3 Aralık Haftası için Yorumlarım...


Merhaba,

Neşeniz bol olsun dileklerimle…

PAZARTESİ saat 03:58 itibariyle Ay yaklaşık 2 gün için Aslan burcuna geçiş yapacak. Geçtiğimiz iki günün kapalı ve duygusal hali yerini daha aktif ve sosyal bir enerjiye bırakacak. Davetler, eğlenceler, neşe veren her türlü uğraş bizi çekecek bu günler süresince. Yalnız kalmayı değil, insanlarla hayatın güzel yanlarını ve sıcaklığımızı paylaşmayı tercih edeceğiz. Çevremizdeki insanlar bizi şımartsın isteğinde olacağız. Olumlu tarafları daha çok öne çıkarma ve kibir riskine karşı dikkatli olmak gerekebilir belki. Bir de ek bir bilgi: Ay'ın Aslanda olduğu günler saçlarınızla ilgilenmek ve şekil verip bakım yaptırmak için daha elverişli olabiliyor. Belki bu konularda faydalanmak isteyebilirsiniz Ay’ın enerjisinden…

Sabah saatleri itibariyle aslında Pazar gününden bu yana etkili olan Güneş-Jüpiter Karşıt açısı kesinleşecek ve gün boyunca da etkisi hissedilecek. Bu açı etkisi ile birlikte insanlarda zaten Aslandaki Ay'ın da verdiği bir durum iyice risk halini alacak. Herkes kendini öne çıkarmak ve olduğundan daha fazlasını göstermek eğiliminde olacak. Ancak aşırı özgüven ve iyimserlik de başımızı ağrıtabilecek.

Özgüven çatışması diğer çatışmalardan daha zarar verici olabiliyor bazenJ Olduğumuz gibi görünmek değil de daha fazlaymışız ya da daha doğru tabiri ile bize göre daha iyisiymişiz gibi görünme eğilimi hissedilecek çevremizde. Abartılı konuşmalar, herkesin sahip olduğu maddi ve manevi değerleri, üzerine bin katarak sunmaya çalışması v.b. şeyler.

Bu açı etkisiyle aynı zamanda yeteneklerimiz ve doğal ya da edinilmiş becerilerimizi ortaya koymakta zorlanma ve kendimizi olduğumuzdan farklı bir biçimde yansıtma riskimiz var. Yani bunu illa da bilerek yapmamız gerekmiyor. Örneğin, bir sunum yapmanız gerekiyordur. Aslında bu konuda tecrübeniz ve bilgi birikiminiz oldukça yüksek olmasına rağmen, tam da zamanı geldiğinde bir türlü şanssızlıklar peşinizi bırakmaz. İşte o an sizi hiç tanımayan ve normalinizi bilmeyen kişiler karşınızdaysa ne olacak sizce? Beklenileni verememiş ve üstelik de bambaşka bir imaj çizmiş olacaksınız. Eğer yabancı kaynaklı ve yurtdışı bağlantılı bir işiniz varsa bunları gerçekleştirmek ve net kazanımlar elde etmek de zorlayıcı olabilir gibi görünüyor. Şansın, kendini ortaya koymak konusunda yaver gitmediği bir gün gibi sanki…

Öğlen saatlerinde enerjimiz oldukça yüksek seviyede olacak. Zaten bir Pazartesi olmasına rağmen pek “sendrom” dan eser olmayan bir güne adım attık. Ne ala… Keşke her Pazartesi sabahı böyle yaşam enerjisiyle dolu olsak… İşte güne böyle bir havada başlayacağız ve de tam öğlen saatlerinde bu coşku iyice artacak. Heyecanımız önüne geçilmez hale gelecek. Farklı bir şeyler yapmak ve içeriğinde her ne olursa olsun bizi eğlendirsin ve mutlu etsin isteyeceğiz. Sanki arkamızdan atlı kovalıyor da bir yere yetişmeyeceğiz ama kovalamaca oynuyoruz gibiJ Bu durum aslında çok keyifli gibi görünmesine rağmen bence insanı biraz da yorabiliyor. Ve ne için yorulduğun da belli değil. Nefes alın... verin… ve kendinizi rahatlatmaya çalışın.

