AstroKarmik ile 22-28 Eylül 2014 Haftasının Yorumları...

Haftanın Gökyüzü Olayları

G1 G2 açı etki başlangıcı açı kesinleşmesi etki sonlanması
Venüs Satürn altmışlık 20.9.2014 21.9.2014 22.9.2014
Mars Neptün kare 19.9.2014 22.9.2014 23.9.2014
Plüton  direkt 23.9.2014
Güneş Terazi 23.9.2014
Terazi burcunda yeniay 24.9.2014
Jüpiter Uranüs üçgen 16.9.2014 25.9.2014 30.9.2014

22 Eylül 2014 PAZARTESİ

AY GÜN BOYUNCA VE YARIN BAŞAK BURCUNDA.  Bugün ve yarın için, dikkat ve zeka gerektiren işler, detaylara yönelik yapılan çalışmalar, verimlilik esasına dayalı işler, temizlik, hijyen ve sağlık ile bağlantılı meseleler ön planda olacak. Yarım işleri toparlamak, eksik, hatalı, kusurlu ne varsa ortaya çıkarıp pürüzlerden arınmak niyetinde olacağız. Bu söylenenlerin hepsi kulağa hoş gelen şeyler ancak bunun yanında tabi ki Başak burcundaki Ay'ın verimli değerlendirilemediği durumlarda bazı riskler de söz konusu. Kararsızlık, aşırı eleştirel yaklaşımlar ve de detaylarda boğulup konunun ana fikrini kaçırma v.b.

ERKEN SAATLER dalgınlık ve kafa karışıklığı riskimiz var. Bu gibi durumlar telaşa ve gereksiz agresyonlara da davetiye çıkarabilir. Açıkçası yol almaya çalışan ancak bir şekilde yolunu bulmakta zorlanan etkiler altındayız. Çok çabalama yorulma ve elle tutulur sonuçları öyle hemencecik de elde edememe durumu mevcut. Aslında bu genel olarak son 2-3 günün yoğun bir teması. Gökyüzündeki hafta sonundan bu yana etkili olan MARS-NEPTÜN KARESİ kesinleşiyor.

Bu açı etkisiyle özellikle bugün ve yarın kapanmakta olan Ay'ın enerjisi zaten iyice azaldığından, fiziksel olarak kendimizi güçsüz hissetme, ne istediğimizi tam olarak bilememe, bilsek bile arkasında duramama, hedef ya da yön bulamama, cesaret gerektiren işlerde dik durmayı becerememe gibi durumlar yaşanabilir. Almayı, elde etmeyi çok istediğiniz bir şey menzilinizden uzaklaşabilir. Siz hedefe yaklaşmaya çalıştıkça araya mesafe açan meseleler girebilir.

Eğer hakkınızı aramanız gereken bir durum oluşursa, kendinizi yeteri kadar net ifade edememe ve tam olarak istediğiniz kadarını elde edememe gibi riskleri de var bu açının. Elimizdeki yarım işler, ilgimizin dağılması ya da belki de hevesimizin kaçması sonucu tamamlanmadan yarım haliyle kalabilir.

Savaşma gücünü ve ne uğruna mücadele verdiğimizi temsil eden Mars'ın bu günlerdeki enerjisi, yanlış emellere alet olma, hiç beklemediğiniz yerden saldırıya uğrama ve karşılık verememe gibi durumlar doğurabilir ne yazık ki. Aynı zamanda gücün hiç tahmin edilmeyecek biçimde kötüye kullanılması gibi durumlar da yaşanabilir. Kontrolü olumlu ya da olumsuz anlamda kaybetmemek, duruşundan taviz vermemek ve net olabilmek önemli olacak.

