AstroKarmik ile 16-22 Mart 2015 Haftasının Yorumları...

Yine gündemi çok yoğun bir haftaya giriyoruz.
Bu hafta 2012’den bu yana gündemde olan Uranüs Plüton kare açısı 7. kez kesinleşecek. Yine çok konuşulacak…
Ardından 20 Mart 2015’de 29 derece Balık burcunda bir Güneş tutulması ve yeniay olacak. Stresi yoğun ancak yeni hedefler belirleyeceğimiz günler geliyor.
21 Mart tarihinde Güneş’in Koç burcuna geçişi ile birlikte astrolojik olarak yeni bir yılın başlangıcı, Zodyak döngüsünde 0 noktası ve kuzey yarıküre için ilkbahar ekinoksunu yaşayacağız.
Bu arada kaynamasın, Venüs de yönetici olduğu Boğa burcuna geçecek, ilişkiler açısından tamiratların yapıldığı, huzura yelken açıldığı bir döneme gireceğiz.
Ve de Merkür,  özellikle haftanın ilk yarısında Satürn karesi ve Neptün kavuşumu ile bizi zihinsel odaklı işlerde biraz zorlayacak.

16 Mart 2015 PAZARTESİ

Ay öğlen saatlerine kadar OĞLAK BURCUNDA VE 10:02 DEN SONRA 2 SAAT KADAR BOŞLUKTA olacak. Gün ortasına kadar gündemimizde, resmi işler, ciddiyet ve sorumluluk isteyen şeyler var. Başarı odaklı olduğumuz ve bu uğurda gereken eforu sarf edebileceğimiz saatlerdeyiz.

SABAH SAATLERİ ufak tefek gerginlikler, ilişkilerde sürtüşme ve tartışmacı ortamlar söz konusu olabilir. Bizim için önemli ve olmazsa olmaz nitelikteki şeyler konusunda etrafımızdakilerle hem fikir olamayabiliriz.

SAAT 12:13 DEN SONRA İSE AY YAKLAŞIK 2 GÜN İÇİN KOVA BURCUNA geçecek. Çok daha sosyal ve iyimser olacağımız etkiler devrede. Düzene uyum sağlamak değil de, eğer yolunda gitmeyen bir şeyler varsa düzeltmek, bunun için gerekiyorsa sesini yükseltmek eğiliminde olacağız. Eğlence ve keyif adına bir çabamız olmayacak belki ama, ortak amaçlar, ortak idealler, dostluklar, gruplarla yapılacak çalışmalar için elverişli olacak Kova burcundaki Ay’ın enerjisi.

AKŞAM SAATLERİ önemli ve ciddiye alınmayı beklediğimiz görüşmeler ve iş planları, geleceğe dair girişimler, kalıcı ve uzun vadeli gayretlerin ifade edilmesi, elimizdeki yarım işleri toparlama, dengeyi sağlama açısından uygun olacak. Somut kazanım ve başarıya niyet eden etkiler devrede olacak. Ancak bu arada gün boyunca etkili olan başka bir transit söz konusu…

Günün en önemli gökyüzü olayı MERKÜR SATÜRN KARE AÇISININ KESİNLEŞMESİ. 
Merkür ile alakalı konularda gayret her zamankinden fazla olmalı diyor gökyüzü bugün. Yani iletişim, eğitim, ticaret, yakın çevremizle olan ilişkilerimiz, yolculuklar, yollarda geçirilen zaman, bilgi alıp verme, yayma sürecine dair olan her şey ek çaba gerektiriyor. 
Ertelemiyoruz ya da geciktirmiyoruz bir şeyleri ancak bizim dışımızda bazı nedenlerle olan ertelemelere de toleranslı olmamız gerekiyor.
Tembellik edemiyoruz ancak bize karşı hiç acelesi olmayanlara da sabırlı olmamız gerekiyor.
Anlaşılır olmak için elimizden geleni yapıyoruz ancak anlamamakta direnenlere karşı da yılmadan kendimizi ifade etmeye devam ediyoruz.
Samimi diyaloglar kurmakta zorlanacağız ancak dikkate alındığımızı bilmek güven verecek.
Çözüm üretmek konusunda belki biraz sınırlanacağız ancak ulaştığımız çözümler kalıcı ve pratik olacak.

