AstroKarmik ile 23-29 Mart 2015 Haftasının Yorumları...

23 Mart 2015 PAZARTESİ

Ay gün boyunca BOĞA BURCUNDA olacak. Sakin ve huzur içinde kalmak, mevcut şartlarımızı korumak ve de dengede durmak bugünün en önemli ihtiyaçları. Hiçbir şey için acelemiz yok bugün. Her şeyin, her anın tadına vara vara yaşamayı tercih edeceğimiz nitelikte tesirler alıyoruz.

İstikrara yönelik gayretler ve sağlam temeller adına da destekleyen bir gökyüzü var. Geç olsun da güç olmasın teması zaten bu sonuca hizmet edecektir. Verim alalım, üretelim, yarım iş bırakmayalım ama bu arada da keyfimizi kaçıracak sürprizli şeylere bulaşmayalım yani maddi ya da manevi bir risk almayalım diye hareket edeceğiz. Bugün bize artı katacak diğer unsurlar ise sabırlı ve ölçülü olmak.

GÜNÜN İLK YARISI bir şeyleri fazlasıyla ağırdan alma, erteleme, rehavete kapılma, keyif unsurlarını abartma, yediğimiz içtiğimizde ölçüyü kaçırma riski veriyor.

ÖĞLEN SAATLERİ derinlemesine paylaşımlar açısından elverişli. Bir şeylerin yüzeysel kalmasını, yapılanların öylesine olmasını tercih etmeyeceğiz. Kararlılık, sebat ve azim gerektiren işlere girişmek ve kalıcı hamleler yapmak için de uygun. Bu saatlerde, güç ve uğraştırıcı işler her zamankinden daha kolay görünebilir gözümüze.

ÖĞLEDEN SONRA ise iletişim kanalları açılacak. Konuşmak, sohbet etmek, anlaşmak, kendimizi ifade etmek, bu sayede güven kazanmak, ikna etmek gibi şeyler için destekleyici. Bilgi alışverişleri, seyahatler, yazışmalar, ticari konulardaki gayretler için gayet uygun.

Özellikle günün ikinci yarısı kalıcı ve akıcı başlangıçları destekliyor diyebilirim.

24 Mart 2015 SALI

Ay günün büyük bölümünde BOĞA BURCUNDA VE BOŞLUKTA olacak.
Yarı kalan işlerin tamamlanması, verimlilik hedeflediğimiz işler, planlamalar, aceleye ihtiyaç duymayan işler için elverişli olacak bu zaman dilimi. Güven ihtiyacı yüksek olacak ve bu nedenle de risk içeren şeyler, düzenin bozulması, planların değişmesi bizi huzursuz edebilecek.

Saat 15:23 DEN SONRA AY YAKLAŞIK 2 GÜN İÇİN İKİZLER burcuna geçecek. Ağırkanlı ve tedbirli hallerin yerini hareket etme ihtiyacı alacak. Merak eden, sorgulayan haller belirginleşecek. Bilgi ve haberleşme ağı artacak. Hareket halinde olacağımız ve merakımızı doyuracak her şey ilgimizi çekecek. Ancak bir şeye odaklanmakta, kararlı durmakta ve bir şeyleri derinleştirmekte zorlanacağız.

Akşam saatlerinin sorumluluk yükleyen, kısıtlayan ve tatmin yaratmakta zorlayan tesirleri dışında günün geneli akıcı olacak.

AKŞAMIN İLERLEYEN SAATLERİNDE ise kendimizi, amaçlarımızı, düşüncelerimizi karşımızdakine aktarmakta zorlanabiliriz. Ne desek yaranamıyoruz ve hatta bu yüzden de bir şeyler deme gereği duymuyoruz gibi haller yaşanabilir.

Samimiyet ihtiyacı duyduğunuz ve anlaşma hedeflediğiniz önemli görüşme ve buluşmalar için elverişli olmayacaktır. Ancak tam, eksiksiz, hatasız isen kabul göreceksin diyor gökyüzü. Olduğu kadarına razı olanları bulmak zor olacak.

Gün içinde kesinleşecek olan Venüs-Neptün altmışlık açısı hakkındaki yorumlarımı okumak için… ( Etki başlangıcı:23.3.2015- Etki sonlanması:25.3.2015)

25 Mart 2015 ÇARŞAMBA

Ay gün boyunca İKİZLER BURCUNDA olacak. Eğitim konulu işler, bilgi alış verişleri, haberleşmeler, iletişim halinde kalarak yapacağımız işler, zihinsel ve el becerisi isteyen işler, kısa geziler ve yakın çevremizle alakalı meseleler için elverişli bir gün olacak.
Günün bir kısmı yollarda ve insanlarla yoğun irtibat halinde geçebilir. Günün önemli riskleri konsantre olamama ve çok falza şeye aynı anda ilgi duymaktan kaynaklı bir şeylerin devamını getirememe, kararlı duramama olacak.