Hayal kırıklığı ve yetersizlik duygusu gibi şeylere yatkın olacağız maalesef… Bu etki altındayken hayatınızdaki var olan sorunlara etkili çözümler üretemez durumda hissedebilirsiniz. Olabilirliklere olan inancınız sınanacaktır. Bir şeyleri yetiştirmeye çalışırken, kendi kendinize “olmuyor işte ne yapayım” deyip vazgeçerken bulabilirsiniz. Üstelik bunun bir vazgeçiş olduğunun bile farkına varamadan…
 
Aldatılmak ve aldanmak gayet mümkün bu transit esnasında… Kime danıştığınız, kimden destek aldığınız önemli açıkçası…  
Bir de ek not, bu transit etkisi ile su ile ilgili konularda, örneğin eviniz ya da iş yerinizdeki su tesisatı gibi, bazı sorunlar yaşanabilir. Aman dikkat.
Fiziksel enerjimiz düşük olduğundan, beslenmenize, dinlenmenize de dikkat etmekte, gerekirse takviyelerle zindeliğinizi korumakta fayda var.
Alerji unsuru olabilecek şeylerden, sıvılardan, gazlardan özellikle uzak durun…

Bu transitin en etkili pan zehiri, sizin dışınızda her ne olursa olsun, odaklı kalmayı becerebilme ve bir hedef belirlemişseniz o hedefe sadık kalma, düzenli aralıklarla kendinize iş planınızı hatırlatma, iyi bir şekilde organize olabilme… Zor evet biliyorum. Ama ipin ucunu kaçırmamak adına dürtün kendinizi. Zira dışardan dürtmeler bunun aksini yaratmaya yönelik olacak…


23 Eylül 2014 SALI

AY YİNE BAŞAK BURCUNDA ve düne ait bahsettiğim ana tema ve riskler aynen bugün de geçerli. Kusurları düzletmek, kirleri temizlemek, bozuk olanı onarmak, hasta olanı iyi etmek, dağınık olanı düzene sokmak gibi şeylere eğilimliyiz bugünde…

Öğleden öncesi biraz daha odaklı ve sorumlulukları bilen tavırlara yatkınız ve bu şekliyle hareket etmekten fayda göreceğiz. Günün yoğunluğunu ilk yarısına vermenizi öneririm. En çok işi  bu saatlerde bitireceksiniz.

SAAT 15:15 DEN SONRA AY GÜNÜN GERİ KALANINDA BOŞLUKTA olacak. Önemli başlangıçlar ve imzalar, ilk adımlar için zaten kapanmakta olan ay destekleyici değildi. Bu saatten sonrası tamamen belirsizliklere kapı açacak nitelikte. Gökyüzü daha çok son noktaları, bitirişleri, arınmaları, feda edişleri destekliyor olacak.

Bu saatler sosyal ilişkiler, eğlenceli uğraşlar, sanatsal nitelikli olan şeyler için elverişli. Enerji düşüklüğünün yanına bir de rehavet eklenecek açıkçası. Ciddiyet, azim gibi şeyler pek uzaklarda bu saatten sonrasında. Daha rahat olacağımız, rahatlıkla halledeceğimiz, fiziksel ve ruhsal olarak bizi yormayacak keyfe keder işlere yönelebiliriz.

