Astrokarmik ile 11 Mart Haftası...


PAZARTESİ sabahı, bir Pazartesi sabahıyla bağdaşmayan güzellikte başlayacak. Ay'ın Satürn ve Plüton ile uyumlu açıları sayesinde klasik bir Pazartesi sendromu yaşanmayacak… Söylenerek kalkmak veya eziyet çekercesine evden çıkmak yerine, sorumluluğunun bilincinde, dinç ve günün getireceklerine hazır bir şekilde uyanacağız. Özellikle duygusal olarak kendimizi çok güçlü hissedeceğimiz bir sabah olacak. Ay'ın yeniay öncesi iyice enerjisinin azaldığını, balsamik fazda olduğunu düşününce bu oldukça destekleyici bir etki olacak. Ancak yine de bu silkeleyen ve kendine getirmeye çalışan etkiyi arkanıza alıp önemli olabilecek işlere yeltenmeye kalkmadan önce bir kez daha düşünün. Yeniayı beklemek daha fazla verim almamızı sağlayacaktır.

Bunun yanı sıra balsamik dönemlerin bırakma enerjisi barındırdığını söylemeden edemeyeceğim. Örneğin ben istifamı Ay balsamikdeyken vermiştim. Bu tam bir bitirme ve sona erdirme enerjisi aslında. Her bir bitiş yeni bir başlangıcı peşinde getirdiğinden bu açıdan bir ihtiyacınız varsa oldukça verimli bir etki. Hem de duygusal olarak güçlü olacağız dedim ya. Bırakmak isteyip de bir türlü o gücü kendinizde bulamadığınız şeylerden kurtulma zamanı olabilir bu.

Sonrasındaki yeni başlangıç için ise birazcık sabır. Güzel bir arınma ve yeri dolsun diye bir boşluk yaratma istiyorsanız bugün ideal olabilirJ

Öğlen saatlerinde duygusal olaylar yaşanabilir. Biraz rehavet olsa da yine de genel anlamda huzurlu ve mutlu hissedeceğiz kendimizi. Özveri ve anlayışın ilişkilerde uyumu getireceği etkiler altında olacağız. Uzlaşmalar ve destekleşmeler için ideal. Bugünün enerjisinde genel olarak mağduriyetleri görmezden gelmeme ve herkesin birbirine el vermesi gibi etkiler var.

Saat 21:51 de 21 derece Balık burcunda bir yeniay meydana geliyor. Güneş, Ay, Mars, Venüs, Kiron, Neptün ve Merkür 'ün Balık burcunda yerleşimi ile birlikte düşünülünce, bu yeniayın temalarının oldukça vurgulu olacağı görünüyor. Her zamankinden daha duygusal ve hassas olacağımız kesin.  Bu yeniay bizim, sezgisel yanımızı, ruhsal konulara eğilimimizi, yaratıcılık gerektiren konulardaki yeteneklerimizi ve duygularımızı açığa çıkaracak olayları tetikleyebilir. Hayır işleri ve bizim dışımızdakilere de faydası dokunacak işlere ait başlangıçlar, rüyalarda artış, yardımlaşmayı gerektiren durumlar, iç dünyamıza çekilme ihtiyacı görülebilir. Çok fazla mücadelenin olmayacağı daha çok “kabulleniş” ve “akışa bırakma” enerjisini yayacak bir yeniay.

Mistik çalışmalara, meditasyon v.b. şeylere başlamak, dini felsefi aktivitelere adım atmak, sanatsal yönü olan bir hobiye ağırlık vermek için iyi bir dönem olabilir.

Yeniayın Aydüğümleri ile yaptığı olumlu açılar olaya yine kadersel ve bize destek verecek bir etki katıyor. Önüne geçemeyeceğimiz ve hatta geçmek de istemeyeceğimiz akan bir nehre kendimizi bırakmış gibi olayların olmasına göz yumduğumuz, izin verdiğimiz, razı olduğumuz, istediğimiz bir durum söz konusu olabilir.

Bu kadar balık burcu vurgusu ile gerçekleşen bir yeniayda işin içinde bir de Neptün olunca, sanki bazı aldanmaları ve mantıksal yanın yeteri kadar kullanılamamasını da beraberinde getirebilir. Ütopik hayallere dalıp olmayacak dualara amin deme riski de mevcut bu durumda. Gece yeniay sonrasındaki rüyaların geçmiş ve geleceğe dair önemli mesajlar barındıran nitelikte olması da mümkün.

