AstroKarmik ile 7-13 Temmuz 2014 Haftasının Yorumları...

7 Temmuz PAZARTESİ


Haftanın ilk günü AY AKREP BURCUNDA olacak. Azimli ve sağlam adımlar atamaya hevesli olacağımız, gücümüzün farkında olup ona göre hareket edeceğimiz biçimde başlıyoruz haftaya. Başladığımız bir işi yarım bırakmak, yarı yolda vazgeçmek ya da olmaz cevabıyla karşılaşmak bugün tahammül edebileceğimiz şeyler değil. 

Hedefe kilitlenen, istediğini elde etmek için ne gerekiyorsa yapmaya kararlı tavırlar daha çok dikkat çekecek.  İnancın, sabrın ve yüksek ideallerin prim yapacağı etkiler altındayız. Mücadeleli işler, rekabetler, geleceğe dair sabır ve gayret isteyen uğraşlar, başlangıçlar için elverişli olabilir. Bugün elimize aldığımız şeyin hakkını vermek, olayların aslına ermek gibi bir bakış açımız olacak. Derinlik yaratmak, hem işlerde, hem ilişkilerde hem de bilgi de mümkün olacak.

GÜN ORTASI su ile ilgili keyif veren şeyler, denize, havuza girmek, sanatsal bir şeylerle uğraşmak, kendi becerilerimizi ortaya koymak, diğer insanların yeteneklerinin hazzını yaşamak, dua, meditasyon v.b. Ruhsal temalarla ilgilenmek, hayır işlerine zaman ayırmak, feda eden tarafımızı verimli şekilde kullanmak için elverişli.

AKŞAM SAATLERİ tutkulu birliktelikler, derin duygusal paylaşımlar, fikir ve güç alış verişleri, yakınlaşmalar ve gerçek duyguların ortaya çıkarılması açısından verimli olabilir.  Sırları açığa çıkaran, gizemleri çözen, gerçekleri su yüzüne çıkaran, paylaşılmamış bir şey bırakmayan, bir ve bütün olacak kadar yakınlaşma sağlayan rüzgarlar esecek bu akşam saatlerinde.

Günün en önemli gökyüzü olayı aslında dünden bu yanma etkili olan VENÜS URANÜS ALTMIŞLIK AÇISI olacak. Aşk hayatımızı, genel olarak ilişkilerimizi, para ile olan dengemizi, sosyal hayatımızı, güzellik, estetik ve sanat ile ilgili konuları daha çok vurgulayan Venüs bu transit ile birlikte YENİ OLANIN, DEĞİŞİMİN şarj eden yansımalarını yaşatacak bizlere.  Uranüs’ün özgürleşme arzusu veren, uçuran,  “düzene uymadan çok daha mutlu olabilirim” dedirten, sıra dışı olanı hayatımıza çeken enerjisi bu kez bu konuların üzerinde dolanacak.

Eğer hayatınızdaki bazı şeyleri değiştirmek, yenilikler katmak ve farklı bir şeyler yapmak isteğiniz varsa bu günlerde buna fırsat yaratma şansını da bulabileceksiniz anlamı taşıyor bu transit.

İlişkiler söz konusu olduğunda en çok ihtiyaç duyacağımız şeyler, DEĞİŞİKLİK, HAREKETLİLİK, FARKLILIK, HEYECAN, ÖZGÜRLÜK VE KONUŞABİLECEĞİMİZ İNSANLARLA BİR ARADA ZAMAN GEÇİREBİLME gibi arzular olacak.

Sabitlik, güvenilirlik, uzun vadeli olsun, hep yanımda kalsın, kalır mı acaba gibi şeyleri ise gözümüz pek görmeyecek. İsteyeceğiz ki bize kendimizi yaptıklarıyla söyledikleriyle iyi hissettirsin, eğlendirsin, monoton olan hayattan uzaklaştırsın yeter.