AKŞAM SAATLERİNDE de yeniay öncesini hayatımıza yeni katacağımız değerleri, uğruna yol alacağımız yeni hedeflerimizi düşünerek, niyet ederek geçirebiliriz. Ancak tabi ki yeninin hayatımıza girebilmesi için bazı gereksiz şeylerinde hayatımızdan çıkıp gitmesi gerekebiliyor. Yeni olan ancak biz ona alan açarsak hayatımıza girebiliyor. Bu akşam üzerinde çalışabileceğiniz şeyler daha çok dünyevi değerler üzerine olacak. Her neyi asla değiştirmem, bu benim prensibim, alışkanlığım, düzenim diyorsanız ona odaklanın bir bakın.
O düzen ne zaman yaratıldı?
Neye istinaden var?
Hangi şartlar altında kabul edildi bu prensipler?
Size göre doğru olan şeyler hiç mi tartışmaya açık değil?
Neyi takıntı haline getiriyorsunuz hayatınızda?
Neleri belki de biraz oluruna bırakmaya ihtiyacınız var?
“Olduğu kadar olmadığı kader” diyebilseydiniz bazı noktalara hayatınız nasıl olurdu?
Emeğiniz ve çalışkanlığınız ile nelere hizmet edebilirsiniz ve nelere hizmet ediyorsunuz?
Sarf ettiğiniz çaba ve elde ettiğiniz verim arasında tatminkar bir orantı var mı?
Eğer bu oran doğru değilse, belki de bazı hizmetlerin sona ermesi lazım değil mi?
Hayatın tadını çıkarmaya ne zaman karar vereceksiniz?
Hem çalışıp hem de mutlu olmak mümkün müdür?
Mümkünse bunun için ne yapmalı?
Bazı konularda iş yapış yöntemi değişikliğine ihtiyaç duyuyor olabilir misiniz?
Sağlığınızla ilgili hangi aksiyonlara ihtiyaç var?
Geride bırakılması gereken alışkanlıklarınız neden hala sizi kontrol altında tutuyor?

v.b. soruların cevabına yaklaşmak ve niyetler yaratmak için kullanabilirsiniz bu akşam saatlerini.
Bugün, Nisan ayından bu yana devam eden Plüton retrosu bitiyor.


Bugün ayrıca saat 05:29 da Güneş bir ay için Terazi burcuna geçişi ile birlikte sonbahar ekinoksunu yaşayacağız. 

Gece ile gündüzün eşitlendiği, denge, eşitlik ve uyum zamanındayız. Artık geceler uzayacak gündüzler kısalacak. Her zaman söylediğim gibi, bir şeylerin başlangıcından ziyade sona ermesine hizmet eden bir dönemden bahsediyoruz bu geçiş ile birlikte aslında… Terazi teması adalet ve eşitlik ile birlikte anılıyor.

Bu süreçte karşımızdakinin haklarına ve her türlü fikre eşit uzaklıkta olup objektif kalabilmek, kararlarımızda birliktelikleri gözetmek önemli olacak. Ortamı yumuşatan, arabuluculuk yapan, anlaşmazlıkları gidermek için çaba sarf eden kişilerde bir artış olabilir bu 1 aylık süreçte. Politik tavırlar dikkat çekecek ve bu şekildeki yaklaşımlar da prim yapacaktır.

İnsanların hayatı sevdikleriyle paylaşma arzusunun belirginleşeceği günlere giriyoruz. Yalnız kalmamak adına gözler sosyal çevrelere yönelecek. Mutlaka bunu karşı cins olarak algılamayın sakın. Bir iş yapıyorsak yanımızda biri olsun, bir yere gidilecekse yol arkadaşı bulalım, bir eğitime gidiyorsak mutlaka bize yarenlik edecek birileri var olsun diyeceğiz.

Sanatsal konular ve bağlantılı ortamlar ve organizasyonlar daha çok ilgimizi çekecek. Davetler ve sosyal organizasyonlarda bir artış söz konusu olabilir. Estetik ve uyum da önem kazanacak. Hoş görüneyim, uyumlu giyineyim, hoş kokayım ve göz kulağa hitap edeyim diye çaba göstereceğiz.


Tatillerden dönüp deli gibi çalıştığımız bir aylık bir dönemden sonra bu önümüzdeki dönem biraz dinlenme belki de biraz tembellik etme, ruhumuzu doyuracak eğlenceli işlerle uğraşma, sosyalleşme ve bunların tümünü birileriyle belki de bizim için özel olan biriyle paylaşma fırsatı sunacak bizlere… Sonbahar ekinoksunun hem bireysel olarak hem de ülkemiz adına yeni ve taze bir enerji sağlamasını eşitlik ve objektiflik, anlayış ve hoşgörüyü de beraberinde getirmesini gönülden dilerim.


