Astrokarmik ile 25 Şubat Haftası...


PAZARTESİ sabahı saat 06:51 08:53 arasında Ay Aslan burcunda ve boşlukta olacak. Bu sabah erken kalkanlar, tatil havasından çıkamamış ve yeni güne adapte olamamış hissedecekler. Yapmacık bir iyilik hali ve sank herkesin tek dileği diğerinin iyiliğimaskesi altında herkes başkasının işine karışıyor olacak. Belki de gerçekten tek amaç iyilik ama bu sabah için önerim önce kendi işinize bakmanızdır. Aksi halde odak noktanız kaydığından, kendinize ait olan işleri ihmal edip siz de karışılacak bir noktaya gelebilirsiniz. Gerginlik içeren ifadeler ve yaranmak adına kurulan cümleler sinirinizi bozabilir ancak sıkıntıdan kendinizi yemeğe verip midenizi ve metabolizmanızı yormayın bu sabah saatlerinde.

Tatlı rehavettetn kurtulmak ve tembellikle işlerin toparlanmayacağını görmek uzun sürmeyecek neyseki bu... Saat 08:53 de Ay Başak burcuna geçecek. Bu da demek oluyor ki, yarım kalan ne varsa hamaratça ele alma ve titizlikle çalışma, enerjili bir günde olacağız. Kusursuzluk telaşı hem bizi hem de çevremizdekileri yorabilir bu etki altındayken. El becerisi, zihinsel detaylar ve hesap kitap işleri için ideal bir enerji veriyor Başak burcu bizlere. Ancak bu arada Merkür'ün Balık burcunda olduğunu ve konsantrasyon sorunları yaşatabileceğini göz ardı etmeyin. Elle tutulur, gözle görülür şeyler dışında, ikna olmanın çok kolay olmadığı olaylarla karşılaşabilirsiniz. Sağlığınızla ilgilenmek ve detaylı ve hata kabul etmeyen işlere el altmak, raporlama yapmak  ve araştırmalar için uygun olabilir.

Öğlen saatleri tam da bu söylediğim konularda ek bir dikkat gerekiyor. Biz ne kadar dikkatli olmaya çalışsak da sanki çevresel faktörler tam bunun zıttı için uğraşacak. Konsantrasyonunuz bozacak ortamlarda kalmışsanız ya bunu düzeltmeye çalışın ya da mekan edğişikliğini tercih edin. Kafanızın içindeki sesleri de durdurmayı bilmeniz gerekiyor ama, hatalı şeyler üretmemek adına. Kısacası öğlen ve öğleden sonrası için en büyük risk yanılma ve aldanma riski olacak. Algı ve anlayış farklarından kaynaklanan yanlış anlaşılmalar ve enikonu incelemeden inanıp güvenmeler can sıkıcı olabilir. İşlerinizde ve görüşmelerinizde yanılma payını hep bir kenarda tutun ve sınırsız güven ve özgüveni bu saatler için rafa kaldırın derim.

Bugüne ilişkiler açısından bakarsak, özellikle kadın karakterlerden yana bir iletişim sıkıntısı yaşanabilir. Bir de sağlık ile ilgili olarak attığınız adımlarda, tetkik sonucu, teşhis konulması ve tedavi alımı gibi konularda ekstra temkinli olmaya çalışın. Detayları sorgulamayı ihmal etmeyin.

Akşam saat 22:26 da 7 derece başak burcunda Dolunay gerçekleşecek. Günün neredeyse tamamını gergin enerjilerle geçirdikten sonra akşam saatlerinin de öyle pek sütliman geçmeyeceğini görüyoruz.

