AstroKarmik ile 30 Mart-5 Nisan 2015 Haftasının Yorumları...

30 Mart 2015 PAZARTESİ

AY GÜN BOYUNCA ASLAN BURCUNDA olacak. Sosyal hayatın içinde yer almak, görünmek, beğenilmek, takdir edilmek ve yöneten pozisyonunda olmak bugün bizi motive edecek olan şeyler. İnisiyatif kullanmak, kendimize güvenmek ve yaşam enerjimizi ortaya çıkarmak günden verim almamızı sağlayacak. Bugün eğlence ve keyif odaklı şeyler de kapsama alanımızda olacak.

SABAH SAATLERİNDEKİ Ay Jüpiter kavuşumu ile birlikte pozitif tesirler alıyor olacağız. Samimi ortamlar, sıcaklık, anlayış, destekleşme gibi şeyler için elverişli olacak. Bu saatlerdeki girişimler pozitif biçimde ilerleme eğiliminde olacaktır. Kendimize güvenmişsek güven kazanmakta da zorlanmayacağız. Şans faktörü de yanımızda olacak. Etkinizi abartmadığınız, egolara yenik düşmediğiniz, iyimserliğin dozunu kaçırmadığınız takdirde, pozitif bir coşkun bir ruh hali sayesinde fayda sağlamak, faydayı paylaşmak da çok daha kolay olacak.

ÖĞLEDEN SONRA SAATLERİNDE ise ikili ilişkilerde ufak pürüzler, samimiyetsiz yaklaşımlar, inatlaşma ve gereksiz tepkiler dikkat çekecek. Bu sebeple garanti neticeler ve dış destek isteğinizi karşılamak için önem verdiğiniz iş ve görüşmeleri günün ilk yarısında halledebilirsiniz.

İlerleyen saatlerde sürprizli sonuçlar, beklenmedik haberler, sonradan dahil olduğunuz organizasyonlar, hazırlıksız yakalandığınız haller söz konusu olacak. Hızlıca uyum sağlamak, plan değişimlerinde direnç göstermemek ve yeni olana kollarımızı açmak bize fayda sağlayacak.

Gün içinde kesinleşen Venüs-Plüton açısının etkilerini okumak için… ( Etki başlangıcı: 28.3.2015- Etki sonlanması:04.04.2015)


31 Mart 2015 SALI

Ay akşam saatlerine kadar ASLAN BURCUNDA olacak. Sosyal olmak, kendimizi ve becerilerimizi görünür kılmak, kendimize güvenmek ve içinde bulunduğumuz durumu ve gerektiğinde birlik halinde olduğumuz insanları yönetebilmek bugün bize mutluluk ve verim sağlayacak olan şeyler. Günün içeriğinde yaratıcılık, çocuklarla alakalı keyifli şeyler, eğlence, davet ve bu nitelikteki organizasyonlar da var. Her ne yaparsak yapalım işin içine keyif ve neşe katabilmek artı değer olacak.

Takdir edilip önemsenmek gibi bir beklentimiz de yüksek olacak. Bu nedenle de şımarma ve şımartılma ihtiyacında olacağız.

GÜN BOYUNCA aslında hafta sonundan bu yana etkili olan Güneş güney ay düğümü kavuşumu etkili olacak. Bu da bize her ne kadar fark edilmek, öne çıkmak ve beğenilmek, inisiyatif alabilmek konusunda yüksek beklentimiz olsa da, bunları elde etmekte bir takım zorluklar yaşayabileceğimizi, başkasından duyamadığımız için kendi farkındalığımıza ihtiyaç duyabileceğimizi söylüyor.  Eril enerjilerin desteğini almak konusu da sorunlu olabilir.

SAAT 19:27 DEN SONRA 2 SAAT KADAR BOŞLUKTA OLACAK VE 21:13 İTİBARİYLE YAKLAŞIK 2 GÜN İÇİN BAŞAK BURCUNA geçecek. Bu 2 saatlik zaman dilimi başlangıçlardan ziyade yarım kalan işlerin tamamlanması ya da planlamalar açısından uygun olacak.