24 Eylül 2014 ÇARŞAMBA

SAAT 07:00 DAN SONRA AY YAKLAŞIK 2 GÜN İÇİN TERAZİ BURCUNA GEÇECEK VE SAAT 09:13 DE TERAZİ BURCUNDA BİR YENİAY GERÇEKLEŞECEK. Yeniaylar taze başlangıçlar getiren bir enerji yaratıyor. Bu kez yeniayın tetikleyeceği başlıca konular, aşk, ilişkiler, birliktelikler, ortaklıklar, hukuksal konular, sanatsal ve yaratıcılık gerektiren şeyler, estetik ve sanatsal konular olacak.

İlişki kurmak, hayatı paylaşacağımız birilerine doğru yelken açmak veya mevcut ilişkimizde huzur ve denge halini yaratmak adına hevesli olabiliriz yeniay sonrası dönemde.

Önemli anlaşma, sözleşmeler ve birliktelik atılımları gündeme gelebilir.
Teklif yapmak ve bir sonraki adıma geçmek için ideal bir enerji olabilir bu yeniay.
Yeniay sonrası dönemde ara bulucu ve uzlaşmacı rolü üstlenmemiz gerekebilir herhangi bir çatışma konusunda.
Hukuksal bir konuda adım atma ihtiyacı duyabiliriz.

Adil olmak ve herkesin hakkını eşit olarak gözetmek önemli olacak bu kez girişeceğimiz işlerde. Uyum, huzur, birliktelik, eşitlik, adalet, denge, aşk, sevgi adına bir adım atmak için ideal bir zamanlama olabilir.

Yeniay sonrası Ayın yapacağı ilk açı Mars ile altmışlık olacak. Yani bu yeniay ile birlikte adım atacağınız işler hızlıca yol alacak ve aldıracak. Çok fazla dikkatsizlik etmediğimiz ve aceleci davranmadığımız ve hırsları kontrol edebildiğimiz sürece emeklerin karşılığı daha çabuk gelecek diyor.

Jüpiter’in Satürn ile kare açıya yaklaştığını görüyoruz yeniay haritasında. Bu da bize özellikle finansal açıdan çok fazla risk alma ve ihtiyaç ile zorunlulukları, istek ve heves olaylarından ayırmaya çalış diyor.

Jüpiter aynı zamanda Uranüs ile üçgen açıda olacak. Bu etki ise yeniaya yaratıcı ve orijinal şeyler ortaya koyma enerjisi katacak. Yeni olana, teknolojik, bilimsel olana, gelişime açık olacağımızı söylüyor yani…

Yeni bir eğitime başlamak, akademik bir çalışmaya yol almak, yeteneklerimizi keşfetmek, pratik hale getirmek, uygulamaya geçmek, becerilerimizi ortaya koymak, beklenmeyeni, daha önce keşfedilmemişi işe yarar biçimde hayata geçirmek için destekleyici olacak. Destek dediysem bu hem işe yarar nitelikte hem de belki de hiiiiç tahmin etmediğimiz kişilerden gelecek. Eğitim ve öğretim adımları için ekstra destekleyici bu yeniay. Zira zihnimiz her zamankinden aktif ve algımız da yüksek olacak.  Kavrama yeteneğimizden ise hiç bahsetmiyorum. Çok canlı çoook... E tabi bu fırsatı kaçırmadık. Astrolojiye gönül veren taze zihinlerle güzel bir yolculuğa çıkıyoruz. Daha önce duyurusunu yaptığım eğitim sınıflarımız ile ilk dersleri yeniay enerjisiyle yapacağız. Eğitim sınıflarımız da bu güzel transitten payına düşeni alacak mutlakaJ

Türkiye Cumhuriyeti haritasının 4.evinde gerçekleşecek ve 4-10 aksını ilgilendirecek yeniay. Vatani konular, tarım ve arazilerle alakalı konular, madenler, madencilik, arazi ve gayrı menkuller ile bağlantılı meseleler, siyasetin muhalefet kanadını daha çok ilgilendiren ancak iktidar muhalefet dengesini ön plana çıkaran, bu v.b. konularda yeni bir şeylerin adımını attıracak nitelikte bir yeniay olacak.


