AstroKarmik ile 30 Haziran-6 Temmuz 2014 Haftasının Yorumları...

30 Haziran PAZARTESİ

Ay gün boyunca ASLAN BURCUNDA olacak. Kendimizi çok daha rahat ve özgüvenle ifade edeceğimiz, güzel olan meziyetlerimizi ön plana çıkarmaktan çekinmeyeceğimiz, enerjisi yüksek ve keyifli bir gün ile haftaya başlıyoruz. Sosyal ortamlar, davetler, eğlenceli organizasyonlar, kendimizi göstereceğimiz aktiviteler için elverişli bir gün.

Bugün bize en çok yarayacak olan şeylerden birisi ÖZGÜVEN olacak. “Eğer bir şeyi iyi yapıyorsan söylemekten çekinme, istiyorsan susma, hak ettiğini düşünüyorsan söyle” diyor gökyüzü. Her konuda özellikle de kendimizi ilgilendiren konularda ipleri başkasının eline bırakmamak, inisiyatif alıp son sözü söyleyen olabilmek kazanç sağlayacak.

Bugün ve yarın için ihtiyacımız olan bir diğer şey ise, çocuk enerjisini hayatımıza katmak olacak. Eğer varsa çocuğunuzla zaman geçirmek fayda sağlayabilir. Çocuksu enerjileri ile bize aslında nasıl doğal ve spontane olunacağını, nasıl eğlenileceğini öğreten çocuklardan öğreneceğimiz çok şey olabilir. İçinizdeki hiç büyümeyen çocuğun ortaya çıkışı ise keyif verici olabilir.

SABAH SAATLERİ insan içine karışmakta, canlılık katan kişileri bulup çıkarmakta ve sohbet konusu yaratmakta zorlanmayacağız. Özellikle ikili ilişkilerde olumlu etkiler hakim. Aşk ve romantizm açısından da yoğun olacak.  Eğer günü dinlenerek ya da tatil modunda geçirecekseniz bu bahsettiğim soft ve neşeli konularda en verimli saatlerdesiniz diyebilirim.

AKŞAM SAATLERİ ise zıt kutuplar arasında kalabiliriz. Bir yanımız bırak her şeyi kafana göre takıl, özgür ol ve hayatın tadını çıkar derken, diğer tarafımız yapmamız gerekenleri bize hatırlatacak. Ya da bu görevi bizim adımıza biri üstlenip hatırlamamızı sağlayacakJ 

Her şey bir an evvel çabucak olsun isteğimiz bize zamanın ve sabrın ne kadar önemli olduğunu hatırlatacak.  HER ŞEYİN BELLİ BİR ZAMANI VE OLUŞ ŞEKLİNİN BULUNDUĞUNU HATIRLAMAK İÇİN İDEAL BİR AKŞAM. Başlangıçların beklentinin aksine gecikmelerle ilerleyeceğini de söyleyebilirim. Aynı zamanda bu akşam için hızlıca gelişen kaynaşmalar, tam anlamadan dinelemeden yol alan iş ve ilişkiler birden soğuma ve heves kaçıran etkiler nedeniyle tadına varamama gibi durumlara gebe.

1 Temmuz SALI

Bugün de AY ASLAN BURCUNDA olacak. Sıcak ve enerjik bir ruh hali ile birlikte keyif veren şeylere daha çok yöneleceğimiz, kendimizi çok fazla zorlamadan da işlerin üstesinden geleceğimiz bit gündeyiz. Gururun ve kibirin zarar verici boyuta çıkabileceği etkiler altındayız. Günün ilk yarısı yönetsel işler, sanatsal faaliyetler, aşk ve romantizm konulu planlar, organizasyonlar,  performansımızı ve kapasitemizi ortaya koyacağımız işler, gösteriş ve eğlence odaklı şeyler ve bunların başlangıçları için çok daha elverişli olacak. Şık giyinmek, göze çarpan bir havada olmak, saçlarımızla uğraşmak ve görünüşümüzü tazelemek için de elverişli olabilir günün enerjisi.

SAAT 13:01 DEN SONRA AY GÜNÜN GERİ KALANINDA BOŞLUKTA olacak. Başlangıçları çok fazla desteklemese de gün ortası iletişimsel açıdan akıcı olacak. Anlaşma ümit ettiğiniz görüşme ve konuşmalar için, eğitim ve seyahatler için, yazma, çizme ve el ve iletişim becerisi gerektiren çalışmalar için gayet uygun olacak bu saatler. Zihinsel becerilerimiz de artmış olacağından okuduğunu daha çabuk kavrama, sözlerin yerini bulması, anladığını aktarabilme, aynı dilden konuşup karşıt fikirlere bile esneklik gösterebilme şansımız artmış olacak.

