AstroKarmik ile 28 Temmuz- 3 Ağustos 2014 Haftası Yorumları...

Haftanın önemli gökyüzü olayları:

G1 G2 açı etki başlangıcı açı kesinleşmesi etki sonlanması
Venüs- Plüton kare 27.7.2014 28.7.2014 29.7.2014
Venüs-  Uranüs karşıt 30.7.2014 1.8.2014 2.8.2014
Venüs-  Satürn üçgen 30.7.2014 1.8.2014 2.8.2014
Merkür- Aslan 1.8.2014
Merkür- Mars kare 1.8.2014 3.8.2014 3.8.2014
Merkür- Jüpiter kavuşum 1.8.2014 2.8.2014 3.8.2014
Mars- Jüpiter kare 26.7.2014 2.8.2014 5.8.2014


28 Temmuz 2014 PAZARTESİ

Haftaya bayram enerjisi ile başlıyoruz J Aslan burcundaki ay enerjimizi yükseltecek, girdiğimiz ortamlardan keyif almamızı ve eğlenmemizi destekleyecektir mutlaka... Neşe veren aktiviteler, çocuklarla bir arada geçirilen zaman, aşk meşk mevzuları ve de yaratıcılık isteyen işler için gayet uygun olacak haftanın ilk günü.

İnisiyatif ele alan yöneten, organize eden özgüvenli tavırlardan gelecek kazanç belirgin olacak. SAAT 03:38 DEN SONRA AY GÜNÜN TAMAMINDA BOŞLUKTA olacak. Önemli girişim ve başlangıçlar için gidişatı önceden tahmin etmekte zorlanabileceğinizi ve belirsizliğin yorucu olabileceğini aklınızdan çıkarmayın.

ERKEN SAATLER mecburen yapılan işler, duygusal olarak rahat olabilmemize engel olan aktiviteler nedeniyle biraz sıkıcı geçebilir. İyi zamanlama ve sorumlulukların yerine getirilmesi bu sıkıntıyı azaltacaktır.

SABAH SAATLERİNDE kesinleşecek olan ve gün boyunca kendini belli edecek olan MERKÜR İLE AY DÜĞÜMLERİ ARASINDAKİ KARE AÇI, sözlerin önemli sorunları çözmeye yönelik kullanılabileceği gibi yeni ve kronik sorunlar da açabileceğini yani ruhsal ve maddesel dünyaya ait yolumuzu çizmemizde doğru iletişimin önemli olacağını işaret ediyor. Yolculukların stresli geçebileceği ve eğlencenin yerini dikkat ve detaylı planlayan düşünce yapısının alması gerektiğini de vurguluyor.  Kardeş veya yakın akrabalarla olan küslüklerin sona erebileceği ve eğer biz özen göstermezsek benzer nitelikte yeni kırgınlıklar doğabileceğini de gösteriyor. Duyacağımız bazı haberler can sıkıcı olabilir ama güç katacaktır diye ekliyor...

Dünden bu yana etkili olan VENÜS-PLÜTON KARESİ de gün içinde kesinleşecek. Bu transit etkisiyle genel olarak bu içinde bulunduğumuz günlerde aşk, ilişkiler, para, güzellik ve estetik bağlantılı meseleler stres altında olacak. Hem özel hem de sosyal ilişkilerde beklenmedik stres ve patlamalar, aykırılıkların çatışmaya dönüşmesi ve kontrol edilmemiş dürtüsel tepkiler verme gibi riskler var ne yazık ki.

İlerleyen günlerde devreye girecek Venüs-Uranüs karesini de dikkat alırsak bu süreçte, ÇOK FAZLA ÜZERİNİZDE BASKI OLUŞTURAN BİR İLİŞKİDEN KURTULMA VE ÖZGÜRLÜĞE YELKEN AÇMA İSTEĞİ DUYABİLİRSİNİZ. Olası gerginlikler, sataşmalara, var olan sorunları deşeleyip sırf isyan etmek adına kurcalayan bir havaya bürünmeye, fazla sahiplenilme veya sahiplenme sonucu başkaldırılara, ölçüsüz tepkilere sebep olabilir..