Yeni ay dileklerimizi yaparken bile içimizden çok fazla bireysel bir şeyler gelmeyecek diye düşünüyorum. Öyle de olsun umalım… “Kendi hayrım ve bütünün hayrı” için diyerek niyetler edelim. Bu taze ve saf sevgi enerjisinin çoğalmasını ve evrenin iyiliğine akmasını dileyelim hepbirlikte…

SALI sabahı saat 08:25 de Mars 20 Nisan tarihine kadar kalacağı Koç burcuna geçecek. Savaş ve mücadele gezegeni olan Mars bu burçta yönetici konumunda. Kendi doğasını yerine getiren ve mücadele adına ne gerekiyorsa yapan bir döneme giriliyor yani. Kişisel haritalarımızdaki Mars, hayatta en çok ne için mücadele verdiğimizi ve bu mücadeleyi nasıl verdiğimizi simgeliyor. Ana tema devam etmekle birlikte hangi evimizden geçiyor ise o alanlarda bir uğraş, hareketlilik ve her zamankinden daha fazla efor sarf etme ihtiyacı doğuyor. Karşımıza çıkan olaylara karşı her zamankinden daha cesur ve gözü kara bir şekilde atlayacağımız ve çabuk karar verip, çabuk harekete geçeceğimiz bir dönem olacak bu. Risk almaktan çekinmeyip, olası hatalardan da pes etmeme etkisi yaratıyor Koç burcundaki Mars. Rekabetten kaçınmama ve kazanmak için gerekeni yapma durumu oluyor.

Bu kadar pozitifin yanında tabi ki bir miktar da risk mevcutJ En belirgin olanlarından biri de “kontrolsüzlük” durumu. Bunun yanında; lafını sözünü esirgememe ve egonun ön plana çıkıp, başkalarının ihtiyaçlarını göremeyecek kadar gözleri karartması, engellere karşı öfke ile karşı gelebilme riskleri mevcut bu dönem için. Her zamankinden daha çok tartışmaya şahit olabiliriz bu süreçte. Zira herkes kendi istediği olsun, ama hemen olsun ve bir de kimse buna karşı çıkmasın isteyecek. Yaşam alanlarının ortak kısımları sanki elektrik yüklenmiş gibi olacak. Çakışacak. Bu süreçte kendimizi enerjik hissetme ihtimalimiz de yüksek. Bu durumda fazlasını harcayacak yer bulmamız gerekiyor. Mümkünse yani imkanınız varsa spora başlamak ve bu enerjiyi doğru yöne kanalize etmek iyi olabilir. Buna veya enerjiyi boşaltacak başka bir aktiviteye yönelmezseniz, sürekli didişen ve hatta kavgaya yer arayan tipler şeklinde dolaşabilirsiniz ortalıkta.

Sakinleşmenizi sağlayacak aktiviteler de fayda sağlayabilir. Önemli sayılabilecek ve hızla yol alıp, mücadeleden galip çıkmayı ümit ettiğiniz işler için, fiziksel efor gerektiren şeyler için kullanabilirsiniz bu dönemi. Merkür retrosunun halen devam ettiğini göz önünde bulundurmanızı da hatırlatmak isterim.

Saat 08:26 dan sonra öğlen saatlerine kadar Ay boşlukta olacak. Eğer bir atılım yapacaksanız Ay'ın burç değiştirmesini bekleseniz daha iyi olabilir.

Saat 13:18 den sonra Ay da Koç burcuna geçecek.  Ay Koç burcundayken, girişimci ve cesur bir ruh hali kaplıyor bizleri. Temposu yüksek ve hareketli olacak gibi görünüyor günün özellikle ikinci yarısı. Cesaret kattığı kesin… Ancak bu arada da sürekli bir haklı olma telaşına sokuyor. Ve bunun için mücadele etmekten kaçınmayıp ispatlamak için elinden geleni yapma içgüdüsü veriyor. Kavgacı bir tutuma yenik düşmediğimiz sürece Koç enerjisi birçok güçlüğün altından kalkabilme ve yapmamız gerekenleri yaparken yeterli enerjiye sahip olma desteği sağlıyor mutlaka.

Ay Koç burcuna geçtikten sonra Mars ile kavuşacak. Kolay sinirlenme ve telaşla hata yapma riskine rağmen hızlı hareket ihtimaliniz olan saatlerde olacağız.