Saat 15:49 dan sonra MERKÜR RETRO HAREKETİNİ SONLANDIRACAK. Bu dönemdeki etkilerini paylaştığım yorumlarıma https://www.facebook.com/pages/Astrokarmik/286053354854215?sk=insights&section=navPosts dan ulaşabilirsiniz. Tam olarak retorunun etkilerinden kurtulabilmek ve bu süreçte başınıza gelmiş olası sıkıntılı durumların negatif yansımalarından kurtulmak için ise retronun başlangıç derecesine tekrar gelmesini yani temmuz ortası tarihlerini beklemek en güzeli.
Ancak genel anlamıyla retro ile ilgili yaptığım uyarılar artık yürürlükten kalkmış durumda diyebiliriz.

2 Temmuz ÇARŞAMBA

AY SAAT 00:24 DEN SONRA YAKLAŞIK 2,5 GÜN İÇİN BAŞAK BURCUNDA olacak. Bugün ve yarın için bizi etkisi altına alacak olan enerji Başak burcunun detaycı ve titiz tarafları olacak.  Dikkat gerektiren, ince detayları olup normalde gözümüzü korkutan, gayret ve çalışma azmi isteyen işler, temizlik ve düzen amaçlı şeyler, sağlık ve hijyen konulu aktiviteler için ideal etkiler barındırıyor Başak burcundaki ayın enerjisi.

Handikapları ise çok fazla detaya dalıp kendimizi, hedeflerimizi, olayın keyif veren taraflarını ve elde ettiğimizin kutlamasını unutmak olabilir. Bir de fazla detaya takılınca kusurları daha net görme ve bu nedenle de hiç bir zaman için yeterli sonuçlara ulaştığına inanama hep bir hata arayıp sonunda da bulma durumu yaşanabilir.

Kendi kendimize yaparsak da neşe kaçıran bir durum tabi ki ancak bunu bir de çevrenizdekilere yansıttığınızı düşünün. O zaman insanların hevesini kaçırdığınızın ve doğru söyleyen ve dokuz köy olayının demosunu yaşayacağınızın resmidir.  Günün içeriğinde idare eden şeylerden tatmin olamama durumu var. Aman dikkat! Tek doğruyu bilen ve en iyiyi yapan, en kestirme yolu bilen, en iyi tarif eden, en en en olan, kurduğu düzen kusursuz işleyen bu düzeni başkalarının düzenine on basan tek kişi siz olmayabilirsiniz. Yani insanlar siz böyle düşündünüz ya da davrandınız diye tepki gösterebilirler. AKIL VERMELERE, DOĞRUCU DAVUT TAVIRLARA AZICIK AYAR LAZIM BUGÜN İÇİN.

GÜN ORTASI VE ÖĞLEDEN SONRASI Ay'ın Neptün ile yapacağı karşıt açı devrede olacak. Zihnimizde ve odaklanmamız gereken konulara bakışımızda yanıltıcı etkiler hakim olacak. Yanlış kararlar alma, duygusal tepkiler verme, kafa karışıklığı nedeniyle yanlış yönelimler gerçekleştirme, kararsızlığın boyut atlaması,  dalgınlık, duygusal olarak etki altında kalma, sömürülere maruz kalma, fedakarlıkların zarar verici olması gibi durumlar söz konusu olabilir. Sağlık konularının da gündemde olduğunu düşünürsek hastane ziyaretleriniz ve tetkik ve tedavi planlarınızda ekstra dikkat derim. Yanlış anlama ve anlaşılma durumu hatalı yönlenmelere sebep olabilir. Halsizlik ve heves kırıklığı, kadın figürlerinden yana hayal kırıklığı da söz konusu olabilir.

AKŞAM SAATLERİ ise ilişkiler ve özellikle de kadın erkek ilişkilerinde destekleyen bir gökyüzü olacak. Her ne kadar aşk ve romantizm bugün ve yarın için 1. önceliğimiz olmasa da yine de dilimizden anlayan, gönlümüzü okuyan insanlarla bir arada olma şansı bulacağız. Gün boyunca her ne yaşandıysa yaşandı. geride bırakabilmek, dış şartlardan ve diğer kişilerden bağımsız biçimde içsel huzuru yakalayabilmek bu akşamın en güzel gökyüzü etkileri. İş ya da özel konulu önemli görüşme, konuşma, buluşma ve yazışmalar için, seyahatler ve iş birlikleri için, teklifler ve davetler için elverişli olacak.