Baş eğmek ve başkaldırmak temaları birbirini tetikleyecek tüm ilişkilerde… Eğer mevcut durumda bazı değişim ihtiyaçları var ve biz bunları bir sebepten gerçekleştirmekte zorlanıyorsak, bu konuda dışarıdan hem de içsel olarak bir baskı ve harekete geçiş enerjisi yoğun olacak ve değişimi yaratmak adına elbirliği edecek diyebilirim.

YENGEÇ BURCUNDAKİ ASIL AMACI SEVGİYİ ALIP VERMEK VE PAYLAŞMAK, BİR ARADA OLMAK İSTEĞİ YARATAN VENÜS HER NE KADAR HİYERARŞİK OLARAK MAĞDUR SIFATIYLA SAHNEDE YER ALSA DA ELİNDEKİ GÜCÜ DOĞRU KULLANIRSA GÜÇLÜ GÜÇSÜZ SIRALAMASI MUTLAKA DEĞİŞECEK VE GERÇEK SEVGİLER MUTLAKA KAZANACAKTIR BU İLİŞKİLER AÇISINDAN ÇALKANTILI OLABİLECEK SÜREÇTE.

29 Temmuz 2014 SALI

Bugün AY SAAT 06:37 DEN SONRA YAKLAŞIK 2,5 GÜN İÇİN BAŞAK BURCUNDA olacak. Rahat edelim, çalışmayalım, çalıştıralım, keyfimize bakalım, azıcık da şımaralım dedirten etkilerinden ardından bu geçiş bizi bambaşka etkiler altına alacak. Üretelim, hizmet edelim, fayda sağlayalım, araştıralım, öğrenelim, detayları bulup çıkaralım, varsa hataları düzeltelim, temizleyelim, arındıralım diyor olacağız bugün ve yarın. Diğer insanların hayatını kolaylaştırmak, daha iyisini, daha güzelini, daha kusursuzunu yaratmak ana amacımız olacak. Eleştiriler dozunda ise yarar sağlayacak, sınırı aşmışsa patavatsızlık boyutunda değerlendirilecek. Çok fazla detayla uğraşmak, ufak mutluluk anlarını, hayatın güzelliklerini kaçırmamıza vesile olabilir bu etkiler altındayken.

SABAH SAATLERİ VE ÖĞLEDEN ÖNCESİNİ hem fiziksel güç gerektiren işler, hem zamanlama ve hız ihtiyacı duyulan şeyler, hem de zeka katacağımız, zihinsel beceri göstereceğimiz uğraşlar için kullanabiliriz. Durmak, beklemek, etki altında kalmak istemeyeceğiz. Kısa geziler, yakınları ziyaret etmek, destek alış verişleri için de uygun olabilir.

AKŞAM SAATLERİ İSE günün yoğun temposu yerini bir miktar halsizlik ve heves eksikliğine bırakacak.  Mümkünse akşam dışarıda yapılacak planlara kalkışmayıp evde dinlenin. Önemli görüşme ve anlaşmalarda, dikkat gerektiren, detaylar gözden kaçmasın dediğini şeylerde kafa karışıklığı ve dalgınlık riskiniz var. Yanılma ve aldanmalara da açık olacağız. Duygusal kırgınlıklar ve hayal kırıklıklarına da yatkınlık olacağından mümkünse sakin ve izole bir ortamda ruhsal çalışmalara yönelmek için sanatsal işlerle uğraşıp ruhumuzu dinlendirmek için çok daha elverişli olabilir akşam saatleri.

