AstroKarmik ile 19-25 Mayıs 2014 Haftası Yorumları...

19 Mayıs PAZARTESİ

Ay günün ilk yarısında OĞLAK BURCUNDA VE SAAT 10:03 SONRASINDA YAKLAŞIK 3 SAAT İÇİN BOŞLUKTA olacak. Haftaya iş güç meseleleri, ciddiyetle ele alınacak işler ve sorumluluklar ile başlayacağız. Ayın boşluğa girmeden önceki zaman dilimi yani sabahın erken saatleri, resmi başvurular, talepler, destek alış verişleri ve uyum gerektiren, işbirliği sağlayacağınız her türlü görüşme ve toplantı için elverişli. Kadın erkek ilişkileri açısından da keyifli ve herkesin karşılıklı sorumluluğunu bileceği, güven duyulan irtibatlar sağlanacağı bir sabah ile haftaya başlıyoruz.

Saat 12:58 DEN SONRA AY YAKLAŞIK 2,5 GÜN İÇİN KOVA BURCUNA geçecek. Günün bu saatten sonrası çok daha sıcak ve birlik ve ekip ruhunu canlandıracak bir etki altında geçecek. Aklıselim hareket edebilme, mantıksal olandan uzaklaşmama, objektiflik ve algımızı aktif tutacak araçları kullanmak sayesinde girişmiş olduğumuz işlerden olumlu sonuçlar elde edebiliriz günün ikinci yarısında.

Teknolojiyi aktif biçimde kullanmak, ekip ve grup halinde hareket edebilmek, sağladığımız verimin sadece bize değil bütüne katkısını gözetmek bugün bize artı değer katacak olan şeyler.

Sadece eğlendiren değil, düşündürüp geliştiren, sohbeti tatlı olmakla kalmayıp bilgi ve zeka içeren insanlara daha çok yer verin bu etkiler altındayken. Zira bugün ruhumuzun ihtiyacını bu nitelikler doyuracak, bizi tatmin edecek.

MANTIKSAL OLANIN ARAYIŞI SIRASINDA DUYGUSAL YÖNÜMÜZÜ İHMAL ETMEDİĞİMİZ, FİKİR İNATLAŞMALARINA KALKIŞMADIĞIMIZ VE YENİLİKLERE, YENİ FİKİRLERE VE DEĞİŞİME AÇIK OLABİLDİĞİMİZ TAKDİRDE KEYİFLİ, SOSYAL VE HUZURLU BİR ÖĞLEDEN SONRA VE AKŞAM BİZİ BEKLİYOR OLACAK.

Birlik ruhunun, yeni ve daha iyi bir düzen yaratmak adına reformist olabilmenin vurgulandığı günde hepimizin 19 MAYIS GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI kutlu olsun.

20 Mayıs SALI

AY KOVA BURCUNDA. Dostlarla bir araya gelmek, grup halinde hareket etmemizi gerektiren işlere ağırlık vermek, mantık ve sağduyuyu kendimize rehber edinebilmek, aklımızı duygularımızın önüne çıkarabilmek sayesinde verimli ve keyifli bir gün geçirme şansımız artacak. Özgürlük ihtiyacımız ve özgün şeyler üretme becerimiz yüksek olacak gün boyunca. Sosyal çabalar, ortak projeler, teknoloji, bilgi ve bilimsellik bağlantılı işler için gayet elverişli olacak.

ÖĞLEN SAATLERİNDE Ay'ın Uranüs’le altmışlık açısı devrede olacak. Bu açı etkisiyle değişim ve değişiklik ihtiyacımız, hız beklentimiz, fark yaratma arzumuz, yeni olanı keşfetme dürtümüz aktiflenecek. Bu saatler aynı zamanda bize keyif verecek sürprizlere, zorunlu plan değişikliklerine gebe.  Hızlıca adaptasyon ve uyum sağlama gerektiren durumlarla, farkındalık yaratacak deneyimlerle, tarzı bizden farklı olup bakış açımızı değiştirecek kişilerle karşılaşabiliriz.