Dolunay, zıtlaşmaları ve yüzleşmeleri de beraberinde getiriyor. Özellikle ilişkilerde ve kadın erkek iletişiminde sürtüşmeler ve yüksek volt bir elektrik hissediliyor. Daha önce başlanmış işlerin, şekillenmesi, görünür hale gelmesine neden oluyor dolunay. Ay, en belirgin ve en aydınlık halinde olduğundan köşe bucak her şeyi pırıl pırıl göstermeye başlıyor. Perdeler altında kalmasına izin vermiyor. Olumlu ya da olumsuz sonuçların ve etkilerinin gözümüzün önünde tabak gibi açılmasını sağlıyor. Bu nedenledir ki kavgalarda da bir artış oluyor. Kusurların ve duyguların üzeri örtülemiyor çünkü.  Bedenimiz de bu gerilimi fizksel olarak yaşıyor. Dolunaylarda fiziksel ve ruhsal olarak çok fazla şeyi tutma ve biriktirme eğiliminde oluyoruz. Vücutta sıvı artışı, kilo meyli ve duygusal olarak da geleni alıp bırakamama, taşma söz konusu oluyor. Dolunay demişseniz orda şart olan en önemli şey kesinlikle arınmaktır. Her türlü detoks programı işe yarayabilir. Size en uygun olanını seçip 1-2 gün öncesinden başlamak, en kötü ihtimalle o günü daha sadelikle yaşamak en mantıklısı.

Başak burcu temalarını düşünürsek bu dolunay bize ne tip olaylar getirebilir bir bakalım:  Eleştirilere ve detaylara takılmış huzursuzluklar, sağlık konulu gelişmeler, işlerimizde emeklerin meyvesini vermesi ve sonuçlarının görünür olması, hizmet sektöründe bazı neticeler alınması, temizlik ve hijyen konulu olaylara patlak verebilir, şifa yöntemleri ve etkileri konusu gündeme gelebilir, titizlikle araştırılan incelenen konuların netliğe kavuşması, bilinmeyen ve merak edilen konuların su yüzüne çıkması v.b. şeyler olabilir... Sağlık konusunda özellikle bağırsak bölgesi sorunlarına ve salgın olabilecek rahatsızlıklara karşı dikkatli olmanızı öneririm. Kolik tarzı ağrılar, ishal ya da kabızlık atakları v.b. şeyler görünebilir. Dolunayın hemen ardından Ay'ın Jüpiter ile yapacağı zorlayıcı açı ise, bizim ölçüsüz riskler almamızı ve özgüveni abartan yanılgılara düşmemizi teşfik ediyor.

Sakin ve dengeli olmak adına bugün ne gerekiyorsa yapın derim. Özellikle akşam saatlerinde bu tarz aktiviteler oldukça çözücü olabilir. Sosyal hayatın içinde ve geç saatlere kadar uzanan bir gün ilişkilerinizi iyice zora sokabilir. Duyduklarına misliyle cevap vermek çözüm değil. Hem kulaklarınızda hem de dilinizde filtre varmış gibi düşünün bugün için. Öyle olduğunu hayal edin… Acaba hangi negatifler takılıp kalacak. Eğer bunu becerebilirseniz hem kendinizi hem de çevrenize gereksiz toksinlerden bir nebze olsun korumuş olursunuz.

SALI saat 00:26 da Güneş-Jüpiter kare açısı kesinleşecek gökyüzünde ve gün boyunca da hissedilecek. Bu açı hem kendimizi hem de başımıza gelen olayları abartma, abartılı tepkiler verme riski barındırıyor. Sözlerimizin etkili olmasını beklemek, yeteneklerimizi ve yapabileceklerimizi dev aynasında görmek gibi ihtimaller de mevcut. Ölçüyü kaçırma, olabileceklerden fazlasını taahhüt etme ve maddi ve manevi anlamda gereksiz riskler alma eğiliminde olabiliriz. Sosyal ortamlardan yana da bir artış olabilir. Objektif olmayı zorlaştıran bir etki altındayız kesinlikle. Buna hizmet edecek yani yapıcı eleştiriler ile aklımız başımıza getirecek kişiler her ne kadar sinirimizi bozsa da bugün onların desteğine ihtiyacımız var. Yoksa aynaların birebir ölçüde göstermediğini fark etmemiz zaman alabilir. Kilo yapacak ve özellikle de karaciğerinizi yoracak gıdalardan, şekerli besinlerden bugün bilhassa kaçınmanızı öneririm.