30 Temmuz 2014 ÇARŞAMBA

AY YİNE BAŞAK BURCUNDA olacak.  Başkaları adına yapılacak işler, zihinsel beceri isteyen şeyler, sağlık, temizlik hijyen mevzuları, hesap kitap işleri, istatistik, araştırma inceleme ile alakalı konular için elverişli bir gün. Bugün yine hizmet, verimlilik, fayda yaratma, çalışkanlık, somut şeyler elde etme, bitime, tamamlama, yarım bir şey bırakmama, düzeltme, kusursuzlaştırma ile alakalı enerjimiz yüksek olacak.

Günün ilk yarısı bu açıdan bizimle aynı şekilde düşünen, yaklaşan kişilerle bir arada olma şansımız yüksek... Bir dur dinlen diyen değil de hadi bakalım nerde kalmıştık çalışalım tamamlayalım diyenler etrafımızda ve bize hitap ediyor olacak. Destek alışverişleri, duygusal paylaşımlar, anlayış ve hoşgörü beklediğiniz görüşmeler, destek olsa hayatım ne kadar kolaylaşırdı dediğiniz kişilerle bir araya geleceğiniz durumlar için uygun olacak.

Hoş sohbet durumların içinden önemli iş birlikleri çıkabilir. Ya da sadece kadersel nitelikte birlikte zaman geçirmek durumunda kaldığınız kişilerle aranızda sevgi ve gönül bağı kurulabilir. Baskı kurmaya çalışan ile bu baskıya razı olan kişiler birbirlerini bulacak. Alttan alan ve de üste çıkmaya çalışan kişiler dengeyi yoğunlaştıracaklar...
Genel olarak huzuru bulmakta zorlanmayacağımız ve kendimizi seviliyor ve desteklenmiş hissedeceğimiz şekilde geçecek günün ilk yarısı

GÜNÜN İKİNCİ YARISI ise çok daha ciddi meselelerle uğraşmamız gerekecek.  Daha doğrusu elimize aldığımız her ne varsa onu ciddiye almanın faydasını göreceğiz. Resmi başvurular, resmi kurum ve kişilerle görüşmeler için ihtiyacımız olan şey gerekeni, üzerimize düşeni yapmak ve aceleye getiren yaklaşımlardan kaçınmak olacak.

Ölçülü olmak, insanlarla aramızda belli bir mesafe bırakmak da iyi gelecek.
Günün devamında ayın herhangi bir temel açısı olmayacak ve tamamlanacak işlerin çalışmaların ucundan tutacağımız, planlama ve organizasyon gerektiren şeylere yönelecek şekilde geçecek günün geri kalanı.

31 Temmuz 2014 PERŞEMBE

Günün tamamında yine AY BAŞAK BURCUNDA olacak. Yine düne ait ana temalar bugün de ön planda olacak. Eğlenceden ziyade verim alma ve realiteden uzaklaşmama, mantıksal olanın peşinden gitmek, zihnimizi aktif olarak kullanmak, el becerisi gerektiren uğraşlara yönelme, yazma, çizme, hesap kitap işleriyle uğraşma, iş ve yaşam ortamımızı düzenleme, yarım kalan işleri toparlama, temizlik yapma, sağlık ile ilgili planlar yapma için uygun olacak.

Saat 17: 48 DEN SONRA AY 1,5 SAAT KADAR BOŞLUKTA OLACAK VE SAAT 19:10 DAN SONRA YAKLAŞIK 2,5 GÜN İÇİN TERAZİ BURCUNA geçecek. 

AKŞAM SAATLERİ çok daha huzurlu, keyif odaklı ve sosyal olma şansı bulacağımız şekilde geçecek. Aşk, romantizm, eğlence, insanlarla bir araya gelme, zamanı ve neşeyi paylaşma, sevgiyi ön plana çıkarma ve ifade etme gibi şeyler için, sanatsal aktiviteler ve dışarıda yapacağımız planlar için uygun bir akşam olacak.