Akşam saatlerinde Ay’ın Mars ile destekleyen bir açısı söz konusu olacak. İlerleyen saatler için çalışkanlıkhat safhada diyebiliriz bunun için. Başak burcundaki Ay zaten üretelim, verim alalım, boşa zaman harcamayalım dedirtiyor. Bir de Mars’ın hızlandırıcı etkisi devrede.
Az zamanda çok işler yapalım etkisi sağlayan bir akşamdayız. Bir türlü hız kazanamadığınız işler için elverişli olabilir. Hırs, azim ve cesaret açısından da pozitif tesirler var. Egosal unsurlara dikkat etmekte fayda var. Bir miktar acelecilik ce sabırsızlık söz konusu olabilir. Buna yenilmemek lazım. Zira en önemli ihtiyaçlarımızdan biri de kusursuzluk. Ne kadar acele o kadar hata riski diye düşünüp sabır ilacını yanımızda bulundurmaya çalışalım.
Çatışmacı haller ve sivri diller, doğrucu Davut haller ise tamamen uzak kalmamız gereken şeyler olacak bu akşam için.

Bugün Merkür 15 Nisan tarihine kadar kalacağı Koç burcuna geçecek. Etkilerini okumak için… http://www.astrokarmik.com/astroloji-ogrenenler-icin/gunes-burclarda/merkur-burclatrdan-transit-ederken

Bugün Mars 12 Mayıs tarihine kadar kalacağı Boğa burcuna geçecek. Etkilerini okumak için…


BU SÜREÇTE ZİHİNSEL AÇIDAN HIZ KAZANACAĞIZ BELKİ ANCAK BU ZİHNİMİZDEN GEÇENLER KONUSUNDA HAREKETE GEÇME, ENERJİMİZİ ORTAYA KOYMA TARAFIMIZ GERİ PLANDA KALACAK.

1 Nisan 2015 ÇARŞAMBA

AY GÜN BOYUNCA BAŞAK BURCUNDA olacak. Detaylar ve düzeltme, düzenleme içerikli çalışmalar bugün özellikle ilgimizi çekiyor. Üretmek, verim almak, fayda sağlamak ve de kusursuz işler ortaya çıkarmak bugün önemli ihtiyaçlar. Her şey yolunda olsun, düzen içinde ilerlesin, planlar bozulmasın, en iyisi ortaya çıksın istiyoruz.

Gözler daha çok nasıl daha iyi olurdu diyen nitelikte bakıyor. Bu haliyle de güzel demekte, bir şeyleri oluruna bırakmakta zorlandığımız bir gün diyebiliriz. Eğlence, neşe, keyif gibi unsurlar, duygusal yaklaşımlar, empati gerektiren durumlar açısından uygun bir gün değil.

Zihinsel olarak kendimizi ifade edeceğimiz işler, detaylar, hataların bulunup düzeltilmesi, genel olarak derleme, düzenleme çalışmaları,  sağlık ve temizlik konulu işler, araştırma ve inceleme nitelikli şeyler gündemimizde olacaktır.

Onay alma ve yaptıklarımız ile beğenilme ihtiyacı yüksek bir gündeyiz. Peki bu ihtiyaçlar karşılanabilecek mi? Biraz zorlanacağız gibi görünüyor.  SABAH SAATLERİNDE Ay Satürn karesi kesinleşecek. Aksine eleştirilerin dozu artmış olacak. Karşımdaki ne hisseder demeden hatalar bir bir sayılıp dökülür halde olacak. Mükemmelden azıyla yetinmekte zorlanan tipler işleri yavaşlatıp, bekleme moduna geçiş yaptıracak. Engeller, prosedürler, tıkanıklıklar artacak gibi düşünebilirsiniz. Önemli görüşmeler, iş ve girişimler için uygun olmadığı aşikar. Mecbur kaldıysanız, her şeyin tam, eksiksiz ve kusursuz olduğundan emin olun. Yine de gülen yüzler ve hele ki de alkışlar bulmak zor tabi ki…

GÜN ORTASINDA DA Ay Neptün karşıt açıda olacak. Dalgınlıklar, hırs ve azmin azalması, karar verme ve arkasında durma zafiyetleri söz konusu olabilir. “Beklentilerini yüksek tutma” diyor gökyüzü bu saatlerde. “Hiçbir işi, kişiyi, ilişkiyi ya da durumu çok fazla idealize etme. İnsani hataların olabileceğini ve aslolanın niyet olduğunu göz ardı etme” diye ekliyor.

Bu saatlerde özellikle iş gücü ve fayda açısından bir fedakarlık teması gündemde olacak. Karşılık beklemeden yapılanları ile ilgili bir sorun yok. Ancak ille de bir şey gelsin diyorsanız sukutu hayal için gereken ortam hazır demektir.

Günün geneli yüksek etkiler barındırmıyor. Ancak mutlaka ben bugün özel bir takım iş ve girişimlerde bulunmalıyım diyorsanız en azından akşam saatlerini kullanmaya gayret edin.