Dilimizi kontrol edebildiğimiz, temizlik konusunu ve gereksiz detayları takıntı haline getirmediğimiz, duyguları açığa çıkarabildiğimiz ve ifade etmekten çekinmediğimiz ölçüde keyifli ve huzurlu bir akşam bizi bekliyor olacak.

3 Temmuz PERŞEMBE

AY GÜN BOYUNCA BAŞAK BURCUNDA olacak. Üretkenlik vee çalışkanlık gerektiren işler, adeta karınca gibi çalışıp duracağımız, ince, detaylı ve dikkat isteyen uğraşlara için elverişli bir gündeyiz yine.  Hastane ziyaretleri, sağlık kontrolleri, tetkik ve tedaviler, beslenme düzeninize ait yenilikler, evde ya da ofiste dolap, çekmece, dosya derleme toplaması, fazlalıkların dışarı çıkarılıp işe yarar başka bir şekilde kullanılmasının sağlanması, bir ihtiyaç sahibine verilmesi ya da hiç işe yaramayacağı belli ise çöpü boylaması, kısacası yaşam alanımızı ferahlatacak, enerjimizi yükseltecek şeyler için de elverişli günün enerjisi. ( aynı şey aslında dün için de geçerli )

Çalışırken de araştırma, inceleme, detaylandırma gerektiren noktalar, görevler ilgimizi çekebilir. Bir de dün ve bugün için söyleyeceğim bir diğer şey diğer insanların hayatını kolaylaştırmak bize ayrı bir mutluluk verecek. Burada GÖNÜLLÜ ASİSTANLIK hizmetinden bahsediyorum. “Bırak ben hallederim, ben senin adına oraya gider sorunu çözerim, randevunu ayarladım, gidiş yolunu açtım, yolları temizledim ki pürüz kalmasın artık geçebilirsin” der gibi adeta başkaları adına da düşünüp hatta çok ince düşünüp kolaylıklar yaratmak bize haz verecek. Hizmet ederken sevgimizi belli edeceğiz. İlla ki başkasına yapmamız şart değil bunu. Bazen bunu kendimize de sunabiliyoruz. Yukarıda bahsettiğim alan temizliği gibi mesela. Orada da çoğu zaman ihmal ettiğimiz kendimize ait sevgiyi gösterme şansı buluyoruz. “Seviyorum ben kendimiz ve önemsiyorum” diyoruz.

YANİ SEVGİNİN YOLU BUGÜN İÇİN İLGİDEN, ALAKADAN, ÖZENDEN, YAŞAM KOLAYLAŞTIRICISI OLMAKTAN VE HİZMETTEN GEÇİYOR. Ama bu tabi ki de bazen sinir bozucu olabiliyor. Herkes bu şekilde algılamayıp durumu işine ve hayatına müdahale edilmesi olarak yorumlayabiliyor. Aradaki sınırı aşmadan hareket edebilmek ise asıl keyif ve huzur verici olan davranış.

“İstenmeden verme”, “istenmesini sağla”... Anahtar bu.

Ben öyle diyorum bu duruma. Bırak insanlar senin destek almak için doğru adres olduğunu görüp istesinler. Desteğin de zorla verileni çirkin aslında. BU HALİYLE İNSANLARIN KENDİ HATALARINI YAPIP KENDİ DOĞRULARINI BULMA ŞANSINI ELİNDEN ALMIŞ OLUYORSUN. Belki öğrenme yöntemleri budur.

İnsanların alanlarına taşan, sınırlarını zorlayan, müdahale eden, empoze etmeye çalışan, “ben denedim doğru böyle oluyor sen boşuna deneme, denenmişi seç” diye yapılan propagandalar yorucu ve itici olabilir. Söyleyeyim dedim J Bunlardan çok var hayatta. İnanılmaz çok... Öz eleştiri yapmaya gayret edin kendinizi bu şekilde davranırken bulursanız. Eleştiri demişken bugün bu konuda da ölçülü olmak, sivri çıkışlar yapmamak lehimize olabilir.