Saat 04:02 de Venüs 22 Mart tarihine kadar kalacağı Balık burcuna geçecek. Ve böylece Balık burcunda yer alan gezegen dizilimi daha da belirginleşecek. Neptün, Mars, Merkür ve Güneşten sonra bir de Venüs bu kümeleşmeye iştirak edecek. Çok duygu yüklü ve sezgilerde artış olan bir dönemdeyiz. Mantık tarafımız oldukça geri planda daha çok yüreğimizin bizi götürdüğü yere gider durumdayız bu süreçte. Bunun yanı sıra alınganlıklar, aldanmalar ve fedakarlıklar, ayakları yere basan bir hayata mola vermemize neden oluyor. Her şey olacağına varır ruh haliyle, kendimizi bile kolayca feda edebilir bir takım etkiler altındayız. Gerçekleri görmekte ve kabullenmekte zorlandığımızı sakın aklınızdan çıkarmayın derim. Daha fazlasını görebilmek için, kalbinizin sesini dinlemekten başka çare yok.

Daha çok ilişkilerimizi, aşk hayatımızı ve parayla olan bağımızı temsil eden Venüs gezegeni Balık burcunda rahat ediyor. Son zamanlarda sevgiden ve aşktan anladığımız daha çok dostluğu köküne kadar yaşamaktı. Balık burcu geçişi ile birlikte bir ilişkiden beklentimiz net bir şekilde sevgiyi iliklerimize kadar hissetmek olacak. Hülyalı aşklar, romantik saatler ve duygusallığı derin bir biçimde yaşamak ihtiyacımız artacak. Bu dönemde etkileyici teklifler yapıldığına şahit olabiliriz hep birlikte. Aynı zamanda sanatsal konularda ve yaratıcılıkta da bir artış gözlenebilir bu süreç içinde. Aşırı hassasiyet gözyaşı bezlerinin fazla çalışmasına neden olabilir. Gözyaşları mutluluktan da hüzünden de akabilir.  Ancak bu kadar güzelliğin yanı sıra özellikle ilişkilerde ve para konusunda sömürüye açık bir dönem olacağı söylenebilir. Aşkın ve koşulsuz verilen sevginin gözünüzü karartmadığı, kalbinizin ve cüzdanınızın yara almaması adına yüreğinizdeki güzelliklerin karşınıza çıktığı bir dönem olmasını dilerim hepiniz için...

Sabah saatleri sorumluluk almak ve yerine getirmek, güçlü olmayı gerektirecek işlere girişmek ve planlı, organize olmak için desteklenmiş olacağız. Ben bilirimleri, benim istediğim şekilde olacakları ve hırsları abartmadığınız sürece çok verimli sonuçlar elde edebilirsiniz. Sizin için önemli olacak iş ve projelere giriş için kullanabilirsiniz sabahın erken saatlerini.

Öğlen saatlerine doğru ise hız kazansın dediğiniz işlere öncelik verebilirsiniz. Özellikle konuşurken aklımızdan yüreğimizden geçenleri korkusuzca dile getirme ve kafamızda şekillenen şeyleri kağıda dökme becerimiz olacak. Zekamızın sezgisel tarafını etkin bir biçimde kullanma ve hızlı çözümler elde etme becerimiz de olacak.

Duyduklarımız ve okuduklarımız bizi heyecanlandırıp harekete geçmemizi sağlayabilir. Özgürce ve sınırsız düşünmek, beceri gerektiren işlerde yeteneklerimizi ortaya koymak artı olan etkiler. Ancak önyargılı ve fevri davranmamak, olaylara çok yönlü bakabilmek gerekliliği de var bir yandan. Amaç hızlı sonuçlar olabilir ama sabırsızlıklar işimize taş koyacağa benziyor. Bir de bu gün için son söyleyeceğinizi başta söyleyip kelimelerle kafa göz yarma riskiniz var. Tahriklere kapılmamanızı, olgun cevaplarla hem kendinizi hem de karşınızdakini sukunete yönlendirmenizi öneririm.

Akşam saatleri eleştirilerin yok yere keyif kaçırması, asıl niyet iyiyse bile yanlış anlaşılması riski mevcut. Aceleciliğin ve kontrolsüz heyecanın kararlılığımıza gölge düşürmesine izin vermeyelim bu saatler için. Atak ve özgüvenli tavır sergileme gerekliliği olan işlerde biraz olsun kontrol edebilirseniz kendinizi iyi sonuçlar alabilirsiniz. Tartışma ve polemik yaratan ortamlardan ve kişilerden uzak durmakta fayda olabilir.