Yeni insanlar tanımak,
yeni ilişkilere yelken açmak,
hayattan keyif aldığımız konularda değişim yaratmak,
yeni bir hobiye başlamak,
aniden bir seyahate karar verip yola koyulmak,
fiziksel görünüşünüzü değiştirmek her zamankinden kolay olacaktır.
Kendimizi olabildiğince özgür hissetme ihtiyacımız yoğun olacak.
Sanatsal becerileriniz varsa eğer koyuverin kendinizi. Özgün, yaratıcı şeyler üretme ihtimaliniz yüksek.
Daha önce hiç ilginizi çekmeyen bir şey birden heyecan verici gelebilir. Ya da tam tersi her zaman yaptığınız sıradan şeyler artık çok fazla sıradan gibi görünmeye başlayabilir. Bu transit etkisi ile heyecana kapılıp diğer her şeyi yok saymak ise aklınızı başınızdan alabilir. ZİRA ANİ VE HIZLI GELİŞMELERİ TETİKLEYECEK OLAN URANÜS’ÜN ETKİSİ ALTINDA GELİŞECEK BİR OLAYIN KALICILIĞI TARTIŞMALARA AÇIK OLABİLİR. Yani birden başladığı gibi beklemediğiniz bir şekilde birden sona erebilir de. İkizler burcundaki İlişkilerin dışında maddi açıdan da hesapsız ve birden ortaya çıkabilecek harcamalar yapılabilir. Genel olarak şans, para ve aşk konusu beklenenin dışındaki gelişmelere gebe olacak. Olumlu anlamda fayda sağlamak için yapılabilecekler ise, bu değişim enerjisini mevcut tüm ilişkilerimize taze bir kan olması adına kullanabilmek, farklılığın tadını birlikte çıkarmak olabilir.

8 Temmuz SALI

Ay bugün de AKREP BURCUNDA olacak.  Hassas duyarlı olmak, duygularımıza hakim olabilmek, güçlü ve dayanıklı kalabilmek, kararlı ve istikrarlı olmak sayesinde karlı çıkacağımız bir gün. Hırs, öfke, kıskançlık, nefret, ,intikam, gibi negatif duygu durumlarından sakınmak, esnek ve hoşgörülü olabilmek bugün önemli olacak. Dik başlılıktan yarar görmeyeceğimizi ve mücadelenin ahlaklı olanından gerçek kazanç elde edilebileceğini unutmamak şart.

GÜNÜN ERKEN SAATLERİ yormayan ancak ciddiyetle ele alınıp gerçekleştirilmesi gereken bazı vazifeleri getirebilir. Önemsenmenin ve önemsemenin, hem dünyevi hem de ruhani manada büyük faydalar sağlayacağı, belki de kim bilir bazı yaraları onarıp, şifalandıracağı saatlerde olacağız.

Sabırlı, gayretli ve özenli olmak önemli olacak. En sıradan bir iş ya da en kanıksanmış ilişki bile olsa bu sabahın gökyüzü bize, “senin için ne kadar önemli, değerli, vazgeçilmez, arzulanır olduğunu belli et, buna göre, sana yakışan ve gereken şekilde davran” diyor.

Gün içinde aslında dünden bu yana etkili olan GÜNEŞ-URANÜS KARESİ VE VENÜS KİRON KARESİ kesinleşecek. Halen gökyüzünde etkili olan Venüs Uranüs kontağı da devrede olduğundan hızlıca gelişen ilişki başlangıç ve bitişlerinin yaralayıcı etkiler barındırabileceğine dikkat emekte fayda var. Eski bir aşk yarası da birden karşımıza dikilip tekrar sızısını gündeme getirebilir. Aşk ve ilişkiler söz konusu olduğunda hızlıca ve çok fazla düşünülmeden verilen kararlardan, yapılan hareketlerden kaçınmak en güzeli.

GÜNEŞ URANÜS KARESİ ise bu içinde bulunduğumuz günlerde isteğimiz dışında gelişen bazı olayların sıkıntı verici ve stresli karakterde olabileceğini söylüyor. Güneş'in Plüton ile karşıt açısı da halen uzak da olsa temasını devam ettiriyor iken, bu durum otorite ile çekişmelere, o konumdaki kişilerin zorlanmasına, isyan ve baskı kısırdöngüsünün tekrar aktive olmasına işaret ediyor olabilir.