2 Nisan 2015 PERŞEMBE

Ay gün boyunca Yine Başak burcunda. Düne ait temalar bugün de ana gündem maddeleri. Zihinsel odaklı işler, düzen ve detay içerikli çalışmalar, sağlık, hijyen konuları, hataların bulunup düzeltilmesi, hesap, kitap işleri gibi şeyler ön planda olacak.

GÜNE ERKEN BAŞLAYANLAR İçin, bu saatlerde Ay Plüton Üçgen açıda olacak. Bu da bize işimize ve ilişkilerimize derinlik katma, hırs ve kararlılığın ön plana çıkması, destek alışverişleri ve özellikle de kadın figürleri ile güç birlikleri kurabilme fırsatları sunacak.

SAAT 12:01 DEN SONRA AY GÜNÜN GERİ KALANINDA BOŞLUKTA olacak. Yani bu saatten sonrası başlangıçlardan ziyade tamamlama ve toparlama içerikli şeyleri daha çok destekliyor olacak. Günün destekleyen gökyüzü olaylarını dikkat aldığımızda Ay’ın son açısını yapacağı bu saate kadar, önemsediğiniz işler, başlangıçlar ve görüşmeler için güzel bir gün etkiler devrede diyebiliriz.

Bu saatlerde yani gün ortasında Ay Venüs ile destekleyici açıda olacak. İkili ilişkiler, ilişkileri devreye sokup kotaracağınız işler, sosyal çevrenizin artılarını elde edeceğiniz durumlar, kadın erkek ilişkilerinde uzlaşmacı haller açısından elverişli olacak. Bu zaman diliminde sadece kalite değil görünüş, estetik ve güzellik unsurları da ihtiyacımız olacak. Bitirdiğiniz bir şeye şekil vermek, rötuşları yapmak, göze kulağa hitap edecek değişimler yaratmak için de uygun.
Daha çok uyum, denge ve huzur adına verilen çaba dikkat çekici…

Gün içinde kesinleşecek olan Güneş Jüpiter üçgen açısı hakkındaki yorumlarımı okumak için… ( Etki başlangıcı:31.3.2015 - Etki sonlanması:3.4.2015)

Gün içinde kesinleşecek olan Merkür Satürn üçgen açısı hakkındaki yorumlarımı okumak için… ( Etki başlangıcı:1.4.2015 - Etki sonlanması:3.4.2015)


3 Nisan 2015 CUMA

Saat 10:08 den sonra AY YAKLAŞIK 2,5 GÜN İÇİN TERAZİ BURCUNA geçecek. İlişkiler, ilişkide olduğumuz kişiler, dengede kalabilmek ve iş birliği kurabilmek günün önemli başlıkları. Güzellik, estetik konuları, sanatsal uğraşlar, sosyal organizasyonlar ve insanlarla bir arada olacağımız iş ve ortamlar bugünün diğer gündem maddeleri.
Uyum göstermek, yeri geldiğinde kendimizi hiçe saymayacak ölçülerde tavizler verebilmek, biz diyebilmek ve biz adına gayretlerde bulunabilmek bize fayda sağlayacak olan şeyler.

GÜN BOYUNCA Ay’ın herhangi bir temel açısı olmayacak. Hırsların ve verimlilik arayışının yerini bir miktar rehavet alabilir. Dikkat etmekte fayda var. Bitmesi gereken şeyleri ihmal etmemek ve sırf insanlarla bir arada olabilmek ve huzurlar kaçmasın adına bireysel istek ve ihtiyaçlarımızı göz ardı etmemek önemli.

AKŞAM SAATLERİNDE Ay Satürn ile destekleyici açıda olacak. Sorumluluklar, bilerek isteyerek alınan görevler, ciddiyet gerektiren işler ve ilişkiler için elverişli saatlerdeyiz. İş ya da özel hayatınıza dair, dengeli ilişkilerin başlangıcı ya da niyetlerin ortaya koyulması açısından elverişli olabilir.

BU AKŞAM Ay tutulması ve dolunay öncesi değerli bir akşamdayız. Bir nevi negatiften arınma ihtiyacımız var. Bu kez gündemde olan en önemli olan şeyler, ben ve biz dediğimiz noktalardaki aksaklıklar. Sorgulamaya ihtiyaç duyulan konular bunlar olacak.