Eğer idareli harcamamışsanız enerjinizi öğleden sonra dur bakalım diyecek beden. Nereye koşuyorsun? Şaka bir yana öğlen saatlerinde elinize aldığınız işleri bir an önce bitirme telaşına kapılma ihtimaliniz var.  Ve eğer bu bahsettiğim kovalamaca oyununun tuzağına düşmüşseniz yani görevlerinizi hız adına ihmal etmişseniz sıkıntılı saatler yaşayabilirsiniz. Birileri mutlaka yapmanız gerekenleri ve bunların doğru dürüst yapılması gerekliliğini size uygun! bir dille anlatacaktır.

Amacımız neydi eğlenceli, neşeli ve hızlı bir gün geçirmek. İşte bu noktadan sonra bu pek mümkün değil gibi görünüyor. Biz istesek de istemesek de bir kasvet hissedilecek çevrede. Yapılacak işler bizi bekliyor olacak. Ve tabi ki niyet bu olmayınca da iyice yük olacak ve bu ruh haliyle de tamamen eziyet halini alacak, bitmek bilmeyecek. Akşam saatlerinde Ay'ın başka bir temel açısı olmayacak ve bu etkileri azalarak da olsa akşam saatlerinde de hissedeceğiz. Ne yazıkL Siz yine de en azından eve geldikten sonra daha neşeli uğraşlara odaklanmaya bakın bence.

SALI günü özellikle sabah saatleri olmak üzere oldukça keyifli geçecek gibi görünüyor. Tüm gün bizi yoracak bir şey olmayacak da sanki şarj olacağız pozitiflerle. O kadar çok yaşam telaşının içinde sürürkleniyoruz ki, çoğu zaman kafamızı kaldırıp bize ya da çevremize gerçek anlamda neler oluyor diye bakma fırsatı ulamıyoruz. Sınırlar ve önceliklerimizin bizi ayırdığı bizim dışımızdaki dünya ile ilgilenmek için bir çaba sarf etmiyoruz.

Duyarlı olabileceğimiz ve iyi niyeti koşulsuz sunabileceğimiz bir sabaha günaydın demek ne kadar güzel... Sen-ben; senin-benim savaşlarını çok da fazla yaşamayacağız diyebilirimJ Diğer insanların ihtiyaçlarını karşılayabilecek güç ve hevese sahip olduğumuzu hissedeceğiz. Yaşam enerjimiz yüksek olacak.

Yani bu salıveren bir “birlik” değil. Öylesi de güzel tabi ki ama, bu günkü gücü eline alan, destek verip kollayan bir birlik hali. Yani birimiz hepimiz, hepimiz birimiz için der gibi... Duygusal anlar yaşamayı beklememek gerekir. Zira öyle bir eğilim olmayacak. Sadece destek, birlik ve bunların yarattığı bütünlük yoğun bir şekilde hissedilebilecek. Herkes anlaşmak ve uzlaşmak çabasında olacak. Özellikle karşı cinsle olan ilişkilerdeki ahenk göz dolduracak. Merhamet ve fedakarlık temaları da belirgin olabilir. Normalden daha pozitif ve paylaşımcı olacağız.

Belki bir miktar da olsa dişil enerji ile çekişme söz konusu olabilir.  Yani eğer günün pozitif enerjisi gölgelenirse bu hayatımızdaki kadın figürlerinden kaynaklanabilir. Ama emin olun tadımızı bozacak kıvamda bir negatiflik olmayacak.