Huzur ve dengeyi ancak irade ve otokontrolün devreye girmesi ile sağlayabileceğiz. Günün geri kalanında Ay'ın başka bir temel açısı olmayacak ve dinamizm ile günü tamamlayacağız.

ÇARŞAMBA sabahı hızlı bir şekilde başlayacak. Duyacağımız bazı haberler güne renk katıp bizi monotonluktan kurtarabilir. Gelen haberler veya öğrendiklerimiz bizi canlandırıp yerimizde duramaz hale getirebilir. Geceyi sıkıntılı geçirdiyseniz bile, sabah saatleri buna rağmen sanki yeteri kadar dinlenmiş de geceden pause düğmesine basılmış ve sabah kaldığı yerden devam ediyor modunda olabilirsiniz. Ne güzel bir enerji… Genel bir mutluluk hali. Bilgiye aç ve soru işaretleriyle dolu bile olsa yaşanacaklara hazır bir ruh hali bu. Ne olacağını bilmeden yaşamam inadı yerine, bakalım bu yaşanacaklar bana ne tecrübeler kazandıracak merakı hakim olacak genel anlamda…

Eğer sabır göstermeyi biraz becerebilmişsek gün çok güzel ve detekleyici bir enerji ile başlayacak. Saat 10:02 ye kadar hız katmayı istediğiniz işler ve bolluk bereket beklentisi içinde olduğunuz adımlar için uygun.

Bu saatten sonra ise Ay günün geri kalanında hatta Perşembe akşamına kadar boşlukta olacak. Akitler ve uzun süreli planlar için çok uygun olduğu söylenemez bu enerjinin. Sonuç negatif olur demiyorum ama ne olacağı bilinemez. Bir muammaya adım atmış ve ne çıkarsa bahtıma der durumda oluruz. İdeal olanı, zaten devam eden işlerimize yönelmek olabilir Ay boşluktayken.

Öğleden önce saatlerinde irade ortaya koymamız ve kendimizi bilmemiz gereken olaylar yaşanabilir. Duygusal olarak gerginleşmemize neden olacak, patlayıcı tepkiler vermeye zorlayacak durumlarda kalırsanız, gereksiz çıkışlar yapmamaya çalışmanızı öneririm.

Takıntı haline getirdiğiniz bir mesele varsa eğer bununla yüzleşmeniz ve tüm çabanıza rağmen elinizden bırakmanız gerekebilir. Vazgeçmeyi bilmek için teşfik edileceğimiz etkiler olacak gökyüzünde. Çok fazla şeye sahip olma hırsınızn, sahip olduğuna inanma egosunun bizi dönem dönem ne kadar zorladığının farkına varıyoruz aslında. Ama önüne geçmek her zaman o kadar da kolay olmuyor. Biz her şeye “benim, senin, onun” yaftasını yakıştırıyoruz. İşin dramatik tarafı bunu insanlar için de yapıyoruz. "Benim" olan ne kadar çok şey varsa da o kadar mutlu oluyoruz. O kadar çok mutlu oluyoruz ki benim dediğimiz şey bizim bir parçamız haline geliyor. Eşya ya da insan hiç fark etmez bizden ayrıldığında da, ruhumuz bedenden çıkmış ya da gerçek anlamda bedenimize ait bir uzvumuzu yitirmişiz muamelesi yapıyoruz.

Arada bir bunun böyle olmadığını ve olmaması gerektiğini hatırlatan olaylar da olmasa artık ne olur bilinmezJ Zorlayıcı deneyimlerle, sahip olma hırsının törpülenmesi gerekebiliyor zaman zaman… Eğer bu günlerde bu tarz bir tecrübe yaşarsanız, bırakmayı veya vazgeçmeyi deneyin. Ama sadece lafda değil, yürekten gelecek şekilde...

Bugün, herkes tarafından bilinmeyen bazı gerçeklerin ve sırların ortaya çıkışını kolaylaştıracak etkiler de var gökyüzünde. Eğer özellikle aranıyorsanız kullanın. Ancak bazı gerçeklerin can sıkıcı olabileceğini de göz ardı etmeyin.

Bir de bugün fikirbirliği sağlamak istediğiniz önemli görüşmelerde herkesin kendi bildiğini okumaya çalışabileceğini unutmayın. Genel anlamda tecrübeye rağbet edilmeyip büyük sözü dinlenmeyecek gibi görünüyor özellikle öğlen saatlerinde.