1 Ağustos 2014 CUMA

AY TERAZİ BURCUNDA olacak. Sosyal faaliyetler, arkadaş ziyaretleri, romantik planlar, uzlaşma ve adili kalma gerektiren çabalar, diplomasi ihtiyacı duyan noktalar, sanat, estetik ve güzellik konuları günün ön planda olan durumları. Günün uzlaşmacı enerjisinin gerektiği noktada ısrarcı ve kararlı durmayı engelleyebileceğini göz ardı etmemekte fayda var. İnanmasak istemesek de hayır denmesi gereken yerde madem öyle evet diyen yaklaşımlar göstermek, sanılanın aksine kazanç ya da mutluluk getirmeyecek.

GÜN ORTASI tüm gün içinde en çok uzlaşma, anlaşma ve fikir birliği sağlama şansı bulacağımız dengeli ve ölçülü olacağımız zaman dilimi. Kadın erkek ilişkileri ve orta yolu bulmayı hedeflediğimiz görüşmeler, seyahatler, bilgi alış verişleri açısından da destekleyici olacak. Herkes dengeyi kurmayı amaçladığından o noktaya ulaşmak çok uğraştırıcı olmayacak.

AKŞAM SAATLERİ gerginliklere ve sürtüşmeli durum ve dialoglara karşı dikkat. Güç çekişmeleri, haklı haksız savaşları ve de inatlaşmalar için uygun bir akşamda değiliz. Değiliz derken içimizden gelmeyecek demiyorum. Bizim içimizden gelmese bile bizi buna iten kişiler ve durumlar devrede olacaktır. Ancak bize huzur verecek olan şey bunlar değil demek istiyorum. Kar elde etmek kısmından zaten hiç bahsetmiyorum bile.

Bugün MERKÜR 15 AĞUSTOS TARİHİNE KADAR KALACAĞI ASLAN BURCUNA GEÇECEK. Zihnimizin nasıl çalıştığını, kararlarımızı neye dayanarak oluşturduğumuzu ve bilgiyi alıp verme sürecimizin nasıl olduğunu daha çok temsil eden Merkür bu süre zarfında dediğim dedik çaldığım düdük diyen bir havaya bürünecek. Düşüncede ve kendini ifade etmede bir güven artışı ancak bunun yanında eğer önüne geçmeyi becerememişsek “en güzel düşünce ve bakış açısı benimki” diyen bir sabit fikirlilik durumu olabilecek bu zaman zarfında.

Düşüncelerimizle ve zekamızla takdir toplama isteği, daha göz dolduran ve etki bırakan sunum ve konuşma becerileri, doğruları ortaya çıkarmaya çalışan bir zihin söz konusu olacak. Bir de ifade biçimi daha bir görsel ve yankılı hale gelebilecek. Eller, kollar, yüksek ve vurgulayıcı ses tonları yani açıkçası görüşümüzü daha altı çizili hale getirecek her türlü ifade metodu daha bir ön planda olacak bu dönemde. İkna yetenekleri de artacak. Bu bahsettiğim pozitif etkilerden maksimum verimi alabilmek için daha esnek ve karşı tarafın ne istediğini de anlamaya çalışan tavırlar gerekli olacak.

Günün en önemli gökyüzü olaylarından biri aslında bir süredir etkili olan VENÜS URANÜS KARE AÇISI olacak. Geçtiğimiz günlerdeki Venüs Plüton karşıtlığını da dikkate alırsak “Ana konu ilişkiler olunca iki kez düşün öyle hareket et” diyen yoğun ve yorucu bir etki var gökyüzünde. Güç savaşları, ilişkilerde ast üst ilişkisi yaratma çabası, kabul görmenin ve kabul ettirmenin birincil olması, hırs ve tutkunun gözleri kör edebilmesi gibi riskler var ne yazık ki gökyüzünde...