Eğer önemli ve etki bırakmak, ikna etmek niyetinde olduğunuz görüşme ve buluşmalar varsa bugünü bu amaçla kullanabilirsiniz. Niyetlerinizi adeta drama sergiler gibi etkileyici seviyede aktarma şansına sahip olabileceksiniz. Günün handikapı, bu şeytantüyü ve şans faktörü kaynaklı olacak şekilde olaylardaki gerçekleri görmek konusunda zorlanma olabilir. Bir de destek konusunu abartıp, ihtiyaç duyulmayan konularda da müdahil olmaya kalkma riski.

Biz çok şey yapabilir durumdayız üstelik de hassas ve duyarlıyız yaJ Neyse, bu bahsettiğim risk bile tadımızı kaçırabilecekmiş gibi görünmedi bana. Kararlılık ve dirayet gerektiren her türlü meseleniz için ideal ve mutlu umutlu bir gün olacak. Çok keyifliJ

ÇARŞAMBA geceyarısından hemen sonra, öğlen saatlerine kadar Ay Aslan burcunda ve boşlukta ilerleyecek. Kalıcı ve uzun vadeli işlere adım atmaktansa, elimizdeki yarım işleri tamamlamak açısından daha verimli olabilecek bir sabah. Ama aklımızı ve algımızı işin içine katmışsak orada bazı sorunlar yaşayabiliriz. İletişim konusu biraz yaralayıcı olabilir gibi görünüyor. Gönlümüzdeki aslana, “dur bakalım her istedik senin olmaz” diyecek durumlarla karşılaşabiliriz. Niyetimiz tam o olmasa bile kendimizi biraz yüksekte görme ve bencilce hareket etme riski olacakL Karşılığı kaba ve yaralayıcı bir şekilde gelebilir, dikkatli olmak lazım! Tamamen güven ihtiyacı ve hayatımızın derin noktaları odaklı bir hassasiyetimiz olacak. Ne söylense sanki yaramıza tuz basacak. Bir de serde yıkılmazlık ve tabiri caizse delikanlılık var ya. İşte o yüzden biraz yıpratıcı bir sabah olabilir duyduklarımız, duymak ve görmek zorunda kaldıklarımız nedeniyle... Yüzleşmelere müsait bir sabahın kıymetini bilelim derim. Yani sözlerin nereye dokunduğunu düşünmeden tepki vermeye kalkmayın. Eğer bir tepki verecekseniz, önce bir durup düşünün. Sizi buna teşvik eden duyguya odaklanın ve bakın bakalım hangi gerçekler sizi kızdırmış. Dikkat edin "gerçekler" diyorum. Gerçek ise neye ve niçin kızalım değil mi? Alın size, keşfetme, doğru değilse düzeltme fırsatı...  Boş tartışmalardan uzak kalmaya dikkat etmenizi öneririm.

Saat 13:52 de Ay yaklaşık 2 gün için Başak burcuna geçiş yapacak. Sosyalliğin eğlence ve neşe kısmını bir kenara bırakıp, iş kısmına odaklanacağımız günler olacak önümüzde. Çalışmak ve elimizde olan işleri mutlaka tamamlamak ve aynı zamanda da kusursuz olanı yaratmak adına daha istekli olacağız. Kusurları görmek konusunda algıda seçicilik oluyor bu etki altında iken. Ve tabi ki asıl amaç bunları ortadan kaldırmak olduğuna göre, dilimiz de elimiz de boş durmuyor maalesefL Eleştiri oklarını hem kendimize hem de çevremize çeviriveriyoruz. Günümüzü verimli bir şekilde geçirmek, çalışmak, sağlığımız ve temizliğimize özen göstermek ve düzenli olmak bizi motive eden şeyler olacak.