GÜNÜN ERKEN SAATLERİNDE ise bu gibi durumlar yanılgıları da beraberinde getirecek. Duyduğumuz, söylediğimiz sözler, verdiğimiz kararlar, attığımız adımlar aldanma riski taşıyor olacak. Net olmayan her şey, her bir tarafa çekilebilir şekilde anlaşılacak. Kafa karışıklığı nedenli olarak hatalara açık olacağız. Zihnimizden geçenle gönlümüzden geçen çakışmayacak. Bu saatler, kalıcı kararlar ve uzun vadeli taahhütler için uygun değil.

GÜN ORTASI VE ÖĞLEDEN SONRA ise çok daha akıcı, destekleyici etkiler alacağız. Okuduğunu anlamak, karşımızdaki ile hem fikir olmak, ya da en azından anlayış göstermek, yeni şeyler öğrenmek, tecrübeler edinmek, seyahat konulu şeyler açısından fırsatlar çıkacak karşımıza. Ne kadar kendimizi gelişime açmışsak ve direncimizi kırmışsak o kadar karlı ve mutlu olacağız bu zaman diliminde.

Gün içinde kesinleşecek olan Güneş-Satürn üçgen açısı hakkındaki yorumlarımı okumak için… ( Etki başlangıcı:23.3.2015- Etki sonlanması:26.3.2015)



26 Mart 2015 PERŞEMBE

Ay yine gün boyunca İKİZLER BURCUNDA olacak. Ve dolayısıyla düne ait temalar yine gündemde. Zihinsel faaliyetler, mantıksal durumlar, ticari faaliyetler, yolculuklar, eğitim temalı işler, bilgi alış verişleri, sosyal ortamlar açısından fırsatlar sunan bir gün olacak.

SAAT 14:36 DAN sonra Ay günün geri kalanında boşlukta olacak. Kalıcı işler ve uzun vadeli şeylerin başlangıçları açısından çok destekleyici değil ancak yarım kalan işleri hızlıca toparlamak açısından elverişli olacak günü geri kalanı.

GÜN ORTASI ataklık, cesaret, güç ve kararlılık isteyen işlerden yana verim almayı işaret ediyor. Bir türlü söylenemeyen sözler dile gelebilir. Normal şartlarda üşendiğimiz işlere ha gayret kalkışabiliriz. Bu zaman diliminde hırslı ve azimli olacağız. Gücümüzün pek çok şeye yetebileceğini kabul ettiğimizden bunu gösterme şansımız da olacak.

Saat 21:45 DEN SONRA AY YAKLAŞIK 2 GÜN İÇİN YENGEÇ burcuna geçecek.


27 Mart 2015 CUMA

Ay gün boyunca YENGEÇ BURCUNDA olacak. Kendi içimizde kalmak isteyeceğimiz, dış dünyaya değil de sevdiklerimize ve yuvamıza yöneleceğimiz şekilde geçecek bugün ve yarın. Duygusal konular, bunların dile getirilmesi, güvende olma ihtiyacı fazla olacak. Vatani meseleler ve çocukları ilgilendiren konular da öncelikli olan şeyler olacak.

Duygusal dalgalanmalara, alınganlıklara çok açık olacağız. Daha doğrusu duygusal anlamda her zamankinden daha hassas ve kırılgan olacağız.
Herkese ve her duruma kol kanat geren, koruyup kollayan tavırlar sergilemek dozunda ise sıcaklık sağlayacak. Dozunu aşmışsa boğucu olabilecek.

SABAH SAATLERİ zıtlaşmalar, karşılıklı gelmeler, sürtüşmeler ön planda olacak. Duygusal hassasiyetler ne yazık ki benzeri bir karşılık bulamayacak. Kırmayayım, uyum göstereyim, uzlaşayım diyen kişiler az olacak. Umarım biz bunlardan oluruz. Kadın erkek ilişkileri, ailevi ilişkiler ve otorite ile olan irtibatlarda da olayları yönetmek her zamankinden çok çaba gerektirecek. Muhalefetler yorucu olacak.

GÜN ORTASI VE AKŞAM saatleri ise bu sıkıntılı ruh halleri dağılmış olacak. GÜN ORTASI anlayış, hoşgörü, bağışlama, fedakarlıklar açısından akıcı olacak. Ruhsal konular, bir başkasının iyiliği adına verilen gayretler, duygularımızın dile gelmesi, seyahatler, sanatsal uğraşlar, hastane ve tedaviler ile alakalı konular, iyi niyet ziyaretleri konularında destekleyici olacak.