Baş eğmek ve buna karşılık olarak da isyan etmek mizansenine bolca şahit olabiliriz bu etkiler altındayken... Zaten sorunlarıyla mücadele ettiğiniz bir ilişkide çatlaklar oluşabilir… Sizi kontrol etmeye çalışan kişi ya da kişiler nefes almanızı zorlaştırabilir… İsteklerinizi ve düşüncelerinizi tam olarak ifade edemeyeceğiniz kişilerle bir arada veya bu tarz ortamlarda kalıp sinmek ya da durmadan anlatmaya devam etmek durumunda olabilirsiniz...

Hem özel hem de sosyal ilişkilerimizde bu 1-2 gün içindeki süreçte beklenmeyen gerginlikler, aslında biliniyor olsa bile neden patlama noktasına geldiği fark edilemeyen gerilimler yaşanabilir. Durup dururken başlayan bir tartışma “inceldiği yerden kopsun” noktasına varabilir.  Riskli ancak bu nedenle de sizi baştan çıkaran hareketlerden de zarar görebileceğinizi hatırlatmak da fayda var...

İçimizden bazıları, özgürleşme arzusu ile sonu belirsiz yolculuklara çıkaracak kararlar alabilir.  Bu etki altındayken Venüs ile ilintili diğer temalar, finansal hamleler, estetik ve güzellik ile alakalı girişimler de pek riskli ve nasıl sonuçlanacağını kestiremeyeceğimiz şekilde gelişebilir. Tolerans, mantık çerçevesinden ayrılmamak, risklere kendimizi kaptırmamak, uyum-denge amacı gütmek, kriz yaratmamak, oluşan krizlerin akıntısına kapılmamak, temkinli olabilmek önemli olacak...

İyi haber; özellikle aşk ve ilişkiler konusunda uçuşan kanatların yere konmasını sağlayan VENÜS SATÜRN ÜÇGEN AÇISI DA gün içinde devrede olacak.

Sorumluluk alan, gereklilikleri yerine getiren ve saygıyı barındıran ilişkilere meyil verecek. Eğitici, olgunlaştırıcı ve bizi büyüten insanlarla bir arada olma şansımız olacak. Akıl verenimiz ve bize mantıksal olandan realiteden ayrılma diyenimiz bulunacak çok şükür ki.  Eğer özel ya da sosyal anlamda tüm ilişkilerinizde eğer üzerinize düşeni yapmışsanız mutlaka artı değerlerle yola devam etme şansını yakalayabileceksiniz diyor gökyüzü.

Uyumlu ve sağlam nitelikli yakınlaşmalar ve güven inşa eden arkadaşlıklar hissedilecek. Sizden yaşça büyük veya olgun kişilerden destek almak ve hayatınızı daha kolay ve pratik hale getirmek için elverişli olacak. Aşkı ve sevdayı yakalayamamışsanız bile, iş ya da diğer ilişkiler açısından bu verimi bulabilirsiniz. Bu gün girişeceğiniz işlerde, planlı ve organize hareket edeceğinizi, kararlı ve azimli olacağınızı söyleyebilirim. Sizi zorlayan ve kriz ortamları yaratan kişiler de çıkabilir karşınıza. Karşılığını politik bir uslup ile vermeyi deneyin. Birçok katı tavrı çözme şansınız olabilir bu şekilde.

2 Ağustos 2014 CUMARTESİ

SAAT 05:58 DEN SONRA AY GÜN BOYUNCA BOŞLUKTA olacak. Yeni bir başlangıç, uzun vadeli olacak kalıcı olmasını ümit ettiğimiz bir adım söz konusu olduğunda önümüzü görmekte zorlanacağımız ve de belirsizlikler içerebilen etkiler altındayız. Rutini yürütmek ve yarım kalan işleri, görevleri tamamlamak için ruhsal çalışmalar yapmak ve de huzura dengeye hizmet edecek şekilde ilişkilerimizi yönetmek ve planlar, programlamalar için uygun bir gün olacak.