ÇARŞAMBA öğleden sonraya kadar Ay Başak burcunda ve boşlukta ilerleyecek. Yoğun ve titiz çalışmalar, verim alma telaşı, daha iyisini yaratma kaygısı ve detaylar iç içe geçmiş olacak bugünün ilk yarısında. Başlangıçlar değil de çalışkanlık gerektiren işler için uygun diyebiliriz. Sağlık konusunda çalışmalar, araştırmalar ve projelerdeki detaylar için, evde ya da ofiste yapılacak temizlikler için kullanabilirsiniz.

Saat 15:02 de Ay Terazi burcuna geçecek. İlişkilerin, sanatsal konuların, uyum ve ortak hareket etmenin önem kazanacağını söyleyebilirim bu etki altındayken. Geçtiğimiz iki günün çalışmaya teşvik eden enerjisi değişip bu kez de bizi daha yumuşak konularla ilgilenmeye ve belki de birazcık tembellik yapmaya yönlendirecek. Yalnız kalmak cazip gelmeyecek. Ancak beraberlik adına isteklerimizden taviz verme ve vazgeçme riski taşıyor olacağız. Dünün tam tersi diyebiliriz. “Hayır benim dediğim olacak” yerine “aman lütfen ayıp olmasın senin dediğin olsun” dedirten bir enerji bu. Yaratıcılık gerektiren konular, adil olmaya ihtiyaç duyulan durumlar, ortaklıklar, ortak hareket edilmesi beklenen meseleler, sanatsal konular ve yaratıcı yönümüzü kullanacağımız işler için ideal olabilir. Günün tamamında Ay'ın hiçbir temel açısı olmayacak.

Akşam saatlerinde Güneş-Kiron kavuşumu olacak gökyüzünde. Kiron kronik ve kabuk bağlamış yaralarımızı, bizde aslında var olup da bizim görmezden geldiğimiz yönlerimizi aydınlık ve karanlık yanlarımızı ifade ediyor. Bu aslında bizi yaralayıcı bazı olayları ya da kişileri karşımıza çıkarabilir. Ancak yaşam amacı sorgulama, hataların ve pozitif yönlerin farkına varma etkisi yapacağını da söyleyebilirim. Bir arayış içine girme, bize kendimizi kötü, eksik ve yetersiz hissettiren ortamlardan uzaklaşma ve kendimizi geliştirmek adına daha doğrusu hangi alanda gelişime ihtiyacım var, hangi alanda yüksek potansiyelim var ve kullanayım diye düşünme fırsatları çıkarabilir karşımıza. Güven tazeleme ve neyimiz var neyimiz yok tespit edip yüzleşme şansı da diyebiliriz bunun için.

İşte tam da bu noktada geçtiğimiz hafta aramızdan ayrılan Debbie Ford’u anmadan edemeyeceğim. Ruhu huzur içindedir umarım. Ne çok yaşam ve yüreğe dokuntu yaptığı çalışmalarıyla. Henüz okumadıysanız özellikle “IŞIĞI ARAYANLARIN KARANLIK YANI” kitabını tavsiye ederim. Tam da bahsettiğim bu konuda yani kör noktalarımızdan ve yaralarımızdan bahsediyor ve tabi ki onlarla nasıl temas edip yüzleşeceğimize de rehberlik ediyor. Siz de bu akşamı başka bir planınız yoksa bu kitapla başbaşa geçirebilirsiniz…

PERŞEMBE sabahı riskli olabilecek detayları kaçırma ve biraz da sakarlık riskimiz var. Gözümüzün önünde yer alan çözümleri görmeme ihtimaline karşı biraz canlı ve uyanık olmamız gerekiyor. Bazen gerçekten öyle oluyor. Biz işin içinde olunca büyük resmi görmekte zorlanabiliyoruz. Bakmayı bilmek ya da belki de çevremize amaca yönelik göz gezdirmek çare olabilir. Ne bulursam kardır diye bakarsanız kötünün iyisine razı olursunuz. Oysa neyi istediğini bilen gözler ona en yakın olanı ve hatta istediğini bulmak konusunda daha şanslı kılıyor insanı. Sadece çözüm, fırsat v.b. şeylerden bahsetmiyorum. Kişi olarak size fırsat olabilecek kişileri de görmezden gelme riskiniz var. Alıcı gözle bakın diyorum bu sabah için etrafınıza daha ne diyeyim...