Yeniayın hem bireysel hayatlarımız hem de ülkemiz açısından güzelliklere vesile olacak şeyleri yaşamımıza taşımasını gönülden dilerim.
Yaşamımıza taşımak derken öncelikle bir şeyleri hayatımıza kabul etmeye niyetli olmamız şart mutlaka… Niyetlerimizi hazırlayalım o zaman.


Gökyüzü bize belli başlı konuları işaret etmiş olsa bile her yeniay insanda bambaşka hevesler ve yeni başlangıçlar için karşı konulmaz bir enerji yaratıyor. Biz özel bir plan yapmasak da bizi belli başlı bazı başlangıçlara doğru itiveriyor. Umarım bu kez de yeniay hayatınıza güzellikler katacak startlara vesile olur. Hayrınıza olanın sizi mutlu edeceği tatlı başlangıçlar yaşamanızı gönülden dilerim.


25 Eylül 2014 PERŞEMBE

AY TERAZİ BURCUNDA olacak. Uyum ve denge ihtiyacımız bugün yüksek. Kimseyle papaz olmak istemiyoruz. Aman kavga çıkmasın, gürültü olmasın, huzurlar kaçmasın niyetindeyiz. Sosyal ortamlar, ortaklaşa yapılan işler, uzlaşma gerektiren durumlar, sanat, estetik içerikli işler için uygun bir gün olabilir.

GÜNÜN İLK YARISI OLDUKÇA YOĞUN görünüyor. Pek çok işiniz olabilir yetişmesi gereken. Ancak bunun yanında üzerinizde tatlı bir rehavette olabilir. Sanki çok çalışmış yorulmuş ve azıcık tembellik etmeyi de sonuna kadar hak etmiş gibi bir his bu. Fakat bekleyen işler varsa bu niyet pek faydalı olmaz açıkçası. Çok çalışmışsanız elde ettiklerinizi kaybetmemek adına makul ölçülerde çalışmaya devam etmek şart. Bu sabah planlarda bazı ufak tefek değişiklikler, beklenmeyen iş, durum ve ziyaretler söz konusu olabilir. Hemen hızlıca çözümler üretmek, esneyebilmek, pozitife odaklanabilmek lehimize olacak.

AKŞAM SAATLERİ de yine olumlu olanı karşımıza çıkaracak nitelikte geçecek. Pozitif ruh halimizi çevremize de yansıtma şansımız olacak. Hayatınızdaki kadın figürlerinden yana şanslı olduğunuzu görebilirsiniz. Nokta atışı niteliğinde güzel destekler gelebilir.
Aslında geçen haftadan bu yana hissedilen JÜPİTER URANÜS ÜÇGEN AÇISI bugün kesinleşecek ve önümüzdeki 2-3 gün daha kendini belli edecek. Yeniay haritasında da bahsettiğim gibi bu transit etkisiyle kendimizi orijinal uğraşlara çok daha yakın hissedeceğiz. Yaratıcılığımız, doğal yeteneklerimiz keşfedilmeyi bekliyor olacak. Aklımıza daha önce gelmemiş dahiyane fikirler gelebilir. Çok daha çözüm odaklı olacağımız kesin. Ancak bu çözümleri çok fazla düşünmeden, heyecana kapılıp aceleyle hayata geçirmemek önemli. (Ziyan olmaması açısından)

Beklenmedik kişilerden, beklenmedik zamanlarda gelen, ortaya çıkan destek ve fırsatlar etkisi yaratacak bu gökyüzü olayı. Dün de bahsettiğim gibi, eğitim, öğretim konularında, akademik çalışmalarda, her zamankinden daha yüksek bir algı ve zehir gibi işleyen bir zeka desteği cepte olacak.