AKŞAM SAATLERİ ise duygusal olarak baskılanmış ve kısıtlanmış hissedebileceğimiz durumlar çok daha etkin olacak. Yalnız kaldığımızı, bırakıldığımızı, desteklenmediğimizi veya belki de tek başınalığın çok daha rahatlatıcı olduğunu düşündüren durumlar söz konusu olabilir. Karamsar bir bakış açısı, eleştirel yaklaşımlar, yeteri kadarını yapamama, yaratamama kaygısı gibi negatif durumlardan bizi biraz olsun çıkaracak az ve de öz nitelikte dostlara ihtiyaç duyacağımız bir akşamdayız.  Başvuru, talep, istek, girişim, teklif ve başlangıçlar için engellerin ve gecikmelerin doğabileceği bu nedenle de önemli ilk adımlar için elverişli olmayan bir akşam diyebiliriz.

Saat 04:31 İTİBARİYLE MARS 1 MART 2014 DEN BU YANA DEVAM EDEN RETRO HAREKETİNİ SONLANDIRIYOR. Gerçi 27 Temmuza kadar halen rahat etmediği Terazi burcundaki seyri devam edecek ve yine stresli açılara ve açı kalıplarına vesile olacak ancak yine de yılın en zorlayıcı transit olaylarından biri bugün itibariyle nihayete sona eriyor diyebiliriz.

Bu süreçte bir şeyler hepimizin hayatında ters gitti. Doğru hedef seçme, hamle yapma ve emeğin karşılığını alma konuları bir miktar aksadı. İlişkilerde kendimizi ifade etme becerimiz yetersiz kaldı. Bu sürecin ne gibi olaylara gebe olduğunu ve sizdeki etkilerini hatırlamak için o tarihte yayınladığım yazımı tekrar gözden geçirebilirsiniz. http://astrokarmik.blogspot.com/2014/03/mars-retrosu-ve-etkileri.html

Bu süreçte bizi en çok zorlayan ve artık ivme kazanacak olan konuları hatırlatmak gerekirse kısaca ve özetle şöyle:

·         İlişkiler
·         İlişkileri dengede tutma
·         Karar verme
·         Harekete geçme
·         Sukunet sağlama
·         Patlayıcı öfke
·         İçe atılan öfke
·         Adil olabilme
·         Adil karşılıklar bulma
·         Uyum sağlama
·         İş birliği yapma
·         Destek bulma
·         Destek verme
·         Başlangıç yapma
·         Cesaret gösterme
·         Sabır gösterme
·         Hırs kontrolü
·         İrade ve kararlılık sergileme
·         Uzlaşma sağlama…


21 Mayıs ÇARŞAMBA

AY YİNE KOVA BURCUNDA VE SAAT 06:00 DAN SONRA YAKLAŞIK 9 SAAT KADAR BOŞLUKTA olacak. Başlangıçlar için pek uygun olmasa da yine de pek çok işi halledip, yarım olanlarını tamamlayabileceğiniz nitelikte bir gün olacak. 

ERKEN SAATLERDE uyuşmazlıklar, çatışmalar ve iş birliği yapamama gibi durumlar söz konusu. Önemli görüşme ve girişimlerde muhalefetle karşılaşma riskimiz var. Günün genelinde düzene uyan değil, doğru bulmadığı düzeni değiştirmeye çalışan, susup oturmak yerine fikrini korkusuzca dile getiren kişiler dikkatimizi çekecek.
Yaşananlara, olaylara mutlaka vardır bir açıklaması diye bakmak, bunun dışında olabilecek mantık dışı durumları kabullenmekte zorlanmak gibi durumlar söz konusu olabilir. İnsanlarla bir arada hareket etmek zorunluluğu bireyselliğinizi bozmadığınız kendinize de alan tanıdığınız sürece kar getirebilir.
Gün boyunca sabah saatlerinden sonra gökyüzünde belirgin bir transit olmayacak.

SAAT 15:19 DAN SONRA AY YAKLAŞIK 2,5 GÜN İÇİN BALIK BURCUNDA olacak.  Mantık ve realitenin ön planda olduğu iki günlük yoğun bir temponun ardından duyguların ve duygusal durumların daha baskın olacağı bir enerjiye geçiş yapıyoruz. Sevgi, bağlılık, merhamet ve fedakarlık gibi değerler çok daha fark edilir olacak. Olaylara sadece görünen dünyevi gerçekler açısından değil de ardında yatan duygusal ve ruhsal kazanımlar, dersler farkındalığı ile yaklaşabilmek bize kazanç sağlayacak. Empati kurabilmek, bizim dışımızdaki varlıkların duygu istek ve ihtiyaçlarını algılayabilmek, özveri de bulunabilmek bizi geliştirecek olan şeyler olacak.