ÖĞLEDEN ÖNCESİ Ayın Satürn ile destekleyici teması iş görüşmeleri, resmi nitelikteki buluşmalar, toplantılar, plan ve proje çalışmaları, devlet kurumları ile yapılacak görüşmeler, ciddiyet gerektiren şeyler, uzun vadeli planların hazırlık aşamaları, fikir alış verişleri ve tecrübe aktarımları için elverişli. Sabır, gayret ve olgunluk bize kar getirecek olan davranış şekilleri olacak.
Akşam saatlerine kadar ayın başka bir temel açısı olmayacak ve günü bu etkiler altında tamamlayacağız.


4 Temmuz CUMA

Ay günün ilk yarısında yine BAŞAK BURCUNDA VE SAAT 07:22 DEN SONRA YAKLAŞIK 4,5 SAAT İÇİN BOŞLUKTA olacak. Rutini yürütmek, detayları inceleyip varsa aksayan noktaları ve pürüzleri temizlemek, temizlik yapmak, derleme toplam işlerine ağırlık vermek ve elimizdeki yarım olan şeyleri toparlamak için ideal olabilir günün ilk yarısı.

SABAH SAATLERİ pek çok şeyi aynı anda yapma telaşı ile bunların hiçbiri için kılımızı kıpırdatmama arasında gidip gelebiliriz. Nasıl olsa yetişmez ya da nasıl olsa bir şekilde hallederim deyip tembellik etmek, kafamızı rahatlatabilir belki ancak işler beklemez benden söylemesi. Okuyup öğrenilecek, zihinsel kapasitemizi kullanarak yapacağımız işler, dini ve felsefi nitelikteki çalışmalar, rehberlik eden ya da rehber olan yaklaşımlar, seyahatler ve yeni şeyler öğreneceğimiz her türlü metod için, sohbeti bol kalabalıklar için elverişli olacak.

Uzun vadeli planlardan kaçınmakta anın zamanın keyfini çıkarıp ne kazanç elde etsem kardır diyen yaklaşımlarda fayda bol olacak.

SAAT 12:44 DEN SONRA AY YAKLAŞIK 2,5 GÜN İÇİN TERAZİ BURCUNA geçecek. Çok çalıştık, çabaladık, arı gibi gayret edip karınca gibi yük taşıdık, bir anımızı bile boş geçirmeyip hep hizmet eden fayda sağlayan işlere yöneldik geçtiğimiz iki gün boyunca. Peki şimdi ne zamanındayız?

BİRAZ OLSUN TEMBELLİK ETME, ZAMAN AYIRAMADIĞIMIZ SOSYAL HAYATIMIZA EMEK HARCAMA, İLİŞKİLERİMİZİ BESLEME, SANAT, ESTETİK KONULARINDA YOL ALMA KISACASI YAŞAMIN RENKLİ VE KEYİFLİ TARAFLARINA YÖNELME ŞANSIMIZ ARTACAK ÖNÜMÜZDEKİ 2 GÜN BOYUNCA. İlişkilerde dengeyi yakalamak, huzur olsun diye çabalamak, anlaşmak ve uzlaşmak daha bir gerekli hale gelecek.

AKŞAM SAATLERİ sinema, tiyatro, konser, dans v.b. aktiviteler için, romantik buluşmalar için uygun olabilir.

Öğleden önce aslında çarşambadan bu yana etkili olan GÜNEŞ-PLÜTON KARŞIT AÇISI kesinleşecek ve gün boyunca ve önümüzdeki günde etkisini göstermeye devam edecek. Bu açı etkisiyle bu içinde bulunduğumuz günlerde, duygusal baskılara, manipülasyonlara her zamankinden yatkın olacağız.  Gerilimi yükselten etkileri var bu transitin. Güç savaşları ve özellikle de hayatınızdaki erkek ve otorite figürleri ile uzlaşmaz karşıtlıklar meydana gelebilir.