Saat 10:38 den sonra Ay günün geri kalanında boşlukta olacak. Öğlene doğru duygusal krizler ve güç savaşları için risk barındırıyor. Gereksiz çıkışlar yapmamaya ve kıskançlık ve öfke tuzağına düşmemeye özen gösterebilirsiniz.

Saat 15:36 da Venüs-Neptün kavuşumu kesinleşecek ve bu etki gün boyu hissedilecek. Bu bize sanatsal konulara, ruhsal konulara eğilmek için uygun bir günde olduğumuzu gösteriyor. İlişkilerde ise fedakarlık ve duygusallık zirve yapacak diyebiliriz. Kendimizi sevdiğimizin kollarına bırakıvermek, duyguları etkileyici bir şekilde ifade etmek, aşktan gözün kör olması ve etrafa, olaylara ve insanlara pembe gözlüklerle bakmak için biçilmiş kaftan olacak bu gün. Bu arada tahmin edersiniz ki, bu pembe renkli gözlüklerin ardında karanlıklar varsa da görmekte zorlanacağız. Yanılmalar, aldanmalar ve bu aldanmaların farkına varamama gibi riskler olacak.

Aşkın büyüsü iradenizi alt etmesin diye bir şeyler yapmalısınız mutlaka. Bu ruhsallık barındıran enerjiyi doğru şeylere yönlendirirseniz, dünyevi meselelere daha dirayetle yaklaşma şansınız da artar. İlahi konular, yaratıcılık gerektiren uğraşlar, mistik ve derin konularla ilgilenmek, sanata vakit ayırmak için ideal bir gün olacak. O zaman eğer fırsatınız varsa mutlaka kullanın bu amaçla günü. Parasal konularda da herhangi bir atılım yapmak için elverişli bir gün olmadığını hatırlatmak isterim. Yanılma payı oldukça yüksek...

Günün geri kalanında Ay'ın başka bir temel açısı olmayacak ve günü bu etkilerle noktalayacağız. Akşam saatleri yine sanatsal aktiviteler ve romantik saatler için uygundur.

CUMA akşam saatlerine kadar Ay Terazi burcunda ve boşlukta ilerleyecek. Özellikle sabah saatleri çok çalışkan bir halimiz olacağı söylenemez. Eğer özellikle bir çaba sarf etmemişsek geçiştirmek adına yapılan işler, boşa harcanan zamanlar ve verim alınmayan şeyler ile heba olmuş bir zaman dilimi olabilir. O yüzden güne sizi o kadar da yormayacak bir yapılacaklar listesiyle başlamanız hem sıkılmayıp hem de tembelliğe fırsat tanımamak adına iyi olabilir.

Saat 15:37 de Güneş-Plüton altmışlık açısı kesinleşecek. Bu açı etkisiyle bu 1-2 günü kapsayacak şekilde, gücümüzü ele alma, hünerlerimizi ortaya koyma, sağlam bir irade sergileme gibi şeyler aktive olacak. Güneş plüton kare açısı, derin, köklü ve güç veren ilişkileri ve kişiliğimizin zaafiyet göstermeyen tetik noktalarını destekliyor olacak. Kökten değişimler, reform niteliğinde dönüşümler için zemin hazırlayabilir. Derin düşüncelerin, derin algıların, asıl arzularımızın, tukuların su yüzüne çıkması ve bize ait olan bazı değerlerin farkına varılması adına fırsatlar çıkabilir karşımıza.

Güç birliği yapılması gereken işlerden yana ve önemli pozisyondaki veya bizim için önemli olan kişilerden destek bulmak adına bir şans yakalayabiliriz. Ruhsal çözümlemeler ve kişisel gelişim amaçlı şeylerden de verim alabiliriz Hele ki akşam saatleri Ay da Akrep burcuna geçtikten sonra bu tarz çalışmalar için oldukça uygun olacak.

Saat 19:34 de Ay Akrep burcuna geçecek. Bununla birlikte önümüzdeki 2 gün boyunca sezgilerimiz oldukça kuvvetli olacak. Zaten balık burcundaki gezegen kümeleşmesi de bunu destekleyen bir zemini hazırlamıştı. Akrep enerjisi negatif anlamda duyguları biriktirme etkisi yapıyor üzerimizde. Dürtüsel tepkilerimizi kontrol etmemizin, kin ve kıskançlık gibi güçlü ve enerji seviyemizi düşüren duyguların pençesine düşmeden, varsa zaten biriktirdiğimiz olumsuz düşünce ve duygulardan arınmamızın anlamlı olacağı günler olacak bunlar. Güç ve dayanıklılığımız, kararlı tutumumuz, sezgilerimiz ve sabrımız sayesinde başarı elde edebileceğimiz etkiler altında olacağız.