Güneş iradeyi, kişiliği ve söz sahibi olan kişi ve kurumları temsil ediyor.
Tavizler ve daha fazlasını isteyişler söz konusu olacak.
Özgürlük arayışının, kısıtlanarak önüne geçmeyi düşünenler seslerini yükseltebilirler. Bunun mümkün olmayacağını bilenler de o sesi bastıramaya çalışabilirler.
Yönetim kademesindeki kişilerin yaptıklarının ya da yapmadıklarının sorgulanacağı, daha iyisinin ve daha yenisinin arayışına gidileceği durumlarla karşılaşabiliriz.
Skandal denilebilecek olayların patlak vermesi ve hazırlıksız yakalanılan krizler de söz konusu olabilir.
Sürprizlere, alternatif çıkış yollarına, planlara hazırlıklı olmamız gereken etkiler altındayız.

Toleranslı olmak, isyankar bir tavır sergilememek, sırf değişim olsun diye değişmemesi gerekenleri silip atmaya kalkmamak gerekecek... Erkek figürleri ile otorite konumundaki kişilerle çatışma riski de olduğundan, mümkün olduğunca ılımlı olmamız gerekecek. Ne hissettiğimiz, ne düşündüğümüz ve ne yöne hareket edeceğimiz konuları soru işareti ancak öyle ya da böyle bizi “düşünme-harekete geç” diye dürten sesin sonradan pişman olabileceğimiz hamlelere de davetiye çıkaracağını unutmamak gerekir.

9 Temmuz ÇARŞAMBA

Ay bugün saat 01:33 den sonra 3 saat kadar boşlukta 04:25 DEN SONRA DA 2 GÜN İÇİN YAY BURCUNDA olacak. Geçtiğimiz 2 güne nazaran çok daha eğlenceli, canlı, heyecanlı ve hareketli bir gün bizi bekliyor. Okuyup bilgimizi artırmak, tatile çıkmak, yeni yerler ve yeni insanlar tanıyıp hayatımıza renk katmak için çok güzel etkiler var. Yurt dışı ve yabancılarla bir arada yapılacak işler, eğitim ve yükseköğrenim odaklı meseleler, inanç ve felsefe ağırlıklı konular için de uygun olacak.

ÖĞLEDEN SONRA saatlerinde aklımız ve dengemiz biraz şaşırmış olacak. Dalgınlıklara, duygusal inişli çıkışlı durumlara ve yanıltıcı kişi ve durumlardan etkilenmeye açık olacağız. Ayrıca heyecan arayışından dolayı su sporlarıyla ilgili kazalara genel olarak sakarlık ve dikkatsizlikten doğan zedelenmelere karşı dikkatli olmakta fayda var.

Günün en önemli gökyüzü olayı, aslında geçtiğimiz 1-2 günde de etkili olan GÜNEŞ-SATÜRN ÜÇGENİ...
Bu iyi haber J
İçinde bulunduğumuz günlerdeki pek çok stresli açının yanı sıra, bu ayakları yere bastıran ve kalıcılık, sağlamlık veren transit ilaç gibi gelecek diyebilirim.
Yani hayatımızın herhangi alanında çalkantılar söz konusu ise bile bu gökyüzü olayı bir şekilde inisiyatifi alabilme, durgun ve dingin olanı yaratma, kontrolü ele alabilme şansı verecektir bizlere.

Üzerinde çalışılmış, gayret gösterilmiş, çaba ile geliştirilmiş meziyetleri, planları, projeleri, girişimleri hayata geçirme istek ve etkisi yaratacaktır bizler üzerinde.
Zamana bıraktığımız şeyler meyvelerini vermeye başlayabilir.
Ya da zamana ihtiyacı olan şeyler için somut adımlar atmaya karar verebiliriz.
Hem iş hayatınızı hem de özel hayatımızı etkileyen şeylerden bahsediyorum burada. Aileyi ilgilendiren adımlar da söz konusu olabilir.