Genel olarak zihinsel beceri ve yaratıcılık isteyen durumlarda bazı tıkanıklıklar söz konusu olabilir bu transit etkisi altındayken… Resmi bir ortamda, sunum ya da konuşma yapmanız gerekiyorsa tutukluklar yaşanabilir… Ancak bir şekilde zihinsel olarak odaklanmamıza mecburen hizmet edeceği kesin… Balık burcunda ve dağılıvermeye müsait Merkür’ün Satürn kontağı bu sayede ciddi biçimde bir şeylere kanalize olmamızı sağlayabilir.
Bir de samimiyete o kadar da gerek duyulmayan hatta biraz resmi olmakta fayda var dediğiniz görüşmeler için de elverişli olabilir.
Biz yine de Merkür’ün bir yandan da Neptün ile kavuşuma gittiğini, karar mekanizmalarında bir sorun olabileceğini, kafamızın karışabileceğini, mantıklı davranmakta ve gerçekçi düşünmekte zorlanabileceğimizi unutmayalım. Öyle ya da böyle mecburen bir karar vereceksek de en azından yarına bırakmayalım.
Eğer karşımızdaki ile hem fikir olmuşsak nihai karar ya da adımı bir miktar ötelemek en güzeli olabilir.


17 Mart 2015 SALI

AY GÜN BOYUNCA KOVA BURCUNDA ve kapanan fazla olacak. Yeni bir enerji olmadığından bugün ve yarın için genel olarak yarım işlerin devamı, bitirme, tamamlama adına yapılacak girişimler, planlama ve değerlendirme adına yapılacak gayretler için uygun olacak.
Bugün bize en çok yarayacak olan davranış modelleri, mantıklı hareket etmek, özgür ancak herkese hizmet edecek çabaların içinde olmak, gruplarla birlikte hareket etmek, dostlarla bir arada olabilmek, eşitlik adına verilen mücadelelere ortak olmak, orijinal işlerle uğraşmak, yaratıcı ve geniş bakış açısı ile düşünebilmek olacak.

GÜNÜN İLK YARISI, heveslerin artışı ancak yeteri kadar enerji ortaya koyamama, bir miktar tembellik,  rehavete kapılıp gereken hamleleri yapamama, ölçüsüz samimiyetler kurma, lafını sözünü sakınmama ancak nereye varacağını da ölçememe gibi durumlar yaşanabilir. Fikir ayrılıklarının çözüme ulaşmayacağı konuşmalara gereksiz efor harcamayın. Abartılı riskler almayın ve yapamayacağınız şeylerin sözünü vermeyin.

ÖĞLEN SAATLERİ VE SONRASINDA enerjimiz bir miktar yükselecek. Yani oturduğu yerden çok laf az icraat yapan olmaktan çıkacağız.
Çabanın öneminin farkındayız günün devamında. Yani bir şeyi düşünmek, planlamak ve hedeflemek her zaman yetmiyor. Devamında bir icraat yoksa. Ya da icraat planı. İşte bunun için heves ve motivasyonun arttığı saatlerde olacağız ( kapanan fazdaki Ay’ a rağmen)
ÖĞLEN SAATLERİ sürprizli gelişmeler ve değişim sağlayan durumlar dikkat çekecek. Yeniliklere açık olup esneyebilmek artılar sağlayacak.

AKŞAM SAATLERİ ise atak olabilmek, gerekeni usturuplu biçimde dile getirebilmek, fikrimizi karşımızdakini ezmeden söyleyebilmek, özgüvenli hareket edip cesaret edebilmek gibi şeyler bizi mutlu edecek ve verim sağlayacak olan şeyler. Hafif bir rekabetçi enerji olacak havada. Çok fazla kendinizi kaptırmayın.
Genel olarak günün ikinci yarısı aceleci hallere de gebe. Sakinleşip sabırlı olabilmek, düşünmeden hareket etmemek faydalı olacak.