ERKEN SAATLER için çekişmelere, ufak tefek anlaşmazlık ve çatışmalara yatkın olduğumuzu, sukunet sağlayan taraf olursak herkese faydalı olacağımızı söylüyor gökyüzü. Keyif almadığımız ancak sosyal amaçlı olarak mecburen bulunduğumuz ortamlar, can sıkıcı ölçüsüz samimiyetler, yapmacık gülüşme ve konuşmalar huzur kaçırabilir. Yediklerinizde abartıya kaçmayın, şekerli gıda tüketimine dikkat. Bir de istemediğiniz mekanlarda haz etmediğiniz insanlarla bir arada olmaya kendinizi zorunlu hissetmeyin derim. Sabahın bir diğer etkisi de miskinliğe varan tembellik olacak. Bunun sadece vakit kaybı olduğunu aklınızdan çıkarmayın yeter.

ÖĞLEDEN SONRA sıradan gibi görünen bazı destekler hayatımızı, hayatımızın bir parçasını ya da günümüzü, elimizdeki işi önemli ölçüde rahatlatacak bir etki yaratacak.

4-5 gündür yoğun olarak hissettiğimiz MARS-JÜPİTER KARE AÇISI günün ilk saatleri itibariyle kesinleşecek ve önümüzdeki 2-3 gün daha etkisini gösterecek. Bu kare retrolar nedeniyle yıl içinde daha öncede kesinleşti ve etkisini gösterdi. Ancak bu kez bir fark var.

Mars bu kez harekete geç diyen konumda, güçlü pozisyonda.
Yani “yapsam ne iyi olurdu”, “ay çok istiyorum ama bilmem ki” dediğimiz, aklımızdan geçen ve çoğu zaman için çok riskli bulduğumuz ve hatta bu açıdan bakınca asla altından kalkamam, benim boyumu aşar risk çok büyük dediğimiz hamleleri yapabilir durumdayız...

Bu transit etkisiyle aslında tüm hafta boyunca ve özellikle ve de yoğunlukla bu 1-2 gün içinde, mevcut şartları zorlamaya yatkın olacağız. Düşüncesizce öne atılacak, yeni deneyimler yaşamak adına harekete geçirecek bazı riskler almaya yönlendirecek.  “Asla yapmam” dediğimiz bazı hamleler için itekleyen gücü hissedeceğimiz ancak bir türlü de gerçek manada huzuru duyamayacağımız etkiler bunlar... BUGÜNLER İÇİN ÖNERİM, KARARLARINIZDA, ADIMLARINIZDA VE SÖZLERİNİZDE BOYUNUZU AŞANLARINA YÖNELMEMENİZDİR. 

Maddi girişimlerde riskleri ölçüp biçmek, nasıl olsa bir şekilde hallederim dedirten dürtmelere karşı, asıl kontrolün bizde olduğunu gösterebilmek konu her ne olursa olsun ölçüyü kaçırmamak, sınırları aşmamak önemli olacak. Özgüven konusunda da abartıya kaçma ve olmayacak dualara amin deyip, yapamayacağız şeylerin sözünü verme riskimiz var. BU AÇI ANCAK İHTİYATLI VE KONTROLLÜ OLMAYI BECEREBİLMİŞSEK KAZANÇ ELDE EDEBİLECEĞİMİZE İŞARET EDİYOR.

Kendinizi güçlü ve enerjik hissedip var olan becerilerinizi, istek ve hırslarınızı abartılı bir biçimde ortaya koyma eğilimine karşı dikkat etmenizi öneririm. BU AÇI ETKİSİYLE HENÜZ HAZIR OLMADIĞINIZ HAMLELERİ YAPMA VE SONUÇTA EMEKLERİN BOŞA GİTMESİNE NEDEN OLMA RİSKİ DE TAŞIYORUZ.

Atılım yapma ihtiyacı, “çok vakit kaybettim dahasına tahammülüm yok” deme durumu, her şeyin her önümüze çıkanın, her sözün, her davranışın HEMEN yakalamazsak kaçacak bir fırsat olduğunu düşünme gibi şeyler yaşanabilir bugünlerde. Aman dikkat. Temkini elden bırakmak, kaçması bizim için büyük şans olan şeyleri ısrarla yakalamaya çalışmak gibi şeylerden uzak durun.