Kişilik çatışmaları çok bariz oluyor bu gökyüzü olayı ile birlikte... ÖYLE Kİ BİZDE, KARŞIMIZDAKİNDE YA DA BİZİ BİR ARAYA GETİREN NEDENDE YA DA BAĞIMIZDA BİR ŞEYLERİN DEĞİŞMESİ, DÖNÜŞMESİ KAÇINILMAZ HALE GELİYOR. Ancak işin içinde bir karşıtlık enerjisi hakim olduğundan bu öyle kolayına, güle oynaya “ay ne güzel gördün mü dönüştüm ben” diyerek olmuyor tabi ki J J J

Direnç ve baskı yüksek seviye gözlemleniyor. Yani bir şeyler olacak ama “olmasın böyle iyiydik” dedirtiyor. Ancak unutmamak lazım bazen kabukların kırılması, içerde olanın dışarıya çıkabilmesi, gerçeklerin açık hale gelmesi için basıncın yükselmesi de gerekebiliyor. YANİ BASINÇ OLACAK Kİ, KABUKLAR ÇATLASIN... Bu etkiler altındayken aklınızdan çıkarmamanız gereken en önemli nokta hiç kimsenin aslında size karşı olmadığı, öyle görünmese bile aslında size ve iyiliğinize hizmet eden şekilde davrandıkları yönünde.

Kızmak, öfkelenmek, hiddetlenmek, kin ve nefret hislerine yenilmek, intikam alma isteğini beslemek ise bu iyiliği doğurabilecek şeyler değil. Bunu yaratacak davranışlara karşılaşsak bile… 

Bu çatışmacı haller ilerleyen günlerde kesinleşecek Güneş-Uranüs karesini de dikkate alırsak ANİ VE GERİ DÖNÜŞÜMSÜZ KOPUŞLARA, SIFIRDAN BAŞLANGIÇLARA, RADİKAL KARARLARA, KENDİMİZDE, KİŞİLİĞİMİZDE, İRADEMİZDE, YÖNELİMLERİMİZDE GELİŞEBİLECEK RADİKAL DÖNÜŞÜMLERE HİZMET EDEBİLİR.  Öyle ya da böyle işin içinde Plüton varsa mutlaka bir şeyleri dönüştürme etkisi yaratacaktır. Bu dönüşüm tamamen yeniden bir yapılanma olarak da gerçekleşebilir ya da kökten bir bitiş şeklinde de.

Önünü arkasını düşündürtmeyen ve dürtüsel olarak insanları karşı karşıya getirten bir etki bu. Zorla güzellik olmayacağını bilmek ve inatlaşmamak, olana direnmemek, yapılmışa ve bitmişe takılmamak, enerjimizi patlayıcı noktalara taşımadan dengede tutabilmek önemli olacak bu içinde bulunduğumuz günlerde. Otorite figürleriyle çatışmamak da bizim lehimize olacaktır.


5 Temmuz CUMARTESİ

AY TERAZİ BURCUNDA seyredecek gün boyunca. En büyük ihtiyaç duyacağımız şey dengede kalabilmek, huzuru sağlamak ve birlik beraberlik içinde, anlayış ve iş birliği yapabilir durumda olabilmek olacak. Yalnız kalmak değil yaşamımızı birileriyle mümkünse de bizim için özel olan birileriyle paylaşabilmek arzusunda olacağız. Ancak ne yazık ki bu öyle kolayına elde edilir bir şey olmayacak bugün için. Ay'ın gün boyunca Plüton, Uranüs ve Güneş ile stresli açıları devrede olacak. Bu da bize gerginlik katsayısının yüksek olacağını ve o çok ihtiyacımız olan huzur ve dengeye ulaşmak için gösterilen gayretin tek taraflı kalabileceğini işaret ediyor.

Olsun vazgeçiyor muyuz? Hayır. Bazen sırf biz isyan edelim, “eeee yeter artık” diyelim, kestirip atalım, ipleri koparalım, “ne halin varsa gör” diyelim, “inceldiği yerden” diye başlayan cümleler kuralım, “teker teker gelin kardeşim” diye sitem edelim,  “yetti gari” diye hayıflanalım noktasına hizmet eden kişi ve durumlar sıraya girmiş ve bize özel kabul günü yapıyor oluyorlar. Çok olmuştur bana öyle... Bazen insan birileriyle muhatap olmaya çekinir ve sırf hır gür çıkmasın diye görmezden gelmeyi tercih eder hale gelebiliyor. İşte bugün de o kabul günlerinden biri olabilir.

Özellikle ÖĞLEN SAATLERİ VE SONRASI iyice dikkat, özen ve sabır gerektiriyor. Önemli işlerinizi erken saatlerde halletmenizi öneririm. İlerleyen saatlerde hoşgörülü insanlarla karşılaşma, uyum ve işbirliği sağlama durumu zorlaşacak. DAMARINIZA BASAN İNSANLARI ANLAMAYA ÇALIŞIN. Neden bu şekilde davrandığının görünürde olmasa bile bir nedeni mutlaka vardır. Enerji boyutunda ya da ruhsal seviyede… Size ya da kendisine hizmet eden. Ya da hepimize...