Bugün VENÜS 11 NİSAN TARİHİNE KADAR KALACAĞIZ BOĞA BURCUNA geçecek.  Aşk hayatımızı, özel ve sosyal tüm ilişkilerimizi, parasal konulardaki tavrımızı, estetik ve güzellik konularını daha çok temsil eden Venüs bu zaman diliminde kendini iyi ifade edeceği bir konumda olacak.
Bu süreçte son döneme kadarki açıları genelde özellikle ilişkiler açısından destekleyici, yapılandırıcı ve derinleştirici nitelikte etkiler yansıtacak.

İlişkilerde sadakatin, huzur, güven ve uyumu sağlamanın öncelikli olacağı günler bizi bekliyor. Hayatın tadını her açıdan çıkarmak ve de bunu hiiiiç aceleye getirmemek, doya doya yaşamak adına destekleyici olacak. Arkasından atlı koşturan ilişkilerin yerini daha sakin ve ağır ve emin adımlarla ilerleyenler alacak. Daha doğrusu biz en çok buna ihtiyaç duyacağız.  Riskli olan değil de bize kendimizi güvende hissettirenlere doğru çekileceğiz.
Ayrıca estetik, güzel ve konforlu olan her şey çok daha fazla ilgimizi çekecek.

Bu süre zarfında güzel ve konforlu olan şeyler ilgimizi çekecek. Amaç doymak eğil damağımızı şenlendirmek olacak. Güzel ve yakıştırdığımızı kıyafetlere çekileceğiz.
Hoş olan şeyleri görmek, koklamak, dokunmak ve tatmak isteyeceğiz.
Bu dönem aşk ve romantizm açısından da keyifli bir dönem aslında.
Hayattan tat almayı hatırlayacağız.
Yanımızdaki insan da buna ortak olsun ve hatta artırsın isteyeceğiz.
Bize keyif veren şeyler de hayatımızda kalıcı olsun beklentisi içine gireceğiz.

Bugün, 2012 yılından bu yana 6 kez kesinleşen ve 7. Ve son kez tekrarlayacak olan Uranüs Plüton karesi kesinleşecek…


18 Mart 2015 ÇARŞAMBA

Ay günün ilk yarısında KOVA BURCUNDA VE SAAT 12:58 E KADAR BOŞLUKTA olacak.  Bu saatten sonrasında ise yaklaşık 2 GÜN İÇİN BALIK BURCUNA geçecek. Mantık ile hareket etmeyi tercih ettiğimiz ve fikirlerimizin kıymetli olduğu, değiştirmek istemediğimiz iki günün ardından, çok daha duygusal tesirlerin devrede olduğu etkiler alacağız gökyüzünden. Sezgiler devrede ve empati artmış durumda. Başkalarının içinde bulunduğu durumları dikkate alıyoruz.

Özveri, fedakarlıklar ve egodan bağımsız hareket edebilmek bize mutluluk veren haller olacak. Sanatsal konular, yaratıcılığın ve sevginin ifadesi gibi şeyler için elverişli bir gün olacak. Kararsızlık ve de verilen kararın arkasında duramama, irade gerektiren şeylerde yeterince sağlam duramama gibi şeyler önemli handikaplar…

ÖĞLEDEN SONRA yardımlaşmalar, destek alış verişleri, empati ve anlayış isteyen durumlar, özel görüşmeler, aşk ve romantizm adına bir araya gelmeler için elverişli. Beklenen sevgi akışta olacak… Halden anlayanlar hayatı kolaylaştıracak.