PERŞEMBE gününün ilk saatlerinde Venüs'ün Ay düğümleri ile olumlu açıları kesinleşecek.  Bu da, özellikle ilişkiler ve aşk konusunda yeni bir takım tecrübelere işaret ediyor olabilir. Bizi olgunlaştırma ve büyütme şansı verecek olan bazı kişi ve olayları hayatımıza getirebilir günün enerjileri. Bizi risk almaya yönlendirecek bir etki yapacak bu açı. Garantici bir tavrımız varsa her şey lehimize gibi görünse de adım atmakta zorlanabiliyoruz bazen. Ancak içten içe biliyoruz ki bu bir fırsat ve her an insanın karşısına bu kadar net çıkmıyor.

İşte bu gün de böyle fırsatları önümüze perdesiz bir şekilde çıkaracak bir gün olabilir. Bilinç düzeyinde farkında olduğunuz amacınız her ne olursa olsun, ruhsal amacınız doğrultusunda büyümeye destek verecek olaylar hatta kişiler yanınızda olacaklar. Bu bir dostluk, aşk veya dışarıdan bakınca hiç de özel olmayan bir ilişki vesileyle karşınıza çıkabilir.

Yeni bir tema belirmese bile, hayatınızdaki ilişkilerin en azından bir ya da birkaçının sizin ilerlemenize nasıl destek olduğunu sizi büyüttüğünü fark etmenize neden olacak durumlar yaşanabilir. Genel anlamda ilişkiler açısından şansın bizden yana olacağını da eklemek isterimJ

Günün tamamında Ay Koç burcunda ve boşlukta olacak. Heyecan arayışında olacağımız, risk almaktan çekinmeyeceğimiz ve sabit durmaktan hoşnut olamayacağımız bir gün olacak. Eğer olaylar istediğiniz hızda ilerlemezse veya tam da istediğiniz gibi neticelenmezse sukunet en büyük erdem oalcak bu gün için. Bencilce bir inadın ve çocukça ısrarların vereceği karşılık iki yönde de olabilir unutmayın. Fiziksel güç gerektirecek işlere yeltenmek, spor yapmak ve hareketli bir temponun içinde olmak için ideal bir gün olabilir. Öyle ya da böyle içimizdeki enerji yoğun olacak. Bunu doğru işlere harcamazsak kavga gürültüye sakarlığa ve kazalara neden olma ihtimalimiz var.

Saat 21:09 da Ay Boğa burcuna geçecek. Eğer gün içinde sukuneti ve huzur bulmakta zorlanmışsanız en azından gecenin bunu size getireceğini söyleyebilirim. Sakin ve durağan, güven duygusu ile geçirilecek güzel bir gece olacak. Günün yorgunluğu biraz tembellik olarak da kendini gösterebilir. Geç saatler sırf keyfine güzel yiyeceklerle kendinizi ödüllendirme ihtiyacı duyarsanız bunu kontrol etmeye çalışın. Abartma riski olabilir.

CUMA sabahına huzurla uyanacağız. İletişim trafiğinde artış olacak ancak bunun yorucu bir etki bırakmaması elimizde. Güven duyduğumuz ve dilinden anladığımız, konuşmasanız bile ne hissettiğinizi ne söylemek istediğinizi anlayan insanlara zaman ayırın özellikle sabah saatlerinde. Yürekten gelen sohbetler için ideal olabilir. Eğer bir konuda bir ihtiyacınız olursa bu sabah saatlerinde varsa kardeşiniz ya da yakın bir akrabanızdan veya komşularınızdan destek istemekten çekinmeyin. Aynı şekilde bir talep size de gelebilir. Elinizden geleni yapın ve dara düşeni o halden çıkarmak için imkanınız varsa eğer kullanın. Çözüm üretmek ve alternatifler yaratmak için biraz zorlayın kendinizi. Aslında zorlamaya gerek kalmadan iyilikle de işler akacak gibi görünüyor. Bu sabah bilgi anlamında da istediğiniz desteği kolaylıkla alabilirsiniz.

İletişim konularında, yolculuklarda her şey rast gidecek diyebilirim. Ticari konular, hesap kitap işleri, yazıp çizmek ve kendini ifade etmek için uygun enerjiler olacak gökyüzünde. Bir miktar kafa karışıklığının mümkün olduğunu aklınızdan çıkarmayıp detaylara pür dikkat bakmanızda fayda var. Zira bu sabah bütüne bakmaktan detayları kaçırma ihtimalimiz de olabilir.