Bu açı etkisiyle girişeceğiniz işlerden takdir almak, beğeniye ulaşmak ve tatmin olup tatmin yaratma şansınız yüksek. Kendimizle ilgili planlar yapmak, hayatımızla ilgili tespitlerde bulunmak, dikkatli olmayı ve prensiplere uygun hareket etmeyi gerektiren işlerle uğraşmak için oldukça elverişli olabilir.

“Sabır ve kararlılıkla, istikrarla hareket et ödülleri topla” diyor transit daha önce de söylediğim gibi... Resmi kurumlar ve otorite konumundaki kişilerle olan görüşmeleriniz, iş ve ticaret konulu girişimleriniz, inşaat sektörünü ilgilendiren çalışmalarınız, tadilat işleri, güçlü ve yetkin kişilerle iş birliği yapmak, erkek figürlerinin desteğini alıp, tecrübeli kişilerin rehberliğine başvurmak için ideal olabilir.


10 Temmuz PERŞEMBE

Ay yine YAY BURCUNDA olacak. Dış odaklı işler, internet, yayıncılık, eğitim, reklam, pazarlama, danışmanlık alma, inanç ve felsefesi bakış açısı kaynaklı şeyler, seyahatler için uygun, enerjik ve hareketli bir gün yine bizi bekliyor. Gün içinde değişimi yaratmak, özgürlüğün tadını çıkarmak ön planda isteklerimiz olacak. Olaylara iyi tarafından bakan, gelişime açık ve gelişim yaratan tavırlar rağbet görüp kazanç getirecek. Ne kadar çok esneklik o kadar çok genişleme fırsatı diyor bugün gökyüzü.

ERKEN SAATLER en heyecanlı ve hareketli saatler olacak. Yenilik, değişiklik için sürpriz niteliğinde fırsatlar, teklifler çıkabilir karşınıza. Rutin işlerden, monotonluktan uzaklaştıran şeyler gözümüzün önünde ve bizi kendine çekiyor olacak. Eski düzeni geride bırakmak, çok daha özgür hissedeceğimiz yenisine yelken açmak arzusu baskın olacak.

Bu saatlerin en yorucu etkisi pek çok şeye aynı anda ilgi duyma ve muhtemelen bunların bir kısmına gösterdiğimiz ilginin birden sönüvermesi, vazgeçmeler, yenisine yönelmeler gibi kararsızlık içeren durumlar olacak.    Her durumda sürprizli olan şeylere de hazırlıklı olmakta fayda var.

GÜN ORTASI ufak tefek sürtüşmeler, ilişkilerde yanlış anlaşılmalar, kıskançlıklar, maceracı nitelikte olup da can yakan durumlar söz konusu olabilir. Samimi ve gerçekten yanımızda yer alan, uzun vadeli olabilecek insanları görmekte zorlanabiliriz. Bu öğlen yemeği için ölçüsüz yiyip içmekten ve gereksiz ve boş kalabalıklardan uzak durmak iyi olabilir.

AKŞAMA DOĞRU hareketlilik bir kez daha artacak. Hızlı gelişmeler, cesaret gerektirdiği için rafa kaldırılmış bekleyen işlerin ilk adımları, sportif faaliyetler, fiziksel güç gerektiren işler için iyi olabilir. Trafikte ise dikkat!

11 Temmuz CUMA

Ay saat 03:19 dan sonra 3 saat kadar boşlukta olacak sonrasında yaklaşık 2 gün için OĞLAK BURCUNA geçecek. Bugün ve yarın için çok daha ciddi meseleler, resmi çalışmalar, iş güç odaklı gayretler, resmi kurum ve kişilerle yapılacak görüşmeler için elverişli olacak. Her ne yapıyorsak yapalım, amaç özel ve sosyal ya da sadece keyif bile olsa hedefe ulaşmadan bırakmak istemeyeceğiz. Keyif gerçi pek öncelikli bir konumuz olmayacak belki ama yine de eğer bu konuda bir organizasyona imza atıyorsak sonuç elde etmeden bırakmayacak bir enerjimiz olacak.