AKŞAM SAATLERİ için ise pek böyle şeylerden bahsedemeyeceğiz. Bu kez aksine duygusal anlamda ifadeler daralacak, anlatsak bile anlamamakta direneneler olacak karşımızda, kısıtlanmışlık hali, duygusal olarak baskı altında olma durumu yaşanabilir. Bir araya gelip uzlaşmak ve kaynaşmak halleri yerine kendi haline kalıp ruhsal çalışmalara katılmak, bir şeyleri geride bırakmak, duygularımızla temasa geçebilmek, inancınız doğrultusunda dua etmek, meditasyon yapmak, rahatlatıcı olabilecek aktivitelere yönelmek güzel olabilir.

Gün içinde aslında hafta sonundan bu yana etkili olan MERKÜR NEPTÜN KAVUŞUM halinde olacak. Hayallerle gerçekleri birbirine karıştıran,  kafamızı, düşüncelerimizi bulandıran, netleşmekte ve toparlanmakta zorlanma etkisi yaratan bir transit bu.
Konuştuklarımızla düşündüklerimiz farklı manalara gelebilir. Yanlış anlama ve anlaşılmalara davetiye çıkaran durumlar devrede…
İmalardan kaçın, anlama ve anlaşılma durumlarını açıklıkla sor ve netleştir diyor gökyüzü.
Hesap kitap işleri, ticari konular hiç bulaşmamamız gereken meseleler olacak aslında.
Genel olarak gökyüzü zaten kalıcı ve radikal kararları desteklemiyor biliyoruz… Mantık geri planda ve duygular ön planda olacak…
Dünyevi işlerin peşinden koşmak için değil de ruhsal açıdan gönül gözümüzü açacak çalışmalara girmek, ibadet, meditasyon, yoga, nefes çalışması v.b. ruhsal doygunluk sağlayacak işlerden yana destekleyecek gökyüzü bizleri.
Bu kavuşum etkisiyle bu 1-2 gün içinde rüyalarınızda bir artış yaşanabilir.
Mesaj içerikli olanlarına dikkat. Özellikle gece ilerleyen saatlerde Neptün kavuşumu halinde iken bu tesirler yoğun olacak.
Uyanıkken rüyada kalmamaya ise özellikle dikkat.

Olumlu tarafından bakacak olursak, feda edilesi olan şeylerin çıkışı da kolaylaşacak.  Çabucak kabullenen bir bakış açısı, zorunlu olan durumların üstesinden gelmeye destek verecek.
Sanatsal becerileri ortaya koyma, hayal gücü ve zihinsel yaratıcılık isteyen işlerde de aşkın ve üretken olacağız.
Yazmak ve her hangi bir şekilde duygu ve düşüncelerimizi ifade etmek söz konusu olduğunda da çok şiirsel bir tarzımız olacak. Etki bırakan, yüreklere dokunan işler çıkarma, konuşmalar yapma şansımız olacak. Romantizm içerikli şeyler ilgimizi çekecek. Yardım amaçlı olacak organizasyonlar içinde finansal kazançlar yoksa eğer verimli olacak…  Dua ve ibadet içerikli spritüel çalışmalardan da fayda alabilirsiniz.

19 Mart 2015 PERŞEMBE

Ay gün boyunca BALIK BURCUNDA VE KAPANAN FAZDA olacak.  Girişimler, atılımlar, başlangıçlar, gayretler, iradi ihtiyaçlar için elverişli bir günde olmadığımız belli. Neyi daha çok destekliyor peki… Akışına bırakılması gereken durumlar, serbest ve geride bırakışlar, nokta koymalar, duygusal ifadeler,  empati ve sezgileri içine alan durumlar… Bu gibi şeyler, edilen fedakarlıklar bizi duygusal anlamda çok doyuracak.

Gün içinde her zamankinden fazla şekilde heves ve motivasyon düşüklüğü olabilir. Fiziksel güç ve hırs gerektiren şeylerde de ne yazık ki yeterince yol alamama durumu olabilir.