Öğleden sonra saatlerinde, yaptığımız fedakarlıkların haybeye gittiğine şahit olup üzülebiliriz. Herhangi bir niyetsizlik sorunu görünmüyor. Ay başakta iken bazen insan kendini mütemadiyen çalışıp üretmeye o kadar kanalize ediyor ki, hele ki doğum haritamızda da bu risk mevcut ise, büyük resmi görmekte zorlanabiliyoruz. Yani ne için uğraş verdiğinin bir önemi kalmıyor bir süre sonra. Oysa arada bir durup ben ne yapıyorum ve yaptıklarım hangi amaca hizmet ediyor diye nefes alma molaları vermek gerekiyor. İşte o zaman gerçekten yapılanlar doğru yönde ve fayda sağlayıcı oluyor.

Kısacası bu öğleden sonrası da çabaların bir kısmının boşa gitmesi ve buna bağlı hayal kırıklıkları yaşama riskimiz var. Beklenenin istendiği kadar alınamaması veya gelse bile işe yaramaması v.b. Yorulmama değdi diyemeyeceğimiz bir etki bu. Yanılma ve yanlış anlaşılma ihtimalimiz de var ne yazık ki. Çok önemli olan ve sonuçlaından tatmin olmayı beklediğiniz şeyler için verimli bir gökyüzü enerjisi olmayacak… Eğer bir sağlık meseleniz, kontrolünüz ya da tedavi planınzı varsa da uygun bir gün değil. Tedaviden yeteri kadar yanıt alamama, ya da tanıya tam ulaşamama riski de var. Erteleyebiliyorsanız erteleyin. Eğer böyle bir şansınız yoksa da herşeyi, sonuçlar ve yan etkiler dahil, doğru anlatıp, anladığınızdan emin olmaya çalışın.

PERŞEMBE sabahının ana teması ciddiyet olacak. Olaylara gerçekçi tarafından yaklaşıp gerekliliklerin tespit edilmesi adına güzel tabi ki. Üstelik de bu tespitleri boşa çıkarmayıp üzerine gidecek azmimiz ve bilincimiz de olacak. Çalışıp başarıyı elde etmek istediğiniz her türlü aktivite ve iş için kullanabilirsiniz özellikle sabah erken saatleri.

Bu arada biraz da olsa, çok bilen çok yanılır durumu olabilirJ Üstelik de düşünün herkes her şeyi biliyor olacak! Görev tanımları, sorumluluk alanları birbirine karışabilir. “Bu şimdi niye benim işime karışıyor” demeyin sakın... Bırakın herkes bildiğini söylesin. Yapın ve olduğu gibi söyleneni kabul edin demiyorum ama dinlemekten de bir şey kaybetmezsiniz. Bilginin ve tecrübenin çakışacağı ve her ikisinin de abartılı olarak sergileneceği bir sabah gibi görünüyor. O nedenle insan ilişkileri gerektiren ve gruplar halinde yapılan işlerdense bireysel sorumluluklarınıza yönlenmenizi öneririm. Hem verim almış olursunuz hem de başınız ağrımaz. Yine de siz kimsenin bahçesine girmemişken, sizin bahçenize dalanlar olursa da ya sabır en etkili telkin aracı olur herhaldeJ

Akşama doğru bütün bu çekişmeleri bir kenara bırakıp tamamen ne istiyorsak ve ne üzerinde çalışıp çabalıyorsak ona odaklanma eğilimi göstereceğiz. Çalışarak elde edilen başarılar adına, oldukça güzel açılar olacak gökyüzünde. Üstelik de ilişkilerimizi de olumlu anlamda bu uğurda kullanma yani network ağımızdan faydalanma şansımız da olacak. Yaptıklarınızdan verim almak ve kayda değer kazanımlar elde etmek için hiç aklınıza gelmeyen kişiler birden karşınıza çıkabilir. Veya size fayda sağlayacak bazı konumlarda tanıdıklarınız olduğunu hatırlayıverirsiniz... Mutlaka olumlu yanıt alacaksınız demiyorum. Hatta aklınıza gelen fikirleri bu akşam hayata geçireceğim diye diretmeyin bile. Daha uygun bir zamana bırakabiliriniz başvuru ve talep aşamasını ama sonuçta bir işi uygun kişilerin desteği ile daha kolay ve hızlı yapmak varken niye ille de zor yolu tercih edesiniz ki?