Günün ana spotları, başarı, takdir, yeterlilik, verimlilik ve statüsel işler olacak. Olayın eğlence ve kutlama kısmı ise biraz geri planda kalabilecek.

“Sorumluluklarını yerine getirirsen istediğine ulaşmak konusunda şansın yüksek olacak” diyor günün gökyüzü.

AKŞAMA DOĞRU Ay'ın Neptün ile destekleyici teması sebebiyle, kendimizi serbest bırakmak, olayları akışına bırakmak, tolerans göstermek, kuralların esneyebileceğini kabul etmek açısından çok daha rahatlayıcı etkiler altında olacağız. Yaratıcılık gerektiren işler ve ruhsal çalışmalardan da verim alma şansımızın olacağı, sanat ile iç içe olmaktan keyif duyacağımız, romantizmden ziyade romantizm adına tohumlar atacak görüşmeler ve ciddi teklifler için de elverişli saatlerde olacağız...

Dolunay öncesi olan akşamımızı fiziksel ve duygusal anlamda arınmalara niyet ederek, ruhsal çalışmaların desteğini alarak, negatif olan her şeyden özellikle hırs ve egosal meselelerden, ruhsal tarafımızı hiçe sayan materyal arzu ve isteklerin yıpratıcılığından arınmaya yönelik şeylere uğraşarak geçirmekte fayda olacaktır. Mümkün olduğunca sıvı gıdalar tüketmek, sindirimi zor ve yan etkileri fazla olan gıdaları tüketmekten kaçınmak dolunayın tesiri ile oluşan fiziksel zorlanmaları azaltacaktır.

12 Temmuz CUMARTESİ

AY OĞLAK BURCUNDAKİ seyrine devam edecek. Bugün gerçekleşecek olan dolunayın kendisi zaten gerginleştiren etkiler barındırıyor olacak. Bir de buna gün içinde Ay'ın Mars, Plüton ve Uranüs ile stresli açıları da eklenince kişisel irademizin ve otokontrolün çok önemli olacağı bir gün yaşıyor olacağız.

SAAT 14:24 DE 20 DERECE OĞLAK BURCUNDA BİR DOLUNAY meydana gelecek. Dolunaylar bir şeylerin ortaya çıkma, aydınlanma zamanları.
Örtülü kalanın üzeri aralanır. Daha önce yapılan bir başlangıç sonuçlarını belli eder, atılan tohumlar mahsul verir…
Her ortaya çıkan her zaman sadece karşıdan bakıp seyretmekle yetinmeyebilir.
Yani işin içinde, ortasında tam merkezinde yer alıp bazı şeyleri dengelemek, istenmeyenden, stresli olandan korunmak, kabullenmek, bir şeylere karşı gelip bir şeylerin tarafında yer almak gibi durumları getirebilir bazen hayatımıza.

Her zaman bahsettiğim gibi burada duygusal tarafımız ile mantıksal yanımız karşı karşıya, dişil enerji ile eril olan, ruhumuz ile materyal dünyaya ait değerlerimiz, somut olanla soyut olan, dürtüsel olarak çekildiğimiz ile irademizin doğru olduğunu kabul ettiği...

Burada karşımızda duran her kim varsa, her ne olmuşsa apaçık görebileceğimiz nitelikte. Yani düşmanlık ise söz konusu olan onda da bir kaypaklık yok apaçık ortada her şey. Güzel bir şey ise de gizleme şansınız yok. Herkes bu sevince ortak olacaktır.
Sır kalsın aman kimsecikler duymasın dediğiniz şeyler uluorta konuşulur hale gelebilir. Velhasıl artık hepimiz biliyoruz ki dolunaylar iyisiyle kötüsüyle stresi yoğun zamanlar.

Bu kez Oğlak burcunda gerçekleşecek.
Oğlak burcundaki dolunay,
mesleki ve başarı odaklı konuları,
iş dünyasını ilgilendiren meseleleri,
gülerek değil ciddiyetle karşılayacağımız konularda gelişmeleri,
ailevi konuları, içsel hayatımızı ve bunun yanında topluma görünen yüzümüzle ilgili durumları getirebilir hayatımıza.