Bu transit genel olarak yaşama farklı ve çok daha pozitif bir bakış açısı katabilir. Rutinden çıkmak, sizi geliştireceğine, etki ve potansiyel alanınızı genişleteceğine inandığınız yollara girmek, bu nitelikteki başlangıçlara niyet etmek için oldukça verimli günlerde olduğumuz kesin.

Maksimum faydayı alabilmeniz dileğiyle…


26 Eylül 2014 CUMA

AY YİNE TERAZİ BURCUNDA olacak. Nispeten rahat ve keyif odaklı olacağımız, eş ve partnerimizle alakalı konulara yöneleceğimiz, yalnız kalmayı tercih etmeyeceğimiz bir gündeyiz. Dün olduğu gibi bugün de genel bir kararsızlık havası hakim olacak. Çekimser davranma eğilimindeyiz. Kimsenin hakkı yenmesin, herkes eşit ve adil davransın diye verilecek çaba huzur verecek. Bu gün için olası risklerden biri de kolay etki altında kalma hali. Bu nedenle kiminle birlik olduğumuz, kimin sözüne rağbet ettiğimiz önemli. Bir de aman kimseyle aram bozulmasın adına gerçek istekleri dile getirmeme, mış gibi yapmalara dikkat bugün için.

SAAT 15:39 DAN SONRA AY 2 SAAT KADAR BOŞLUKTA OLACAK ve sonrasında da yaklaşık 2 gün için Akrep burcuna geçecek. Bu saatler duygularımızı dile getirmek, gönlümüzden geçenleri kelimelere dökmek, kelimelerle ifade edilenleri yüreğimizde hissetmek için uygun olacak. Bol hareketli, sohbetli ve sosyal olacağımız saatlerdeyiz. İletişim ağı aktif olacak. Ancak duygularla mantık çok fazla iç içe geçmiş olacağından, kolay yanılma ve subjektif kalma ihtimali olan saatlerdeyiz.

AKŞAM SAATLERİ de benzer enerjiler hakim ancak bu kez konular, paylaşımlar, amaçlar yüzeysel kalmayacak, derinlere dalacak, yakınlaşmalar ve yakınlaşma istekleri dikkat çekecek.


27 Eylül 2014 CUMARTESİ

AY AKREP BURCUNDA olacak. Sezgilerin ön planda olduğu, sabırlı ve gayretli olmak sayesinde zor işlerin altından kalkabileceğimiz, genel olarak verim alabileceğimiz bir gündeyiz. Konsantre olma, hedef belirleme ve o hedefe kilitlenip yılmadan ilerleme enerjisi var havada. Bu kadar yüksek inanç ise eşliğinde ne yazık ki biraz da inadı, olmayanı olduracağım diye diretmeyi de getirebiliyor.

GÜNÜN İLK YARISI mücadele edilmesi, kararlılıkla üzerine gidilmesi, azim ve inanç ortaya koyulması gereken işler için, güçlü insanlardan destek almak ve talep etmek için, kadın figürleriyle iş birliği yapmak için, tek vücut halinde hareket edip, güçleri birleştirmek için destekleyici. Gökyüzü aynı zamanda derin duygusal paylaşımları ve derinlemesine yapılacak araştırmaları da destekliyor. Bu saatler kuşkucu tavırlar aşırıya kaçmadığınız takdirde pek çok kilitli kapının anahtarı olacaktır.


AKŞAM SAATLERİ ise ölçüsüz samimiyetler, mecburiyetten katıldığınız o nedenle de haz almadığınız sosyal ortamlar, ulu orta özel hayatlarını ifşa edenlerle, sizin özelinize fütursuzca dahil olmaya çalışanlar canınızı sıkabilir. Bu saatlerde boyunuzu aşan işlerden, büyük laflardan, büyük vaatlerden kaçının derim.