Konuyu genelleştirirsek, pratik yolları bulup çıkarmakta her zamankinden daha başarılı olacağınızı bir akşam olacak. Mutlaka çalışma hayatınız olarak düşünmeyin. Size ait yaşamı, daha pratik hale getirmek adına çözümler üretebileceğiniz bu saatleri iyi değerlendirin derim. Ama bu arada takdir edersiniz ki, eğlenmek ve romantizm açısından uygun bir akşamda değilizJ

Çatışmalara ve anlaşmazlıklara müsait bir akşam. Özellikle karşı cinsle olan ilişkilerde anlaşma şansı pek görünmüyor. Değişen kararlar ve niyetlerin ayrı olması asıl sorun olabilir. Sanki bu akşam için herkesin ihtiyacı başka başka olacak. Orta yolu bulma şansınız yoksa bırakın herkse kendi ihtiyacı doğrultusunda yaşasın akşamını, ille de ortak vakit geçirelim diye ısrarcı olmamaya çalışın...

CUMA ilk saatler itibariyle algı ve düşünce seviyesinde bir artış ve gerçeklere ulaşma kavrama açısından desteklenmiş olacağız. Bu etki gün boyunca devam edecek. Eğer araştırıp incelemeniz gereken bir çalışmanız varsa çok etki bırakan sonuçlar elde edebilirsiniz. Anlama ve anlatma yeteneğiniz her zamankinden daha yüksek olacak. Özellikle de keşfetmeye ve var olanı çıkarmaya yönelik aksiyonlar için ideal. Bu enerjiyi maddi dünyadaki işleriniz için kullanabilirsiniz. Ama aynı zamanda ruhsal bazı çalışmalar ve farkındalık çalışmaları için de verimli bir gün olarak görünüyor.

Her durumda risk alan bir düşünce yapımız olacak. Hem kişisel hem de bize ait olan şeyler açısından... İşte bu gün alınan bu risk olumlu sonuçlar doğuracak sanki. Kuşkularınızda haklı çıktığınız ve bu yüzden de zarar görmediğiniz hatta olayı lehinize çevirdiğiniz bazı olaylar yaşayabilirsiniz.

Gün boyunca kesinlikle öylesine işler gelmeyecek önümüze. Mutlaka fikirlerimizi ortaya koymamız gereken ve bu fikirlerle şekillenen olaylar yaşayacağız. Bir toplantıya katıldınız mesela... Şöyle kenarda durayım da dinlemede kalayım deme şansınız olmayacak. “Sen ne düşünüyorsun?” sorusunu cevaplamak durumunda kalacağız ve iyi ki de öyle olacak... Eğer bir soruna çözüm üretilmesi gerekiyorsa, “zaten burada üretilmişi var onu uygulayım” diyemeyeceğiz. O çözümü bizim üretmemiz beklenecek. İçsel olarak da sadece uygulayıcı bir modda olmayacağız. Uygulamaya yol gösteren kişi olmayı isteyeceğiz. 

Biz aklımızı kullandıkça rahatlayacak ve herkes açısından daha akıcı hale gelecek bir gündeyiz.

Saat 12:36 itibariyle Ay akşam saatlerine kadar boşlukta kalacak. Yeni bir şeye başlamak için tercih edilmemesi daha uygun olan saatlerdeyiz. Aynı dilden konuştuğumuz ve iyi ilişkiler kurabildiğimiz bu saatleri her açıdan verimli geçirebiliriz. Özel veya iş konulu görüşmeler ve çalışmalar için verimli... Zaten devam eden işlerinize ayırın derim bu zaman dilimini. Yeni ve bağlayıcı kararlar almadığınız sürece, gerginleşmelere fırsat vermeyen hoş dialoglar ve fikir alış verişleri açısından şanslı olacağız. Günün tamamı ve tüm açılar, titizlikle ele alınması gereken hesap kitap işlerini ve araştırma inceleme gerektiren konuları işaret ediyor. Kusursuz raporlamalar yapılabilir mesela. Detaylara girmenin zaman kaybı olmadığı, bütünü görmeye fayda sağladığı etkiler bunlar. Çalışmaktan keyif alıp yarar sağladığımızı hissedeceğiz.