Bu süreçte girişilecek işler veya su yüzüne çıkacak eski başlangıçların meyveleri kalıcı ve uzun vadeli planların hayat bulmasına işaret edebilir.
Her şeye iş ve başarı odaklı bakmaya teşvik edecek bir ruh hali yaratabilir.
Büyük firmalar, devlet kurumları ve önemli konumdaki özel kuruluşlar ile bunların idareci ve yöneticilerine dair bazı olayların neticeye varması veya bazı bilinen ya da bilinmeyen gerçeklerin alenen ilan edilmesi gibi durumlar yaşanabilir.
Bu dolunayın içeriğinde duygusal temalar biraz geri planda kalmış, gereklilikler ve zorunluluklar ön plana çıkmış olacak. 

Dolunay esnasında Güneş Castor sabit yıldızı ile kavuşum halinde olacak. Vivian robson’un sabit yıldızlar kitabına göre Castor, zekaya dayalı başarıları, hukuksal ve yayıncılık ile alakalı konularda başarılı sonuçları, seyahatlerle ilgili gelişmeleri, okült olaylarla ilgili önemli gelişmeleri, yabancılarla ve yabancı ülkelerle yapılacak iş ortaklıklarını, ciddi nitelikteki bazı kazaları ve şiddet içerikli olabilecek durumları tetikleyebiliyor.

Türkiye haritasının 7.evinde gerçekleşecek. Açık düşmanlıklar ve ülkeler arası ikili ilişkileri temsil eden bir alanda yani... Bu bağlamda zaten bir süredir gergin olan dış ilişkilerin bir kriz ile tekrar dalgalanması söz konusu olabilir. Bu alan aynı zamanda evlilikleri temsil ettiğinden, bu açıdan başlangıç ve bitişlere niyet etmede dönemsel de olsa bir artış yaşanabileceğini söylüyor dolunay.
Dolunay esnasındaki sert açıları da dikkate alırsak sükûneti sağlayan enerjileri artırmanın, düşünme payını artırıp, harekete geçen tarafın içine mantık katabilmenin önemi çok daha fazla artıyor hem kişisel hem de toplumsal hayatımızla alakalı olarak. Galeyana getiren, öfkeden beslenen, sertlik ve şiddetin prim kazandırdığı kişi ve durumların gerçekliğinin görülebilmesi önemli… Sonradan pişmanlık duyulabilecek, bir anlı öfke ile harekete geçilmiş durumlardan kaçınmakta fayda var.  Kimin daha başarılı, kimin daha üstün, kimin daha yetkin olduğunu tartışmaya ya da ispatlamaya uygun etkiler altında olmayacağız… Sevginin ve hoşgörünün, gerçeklik ve dünyevi değerlerle dengede kalabilmesi bunu sağlama çabası önemli olacak.

Hepimizin hayatında her gökyüzü olayının etkisi öyle ya da böyle hissediliyor. Direkt ya da dolaylı olarak. Haritamızdaki özel noktalara teması neticesinde az ya da çok olarak.

Bu dolunayın da hepimizin hayatında hem kişisel hem de toplumsal anlamda güzellikler açığa çıkaran ve hayrımıza olanı önümüze çıkaran olaylara vesile olmasını gönülden dilerim.


13 Temmuz PAZAR

Ay 04:56 dan sonra 1 saat kadar boşlukta ve 06:07 İTİBARİYLE YAKLAŞIK 2 GÜN İÇİN KOVA burcunda olacak. Akıllı ve mantıklı hareket etmenin, objektif ve yenilikçi olabilmenin faydasını göreceğimiz bir gündeyiz. Bugün için sosyal çevremiz, arkadaşlarımız, birlikte ortak hedefleri ve idealleri olan insanlarla bir arada geçireceğimiz zaman ve yapacağımız işler, teknolojik çabalar, bilgi alma ve aktarma gayretleri öncelikli ve mutluluk verici olacak.

