cinsten olabilir. Kısacası Ayın ikinci yarısı zihinsel faaliyetler, ticari girişimler, eğitimler ve bunlara yönelik girişim ve başlangıçlar açısından gayet destekleyici olacak gibi görünüyor.


3 Eylül 2014 ÇARŞAMBA

AY YAY BURCUNDA olacak. Düne ait ana temaların hepsi bugün için de geçerli. Yabancılarla, yabancı ülkelerle bağlantılı yeni işler, yenilikler, özgürce hareket edeceğimiz işler, dini, felsefi konular, inançlara yönelik çalışma ve konuşmalar, öğrenmek, öğretmek amaçlı olan şeyler, seyahatler, genişleme ve gelişme fırsatı sunacak olan girişimler için elverişli bir gün olabilir.

SAAT 21:07 DEN SONRA AY GÜNÜN GERİ KALANINDA BOŞLUKTA olacak. Akşam saatleri iyi vakit geçirmek, eğlenceli planlar,  sosyal ortamlar, geziler, keyif ve keşif odaklı organizasyonlar için uygun bir zaman dilimi olacak. Sorumluluk ve ciddiyet gerektiren işler ve ilişkiler için ise pek elverişli değil ne yazık ki. Zamanın tadını çıkaralım ancak uzun vadeli, kalıcı ve de ciddi noktalara değinmeyelim diyen bir ruh haline yatkın olacağız.

Günün en önemli gökyüzü olayı, aslında pazartesiden bu yana etkili olan GÜNEŞ PLÜTON ÜÇGEN AÇISININ KESİNLEŞMESi olacak. Bu etki altındayken, içinde bulunduğumuz günlerde, yaptığımız, sunduğumuz, ortaya çıkardığımız işler ile insanlar üzerinde etki bırakabileceğimizi söyleyebilirim. Aynı zamanda etkin ve yetkin pozisyondaki kişilerden gelecek faydalı desteklerin de işaretçisi bu gökyüzü olayı...

Otorite konumundaki kişilerle ve hayatımızdaki erkek figürleri ile işbirliği yapmak, destek almak ve kararlı bir duruş sergilemek için ideal. Gücümüzü ve azmimizi göstermek, başarma ve kazanma hırsı ile birlikte zor olan işlere atılmak, motivasyon kazanıp kendimizi ispatlayacak adımlar atmak için oldukça etkili bir transit. Bu etkiler altındayken başlanacak yürütülecek işlerde tutkuyu hissetmek, enerjimizin tamamını , %100 ümüzü ortaya koymak her zamankinden kolay olacaktır.

BU TRANSİT ETKİSİYLE NORMALDE BOYUMUZU AŞTIĞINI DÜŞÜNECEĞİMİZ, AZİM KARARLILIK İSTEYEN, ZOR, ŞARTLARI ZORLAYAN, ÇETREFİLLİ DENİLEBİLECEK İŞLERE NİYET EDEBİLİRİZ. Çalışma azmi tavan yapmış olacak. Tembellikler, vazgeçişler, ertelemeler, “olmaz ki” diyen vesveseler, “yapabilir miyim ki acaba” diyen caydırıcı faktörler, tereddütler devre dışı kalacak bir süre için. Bunun yerini ise “güç ve kontrol bende” diyen bir dürtü alacak. Gücümüzün ve etkimizin farkına varmamızı sağlayabilen kişi ve durumlarla karşılaşacağız.

Verimli bir şekilde kullanamamışsak veya haritalarımız bu açıdan zaten risk barındırıyor ise, yani gücü yerinde kullanmayı dengeleyemeyen bir kişi isek, baskıcı ve otoriter tutumlar sergileme, insanların üzerinde söz sahibi olduğunu her istediğini onlar istemese de zorla yaptırabileceğini düşünme gibi handikaplar da yaşanabilir ne yazık ki.

Öyle ya da böyle bir şekilde bir otokontrol şart olacak. Yani bir yetki verildi ise bunu erkin dayanılmaz cazibesi ile kendimize yontmayacak şekilde kullanabilmek gerekecek. Sorunlara çareler bulabilme yetimiz olacak. Ancak bu çarelerin herkesin faydasına olmasını gözetmemiz gerekecek. Zorlukların üstesinden gelebileceğiz ancak bu diğer insanlara rağmen ve onların zarar görmesini göze alarak yapıldığında bize de zarar yazabilecek. Potansiyeller ortaya çıkacak ancak bu “benim potansiyelim seninkini ezer” havasına bürünürse keyifler kaçabilecek.