Birlikteliğim adına şimdiye kadar neler yaptım? Neler yapabilirdim? İlişkimin ya da ilişkideki rolümün hakkını verdim mi? Nelere kendimi adadım? Peki nelerden feragat ettim? Bu hiçe saydığım şeyler beni ben olmaktan çıkardı mı? Eğer öyle ise bu ilişkideki rolüm sadece senaryoya uyum sağlamak mıdır? Asıl istediğim ne?  Ne olursa ya da ne olmasaydı gerçek anlamda bir beraberliğe kavuşabilirdim? Önceliklerimi yeteri kadar önemsiyor muyum? Ben karşımdakinden neler bekliyorum? Değişmesi gereken şeyler var mı? Ben bu konuda ne yapabilirim? Daha fazla yakınlaşabilmek ve derin bir bütünleşme sağlayabilmek için nereye kadar gidebilirim? Samimiyetsiz özveriler bizi ya da beni hangi noktaya getirdi? Samimi olsaydım bu ilişki hangi noktada olurdu?

Sorun bu soruları kendinize. Cevapları arayın. Karşınızdaki ile konuşarak daha hızlı yol alacağınızı düşünüyorsanız sesli düşünün. Ancak suçlamalar ve yargılamalar yerine gerçeklerden konuşmayı deneyin. Eleştirmek yerine öncelikle öz eleştiri yapın. Eğer bu sorulara birlikte cevap bulamayacaksanız öncelikle kendi içinizde arayın. Zihinsel odaklı gayretler ile cevaplara daha kolay ulaşacağımız bir akşamdayız.

4 Nisan 2015 CUMARTESİ

Ay Terazi burcunda olacak. Eşitlik, adalet, uyum, denge, huzur ve iş birliği gibi şeyler, sosyal hayatın gerektirdikleri, ilişkilerimiz ve partnerlik konuları, estetik, güzellik içerikli şeyler, sanatsal ortam ve organizasyonlar günün dikkat çeken konuları.

Saat 15:05 de 14 derece Terazi burcunda bir Ay tutulması ve dolunay meydana gelecek. Bu konudaki yorumlarımı okumak için… http://www.astrokarmik.com/yazilar-makaleler/terazi-burcunda-ay-tutulmasi-442015


Tutulma sonrası Ay’ın ilk açıları, Plüton ile kare ve Uranüs ile karşıt şeklinde gerçekleşecek. Akşam saatlerinin enerjisi bu tesir altında hissedilecek. Saat 18:59 dan sonra Ay günün geri kalanında boşlukta olacak.

Stresi yoğun ve gerginleştirici unsurların ön planda olduğu bir akşam bizi bekliyor. Esneklik, uyum adına gösterilen çaba, hoşgörü ve anlayış bu akşam için özellikle ihtiyacımız olan şeyler. Eğer bunları yapamayacaksanız yıkmak adına bir şeyler yapmaktansa bir başınıza kalıp sakinleştirici aktivitelere yönelmeyi tercih edebilirsiniz.


5 Nisan 2015 PAZAR

AY GÜN BOYUNCA TERAZİ BURCUNDA VE BOŞLUKTA olacak. Yorucu ve uğraştırıcı şeyler yerine dinlendirici olan aktivitelere yönelebiliriz gün boyunca. Hem çalışma hem de ilişkileri yönetme açısından şansımızı fazla zorlamasak iyi olur bugün.
Sanatsal uğraşlar ve yaratıcılık isteyen işler, sosyal ortamlar, eğer yapabilmişsek iş birlikleri açısından değerli bir gün diyebiliriz.

Başlangıçlar ve önemli nitelikteki konuşma ve görüşmeler, teklifler, başvurular açısından uygun değil.  Üstelik de gün içinde Merkür güney ay düğümü kavuşum halinde olacak. Bu da bize kendimizi yeteri kadar ifade edememe, niyetlerin yanlış anlaşılması gibi şeyler düşündürtüyor. Etli ve sütlüye karışmayalım, sükûnet adına çaba sarf edelim dedirten etkiler devrede daha çok.

Saat 22:05 den sonra Ay yaklaşık 2,5 gün için Akrep burcuna geçecek.

Gün içinde kesinleşecek olan Güneş Plüton kare açısı hakkındaki yorumlarımı okumak için… ( Etki başlangıcı:3.4.2015 - Etki sonlanması:6.4.2015)

Tüm hafta boyunca gönlünüzdeki güzellikler sizinle olsun…
Hayrınıza olana da gönlünüz razı olsun…

Dr.Samiye Özbaş Soysal

Astrolojik danışmanlık talepleriniz için

Astroloji Çalışma Grubuna başvurular için…


Haftalık Burç Yorumları için…http://www.astrokarmik.com/burc-yorumlar/haftalik-burclar
Astrolojik danışmanlık talepleriniz için
Astroloji Eğitimi almak için…
Astroloji eğitimi almak için

Yorumlar

Popüler Yayınlar