Saat 22:31 de de Güneş-Satürn üçgen açısı kesinleşecek. Güneş'in bugün hem Plüton hem de Satürn ile yaptığı akıcı ve güç veren açıları sayesinde gerçekten zoru başarma ve kendimizi gösterme fırsatı yakalama şansımız artıyor gün boyunca. Kendimizle ilgili planlar yapmak, hayatımıza kuşbakışı bir göz atıp tespitlerde bulunmak, dikkatli olmayı ve prensiplere uygun hareket etmeyi gerektiren işlerle uğraşmak, normal şartlarda dayanıklılık gösteremeyeceğimiz büyüklükteki meselelerde önemli rol almak için oldukça elverişli olabilir.

Bu her iki açı da, bizim olaylara sorumluluk bilinci ile ve ciddiyetle yaklaşabileceğimizi, varımızı yoğumuzu ortaya koyup sonuç elde etmeden pes etmeyeceğimiiz gösteriyor. Özellikle Ay'ın boşluktan çıkmasından sonra bu yoğun enerjiyi sizin için önemli olan işler ve başlangıçlar için kullanabilirsiniz.

Bir notta gece için vereyim. Bu gecenin gökyüzü enerjileri yine rüyalardan etkili olarak fayda sağlayacak mesaj almanızı sağlayabilir. Bu niyetle uyuyup kendinizi rahat bırakın ki mesajlar aksın.

CUMARTESİ sabahı güzel ve huzurlu bir şekilde başlayacak. Sevdiklerimizle bir arada ve yakından ilgilenerek geçirilecek güzel bir sabah olabilir. İyimserlik yüksek olacak. Bizden istenenleri anında düşünmeden verme ve işe yarayım ve insanların işi görülsün de gerisi önemli değil dedirten bir ruh hali bu. Birilerinin ya da bazı olayların gidişatını değiştirmek, insanların umutlarını beslemek ve faydalı olduğunu bilmek ruhen çok tatmin edici. Ancak bu sabah bunu biraz abartma ve daha iyisini veren diğer ihtimalleri veya tam tersi olumsuz olabilecek yan etkileri görmezden gelme, adeta kendimizi iyilik perisiymişiz gibi kandırma riskimiz var. Peri olmanız ile ilgili bir sorun yok olabilirsinizJ Ancak sorun kaş yapayım derken göz çıkarmak meselesi... Acele kararlar için veya ölçüsüz olabilecek riskler için temkinli olmaya çalışın.

Öğlen saatleri itibariyle Cuma gününün güzel açı kombinasyonuna Ay da katılacak.  Bu saatten sonrası yani günün geri kalanı gerçekten çok yoğun ve pozitif enerjilerle dolu olacak. Eğer bazı şeylere başlamak istediniz ve bir önceki gün fırsat bulamadıysanız üzülmeyin. Cumartesi gününün ikinci yarısı da bunun için oldukça uygun olacak.

Sorumluluk alıp somut kazanımlar elde etmek için fırsat bu fırsat diyebilirim. Üstelik ilişkiler açısından da bir ahenk söz konusu olacak. Eğer bir işe karar vermişseniz ve adım atacaksanız bu çevrenizden de destek görecek.

Yorumları hazırlarken bu tablodan etkilenmedim desem yalan olur. Somut bir örnek vermek gerekirse bildiğiniz üzere 03.03.2013 tarihinde yani pazar günü Atletizm sporunun gelişmesi ve amatör sporcuların teşvik edilmesini ilke edinen Runtalya Maratonu yapılacak Antalya da. Burada gerçekleşecek olan koşulara katılan birçok arkadaşım var. Bunların bir kısmı da bazı dernekler adına bu koşuya katılıp, desteklerin artması için eforlarını ortaya koyacaklar. Yapılacak bağışlar birçok derde şifa olacak. Kimi akülü sandelye için bağış aracı olacak, kimi, sağlık gideri, kimi ameliyat desteği için... Gökyüzünün teması ciddi anlamda destek yağacağını düşündürtüyor bana. Umalım da öyle olsun. Hem bu zorlu ve sorumluluk yükleyen görevi layıkıyla yerine getirebilsinler katılımcılar hem de amaçlarını yani birilerinin hayatını değiştirmek idealini gerçekleştirebilsinler.