BU SİLKELEYEN, HADİ BAKALIM KENDİNE GEL VE GÖSTER KENDİNİ DİYEN, SAĞLAM BİR DURUŞ VE İRADE KATACAK OLAN ENERJİYİ HİSSETMEK ÇOK GÜZEL... Bu direnç katan tesiri kendi içimizdeki olmaz, yetmez, yapamazsın, beceremezsin gibi negatif olumlamalar içeren iç sesimize karşı kullanalım. İnsanlara yöneltilen bir baskı ya da yoğun etki şeklinde kullanmayı tercih etmeyeceğimizi ümit ediyorum.  

Bu transitin güç ve otorite figürlerinin mevcut kapasitesini artıracağını ve tesirinin yükseleceğini söyleyebilirim. BUNU BİRLEŞTİRİCİ, ADİL VE BÜTÜNÜN HAYRINA OLACAK ŞEKİLDE KULLANANLARA İSE ASIL KAZANANLAR OLACAK.  Bu aynı zamanda benzer figürlerin belki de bir zorunluluk nedeniyle değişimi, yönetim biçiminin değişmesi ya da otoriteye bakış açısında değişim gibi şeyleri de tetikleyebilir.

4 Eylül 2014 PERŞEMBE

AY 01:14 DEN SONRA YAKLAŞIK 2,5 GÜN İÇİN OĞLAK BURCUNA geçecek. Geçtiğimiz iki günün içeriğinde biraz rutinden uzaklaşmış, bazı şeyleri boşlamış, farklı şeyler denemiş ve üzerine düşenleri yapmakta biraz zayıf kalmışsanız şimdi gerçek dünyaya dönmenin zamanı gelmiş demektir. Şimdi iyimser bulutlar biraz dağıldı. Daha gerçek tablolarla yüz yüzeyiz. Yani hedeflerimizi hatırlama, yapılacakları planlama ve de başarılı olmak için neler yapılacağını idrak edip kabullenme etkisi altındayız.

Bu durum eşliğinde bir miktar olumsuzluk içeren bir bakış açısı da verebiliyor. Yani tüm ihtimalleri düşünüp, açık kapı bırakmamaya niyet ediyorsak tabi gözümüz temkinli olunması gereken noktaları yani negatif ihtimalleri de görebilir durumda oluyor.
Geçtiğimiz iki gün biraz daha neşe ve keyif odaklıydık. Pozitife yatkındık. Bu defa ise neşe ve eğlence geri planda... Daha çok, faydalı olan, başarı ve takdir getiren iş ve durumlar ön planda. Resmi işler, ciddiyet gerektiren meseleler, sorumluluklar, görevler, iş konulu görüşme ve talepler, organizasyonlar ve başarı odaklı çalışmalar için elverişli olacak günün enerjisi.

ERKEN SAATLER ufak tefek iletişim kazaları ve acelecilikten, bir konuya odaklanmakta zorlanmak nedeniyle olabilecek aksaklıkları barındırıyor.
Ancak buna rağmen genel bir oluruna bırakma ve olumlu ya da olumsuz olanı çok daha rahat kabullenme gibi etkiler hakim olacak öğleden önceki saatlerde.  Kolay etki altına alınabilir insanlar olabilir etrafınızda. Bir şeyi açıklamak, anlatmak, kabullenilmesini sağlamak, fayda sağlayacak ortak işlere girişmek, tamamen hayrına denilebilecek olanlarına imza atmak, otorite ile ılımlı ilişkiler sağlamak açısından elverişli olacak. Yaratıcı bir yeteneği olanlar ise somut işler ortaya çıkarabilecek etkiler altında olacaklar.

AKŞAM SAATLERİ İş görüşme ve toplantıları, önemli kişilerle görüşmeler, uzun vadeli ilişkilerin başlangıçları ve normalde insanların vermeye gönüllü olmayacağı destekleri talep etmek gibi şeyler için elverişli olacak.

“Hayır” cevabını kabul etmeyen bir enerjide olacağız. Ve “evet”i duymak konusunda elimizden geleni ardımıza koymadığımızı görenler de ikna olmakta zorlanmayacaklar. Bu akşamın enerjisinde de tutku var. Her ne kadar önceliğimiz aşk meşk konuları olmasa da yine de tutkuyu hissedeceğimiz bir akşam diyebiliriz. Belki de karşımızdakinin de bizimle aynı vizyona sahip olması bizi bir şekilde yoğun ve derin duygulara itebilir.


5 Eylül 2014 CUMA

AY GÜN BOYUNCA YİNE OĞLAK BURCUNDA olacak. Bugün bizi mutlu edecek ve de kazanç sağlayacak olan şeyler sorumluluklarımızın farkında olmak, organize hareket edebilmek, disiplini elden bırakmamak şeklinde olacak. Resmi iş ve görüşmeler, ciddiyetle ele alınacak işler, toplantı ve sunumlar, iş ilişkilerini geliştirmek amaçlı faaliyetler açısından uygun bir gün. Bugünün genel enerjisinde, işlerini şansa bırakma, gereken noktalarda önlemini al, hiç bir işi ya da kişiyi hafife alman ki tedbirsiz bir durumla karşılaşmayasın diyen etkiler var.