ERKEN SAATLERDE haberleşme trafiğinde artış, sohbet malzemesi bolluğu söz konusu olabilir. GÜN ORTASINDA da derin duygusal paylaşımlar bu açıdan destek arayışları ve ellerimizin geri çevrilmemesi, kadın figürleriyle el ele verme gibi durumlar ön planda olacak.
AKŞAM SAATLERİ İSE yine bir yeniay öncesindeyiz. Yarın ki yeniay Güneş tutulması ile birlikte olacak…

Bu akşam, ruhumuzda tortulanmış, eskide kalmış ya da bir türlü eskilerde kalamamış her ne varsa kolayca akıp gidebilecek ve bizi hafifletecek diyebilirim. Üstelikte Ay Kiron ile kavuşum halinde olacak. Yani bazı yaralar kanayacak, ya da kanamasın diye artık bazı şeylerin kabullenilmesi gerekecek.

Duygusal bağımız olan insanlarla aramızda yaşanan” keşke hiç olmasaydı her şey ne kadar farklı olurdu” dediğimiz olaylar hatırlanacak. “Ama oldu artık ne yapalım, şifalandırmak için ne yapalım” diyenler kazançlı çıkacak. Yaralar sarılacak. Tabi biz eğer istersek. Hiç unutmam dediğimiz şeyler belki de artık o kadar canımızı yakmamaya başlayacak. Asla eskisi gibi olmaz dediğiniz durumlar ve ilişkiler belki de yeni haliyle size çok daha fazla şey katacak.
Şifaya hizmet eden bir akşamdayız…

Hele ki buna destek verecek bir çalışma ile geceyi taçlandırmışsanız çok daha süper olabilir. Tam olarak ruhunuzun size hizmet etmeyen kalıplarından sıyrılma şansı bulabilirsiniz. Meditasyonlar, bireysel ya da insanlarla bir arada yapılacak her türlü spiritüel ve ruhsal çalışmadan maksimum fayda sağlayabiliriz. Kuş kadar hafifleyip tüm fazlalıklarınızdan kurtulma fırsatını yakalayın bu akşam için...

20 Mart 2015 CUMA

Bugün saat 11:36 DA 29 DERECE BALIK BURCUNDA BİR YENİAY VE GÜNEŞ TUTULMASI gerçekleşecek. Yılın ilk tutulması olacak bu…

Tutulma ile birlikte ay son açısını yapmış olacak ve 12:29 A KADAR BOŞLUKTA OLACAK. SONRASINDA YAKLAŞIK 2 GÜN İÇİN KOÇ BURCUNA geçecek. Günün ikinci yarısı hem yeniayın tazelendiren etkileri hem de Koç burcuna geçiş ile birlikte yaşanan dinamizmin etkileri söz konusu olacak. Hızlıca hareket etmek, hemen karar verip, icraata yönelmek isteğinde olacağız. Ancak bu yoğun ve kontrolsüz enerjinin biraz durulmasını beklemek ve başlangıçlar için biraz daha tedbirli olmak iyi gelebilir. Günümüzde başlangıçlar için yeniay fazı da yoğun biçimde kullanılmakla birlikte aslında Ay’ın Güneş’in ışıklarından bir miktar ayrıldığı ilerleyen günleri, hilal fazını beklemek çok daha doğru hamlelere yönlendirebilir.

BU AKŞAM İÇİN gökyüzünde bilinçli olarak alınan sorumluluklar, gönüllü olarak üstlenilen görevler teması hakim. Ciddi görüşmeler, uzun vadeli kalıcı olmasına niyet edeceğiniz iş birliktelikler açısından elverişli olabilir.

21 Mart 2015 CUMARTESİ

GÜN BOYUNCA AY KOÇ BURCUNDA olacak. Hızlı, hareketli ve dinamik bir gündeyiz. Aceleci ve sabırsız haller dikkat çekici. Ancak fiziksel gücümüzü ortaya koyacağımız işler, cesaret ve ataklık isteyen hamleler, liderlik etme, öne atılma gibi durumlar için elverişli. Motivasyonumuz yerinde olacak. Bireysel hırsları abartmadığımız takdirde lehimize çalışacak.