Boşa geçirilen zaman değil de aynı dilden konuşabildiğimiz, fikirlerimizi paylaşabildiğimiz, sohbet edip birbirimizi geliştirebildiğimiz insanlarla vakit çok daha öncelikli ve kıymetli olacak. 
Umutlu, sosyal çabalar yatkın ve yeniliklere açık bir halimiz olacak. Özgür olmak ve mevcut işleyen düzendeki aksayan noktaları görüp düzeltmek, daha iyisini yaratabileceğimizi bilmek, bir ve bütün olarak herkesin eşit olduğunu görebilmek bugün her zamankinden yoğun şekilde istediğimiz şeyler olacak.

Günün iki önemli gökyüzü olayı MERKÜR'ÜN BURÇ DEĞİŞTİRMESİ VE DE VENÜS MARS ÜÇGEN AÇISI olacak. Retrosu nedeniyle daha önce tekrar Yengeç burcunda kısa süreli seyri olan Merkür'ün bu dönemdeki etkilerinin neler olacağını hatırlamak için ilgili yazımı tekrar ekliyorum...

“””MERKÜR BUGÜN İTİBARİYLE YENGEÇ BURCUNA geçecek. Haziran ayı içinde bir retro yapıp tekrar İkizler burcuna geri dönecek ancak bu süreç zarfında zihnimizi, algımızı, bilgi alış verişlerimizi, ifade biçimimizi farklı biçimde etkileyecek.

Merkür Yengeç burcunda iken, zihnimiz hep eskilere gidecek.
 Anılar tazelenecek.
 Eskiden öğrendiğimiz ve belki de atıl bir biçimde duran bilgiler üzerindeki tozları almak ve kullanılmak adına tekrar gündeme gelecek.
 Eski mektuplar açılacak.
 Eski verilmiş sözler hatırlanacak...
 Bu etkileri retrosu başladığında çok daha yoğun bir biçimde yaşayacağız…


Zihnimizin nasıl çalıştığı ve iletişim tarzımız hakkında fikir veren Merkür Yengeç burcundayken, halden anlayan ve empatik bir iletişim yeteneği katacak bizlere. Sözlerin arkasındaki derin manayı anlayabilme yeteneğimiz artacak.

Sevgiyi kelimelere dökmek de her zamankinden kolay olacak. Sevgi içerikli konuşmalar, aile içi sohbetler, sıcak ve içten ilişkiler adeta bu yolla ruhumuza şifa olacak bu dönemde.

Ancak anıların su yüzüne çıkacak olması bazı eski yaralarında kanamasına sebep olabilir. Bu süreçte hafızamızın daha etkin çalıştığını ve hatırlamamız gerekenleri rahatlıkla hafızamızda tutabildiğimizi göreceğiz. TİCARİ GİRİŞİMLER, YOLCULUKLAR, EĞİTİMLER GİBİ KONULARDA DA YENİLİKÇİ DEĞİL DE GELENEKSEL OLANDAN YANA OYUMUZU KULLANACAĞIZ.

Çılgınca ve özgürlük doyuran bir seyahat değil de ailece gidilecek ve kendimizi evimizde gibi hissedeceğimiz tatiller daha çok ilgimizi çekecek. Yeni girişimlerdense zaten tecrübe ettiğimiz ticari adımlara daha yakın duracağız.”””

Günün diğer gökyüzü olayı VENÜS MARS ÜÇGENİ ise gün boyunca etkili olacak.
Venüs Mars destek açısı kadın erkek ilişkilerinde uyum ve girişkenlik etkisi yaratabilir
ERİL VE DİŞİL ENERJİNİN DENGESİ SÖZ KONUSU OLACAK… Hem kendi içimizde hem de ilişkide bulunduğumuz insanlarla aramızda…

Tüm hafta boyunca gönlünüzdeki güzellikler sizinle olsun…
Hayrınıza olana da gönlünüz razı olsun…

Samiye Özbaş Soysal


Ay boşlukta takvimi için

Astrolojik danışmanlık talepleriniz için

"2014 Yılına Dair" yazım için

2014 Yıllık Burç Yorumları için


Yorumlar

Popüler Yayınlar