Saat 20:36 sonrası Ay yaklaşık 2 gün için Terazi burcuna geçiş yapacak. Bu günler boyunca ilişkiler, uyum, denge ve sanat v.b. konular gündeme gelebilir. Romantizm ve aşk da yanı başımızda olacak. Ancak bunun yanında hırslar ve üretme isteği biraz sönük kalıyor. Yani daha kişisel zevklere yönelik etki altında kalıyoruz. Giydiğimiz kıyafetten tutun da, yanımızdaki kişilerin bile bizimle uyumlu olmasını isteyeceğiz. Sanatsal bazı aktivitelere davetler alabilirsiniz. Ya da belki siz bir şey planlayabilirsiniz. Görsel ve işitsel olarak ruhumuzu okşayacak şeylere doğru çekileceğimiz kesin. Tembellik riskine yenilmediğimiz sürece keyifli olabilecek günler bunlar.

CUMARTESİ sabahında hissedeceğimiz en net duygu özgürleşme ihtiyacı olacak. Nerden ve kimden bilinmez… Aslında çok da önemli olmayacak. Üstelik de tek başına olmaya da çok hazırlıklı değiliz.

Hayatı paylaştığımız kişilerin varlığı değil rahatsız eden. Ne olur şöyle azıcık özgürlük tanısalar bize… İşte tam olarak isteğimiz bu olacak: Beni bu ilişkinin içinde biraz özgür bıraksın.

Farklı bir şeyler yapmak ve değişik bir sabah yaşamak isteyeceğiz. Bambaşka insanlarla bir arada zaman geçirmek, her zamankinden farklı mekanlara mümkünse yalnız gidip, orada arkadaş edinmek gibi gibi... İçeriğinde gayet masumane niyetler de barındıran ama eğer kötüye kullanılmışsa yanlışa da yönlendirebilecek bir duygu hali. sadece kısa süreli olarak bizi bize bıraksalar tatmin olacak bir ruhsal ihtiyaç. Bazen olur ya, tamamen tek başımıza kalmak ve bizimle bağı olan kimse olmadan bir şeyler yapmak isteriz. Bu hala birey olduğumuzu, çevremizdeki insanların isteyerek ya da istemeyerek bizi “ben” olmaktan çıkarmadığını görme ihtiyacı aslında. İşte bu sabah saatleri içinde tavsiyem biraz kendinize özgürce zaman ayırmanızdır. Tabi ki bu şansı karşı tarafa da tanımanız gerekiyorJ Sorumluluklar, verilmiş sözler, yapılması icap eden şeyler v.b. bir sürü konu ayağımızı bağlayacaktır mutlaka. Ama en azından şansımızı denemekte fayda var. İlle de yapışık halde yaşamak gerekmiyor her zaman. Eğer böyle bir şans yaratamayacaksanız, bunun verdiği gerginlikle baş etmek gerekecek. Yani ihtiyacımız olan özgür ve değişik bir sabah geçirmek ise neden buna karşı duralım ki...