Tepkilerimiz ve kararlarımız çok daha duygusal kökenli olacağından, mantıksal yaklaşımlardan uzaklaşabileceğimizden ve gerçekçi yorumlar yapmakta zorlanacağımızdan dünyevi kazançları ikinci plana atılabileceğiz. Daha doğrusu “daha daha” diyen bir enerji arkamızdan dürtmeyecek bizi. “Şükret ve kabul et” diye fısıldayacak aksine. Azim hırs, kararlılık ve maddesel dünyaya ait başarıların hedeflendiği işler için elverişli olmayabilir.
AKŞAM SAATLERİ sanatsal uğraşlar ve aktiviteler, romantik planlar ve merhamet barındıran gayretler için elverişli olacak.

SAAT 05:59 SONRASI GÜNEŞ YAKLAŞIK 1 AY İÇİN İKİZLER BURCUNA GEÇECEK. Önümüzdeki bir aylık süre boyunca normalden hızlı hareket edip hızlı yol almak isteği duyacağız. Bilgi akışı ve iletişim bu süre zarfında en çok ön planda olan konular olacak. Konuşmak ve fikirlerimizi bildiklerimizi aktarmak isteği artacak. Bilginin merak edip arzuladığımız kadarına da her zamankinden daha hızlı ulaşacağız. Bu sürece dair en önemli sorunlar: Sözlü yazlı iletişim ağının bir süzgece gerek duymuyor olması. Yani derinlemesine araştırılmadan olduğu kadarıyla paylaşmak, yüzeysel olanı derinleştirme ihtiyacı duymamak, doğruluğundan emin olmasak bile bazı bilgilerin haber değeri taşıması v.b. şeyler. Ancak bilginin kaynağı doğru ve güvenilir ise bu süreçte kendimizi fikirsel olarak geliştirme fırsatları bulabiliriz.

Eğitimler almak, bu içerikli toplantılara katılmak, bilgi alış verişleri ve yazıp çizip kendini ifade etmek açısından oldukça şanslı olacağız. Ancak dediğim gibi bu temayı güven veren kişilerle yaşamak önemli kriter olacak. Sıradan ve ikna yeteneği nedeniyle göz dolduran, arkası kof sözde bilgelere itibar etmediğiniz sürece sorun yok… 

Çok fazla konuya dalıp hiç birine gereken özeni göstermeme riskine karşı da tedbirli olmak gerekir. Bu süreçte seyahatler, yayıncılık konuları ve haberleşme trafiğinde de bir artış olabilir. Genel olarak toplumda dedikodu mahiyetinde bir hareketlenmeye de şahit olabiliriz. Gazetelerde yalan yanlış haberler okuma riski var ama ona rağbet edip etmemek tamamen bizim elimizde.  

22 Mayıs PERŞEMBE

AY BALIK BURCUNDA olacak. Kuralcı yaklaşımlardan sıyrılıp yaratıcılığımızı serbest bırakabileceğimiz, olayların akıcı olacağı ancak akacağı yönü belirlemekte zorlanacağımız nitelikte bir gündeyiz. Kararsızlık bugün girişeceğimiz işlerde önemli bir risk faktörü. Sebat eden bir enerjimiz pek olmayacak. Zaten vermesi zor, bir karar vermişsek de arkasında durup ilerlemek pek kolay olmayacak. Alternatiflerin üzeri tamamen çizilemediğinden hep gözümüz diğer seçeneklere kayıp duracak. Doğal olarak da verilen kararın değişme ihtimali olacak.

Dirayet göstermek ve hırs gerektiren şeylere yeltenmek de pek kolay değil bugün için. Vazgeçmek ve kaçıvermek, amacı unutuvermek gibi şeyler de söz konusu olabilir.  Hedef belirleyip o hedefe kilitlenebilmek pek mümkün olmayabilir. Hele ki işin içinde bir de bireysel bir hedef mevcutsa bu işi iyice zorlaşacaktır. Zira günün enerjisinde kişisel arzular isteklerden ziyade bütünün hayrına olan evrensel olanın peşinden git diyen bir motivasyon söz konusu.