AKŞAM SAATLERİNDE bunlara ek olarak romantizm ve sevgi teması çok daha ön plana çıkacak. Birlikteliklerin anlam ve önemi, sevginin değeri, kalıcı olanlarının kıymeti görünür olacak.
Sosyal ortamlar, aile içindeki kaynaşmalar, güzellik ve estetik gayretli şeyler için de gayet uygun bir akşamdayız.
Yaratıcılık isteyen işlerden de verim alabilirsiniz.

28 Mart 2015 CUMARTESİ

Ay gün boyunca YENGEÇ BURCUNDA olacak. Düne ait temalar yine ön plana çıkacak. Sevgi temelli ilişkiler, aile ve çocuk konuları, vatani meseleler, geleneksel olanın korunması,  güvende olmak ve bunu tüm sevdiklerimiz için sağlamak ihtiyacı, yaratıcılık isteyen meseleler, sıcaklık, samimiyet ve anaçlık enerjisi gün boyunca her zamankinden yoğun olacak.

Düne göre en büyük fark, bugün bu temaların stres kaynağı şeklinde ortaya çıkması. Zaten duygusal olarak hassas durumdayız. Çalkantılar, inişli çıkışlı ruh halleri, duygusal baskılar ve bu nedenli yıpranan kişiler ve ilişkiler günün önemli riskleri. Tolerans eksiklikleri ve agresyonlara kapılmayın.  Gergin ortamlara hiç bulaşmayın. Bu açıdan özellikle günün ilk yarısına dikkat…

Önem verdiğiniz görüşmeler,  sağlam temeller istediğiniz işler,  uzlaşmalar,  güç birlikleri, denge çabaları, mücadeleli haller, risk içeren durumlar için elverişli değil.
Anlayış, sabır ve esneklik günün ilacı olacak.

İLERLEYEN SAATLER bu sert etkiler biraz yumuşayacak ve bizlere rahat bir nefes aldıracak. Önemsediğiniz ve riske atmak istemediğiniz iş ve buluşmalar için öğleden sonra ve akşam saatlerini tercih edin.

Gün içinde kesinleşecek olan Venüs-Jüpiter kare açısı hakkındaki yorumlarımı okumak için… ( Etki başlangıcı:26.3.2015 - Etki sonlanması:28.3.2015)

29 Mart 2015 PAZAR

AY 03:59 İLE 07:48 ARASINDA YENGEÇ BURCUNDA VE BOŞLUKTA olacak. Bu saatten sonra ise yaklaşık 2 gün için ASLAN BURCUNA geçecek.

Geçtiğimiz iki güne göre çok daha sosyal ve rahat olacağımız bir Pazar günü bizi bekliyor. Eğlenmek, hayatın biraz da tadını çıkarmak, görünmek, kendimizi şımartmak, şımartılmak bugün öne çıkacak. Çocuklarla olan aktivitelerden keyif alacağımız ve içimizdeki çocuk ruhu besleyeceğimiz nitelikte bir gün planlayabiliriz.

Yaşam enerjimiz ve coşkumuz fazla olacak.  Bir şeyleri uzaktan izleyen değil de tam merkezinde yer alan ve hatta yöneten olmak isteyeceğiz. İnisiyatifler, kararlı haller, dikkat çeken ve takdir alan yaklaşımlar, mükemmeli hak etme ve elde etme isteği de dikkat çekecek.

Günün önemli riskleri,  kendini çok fazla ön plana çıkarıp, diğer insanların istek ve ihtiyaçlarını ikinci plana itebilme durumu ve egosal handikaplar olacak. Eğlenelim, kazanalım, güçlenelim, kendimize olan güveni tazeleyelim ama bu, diğer insanların bu doğrultudaki ihtiyaçlarını hiçe saymayacak biçimde gerçekleşsin…

AKŞAM SAATLERİ ise, yerine getirilen sorumluluklar, ciddiyet içeren yaklaşımlar, özen, sabır, istikrar ve gayret, beraberinde kazancı ve mutluluğu getirecek. Bu akşam için karşımızdakinden de beklentimiz bu yönde olacak. Romantizm ve eğlenceyi değil de daha çok saygıyı ve çalışkanlığı destekliyor olacak gökyüzü.


Tüm hafta boyunca gönlünüzdeki güzellikler sizinle olsun…
Hayrınıza olana da gönlünüz razı olsun…

Dr.Samiye Özbaş Soysal

Astrolojik danışmanlık talepleriniz için

Regresyon Danışmanlığı talepleriniz için…

Haftalık Burç Yorumları için…http://www.astrokarmik.com/burc-yorumlar/haftalik-burclar
Astrolojik danışmanlık talepleriniz için
Astroloji Eğitimi almak için…
Astroloji eğitimi almak için

Ay boşlukta takvimi için…


Yeniay, dolunay ve tutulma takvimi için…

Günlük Burç yorumlarınız için...


Yorumlar

Popüler Yayınlar