SABAH SAATLERİNDEKİ iyimserliğimiz pek çok şeye heves etme, yapılabilir olan şeylerin farkına varma, gücümüzü kabul etme gibi durumlara vesile olacak. Rekabetçi bir durumun içine girmediğimiz sürece ikili ve sosyal ilişkilerde de bir iyilik hali dikkat çekecek.

GÜN ORTASINDA VE ÖĞLEDEN SONRA ise zaten uzlaşma eğilimi vermeyen bir yerleşimde olan Ay bunu iyice zora sokacak bazı açılar yapacak.
İnatlaşma ve didişmelerden kaçının. Haklılık savaşlarına ise hiç girmeyin. Bu zaman diliminde halden anlayan, anlayış gösteren ve esneklik sergileyen birilerini bulmakta zorlanabilirsiniz.
Siz yapın bunları…
Ya da illa ki “bir arada olalım, sen de yanımda yer al ama benim şartlarımı da kabul et” hezeyanına kapılmayalım. Yani uzlaşma için çaba göstermeyeceksek, bunun için sahte girişimlerde de bulunmayalım. Tek başına yapacağımız işlere yönelelim.
Fiziksel efor harcayacağımız, ter atacağımız şeyler, spor yapmak iyi gelebilir.
Bu durumlarda bile kendinizi korumaya çalışın. Sakarlık ve ufak tefek kazalara karşı temkinli olmakta fayda var.
ACELE İŞTEN, SABIR GÖSTERİLMEYEN DURUMDAN, ANLAYIŞ GÖSTERİLMEYEN İLİŞKİDEN HAYIR YOK BU ETKİLER ALTINDAYKEN…

Bugün GÜNEŞ YAKLAŞIK 1 AY İÇİN KOÇ BURCUNA geçecek. Bu geçiş yeni bir mevsimin başlangıcı, Zodyak’ın başlangıcı, tazelenme dönemi, kuzey yarıkürede ilkbahar ekinoksu…

Kıpır kıpır bir ruh hali demek oluyor bu geçiş. Cesaret demek oluyor. Mücadele edebilme gücü oluyor. Uzun ve yorucu bir uykudan uyanmışız, çok fazla zaman kaybetmişiz ve de artık her hangi bir zaman kaybına tahammülümüz yok dedirten bir dönem olacak. Heyecan, yaşam enerjisi ve motivasyon artacak.
“Ben” kavramının farkına vardıran ve bir şeyleri ilk yapmak, liderlik etmek, öne atılmak ve cesur hamlelere imza atmak isteği uyandıran bir dönem.

Bu dönem egolar biraz artacak. Dedim ya “ben” kavramının farkına varıyoruz diye… İşte bu durum eğer abartılmışsa sadece ben, en önde ben gerisi olmasa da olur diyen bir noktaya taşınmışa çatışmalara da her zamankinden açık olacağımız bir dönem olacak. Risk içerikli olan şeyler, yarışmacı durumlar her zamankinden çok ilgimizi çekecek.
Fiziksel olarak kendimizi zinde hissedeceğiz. Kolay yorulmalar, pes etmeler, vaz geçmeler, yılmalar yok yani… İmkansız gibi görünen şeylerin peşinden gidebilme gücü veriyor bu dönem. Çok hızlı düşünüp çok hızlı kararlar verme ve bir o kadar da hızla harekete geçebilme nedenli olarak hatalara da açık oluyoruz.
İşbirliğini değil de bireysel gayretleri daha çok destekliyor.
Fedakarlıkları değil de bireysel olan hırsları besliyor.
İyi işler ortaya çıkarmak arzusunun yerini sonuç işe yarar olmasa bile en önde olabilme arzusu alıyor.