“Ben kazanayım benim olsun” dedirtmiyor. “Diğer insanlardan ayrı gayrın yok ki senin hepiniz aynısınız sen üstün değilsin” diyor. Ego menşeili olan herhangi bir şeyin cazibesi kalmıyor tabi ki bu durumda. Dünyevi olanın hoş ancak boş göründüğü bir gündeyizJ

ÖĞLEN SAATLERİ Ay'ın Plüton ile altmışlık açısı etkin olacak. Derin duygusal paylaşımlar ve yakınlaşmalar için müsait. Sizi derinden etkileyen bir tablo ile karşı karşıya kalırsanız dağılmak yerine ( ki günün içeriğinde dağılma riski de mevcut) daha çok güçlenip sapasağlam ayakta duran, birden tek yürek tek yumruk olabilen, omuz verip ayağa kaldıran, hiç umulmadık biçimde güç birliğine katılan tavırlar dikkat çekecek. Bu saatler duygusal bağınız olan kişilerle bir araya gelmek, ihtiyacı olana el vermek, sizin için önemli kadın figürlerinden destek alıp paylaşmak, romantizmin gerçeğe dönüşmesi gibi durumlar için elverişli.

AKŞAM SAATLERİ Balık burcundaki Ay'ın Kiron ile kavuşumu, kronik hale gelmiş duygusal yaralarınızın şifa bulabileceğini, derdinize deva olacak kişilerle yolunuzun kesişebileceğini, üzeri örtülmüş sorunların çözüm yolunun açılabileceğini, gözyaşlarının yaraları sarabileceğini, sarıp sarmalayan, bir ve bütün olabilen enerjinin hakim olabileceğini, eski bir kırgınlığın son bulması ve affedişlere yakın bir akşamda olduğumuzu işaret ediyor.

23 Mayıs CUMA

AY YİNE BALIK BURCUNDA VE 09:26 DAN SONRA AKŞAM SAATLERİNE KADAR BOŞLUKTA olacak.  Başlangıçlar ve hızlı yol alayım dediğiniz işler için pek elverişli olmayacak bu zaman dilimi. Zira her zaman belirttiğim gibi Ay'ın boşlukta olduğu saatler bizim önümüzü görmekte zorlanacağımız, işlerin sonucunun neye varacağının tahmin edilemediği saatler. Boşluğa adım atmak gibi bir şey.  Birden önünde bir basamak çıkıp seni ileriye de taşıtabilir, boşluk gerçek mana da bir boşluğa da sürükleyebilir. Bu nedenledir ki özellikli ve uzun vadeli planların başlangıcı için önerilmez.

Yarım işleri toparlamak, ibadet, dua meditasyon v.b. ruhsal konulara zaman ayırmak, fayda sağlayan özveri gerektiren uğraşlara yoğunlaşmak için elverişli bir gün olabilir. Sezgilerimiz devrede ve kullanmışsak lehimize çalışır durumda olacak. Duygusal konular, ortamlar ve duygusal bağımız olan insanlar bugün bizi kendine çekecek. Romantizm eğilimi de belirgin olacak.

Her zaman duyduğumuz bir cümle, okuduğumuz bir şiir ya da maruz kaldığımız bir durum bize çok daha dokunaklı gelecek. Gözpınarlarımız fokurdamaya eğilimli olacak. Diğer insanların içinde bulunduğu durumu derinden hissedebilmek, olaylara empatik yaklaşabilmek eğer tamamen içine nüfus edip etki altında kalmamışsak bize ilişkiler açısından fayda sağlayacak. Ancak duygu sömürülerine de açık olacağımızı aklınızdan çıkarmayın. Kabullenici olabilmek ve ilahi düzene güvenip olayları akışına bırakabilmek de günün artı değer katan meziyetleri olacak. Sanatsal konulardaki faaliyetlerde de yaratıcılık ve alınan hazzın artışı söz konusu olacak.

