Mars İkizler burcunda

Mars İkizler burcunda

Mücadele gücümüzü, ne için ve ne nitelikte mücadele verdiğimizi işaret eden Mars, İkizler burcunda iken bu savaşı dilimizle, kelimelerle vereceğimizi gösteriyor.  Hareketli ve enerjik, hızla ilerleme kaydetmek isteyen bir tarzımız olur bu dönemlerde. Çekişmeli olduğumuz durumlarda kıvrak zeka ve yeri geldiğinde de sivri diller devreye girer.
Sıkıntılı olabilecek durumların içinden ince zeka ve mantığa dayalı konuşmalar sayesinde çıkabilme şansımız olur. Görüşleri ifade etme konusunda adeta başkaldıran ve hakkını sözlerle savunan bir tarzımız olur.  Can yakmamak önemli Mars’ın İkizler burcundan geçişi sırasında.
Bilgiyi almak ve yaymak, merak edip bu merakın peşinden koşmak en büyük mücadele konusudur. Hevesimiz genel olarak artar ancak bu heveslere ulaşacak sabrı göstermekte ve enerjimizi odaklamakta zorlanabiliriz. İsteklerimize ulaşma yolunda, etkileyici konuşmalarla karşımızdakinin aklını çelme ve sözlü ikna etme becerisi dikkat çeker.

Dr.Samiye Özbaş Soysal
Astrokarmik


© 2014 Astrokarmik. Tüm hakları Dr. Samiye Özbaş Soysal’a aittir. Hiç bir şekilde izin almadan ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Yorumlar

Popüler Yayınlar