ERKEN SAATLER bu bahsettiğim konu ve durumlarda gönüllü alınan sorumluluklar ve üzerine düşeni yapıyor olmanın huzuru söz konusu olacak. Sabırla ve özveriyle yapılan işlerde başarı gelecek. HENÜZ GÜNEŞ PLÜTON ÜÇGENİ DE DEVREDEYKEN, OĞLAK BURCUNDAKİ AY'IN DA SATÜRN İLE DESTEK AÇISI MEVCUT İSE, KALICI, SAĞLAM VE UZUN VADELİ İŞLERE ADIM ATMAK İÇİN İDEAL OLABİLECEK SAATLERDEYİZ DEMEKTİR…

SAAT 18:09 DAN SONRASI AY GÜNÜN GERİ KALANINDA BOŞLUKTA olacak. Hareketli, dinamik, enerjik ve de hırsların ön planda olacağı bir akşam olacak. Bir şeyleri, başlatmak, liderlik etmek ve de görünür olmak, zamanın ötesine bakabilmek, hız ve kazanç gibi şeyler cazip olacak ancak, bu saatten sonrasının boşluktaki ay nedeniyle yeni başlangıçları çok fazla desteklemediğini aklınızdan çıkarmamakta fayda var. Mevcut iş ve ilişkilere hız kazandırmak, hareket katmak için elverişli olabilir.

BUGÜN VENÜS EYLÜL AYININ SONUNA KADAR KALACAĞI BAŞAK BURCUNA GEÇECEK. İlişkiler ve aşk konulu durumları, parasal mevzuları, güzellik ve estetik amaçlı şeyleri daha çok ilgilendiren Venüs bu süreçte çok keyif verici nitelikte çalışmayacak.  Venüs ilişkimizde kendimizi nasıl ortaya koyduğumuzu ve sevgimizi nasıl ifade ettiğimizi temsil ediyor. Başak burcundayken bunu hizmet etmek, fayda sağlamak ve daha kusursuzu nasıl yaratılır diye sorgulamak, memnuniyet yaratmak adına varımızı yoğumuzu ortaya koymak şeklinde çalışacak.

İLİŞKİLERDE SAMİMİYETİN YERİNİ KUSURSUZLUK ARAYIŞI VE BU NEDENLE DE GÖZE BATAN KUSURLARIN DİLE GETİRİLMESİ, SÜREKLİ BİR ŞEYLERİ DÜZELTMEYE ÇALIŞMA TELAŞI YANİ İŞİN KEYFİNİ O KADAR DA ÇIKARAMAMA GİBİ BİR DURUM ALACAK… Yalnızsanız bu dönem karşınıza çıkacak partner alternatiflerine karşı o kadar da rahat olamayacağınızı, zor beğenir bir ruh halinin ön planda olacağını da söyleyebilirim. Genel olarak karşımızdan beklentimiz ve bizim de sunduğumuz partner tavrı, heyecan veren bir eş olmaktan ziyade hayat kolaylaştırıcı misyonu şeklinde gerçekleşecek. Bu ilişkiden ne verim alınır kim kime ne kadar fayda sağlar diye bakacağız duruma.

İlk görüşte aşklar da çok mümkün olmayabilir. Zira gözlerimizde detaylara ve tüm nüanslara dikkatle bakabilmeye fırsat veren gözlükler olacak. Aşkın her haliyle kabul eden hali olmayacak ki ilk görüştekini bulalım J  Bize ruhen ve somut anlamda fayda sağlayan kişilere doğru çekileceğiz. Dinamik ve eğlenceden eğlenceye koşan birlikteliklerden ziyade birlikte üreten ve işe yarayan uzun vadeli ve geleceğe atıfta bulunanlarını yaşayacağız. Bu süreçte bizim için estetik ve güzellik kaygısı da yerini temiz bakımlı ve özenli olana bırakacak. Bu hem dış görünüşlere hem de giyim kuşam tarzına bu şekilde yansıyacak. Belki evimizde ve çevremizde işe yaramayan fazlalıklardan kurtulma, işlevsel olanlarını ön plan çıkarıp revizyon yapma şansı bulabiliriz.