Üzerinde zaten emek verdiğiniz şeyleri sırf bir otokontrol sorunu ya da daha fazlası uğruna, hız kazanayım gibi kaygılarla heba etmeye kalkmayın. Sabreden derviş muradına ermiş lafını hatırlatın kendinize. UNUTMAMAK LAZIM Kİ, BİR ŞEYE VERDİĞİNİZ EMEK EĞER ONU ELDE ETTİKTEN SONRA KORUMAK VE AYAKTA TUTMAK İÇİN VERİLEMİYORSA HEM MADDİ HEM DE MANEVİ OLARAK YAPIP ETTİĞİNİZ, ORTAYA KOYDUĞUNUZ, HARCADIĞINIZ HER ŞEY KÜL OLUP UÇUŞMAYA MAHKUMDUR.

Bu transit etkisindeyken dürtüsel tepkileri kontrol altına almakta zorlanabiliriz. İLİŞKİLER AÇISINDAN DA TEMKİN VE SABIR ÖNEMLİ OLACAK. Fiziksel olarak da kendimizi korumaya almamız, acı patlıcanı kırağı çalmaz nitelikteki kontrolsüz haraketlilikten kaçınmamız şart. Kavgacı, tartışmacı, asi ve inatlaşan tavırlardan da kaçının. Bu tarz bir şeye maruz kalırsanız da mümkün olduğunca sağduyu ve hoşgörü ile hareket etmekte fayda var. ŞİDDETİN HEM DUYGUSAL HEM DE FİZİKSEL BOYUTUNDAKİ ZARARLARI HER ZAMANKİNDEN DAHA BİR ARTMIŞ OLACAK. Bu transit bayram tatili ve tatili uzatıp bütün haftayı kullananlar, hafta sonu dönüş yoluna geçecek olanları da epey ilgilendiriyor. Zira kazalara eğilim de artıyor!!!

Bugünün bir diğer gökyüzü olayı MERKÜR JÜPİTER KAVUŞUMU sebebiyle, olaylara pozitif tarafından bakma ve “olmazlar” dan ziyade “olabileceklere” odaklanma şansımız olacak. İyi niyetli yaklaşımlar tüm iletişimlerde anahtar olacak. Olaylara daha geniş açıdan bakabilme, geliştirici ve akıcı fikirler üretme konusu lehimize çalışacak. ÖZELLİKLE FİKİRSEL FIRSATLAR, SEYAHAT İÇERİKLİ VE TİCARİ AÇIDAN GELİŞMELER, BİLGİMİZİ VE TECRÜBEMİZİ ARTIRMAYA YÖNELİK İMKANLAR ÇIKABİLİR GÜN BOYUNCA KARŞIMIZA. İş ve geliştirme adına teklifler, ticari girişim fırsatları gündeme gelebilir. Bugünün içeriğinde FIRSATLARI GÖRME, DUYMA, YAKALAMA VE ETKİN BİR BİÇİMDE KULLANMA ENERJİSİ var. Sizi onurlandıracak ve gurur duymanızı saplayacak bir takım görüşmeler yapabilirsiniz. Söylenen güzel sözlerin gerçeklik payı var mutlaka ama siz yine de işin büyüsüne kapılıp kendinizi dev aynasında görmeye kalkmayın. BÜYÜK DÜŞÜNCELER, BÜYÜK PLANLAR GERÇEĞE DÖNÜŞMEDİKÇE KAĞIT ÜZERİNDE KALMAYA MAHKUM. GERÇEĞE DÖNÜŞMESİ İÇİNDE GERÇEKLİKTEN BAĞLANTIMIZI KOPARMAMAMIZ, UÇUŞAN HAREKETLER YERİNE YERE SAĞLAM BASANLARINA YÖNELMEMİZ GEREKİYOR. ANCAK O ZAMAN SONUÇ OLARAK GERÇEK OLAN BİR ŞEYLERİ KAZANÇ HANESİNE YAZMA ŞANSI BULABİLİRİZ UNUTMAMAK LAZIM.