SABAH SAATLERİNİN ufak tefek iletişim sorunları dışında günün geneli gayet akıcı ve keyifli görünüyor. Bu saatler duygu ve düşünce ikilemlerine, sözlerin yanlış anlaşılmasına, dürtüsel kararlar vermeye, mantığın devre dışı kalmasına, yollardaki aksaklıklara, can sıkıcı haberlere, kırıcı konuşmalara müsait olacak. Yazışma, konuşma, talep ve görüşmelerde bu tarz gerginliklerin yaşanabileceğini unutmamak lazım. Karar vermek de iyice zorlaşacak. Zira aklımız başka bir şey söylerken, içimizden bir ses bambaşka nameler söylüyor olacak.

Size göre mantıklı olan başkasına göre deli saçması gibi gelebilir. Hayal ile gerçek olanı birbirine karıştırıp bir rüyanın peşinden koşturma riskimiz olacak. Relaiteden uzaklaşmamamız gereken konular için uygun olmayacak sabah saatleri. Kafalar iyice karışmış olacak açıkçası.

SAAT 19:02 DEN SONRA AY YAKLAŞIK 2,5 GÜN İÇİN KOÇ BURCUNA geçecek. Geçtiğimiz iki günün uyku modundan sonra sağlam bir silkiniş ile canlandıran, harekete geçiren bir enerji devreye girecek bu geçiş ile birlikte. “Olsa da olur olmasa da olur” derken birden “olacak ve üstelikte benim olacak” diyen bir havaya bürüneceğiz. Her şeyin bütünün bir parçası olduğunu gören gözler birden o bütünün özel, tek, yegane parçası olduğunu düşünmeye başlayacak.  “Ben” demekte zorlanmayacağımız, kişisel istek ve ihtiyaçlarımızın ön plana çıkacağı etkiler altındayız bu akşam ve önümüzdeki gün.  Durmak, bekletmek, ertelemek değil de hemen harekete geçmek, öne atılmak ve aksiyon almak sayesinde keyif alacağımız bir akşam bizi bekliyor.

24 Mayıs CUMARTESİ

AY KOÇ BURCUNDA. Hevesli, coşkulu ve atak olacağımız, cesaret göstermek ve ön plana çıkmak sayesinde hızlı yol olacağımız etkiler altındayız. Kararlılık, cesaret ve öz güven gerektiren, fiziksel güç harcayacağımız işler için, rekabet ve hırs gerektiren gayretler için elverişli olacak. Hız ihtiyacı günün hemen tamamında baskın olacak. Bir adım atıp sonucunu hemen almak isteyeceğiz. Beklemeye tahammülü olmayan tavırlar sıkıntı yaratabilecek. Herkes birbirine liderlik etmeye kalkıp sesini yükseltirse, bir ağızdan konuşmalar ve kimseye sesini duyuramadığı için bağrışmalar söz konusu olabilecek.

GÜNÜN İLK YARISI hız beklentimiz oldukça yüksek olacak. Kişisel çıkarların çakışmayacağı ve bu nedenle de dik başlılık ve gerginliklerin yaşanabileceği bir sabahtayız. Harekete geçilmesi gereken konularda cesaretimiz yerinde olacak ancak bu kez de düşünmeden yapılan hamleler zarara yol açabilecek. Biraz sabır pek çok artı değer katacak bugün bizlere.

İnatlaşan, muhalefet eden ve çatışmacı kişilerle yolunuz kesişebilir. Evde, işyerinde, yolda, trafikte... Her ne kadar mantıksız gibi görünse de önce anlamaya, dinlemeye ve değerlendirip sonra tepki vermeye gayret edin. Bir anlık bir öfke ya da dindiremediğiniz bir duygu durumu sebebiyle haklı iken haksız konuma geçme riskiniz var. Duygularınızı ifade ederken kavga eder modda yansıtmamaya gayret edin. Ses tonu ayarı, mimikler ve genel olarak enerjiniz buna davetiye çıkarabilir ne yazık ki.  Plansız ve üzerinde yeterince düşünülmemiş adım ve kararlardan zarar görebilirsiniz.