Gün boyunca Ay Boğa burcunda ilerleyecek. Mevcut şartlarımızı koruyup kendimizi güvende hissetmek isteyeceğimiz, maddi konuların ve verimliliğin önem kazanacağı etkiler olacak gün boyunca. Zorunlu olmayan değişimlere sıcak bakmayacağız. O nedenle de yeni bir atılım için pek fırsat yaratmayacağımızı söyleyebilirim.

Akşam saatleri güçlüklere göğüs germe ve engellere takılma teması hakim olacak. Beklentinin ve yapılması zorunlu olan şeylerin ağıtlığı altında ezilmiş gibi hissedebilirsiniz kendinizi. Bu akşam girişeceğiniz işlerin biraz ağır aksak ilerleyebileceğini, bir sürü kural veya prosedüre takılabileceğini unutmayın.

Ancak “kul sıkışmadan hızır yetişmez” sözünü hatırlatır biçimde birileri imdadınıza yetişebilir. Veya siz bu işin içinden nasıl çıkarım diye düşünmeyi deneyebilirsinizJ Mutlaka güç birliği yapacağınız birileri vardır.

Biz ise “Allah dağına göre dumanını veriyor” lafını daha çok tercih ederiz nedense. Yani her türlü güçlüğün üstesinden ille de “tek başına” gelmemiz gerekiyormuş gibi. “Hızır”dan alınan desteğin bizi zayıf ve çaresiz hissettirmesine engel olamıyoruz bir türlü. Üzerinde çok çalışıyorum ben. Destek almanın da en azından vermek kadar önemli olduğunu hayatıma yerleştirmeye çalışıyorum. Ama ben dahil tüm güç tutkunları, destek almamak adına bir sürü albeni bahanesi sıralayabiliyoruz bir gereklilik doğduğunda…

İşte bu akşam için size bir tüyo. Kimden destek alacağınızı bilebileceksiniz veya siz bilmeseniz bile karşınıza çıkacak. Alıp almamak sizin tercihiniz. Almasanız da bir şekilde üstesinden gelme şansınız var. Ancak asıl işin güzel tarafı desteği kabul ederseniz her şey daha kolay olacakJ

Araştırmalar, istikrarlı bir biçimde bir konuya derinlemesine odaklanmak ve irade gerektiren şeyler için bir başlangıç yapmak adına güzel bir akşam olacak.

CUMARTESİ gününün tamamında Ay Boğa burcunda ilerleyecek. Tatil gününe yaraşır bir enerji bu. Huzur içinde geçirilmeye aday bir gün gibi görünüyor. Rahatımızın ön planda olacağı, sadece boğazımızı doyurmakla kalmayıp, damak ve göz zevkimizi de doyurmak isteyeceğimiz, parayı gereksiz şeylere harcamak istemeyip güzel olan her şeye güzel gözlerle bakmayı bileceğimiz bir etki olacak gökyüzünde. Doğa ile iç içe vakit geçirmek, varsa bahçenizle uğraşmak, güzel ve özel tatlar yaratmak için mutfağa girmek ve bedensel ve ruhsal olarak kendimizi dinlendirmek açısından verim alabileceğimiz bir cumartesi bu.

Risksiz ve iddialı olmayan tercihlere çekileceğiz gün boyunca. Keyif unsurlarında aşırıya kaçmamak ve hareket etmemiz gereken yerleri bilmek kaydıyla çok keyifli bir gün geçirebiliriz. Eğer fırsatınız varsa kendinizi biraz şımartabilirsiniz de bugün. Güzel kokulu ve rahatlatıcı yağlarla yapılmış bir masaj fena fikir değil aslındaJ

Akşam saatleri ise günün en keyifli zamanları olacak diyebilirim. Özellikle ilişkilere yansıyan olumlu etkiler günün zirvesini yapacak. Romantik bir akşam yemeği için de uygun, duygusal olarak sizi bütünleyen ve kendinizi yanında rahat ve güvende hissettiğiniz insanlarla bir araya gelmek için de. Uçuk kaçık ve sıra dışı bir eğlence planlamıyorsanız eğer, bu akşam aradığınız tüm samimiyeti ve sevgi dolu paylaşımları bulabilirsiniz. Sevdiğiniz şeyleri yapmaya çalışın... Sizi mutlu eden planlara dahil olun ya da siz bu planları yapıp sevdiklerinizi de ortak edin.