Spora başlamak, bir çalışmaya projeye liderlik etmek, daha önce düşünülmemiş ya da harekete geçilmemiş bir işe girişmek, yeni bir sektörde yeni bir iş kolunda görev almak, insanlara ilham kaynağı olacak nitelikte bir cesareti sergilemek için çok uygun. Aceleci hallere dur diyebilmek, düşüncesiz ve patavatsız tavırlardan kaçınmak ise bu dönemim sınavları olabilir. Her zaman dediğim gibi harekete geçebilmek çok güzel. Bu zaten bir şeyler elde edebilmenin ilk adımı. Ancak bu hareketin içinde biraz sabır ve sağduyu katmak, bundan dolayı kimsenin zarar görmediğinden emin olmak çok daha önemli…

22 Mart 2015 PAZAR

AY KOÇ BURCUNDA VE SAAT 00:51 DEN SONRA  ÖĞLEN SAATLERİNE KADAR BOŞLUKTA olacak. Bu saatten sonra ise yaklaşık 2 GÜN İÇİN BOĞA BURCUNA geçecek. O yoğun enerji ve heyecan hali biraz durulacak bu saatten sonra. Bu kez risk almak yerine garanti olan şeylere daha çok ihtiyaç duyacağız. Bildiğimiz, güvendiğimiz, sağı solu belli ve bizi şaşırtmayacak olan şeyler bizi bugün mutlu edecek. İstemsiz olarak bunlara çekileceğiz.

Rahat ve konforlu ortamlar, maddi güvence ve tutumluluk, beş duyumuza hitap eden hazlar, verimlilik esasına dayanan şeyler ve uyum, denge ve huzur adına verilen gayretler günün önemli unsurları.
Günün en önemli gökyüzü olayı MERKÜR-PLÜTON ALTMIŞLIK AÇISININ kesinleşmesi.

Gün boyunca ancak özellikle akşam saatlerinde fikirlerimizi etkileyici bir biçimde ortaya koyma, dikkat çekici ve belki de duyguları derinleştiren konuşmalar yapma, olayların ve sözlerin ardındaki anlamları görme becerisi, güçlü ifadeler kullanabilme ihtimali artmış olacak.
Zihinsel ağımızda sezgiler de işin içine girdiğinden oldukça derin pencereler açılacak.

Araştırma, inceleme gerektiren işlerdeki verim, vurucu nitelikteki konuşmalar, hafiyelik isteyen durumlar, görünmeyeni, bilinmeyeni bulma çabaları dikkat çekecek. 
Karşımızdakinin söyleyeceklerini öncesinde tahmin etme, söylemese bile düşüncelerini tahmin edebilme şansı verecek bize bu transit.
Birilerinin ağzından laf almak, çaktırmadan öğrenmek ve asıl niyetleri ortaya çıkarmak için de gayet elverişli.
Dikkatli olmak gerektiren durumlar ise şöyle: Aklımız sondaj içerikli çalıştığından olmayan şeylerin peşinden gitme, içi boş kuyularda derin kazılar yapma riskimiz var. Yani aslını aradığımız olayın ardında komplo teorileri filan olmayabilir. Bunu siz yazmışsanız ortaya çıksın diye olmayan bir şeyi kurcalıyor olabilirsiniz.

Psikolojik çözümlemeler yapmak, bu açıdan destek almak, etki bırakacağınız ve sizi güçlendirmesini istediğiniz konuşmalar yapmak, bir danışmanlık almak ve fayda sağlamak için elverişli bir enerji olacak gökyüzünde.

Israrcı ve empoze eden bir havaya bürünmediğimiz takdirde bugünün iletişim tarzı yol aldıracak.

Tüm hafta boyunca gönlünüzdeki güzellikler sizinle olsun…
Hayrınıza olana da gönlünüz razı olsun…

Dr.Samiye Özbaş Soysal

Astrolojik danışmanlık talepleriniz için

Astroloji Çalışma Grubuna başvurular için…


Haftalık Burç Yorumları için…http://www.astrokarmik.com/burc-yorumlar/haftalik-burclar
Astrolojik danışmanlık talepleriniz için
Astroloji Eğitimi almak için…
Astroloji eğitimi almak için

Yorumlar

Popüler Yayınlar