Yarın sabah saatleri yoğun olacak olan MERKÜR MARS KARESİ nedeniyle ise tartışmalar, fevri çıkışlar, sabırsızlık ve kontrolsüz söz ve hareketler nedeniyle zarar uğrama, fikir çatışmaları, sakarlık ve kazalar, iğnelemeler, alttan almayan hatta üste çıkmak için çaba gösteren inatlaşmalar söz konusu olabilecek. Dilin kemiği yok ancak kökü bizde… unutmamak lazım bu gece ve yarın öğleden önce saatleri için...

3 Ağustos 2014 PAZAR

Ay saat 05:57 DEN SONRA YAKLAŞIK 2,5 GÜN İÇİN AKREP BURCUNDA olacak. Duygusal olarak hassasiyet göstereceğimiz, alınganlıklara yatkın olacağımız ancak bunun yanında da geçtiğimiz iki güne nazaran çok daha güçlü ve kararlı olacağımız etkiler altındayız. Günü verimli kılacak en önemli faktörler duygularımızı kontrol altında tutabilmek ve gereksiz inatlaşmalara özelliklede duygusal bağımız olan insanlarla yaşanabileceklere yenik düşmemek. Güç ve dayanıklılığımız, sezgilerimiz ve sabrımız sayesinde başarı elde edebileceğimiz bir gündeyiz.

GÜN ORTASI fiziksel efor gerektiren işler, harekete geçireceğimiz planlar, spor yapmak, bilgi alış verişleri, seyahatler ve de yurt dışı ve yabancılarla alakalı işler, dini felsefi konular için fırsatlar getirecek karşımıza. Ancak aksayan ya da aksamaya müsait noktaları göz ardı etmemek ve de bir şeyleri aceleye getirmemek önemli olacak. İlişkilerde yıpratıcı olabilecek inatlaşmalar, kafa kafaya gelişler, kimin haklı olduğunun tartışılması ve de beklemeye tahammül edememek ise bu güzel tatil gününü gerginleştirebilir. Trafikte özellikle dikkat derim.

NORMAL ŞARTLARDA CESARET EDEMEDİĞİMİZ ŞEYLERE ADIM ATMAK İÇİN İYİ ANCAK O ADIMIN BOŞLUĞA ATILMADIĞINI BİLEREK HAREKET ETMEK İHTİYACI OLMAZSA OLMAZ…

ÖĞLEDEN SONRA da benzer riskler, sözlerine ve hareketlerine ekstra dikkat et temasıyla birlikte devam ediyor. Yanlış anlaşılmalar, anlaşılmamalar haklıyken tam tersi duruma düşmeler söz konusu olabilir.

Akşam saatleri fedakarlık ve de tavizler verme durumu daha bir belirgin olacak. Spritüel faaliyetler, ruhsal çalışmalar, ibadet, meditasyon, yoga v.b. Şeyler için, aşk romantizm ve tutku ile ele alacağımız kendimizi akışa bırakacağımız uğraşlar için, sanat ve yaratıcılık konulu şeyler için elverişli olacak.

Tüm hafta boyunca gönlünüzdeki güzellikler sizinle olsun…
Hayrınıza olana da gönlünüz razı olsun…

Dr.Samiye Özbaş Soysal

Astrolojik danışmanlık talepleriniz için

Astroloji eğitimi almak için

Ay boşlukta takvimi için

"2014 Yılına Dair" yazım için

2014 Yıllık Burç Yorumları için

Jüpiter Aslan burcunda neler yapacak…

Jüpiter Aslan burcunda iken burçlara etkileri…


Yorumlar

Popüler Yayınlar