Öğlene doğru hızla ve telaşla yaşadığımız sabah saatlerinin ardından biraz zorlayıcı etkiler olacak gökyüzünde. Özellikle ilişkilerde diretme, isteğinin olması adına zor kullanma, baskıcı tutumlar ve üstü kapalı güç gösterileri yaşanabilir. Sonuçta çalkantılı ve aşırılıkların fayda sağlamayacağı bir gün yaşanıyor olacak günün ilk yarısında. Huzuru yakalamanın kolay olmayacağı bir gerçek ama en azından yaralar açmamak bizim elimizde. Ben ve biz dengesini aklımızdan hiç çıkarmamak iyi olabilir. Bu gün için ilişkinizde açacağınız yaraların hasarlı olacağını düşünüp ona göre hareket etmenizi öneririm....

Zaten sabretmişseniz akşama doğru ortalık sakinleşecek. Daha iyimser ve uyumlu olmaya çabalayacak herkes. Eğer bir de sabahı mümkün olduğu kadar az zararla kapatmışsak daha da eğlenceli olmaya başlayacak gün. Çevremizin birden kalabalıklaştığını ve mutluluğun bize yakın olduğunu hissedebiliriz. Bu akşamı sosyal aktiviteler için ayırmak iyi olur. Çevremizdeki herkes daha bir iyi daha bir güzel olacak sanki. Mutlu olmayı tercih edeceğimiz bir akşam olacak gibi görünüyor. Geceyi çok uzatmadığınız ve vakitlice yuvanıza geldiğiniz sürece sorundan ziyade eğlence getirecek bir akşam olacak.

PAZAR günü saat 02:36 itibariyle Ay tüm gün boyunca Terazi burcunda ilerleyecek ve boşlukta olacak. Belki çok fazla şey elde edebileceğimiz ya da başlangıçlar yapabileceğimiz bir gün olamayacak ama bir tatil gününden beklenen şeyleri bulmakta zorlanmayacağız. Sabah saatlerini yalnız geçirmemeniz ne güzel olur. Dostlarda bir arada yapılacak bir kahvaltı, keyif veren ve geliştiren sohbetler... Yani içinde bulunduğumuz topluluğun tadına varabileceğimiz bir sabah olacak. Konuşup, kaynaşmak ve yaşamımızdan kesitler paylaşmak açısından uygun. Her türlü sanatsal aktiviteye de ayırabiliriz günü. Sevgilinizle veya arkadaşlarınızla birlikte sinema, tiyatro ya da bir sergi çok keyif veren sosyal aktiviteler olabilir. Ara sıra bu tarz günlere de ihtiyaç var ama değil mi? İnsan yakınlığı dışında başka bir beklentiye girmediğimiz, güzel ve estetik olandan tat almayı becerebildiğimiz, azıcık tembellik edip, diğer tüm tasa ve sorumlulukları da erteleyip An'ın keyfini sürdüğümüz...

İşte öylece bir gün. Gerçekten soft denebilecek bu pazar gününü başka kaygılara heba etmeden geçirmenizi dilerim.

Gece yarısına doğru Ay yaklaşık 2 gün için Akrep burcuna geçiş yapacak. Her zamankinden daha hırs dolu, derin ve azimli bir enerjiyle yeni haftaya hazırlık yapıyor olacağız gece saatlerinde… Adeta gün içinde enerjimizi bunun için biriktirmiş ve konsantre hale getirmişiz gibi hissettim bir an için. Kararlılık ve güç açısından oldukça etkin bir enerji Ay Akrep enerjisi... Belki biraz huzursuz bir ruh hali, belki biraz kuşkucu ve her türlü duygunun aşırılığını, derinliğini yaşatmak eğiliminde ama bence oldukça da dürten ve silkinmemizi sağlayan bir enerji.

Sezgilerimizi, istek ve inancımızı yoğun olarak kullanacağımız, bilinçdışı benliğimizle temasa daha yakın olduğumuz bir hafta başlangıcına hazırlık niteliğinde bir gece...

Tüm hafta boyunca gönlünüzdeki güzellikler sizinle olsun…
Hayrınıza olana da gönlünüz razı olsun…

 
Samiye Özbaş Soysal

 

 

Yorumlar

Popüler Yayınlar