Genel olarak romantizm ve kör eden aşklar dönemine kısa bir mola diyebiliriz. İlişkilere ve ilişkide bulunduğunuz insanlara nerede sorun varsa düzeltelim diye bakmak da aslında bir yere kadar faydalı olabilir. Ancak ilişkileri daha iyi nasıl olabilir tenkitleriyle yıpratmamaya özen göstermenizi öneririm bu süreçte…


6 Eylül 2014 CUMARTESİ

AY SAAT 02:58 DEN SONRA TÜM HAFTA SONU İÇİN KOVA BURCUNA geçecek. Arkadaşlarımızla bir araya gelmek, sosyal çabalara girişmek, topluluklar halinde yapılacak sosyal ya da eğlence amaçlı aktivitelere katılmak için elverişli bir gün. Bugün için bize en çok fayda sağlayacak olan şeyler mantık, sağduyu, bilgi ve teknoloji bağlantılı işler olacak. Özgür olma ihtiyacımız ve kendimizi özgür hissedeceğimiz uğraşlar bize huzur ve mutluluk verecek.

GÜN ORTASI mantık ve sağduyu içerikli konuşma ve buluşmalar, yazışma ve mesajlar, anlaşma, akitler, iletişim ile halledeceğimiz şeyler, kısa geziler, eğitimler açısından elverişli olacak.


AKŞAM SAATLERİ kalabalıklar, arkadaş ve dost sohbetli ortamlar, farklı şeyleri deneyeceğiniz organizasyonlar, bilgi, bilimsellik konulu aktiviteler, eğitim, seyahat meseleleri ile bağlantılı şeylere çekileceğiz... Her duyduğumuz ve gördüğümüz şey hele ki yeni ise ilgimizi çekecek. Ancak her yeni olanın bizim için iyi olmayabileceğini, incelemeden, anlamadan hemen kabul etmenin doğru olmayacağını görmemiz gerekecek. Bir de bu akşam içinde bulunduğumuz kalabalıklar, yoğun iletişim ağları ve yüz yüze ya da sanal ortamda, teknoloji aracılığıyla bir araya geldiğimiz kişiler hoş ancak verimsiz zaman geçirmemize sebep olabilirler. Kişi ve bilgi kaynağı seçimlerinde biraz daha dikkatli olmakta fayda var.

7 Eylül 2014 PAZAR

AY GÜN BOYUNCA KOVA BURCUNDA olacak. Mantık, gerçekçi bakış açısı, bilginin gerçekliği, ispatlanabilir olana ulaşılması, doğru bildiğini çekinmeden dile getirebilme, hakların savunulması, geneli ilgilendiren konularda sahiplenici tavırlar, özgürlükçü ve reform nitelikli yaklaşımlar günün öne çıkan enerjileri olacak. Ortak amaçlar uğruna bir araya gelinen insanlarla bir olup hareket edebilmek, herkesin sorumluluk ve kazancı eşit paylaşacağı aktivitelere niyet etmek için iyi bir gün. Günü bilginizi ve görüşünüzü artıracak, yeni, teknoloji destekli şeylere yönelerek de geçirebilirsiniz, dostlarla bir arada zamanın tadına vararak da.

ERKEN SAATLER hafif kasvetli, zorunluluklardan doğan huzursuz bir ruh hali, mecburen yapılan işler, mecburen bulunulan ortamlardan kaynaklı keyifsiz bir sabaha işaret ediyor. Erteleme, istemiyorum diye direnme, isyan edip hayır diye diretme gibi durumlar işi ve bizi yokuşa sürecek olan şeyler. Genel olarak bu sabahın gökyüzü, yeni bir başlangıcı çok fazla desteklemiyor. Zira gecikme, engel ve prosedürlere takılma riski mevcut olacak.

AY SAAT 10:19 DAN SONRA GÜNÜN GERİ KALANINDA BOŞLUKTA OLACAK. İnatlaşmalar, agresif tavırlar, kavgacı ve öfkeli enerjilerin hakim olduğu bu akşamı sakinliğe hizmet edecek şeylerle geçirmekte fayda var. Acele ve hırs nedenli fiziksel ve duygusal kazalara yatkın olacağız. Önemli ve uzlaşma ümit ettiğiniz konularda anlayış ve esneklik görmekte zorlanabilirsiniz.

Tüm hafta boyunca gönlünüzdeki güzellikler sizinle olsun…
Hayrınıza olana da gönlünüz razı olsun…

Dr.Samiye Özbaş Soysal

Astrolojik danışmanlık talepleriniz için

Astroloji eğitimi almak için

Ay boşlukta takvimi için
http://astrokarmik.blogspot.com/p/ay-boslukta-takvimi.html

"2014 Yılına Dair" yazım için
http://astrokarmik.blogspot.com/2013/12/2014-ylna-dair.html

2014 Yıllık Burç Yorumları için

Jüpiter Aslan burcunda neler yapacak…

Jüpiter Aslan burcunda iken burçlara etkileri…




Yorumlar

Popüler Yayınlar