Keyif olayını ve yediğiniz içtiğinizi abartma riski az da olsa var. Tadınızı kaçırmamak adına ölçüyü tutturmak ve özellikle midenizi yoracak yiyecek ve içeceklerden kaçınmak iyi olur.

PAZAR Saat 01:11 den sonra sabah saatlerine kadar Ay boşlukta olacak. Saat 08:10 da ise İkizler burcuna geçecek. Dünün durağan ve sakin enerjisi yerini bugün hareketli ve canlı bir enerjiye bırakacak. Değişken ve biraz da kararsız ve huzursuz bir ruh halinde olabiliriz bugün. Aynı zamanda da şartlardaki değişime daha kolay uyum gösterme eğiliminde olacağız. Her şeye merakla atlayacağımız, çok duyup çok konuşma ihtiyacında olacağımız bir gün olacak.  Merak ettiğimiz konularda bilgi sahibi olmak, haberleşme araçlarını kullanmak, yazmak, çizmek, el becerisi gerektiren işlerle uğraşmak, kısa seyahatler yapmak için oldukça elverişli bir gün. Günü sakin ve dinlenerek geçirmeyi planlıyorsunuz bunun pek mümkün olamayacağını görebilirsiniz.

Öğleden sonrasında öne atılmayı ve bilgimizle kendimizi göstermeyi gerektiren işler için ideal. Etki bırakmak ve lafı sözü esirgemeyip bildiğinizi açık sözlülükte ifade etmek istediğiniz konuşmaları özellikle bu saatler için planlayabilirsiniz. Trafikte iseniz bir hız tutkusu kaplayabilir. Ya da akmayan bir trafik sinirlerinizi bozabilir. Her iki durumda da sınavınız sabırlı olmak, unutmayın.

Güç ve cesaret isteyen işlere atılabilirsiniz öğleden sonra. Akşama doğru isebu enerji biraz azalacak. Kendinizi günün temposuna yenik düşmüş ve bu yüzden de yorgun ve bitkin hissetme ihtimaliniz var. Üstelik de kafanız biraz karışmış olacak. Yanılmaların ve yanlış olabilecek tercihlerin ihtimali yükseliyor bu saatlerde. Önem verdiğiniz iş ve görüşmeleri 16:00 ve sonrası için mümkünse planlamazsanız iyi olur.

Akşam saatleri sözlerin yanlış anlaşılması, patavatsız sayılabilecek laflar ve kendini yeteri kadar ifade edememe söz konusu olacak. Tutulmayacak sözler vermek ve her duyduğunuza itibar etmekten kaçınmanızı önerebilirim. Beklenen haberlerin gecikmesi, yolculuk söz konusu ise aksamalar yaşanması mümkün. Karar vermeniz gereken şeyler varsa çok diretmeden mümkünse öteleyin cevabınızı. Zira çok kolay karar verme şansımız yok gibi görünüyor özellikle akşam saatleri için. Zaten verdim deseniz bile sonradan vazgeçme veya değiştirme ihtimaliniz yüksek. Bu durum size verilen sözler ve iletilen nihai gibi görünen kararlar için de geçerli aslında.

Saat 22:03 de Merkür geri hareketini tamamlayıp, direkt hareketine dönmeden önce duraklayacak. İletişim konularında, teknolojik aletlerde, haberleşme ve yayıncılıkta, seyahatler konusunda, bilgi alma ve verme sürecinde, bilginin ve sıvıların akışı ile ilgili bir süredir muhtemelen yaşanan aksaklıklar biraz durulacak demek oluyor bu. Hep birlikte çok sevindik buna J Yani ben sevindim ne yalan söyleyeyim. Benim bu retroya kurban giden şeyim cep telefonu rehberimL Demek ki bu rehberde bir temizlik yapmam gerekiyordu diye düşündümJ Yeniden telefon kayıtları oluşturuyorum kendime. Bu arada benden arama bekleyen ve niye aramadı diye hayıflanan kişiler varsa da durum budur vallahiJ Ya siz arayacaksınız ya da bana numaralarınızı mesajla ileteceksiniz ki yeni ve temiz rehberimde sizi kayıt edebileyim ve mutlu olayım.

Haftanın son gökyüzü hareketi hayatımızda var olan aksaklıkların yoluna gireceğine işaret ediyor olsun diye umut edelim hep birlikte.

Tüm hafta boyunca gönlünüzdeki güzellikler sizinle olsun…
Hayrınıza olana da gönlünüz razı olsun…


Samiye Özbaş Soysal

Yorumlar

Popüler Yayınlar