28 Eylül 2014 PAZAR

AY AKREP BURCUNDA olacak. Güçlü, dayanıklı ve genel olarak azimli olacağımız bir gün. Bir şeyi istemişsek, elinden geleni ardına koymama, ne yapıp edip, sabredip bitiş çizgisini görme, sezgilerin ve inancın yoğunluğunu hissetme etkisi var gökyüzünde. Zihnimizin içinde, yüreğimizde dönüp dolaşan kuşkucu kıpırtılar, derin bir bakış açısı fırsatını kaçırmamıza sebep olabilir. Hassas ve kırılgan olacağımız ancak bunu kabul etmekten imtina edeceğimiz durumlarla karşı karşıya kalabiliriz. Madem öyle işte böyle dedirten iç seslerinin yorucu ve zarar verici etkilerine aman dikkat. SABAH SAATLERİ, soğukluk, mesafeler, sorumluluklar, zorunluluklar, aşırı resmi ve insanın ruhunu yoran kişi ve ortamlar, hafif kasvetli ve karamsar bir ruh hali dikkat çekecek.  Olmazları gözümüz çok daha fazla görecek. Yetersiz olduğumuzu düşündürten eleştirilere memnuniyetsizliklere maruz kalabileceğiz… Enerjimizi yükseltecek ve hayatın olumlu taraflarını gösterecek ancak bunu yaparken bizi yormayacak kişilerden destek alabiliriz.

Saat 23:31 den sonrası Ay boşlukta olacak.
Bugün MERKÜR o meşhur retrolarından birine başlamadan önce kısa süre için Terazi burcundan AKREP BURCUNA GEÇECEK. Zihnimizin nasıl çalıştığını gösteren, algımız ve iletişim yöntemlerimiz, bilgiyi alıp verme, genel olarak anlayıp, anlatma, yakın çevremizle olan ilişkiler, kısa geziler, ticari yaklaşımlar, el becerisi ve zeka gerektiren işlerle daha çok bağlantılı olan Merkür bu süreçte bu bahsettiğim konularda, bizlerin derin bir algı ile yol almamızı sağlayacak.

Geçtiğimiz dönem sosyalliğimiz ve sosyal iletişim tarzımız ön plandaydı.  Şimdi ise, çok konuşan değil az ve öz konuşan, etkili ve vurucu cümleleri sarf edebilenler kazançlı çıkacak bu süreçte. Sezgisel zekamız ön plana çıkacak. Araştırmacı, kurcalayan, detaylara dalan ve hafiye gibi çalışan zihinler harekete geçecek. Sır saklamak ve sırları açığa çıkarmak cezbedici konular olacak. Zihnimiz ince hesaplar ve şüpheci düşüncelerle dolup taşacak.

Bir şekilde söylenenler, yapılanlar her zamankinden daha derin manalar taşıyor olacak bizler için. Olumlu ya da olumsuz anlamda… İyisiyle kötüsüyle.  Zihnimiz çok fazla tutuyor olacak.  O kadar ki, bazı düşünceleri takıntı haline getirme, bu takıntıların üzerine binalar inşa etme, kuşkuların izini sürme, her konuda nedenini tam olarak açıklayamasak da içimizden gelen bir fikrimizin olması, dillerin sivrileşmesi, can yakması, söylenenlere mutlaka misliyle karşılık verme eğilimi olacak. Bu dönem derin konulara, ölüm ötesi ve okült, spritüel konulara ilgimiz artacak.

Tüm hafta boyunca gönlünüzdeki güzellikler sizinle olsun…
Hayrınıza olana da gönlünüz razı olsun…

Dr.Samiye Özbaş Soysal

Astrolojik danışmanlık talepleriniz için

Astroloji eğitimi almak için

Ay boşlukta takvimi için
http://astrokarmik.blogspot.com/p/ay-boslukta-takvimi.html

"2014 Yılına Dair" yazım için
http://astrokarmik.blogspot.com/2013/12/2014-ylna-dair.html

2014 Yıllık Burç Yorumları için

Jüpiter Aslan burcunda neler yapacak…

Jüpiter Aslan burcunda iken burçlara etkileri…

Yorumlar

Popüler Yayınlar