Susmak, saygı duymak ve koşulsuzca iyi davranmak büyük erdemler olacaktır. BAZEN SİZE KÖTÜ DAVRANAN, NEGATİF ENERJİSİNİ ÜZERİNİZE AKTARAN İNSANLARA SADECE SEVGİ TEMELLİ YAKLAŞIMLARDA BULUNMAK BÜTÜN KÖR DÜĞÜMÜ ÇÖZMEYE YETEBİLİYOR.

Bir tartışmanın, gerginliğin, anlaşmazlığın ortasında kalmışsanız yapacağınız şeyler, vereceğiniz tepkiler iyiliğe hizmet etsin mutlaka.
En güzeli tabi ki bu gibi durumlara hiç maruz kalmamak… Çok önemli görüşmeleriniz, bağlantılarınız, kadın erkek temelli ilişkileriniz için çok da destekleyici bir gökyüzünün olmayacağını bilmekte fayda var özellikle günün ikinci yarısında.
AKŞAM SAATLERİNİN heyecan arayışı ve haraketlilik beklentisi nedeniyle, hız ihtiyacı sebebiyle duygusal ve fiziksel travmalara davetiye çıkaracağını, genel olarak duygusal kriz ve patlamalara açık olduğunuz bir gün yaşanacağını da hatırlatmak isterim.
Sabır, anlayış, hoşgörü gibi şeyler önemli...

6 Temmuz PAZAR

AY YİNE TERAZİ BURCUNDA olacak. Eşimiz, ilişkimiz, sanat ve estetik konulu şeyler bugün için ön plana çıkacak. Bu açıdan bakınca bir Pazar gününe yakışır temalar. Bugün bir şekilde huzuru, mutluluğu ve verimi yakalamak istiyorsak yapmamız gereken en önemli şey iş birliği halinde olmak, uzlaşmacı tavırlar ve adil kalabilmek olacak. Herkese eşit mesafede ve objektif olabilmek, herkesin eşit olduğunu kabul edebilmek her zamankinden kolay olacak. “Ben” demek kadar “biz” demeyi de becerebilmek bugün hayli önemli.  Bunun dozunu kaçırıp ben ve benim isteklerim kısmını pas geçmediğiniz sürece, sırf huzur kaçmasın diye kendi isteklerinizi geri plana atmadığınız ve gönüllü olmadığınız şeylere evet der hale gelmediğiniz sürece yani tavizin dozunu kaçırmadığınız takdirde güzel olabilir.
Uzlaşmayı planladığınız, orta yolu bulayım dediğiniz görüşmeler için uygun. ( Özellikle öğlen saatleri)

ÖĞLEN SAATLERİ çıkacağınız kısa seyahatler, zihinsel odaklı işler, eğitim ile alakalı şeyler, finansal gayretler, yakın çevrenizle bir arada olacağınız planlar, kardeşlerle geçirilen zaman verimli ve keyifli olacaktır. Bu saatlerde kendimizi ifade yeteneğimiz, el becerilerimiz, yazma, çizme, anlatma, anlama kapasitemizde yüksek olacak.

SAAT 18:31 DEN SONRA AY 4 SAAT KADAR BOŞLUKTA olacak. Yeni bir girişimde bulunmak, uzun vadeli bir plana adım atmak için çok destekleyici olmayacak akşam saatleri. Üstelik de aşırı sosyal ortamların gergin ve keyif kaçıran etkileri altında olacağız. Eğer bir yere, yemeğe, iftara davetliyseniz hem yapmacık ilişkiler ölçüsüz samimiyetler hem de yedikleriniz eğer dozu kaçırmışsanız sizde rahatsızlık yaratabilir.
SAAT 22:34 DEN SONRA AY YAKLAŞIK 2,5 GÜN İÇİN AKREP BURCUNA geçecek.

Tüm hafta boyunca gönlünüzdeki güzellikler sizinle olsun…
Hayrınıza olana da gönlünüz razı olsun…

Samiye Özbaş Soysal

Ay boşlukta takvimi için

Astrolojik danışmanlık talepleriniz için

"2014 Yılına Dair" yazım için

2014 Yıllık Burç Yorumları için


Yorumlar

Popüler Yayınlar