AKŞAM SAATLERİ ise duygusal patlamalar, sıkıntılı bir ruh hali, değişken tavırlar, özgürlük ihtiyacında artış ancak bunun yanında baskının level atlaması gibi durumlar söz konusu. Verilen tepkiler tamamen dürtüsel olacak gibi görünüyor. Ani değişimler, yeni durumlar ve bunların kabul edilmesi konusundaki baskıcı tavırlara maruz kalınması stresi iyice artırabilir.

Bir yanda “eeeh be kardeşim istediğimi yaparım seni hiç alakadar etmez” diyen yaklaşımlar, diğer tarafta da “eğer istediğini yaparsan karşılığına da razısındır” diye tehditler savurup ezmeye, sindirmeye çalışan tavırlar dikkat çekebilir. 

Sıkı sıkıya tutup bırakmam diyenler, birden elinin bomboş kalmasına şahitlik edebilir. İplerin kimin elinde olduğu tartışmaya açılabilir. Veya birileri ipleri kökünden kesip sorunu temelinden çözdüğünü düşünebilir. Her iki uç noktanın da zarar vereceğini, esnek kalabilmenin önemini unutmamak gereken bir günde ve akşamdayız.

Sukunet, aklıselim tavırlar, acelecilikten kaçınmak, kendimize verdiğimiz önemi karşımızdakine de gösterebilmek fayda sağlayacak olan şeyler. BU ETKİLER ALTINDAYKEN BİR ŞEYLERİ MECBUREN BIRAKMAK, TERK ETMEK ELİMİZDEN DÜŞÜRMEK DURUMUNDA KALABİLİRİZ. Elinden emziği alınmış çocuk gibi “banane banane” diye tepinmenin ne olana ne de olacağa faydası var.

Anlayışlı olabilmek için sakin kalabilmek gerekiyor, sakin kalabilmek için de önce durup düşünmeye ihtiyaç var. Hislerin galeyanına yenilmememiz gereken bir akşamdayız.

GÜNÜN VE YARININ EN ETKİLİ GÖKYÜZÜ OLAYI AKŞAM SAATLERİNDE KESİNLEŞECEK OLAN VE ASLINDA SALI GÜNÜNDEN BU YANA ETKİLİ OLAN VE ÇARŞAMBA GÜNÜNE KADAR DA KENDİNİN HİSSETTİRECEK OLAN JÜPİTER SATÜRN ÜÇGEN AÇISI.  Jüpiter retrosu sebebiyle bu açı daha önce de kesinleşti. Olası ilaç mahiyetindeki etkilerinden o tarihlerde bahsetmiştim. Bu kez kiron ile büyük üçgen açı kalıbı içerisinde yer alacaklar.
Çelişki içeren manalar barındırmalarına rağmen, bu destekleyici transit boşlukları dolduran, açıkları kapatan ve kusursuzu yaratan bir etki sağlıyor.

Jüpiter iyimserliği ve umutları, Satürn ise onlara ulaşmak için çok çalışmak gerektiğini işaret ediyor...
Biri genişlemek ve gelişmek diğeri ise bunun için gereken neyse yapılmalı diye istiyor...
Biri bilgiyi diğeri de o bilginin hayata geçmesini, pratik olarak uygulanır hale gelmesini, tecrübe edilmesini temsil ediyor. 
Biri geliştiren diğeri de o gelişimden somut sonuçlar elde ettiren bir etki barındırıyor. 
Biri sınırsızlığı diğeri de sınırlarımızı gösteren iki gezegen iki gezegen uyumlu bir açı halindeler... 

Her ikisi de aslında daha gelişmiş ve daha iyisini elde etme fırsatı veriyor.
Her ikisi de bilgi ve bilgelik barındırıyor.

Her ikisinin de riskleri ve potansiyel artıları mevcut. Ve gökyüzündeki bu destekleyici temasları sayesinde bunları dengeleme şansı bulacaklar. KİRONUN DA DEVREYE GİRMESİ İLE ASLINDA KRONİK HALE GELMİŞ VE KAZANÇLI ÇIKMAMIZA, GELİŞMEMİZE ENGEL OLAN SORUNLARIN ŞİFA BULMASI SÖZ KONUSU OLABİLECEK.

Var olan potansiyelimizi gerçeğe dönüştürme şansı verecekler.