Bugün ile ilgili söyleyebileceğim en önemli uyarı, yaşananlardan ve yaptıklarınızdan tat almayı ihmal etmemenizdir. Zira bu kadar güçlü ve dirayetli olunca olayların neşe veren taraflarını pas geçebiliyor insan. Eleştirmeye ve eleştirilmeye müsait olacağız.  Kusursuz olanı elde etme tutkusu bunu yapacak ne yazık ki. Ama yüksek ihtimal yapıcı olanları çoğunlukta olacak. Yine de eğlenmeye biraz olsun zaman ayırmaya çalışın.

Bu kadar pozitif etkiden sonra eğer ortada kutlanacak birşeyler oluşmuşsa, kabuğunuza çekilmenin ve somurtuk suratlarla güçlü görünmeye çalışmanın hiç alemi yok. Kutlayın ve kendinizi serbest bırakmaya uğraşın…

PAZAR gününün neredeyse tamamında Ay Akrep burcunda olacak. Güçlü ve derin duygularla hareket edeceğiniz işler için uygun olabilir. Bugün yapacağımız şeylere ve ilişkilerimize tutkuyu katabileceğiz. Değerlerimizi korumak adına duygusal bir savaş vermek durumunda kalabiliriz. Bugünün içeriğinde isteklerimize kararlı ve hatta bazen inada varan bir şekilde yürümek var. Olacak istedim hırsının diğer herşeyin önüne geçmesi riskine karşı biraz olsun yüreğinizi yumuşatmaya çaba gösterin.

Madem bu kadar azimliyiz ve her şeyi yapabilecek gücü hissediyoruz kendimizde, bu gücü “iyiliği yaratmak” adına da kullanabiliriz değil mi? Entrikalar ve kıskançlıklar, acaba arkamdan iş çeviriyorlar mıdır kuşkusu, içten içe ve üstü örtülü bir savaş halinde olmak bunların hepsi bizim enerjimizi aşağı seviyelere düşüren durumlar... Ve ne yazık ki bugün ki gökyüzü buna müsait bir ortamı hazırlıyor olacak.

Sakin ve kararlı olmanın bugün szi başarıya götürebileceğini bilmeniz bir fayda sağlar mı bilmiyorum ama bundan ötesi yani hırs ve bundan kaynaklı etik olmayan haller başarıyı getirse bile tek bacağı aksayan bir başarı olacaktır bu. Maddesel taraf ok… Ama manevi tarafta da başarı istiyorsanız bunu birşeyleri ya da birilerini kırıp dökmeden de yapabilirsiniz.

Saat 11:20 den sonra gün bitimine kadar Ay boşlukta olacak. Öğlen saatleri için özellike hız isteğini abartmamanızı öneririm. Sabır göstermeyi bildiğiniz takdirde zor diye nitelendirilebilecek birçok şeyi yapma cesareti bulabileceğiniz etkiler olacak gökyüzünde. Özgüven ve pes etmeyen bir tavır gerektiren işleriniz için kullanabilirsiniz bu enerjiyi. Ayrıca fiziksel güç gerektirecek her türlü aktivite için de ideal olacak. Duygularınızı derinleştirme ve bunları paylaşma cesareti de bulabilirsiniz kendinizde. Günün tamamının mistik ve derin konularda çalışmalar yapmak için de uygun olduğunu belirtmek isterim.

Ancak başlangıçlardan ve sonucunu net olarak bilmek istediğiniz şeyler için Ay'ın boşlukta olduğu gerçeğini unutmayın derim. Saat 23:11 de Ay Yay burcuna geçecek. Akrebin biraz yorucu olan etkilerinin ardından gecenin geç saatleri bile olsa haftayı böyle canlılık veren bir enerji ile noktalamak süper…

 

Tüm hafta boyunca gönlünüzdeki güzellikler sizinle olsun…
Hayrınıza olana da gönlünüz razı olsun…

 

Samiye Özbaş Soysal

 

 

 

Yorumlar

Popüler Yayınlar