Har vurup harman savurduğumuz yeteneğimizi, paramızı, bilgimizi işe yarar şekilde kullanabilme fırsatı sunacaklar.

Eğer elimizi taşın altına koymuşsak arzularımızı gerçekleştirmek için zemin hazır olacak... SAĞLAM VE İLERLEME POTANSİYELİ OLAN PROJELERE ADIM ATMAK, FİNANSAL AÇIDAN GİRİŞİMLERDE BULUNMAK, BİLGİYİ PAYLAŞMAK, YAZMAK, YAYINLAMAK VE EĞİTİM KONULARINDA SORUMLULUK ALMAK AÇISINDAN OLDUKÇA ELVERİŞLİ BİR TRANSİT ETKİSİNDEYİZ BUGÜNLERDE.

SADECE NEGATİFE YA DA SADECE POZİTİFE BAKAN GÖZLER, TAM TERSİNİN VARLIĞINI DA KABUL EDEBİLECEK.

Bu etkiler altındayken, istikrar, çalışkanlık, iyimserlik, pratiklik, geniş bir vizyon, umutlu bir bakış açısı ile harmanlanmış olacak adeta.

Rehber niteliğinde kişiler size yol gösterebilir.
Tecrübeler geleceğe el feneri vazifesi görebilir. 
Bütçe kontrolü ve finansal planlardan verim alabiliriz. 

İnşa eden ve büyüten bu enerjiden somut kazanımlar ve sağlam adımlar çıkarabilmemizi gönülden dilerim.

25 Mayıs PAZAR

AY KOÇ BURCUNDA OLACAK.  Aktif ve dinamik bir tatil günündeyiz. Girişimci ruhumuz devrede olacak. Sakin ve huzurlu kalayım, evde oturup dinleneyim, kafamı rahatlatayım diye niyet ettiyseniz şartlar bunu sağlamayabilir. Aksiyon varsa daha mutlu olacağımız, “nerede hareket orada bereket” diye olaylara bakacağımız etkiler var bugün.

Gereksiz ve düşüncesiz hareketlerden, düşünülmemiş adımların risklerinden zarar göreceğimiz kesin ancak azıcık gözü karalık da hiç fena olmazJ Tempo yüksekse o tempoya ayak uydurmak da iyi olabilir. Bugün için söyleyebileceğim en önemli şey bir miktar cesaret ve kararlı, öz güvenli tavır sergileyebilmek başarı ve mutluluğumuzda aktif rol oynayacak. Tabi ki biz, istiyorum ama bekleyemem hemen istiyorum gibi bir havaya bürünmediğimiz takdirde.
Bireysel istek ve ihtiyaçlarımızın ön plan çıkacağı bir gün. Bu uğurda bencilleşmediğimiz ve diğer insanlar isteklerini tamamen yok saymadığımız sürece sorun yok.

AKŞAM SAATLERİNE DOĞRU kalabalıklar, sosyal ortamlar, aşk ve romantizm konuları, hızlı kaynaşmalar, yakınlaşmalar, samimi ve içten görüşmeler için müsait.

SAAT 18:58 DEN SONRA AY GÜNÜN GERİ KALANINDA BOŞLUKTA olacak. Başlangıçlara teşvik eden ancak buna çok da elverişli olamayan bir akşamdayız. Zaten daha önce ilk adımı atılmış, kararı verilmiş, yola çıkılmış meselelerde hız kazanmak, ha gayret bir cesaret, kazanç elde etmek için elverişli olabilir. NORMAL ŞARTLARDA CESARET EDEMEDİĞİMİZ ATILIMLAR, SÖYLEYEMEDİĞİMİZ SÖZLER VE GÖSTERMEDİĞİMİZ GAYRET İÇİN ELVERİŞLİ BİR AKŞAM. 

Bu akşam için duygusal anlamda yara almaya ve kırılıp yeni kronik sorunlar oluşturmaya müsait olacağız. Bu nedenle hal ve hareketlerinizde, sözlerinizde mümkün olduğunca ölçülü ve kontrollü olmanızda fayda olacaktır.

Tüm hafta boyunca gönlünüzdeki güzellikler sizinle olsun…
Hayrınıza olana da gönlünüz razı olsun…

Samiye Özbaş Soysal





Yorumlar

Popüler Yayınlar